Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Brownage

tag

válasz bunfi #16447 üzenetére

Ezt tudjuk, igen. De egyelőre nincs szó arról, hogy MIKOR jönne, vagy mi lesz. Nem is azt mondtam, hogy nem tudjuk, hogy lesz-e DZ7-8, hisz tudjuk, hogy lesz. Azt mondtam, hogy nem lett bejelentve, hogy érkezne-e a közeljövőben, tehát majd csak később jön majd valamikor.

Az eredeti mondandód azért értelmetlen, mert jelenleg nincs dz8 és nincs róla infó, hogy mikor és milyen formában lesz. A jelenlegi nerfnek így hogy lenne bármi hatása egy jelenleg még nem létező zónára. Nem is biztos, hogy magasabb mobok lesznek(lehet hogy az külön survival zóna lesz? külön pvp zóna? ki tudja mi a konkrét terv vele) de ha magasabbak lesznek, lehet hogy mire kijön, már rég más setek lesznek, más gearscore. Szóval szerintem értelmetlen azt fejtegetni, hogy milyen hatással lesz a MOSTANI nerf egy MAJD JÖVŐBEN EGYSZER érkező zónára :P

ui: a "szemfülesebbek" kiszúrták... van kb 10 ismertebb promókép/artwork a neten. Az egyiken egy baszott nagy falon állnak és egy baszott nagy DZ-08 felirat van. Tényleg nagyon szemfülesnek kell lennik, hogy észrevegye az ember :D

Új hozzászólás Aktív témák