Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Habib[HUN]

senior tag

válasz Brownage #16431 üzenetére

Az egész DZ-nek ez adja a sava borsát. Nem tudhatod, hogy ki hogyan áll hozzád. Volt hogy őrült nagy kerülőkkel osontam a kimentési területhez, mert igazán értékes cucc volt a tarisznyámba. Igazi menekülés New Yorkból érzés volt. Ha már játékost láttam, akkor már tartottam a támadástól. Az értékes tarisznyámat meg kellett védeni. Amúgy többször van véletlenszerű együttműködés, mint hátba lövés. Persze anyázok rendesen akkor, amikor harcban állok és valaki megkínál egy tarkón lövéssel. Ez benne van a játékban, ha valaki ennyire bátor, akkor legyen büszke magára. Nem fer, de ez egy ilyen világ. Viszont azt szokták értékelni az emberek, hogy amikor harcban állnak és jól láthatólag elkél a segítség. Akkor kapnak egy váratlan helyről való gyógyítást, és tűztámogatást. Vagy ha az ember végez a támadójukkal, és feléleszti a másikat.
    Persze én hátrányból indulok, mert az esetek nagy részében egyedül járom a zónát. Egyedüli játékos meg könnyű préda... Igazán örülnék annak, ha létezne füsbomba, amivel a menekülésemet tudnám fedezni :) Néha hasznos a tipli.

Új hozzászólás Aktív témák