Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Brownage

tag

válasz bunfi #16858 üzenetére

Kikérem a többiek nevében is, hogy mindenkit, aki pvpzik egy kalap alá vesztek kovi barátoddal és gyökér fasznak vagyunk mind beállítva. Játszottál bármelyikünkkel? pvpztél te bárkivel normálisan? Örülök, hogy a csalókat követgetve csendes szemtanúja voltál az emberek leölésének, ez nem minket minősít, mégis kurva érdekes, hogy te beszélsz tök ellenszenvvel az egész rogue rendszerről. Az a baj, hogy a szerverek tele vannak fosós játékosokkal. Akik ha meglátnak egy rogue fejet, inkább elfutnak ellenkező irányba én meg próbálhatom őket 1v4-ben megölni, vagy várni, amíg jön egy nem befosott játékos és megpróbál segíteni.

Mind sírtok itt az 1v4 gankelés miatt, de egyikőtök se menne a rogue-ok után. Tudod mennyi esélye van egy 4 fős rogue csapatnak a túlélésre, amikor 10-12 játékos fut a nyakában 10-12 ultival, amit el lehet nyomni? Nulla. Nevetve bekeríthetőek. Csak ehhez az kéne, hogy ne legyenek birkák az emberek, ne dugják a földbe a fejüket struccként, hanem összefogva vadásszák le a rogue-okat, ha idegesítik őket.

A játék pont, hogy arra nevelhetne, hogy ne tűrd birkaként, ha hátulról lelőnek. Menj utána, állj bosszút. Környékbeli játékosoknak szólalj meg voice chaten, hogy rogues, lets kill them. Én mindig ezt teszem és nem kell kétszer mondani, mindig szoktak jönni és megyünk. Amikor meg ott vagyunk a rogue-oknál, akkor kurva nehéz valakinek bemondania annyit, hogy kill only manhunt? Dont kill low timer rogue if we accidentally shoot each other. Fel szokták fogni, megértik és rengetegszer volt, hogy 8db 19 seces rogue játékos között nem rogue-ok is ott voltak és csak a magas timeresekeet öltük.

Először a játékostársaknál rakjunk rendet, mielőtt a rogue-okat köcsögözzük. Tudod a valóságban is ez a probléma. Amikor 2 köcsög drogos beleköt valakibe a buszon és a 40 utas elfordul és kifele néz az ablakon, meg felhangosítja a zenét inkább a fülében.

Többen is vagyunk, akikről tudom, hogy Dremmer is talán nekimegy egyedül akár 6 roguenak is. Max meghal. Nekik meg nő a timerük. +esély + idő arra, hogy összegyűljenek a játékosok és levadásszák őket. De neeeem. Füleket, farkakat behúzva rohantok ellenkező irányba a neves bossokat és div techekeet farmolni, ami geciunalmas, és aztán meg jöttök ide, hogy nincs end game.

100%-ig megértem, ha valaki nem élvezi a PvP-t. WoWban hosszú távon én sem élveztem sosem. Nem érdekel az arena se, mert ott Raidelni szeretek. Ha a wow-ban nem lenne raid, akkor számomra nem lenne end content, nem játszanék.

Itt az end content a pvp. Aki itt nem szeret pvpzni, annak valóban nincs end content, nincs miért játszania. De persze zokon veszitek és felháborodtok, mikor azt javaslom, hogy játszatok mással. De tényleg. Mi a faszért szenvedtek egy játékkal, amit egyre inkább nem szerettek? Tényleg ennyire szeretitek magatokat kínozni?

Csak azon nevetek, hogy bárki aki belekóstolt velem a pvp-be, aki látta, hogy mennyi izgalom van benne, mindenki rákap az ízére, de előtte mindenki csak szidja. Kérdezzétek meg Raulblanco-t, hogy első nagyobb pvp napján hányszor halt meg és a halálával elvileg mennyi aranyat/xp-t bukott. Aztán amikor egész héten farmoljátok a heti receptre a dz pénzt és már baromira unjátok, akkor kérdezzétek meg Rault, hogy mennyi pénze gyűlt össze egy délután alatt, miközben meghalt 10x. Aznap mondjuk lett vagy 300k + pénze? Heti terve volt a Vectorra összegyűjteni a 140k-t vagy mennyit, azt 2-3 óra játék után már ment megvenni.

És nem gankelő rugót játszottunk, mert azt én személy szerint sosem játszok. Max exrugót ölök meg szólót, akinek a nevét felismerem. Az esetek 80-90%-ában rogue-okat öltünk, vagy épp a lejárt timerük miatt mi támadtunk először és mi lettünk rogue-ok.

Az alap felvetésed bunfi pedig nem igaz. Nem azt jutalmazza legjobban a rendszer, ha köcsög mód legankeled az embereket, hisz azt még jobban jutalmazná, hogy megölöd a "köcsögöket". De ez a részével már nem foglalkoztok. Igen, 4 ember előnyben van 1-el szemben. és előnyben is lesz addig, amíg egy pvp játékban a játékosok nem akarnak bosszút állni, összefogni.

Új hozzászólás Aktív témák