Hirdetés
- Keldor emlékére
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Gurulunk, WAZE?!
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
RockHaRD
addikt
Hol a Német gól???
ha ezek nem nyernek rendes játékidőbe, én beszarok.
-
szab.tam
nagyúr
most ezzel mit akartál mondani?
hogy annyira elkápráztatott a burkolat, hogy össze-vissza pakoltál?
így csajozni ne menj, mert egészen más lesz a vége...fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
yogibear
addikt
Friccek elég lagymatagba' tolják a dolgot... olyan fostos gatyában.
„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
dnl91
tag
Harmat gyengek a nemetek eddig, remelem belehuznak 2. Felidoben!
-
Bencus88
nagyúr
mia csöcs van? Túl nyugodtan a németek..... nyernek szerintem, de ezt azért nm kéne engedni....
-
Nxn908xxx
őstag
Allin német győzelem. Remélem sima lesz.
-
rwin5
őstag
Raktam egy tippmixt mert nyílt egy fullos lottózó a környékben, erre most látom, hogy a francia győzelmet rá se raktam pedig szurkoltam ezerrel, illetve -2-es hendibe lett rakva a német győzelem pedig nem arra akartam asszem ide se megyek többet
-
gyurkikrisz
őstag
Német hendi és német győzelem & nincs algériai gól megrakva
A tuning a kisfiúk alap órajele. | i5 6500
-
yogibear
addikt
Melyik agyonsztárolt magát futballistának képzelő vb szereplő tud így labdát vezetni?
„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
sch_a
addikt
Tényleg nem hengereltek különösebben a belgák, de végig volt a meccseiken egy olyan érzése az embernek, hogy a végén úgyis behúzzák. Én Korea ellen is raktam őket élőben, még a kiállításuk után is, viszonylag magas szorzón. (4 körül volt, ha jól emlékszem.)
USA szerintem nem különösebben erős, Ghána lefocizta szinte őket, kisebb mákkal nyertek, egy nagyon gyenge portugál csapattal X-eltek és egy majdnem tét-nélküli meccsen kaptak ki 1-el a németektől. A belgák meg nagyon tudni nyomni, ha arra van szükség. Plusz van náluk pár klasszis, akik bármikor villanhatnak egyet.
-
sch_a
addikt
Én holnapra a Belgium - USA H-t jobban érzem, mint a francia győzelmet éreztem. Szerintem a kettes körüli odds elég baráti.
A német meccs meg rajta van vagy 4 szelvényemen, igaz kettőn hendivel, de 2 szelvényről meg már csak ők hiányoznak. Lehet vissza kéne fogadnom, bár azért ebben a meccsben most eléggé biztos vagyok, hogy jön.
[ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
válasz asuspc96 #71581 üzenetére
persze, értettem.
az ilyen egymásnak esős csapatoknál, mint a mai is volt, a 10.5+ szöglet mindig jó.
pláne, hogy most a kieséses szakaszban, ha van hosszabbítás, a tippmix-esnél, (legalábbis a papírosnál), beleszámít.
talán ez.**
de hogy a rohadt lapokat mennyire nem osztják, ez fura.
vagyis nem tudom...csoportmeccsek alatt többször olyan érzésem, hogy a spori a falig elmegy, csak ne kellejn elővenni a sárgát.
mert akkor úgy néz ki, hogy sárga nélkül is "kézben tartja".és sok évvel ezelőtt volt pár soklapos bohózat.
amit mindegyik el akar kerülni.ez most egyértelmű trend lett, szerintem utasításba is van nekik adva.
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
lacy86
addikt
a heten lesz fizu , adok meg egy utolso eselyt magamnak!
Szoval Penteken Brazil - Kolumbia meccsre kell hangolom! -
Bencus88
nagyúr
igen igen én voltam a kevés szögletes.
Ha németek nyernek hendivel akkor jött a mix és nyerőbe vagyok. -
szab.tam
nagyúr
válasz Gedeon31 #71577 üzenetére
én meg 1->9-es szelót.
(2 volt a leves, így 3->9 lett volna az össz.)
lefújás előtt elővettem, hogy lefényképezem a nyertest, mire megfordultam, már 1:1 volt.
piros, kevés szöglet, végeredmény megvolt.
aztán ugye a hosszabbítással ugrott a kevés szöglet...***
(#71578) asuspc96
"Ki mit szokott rakni szorzó növelésre?"
ez egy csodálatos kérdés volt.
a tökénél ragadtad meg a probléma lényegét...[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
asuspc96
őstag
Ki mit szokott rakni szorzó növelésre ?
mostanában kipróbáltam ezeket a sárga lapokat meg a kiállítás vagy ilyeneket de nem mindig jön be.... plusz meccseket meg nem nagyon akarok bevenni mert az megint plusz egy rizikó faktor -
tomrRRR
senior tag
válasz lacy86 #71571 üzenetére
Kéne egy felmérést, statisztikát csinálni arról, hogy akik fogadtak a VB-re milyen arányban nyertek ill. veszítettek: 80 % - 20% tippelnék ( vereség- nyereség )
szab.tam: Szerintem ami most ajándék, nem tudom te hogy vagy vele, 2.5 gól alatt fogadni, szerintem ez tökre reális hiszen akik már itt vannak azok nem gyenge csapatok, és nem könnyű ltsd: Hollandia,Francia,Brazil.... Usa-Belgium meccs 2.5 gól alatt az szerintem 10/8 tipp, valamint Argentína továbbjut 5 ezerrel
[ Szerkesztve ]
The easy day was yesterday!
-
szab.tam
nagyúr
válasz tomrRRR #71570 üzenetére
ja, thx.
az a probléma, hogy a pirire elcsábul az ember.
sokat ad.
csak hát úgy néz ki, hogy ki lett adva a sporiknak trendibe, hogy ne pazarolják a karikat.és az ungabunga csapatok is egyre fegyelmezettebbek.
nem úgy, mint régen.
egyre kevesebbszer gurul el a gyógyszerük.
lehet, hogy le kell kezdeni pakolni a "nem lesz piros"-at.
(de amilyen a formám, akkor tuti, még a wc-s nénit is kibannolják egy életre, még brazíliából is...)[ Szerkesztve ]
-
Jarod1
veterán
te jó ég a vbre 55 rugót forgattam meg. pedig csak 5 öt fizettem be
-
lacy86
addikt
Nem tudom ki van meg igy vele , de Nekem eddig semmit nem hozott a konyhara a VB!
-
Jarod1
veterán
3 gólnál több lesz a német meccsen....
-
szab.tam
nagyúr
válasz Nxn908xxx #71555 üzenetére
hát bizony.
járt volna a piros.
de akkor esetetleg nem lett volna meg a hendi, és több szöglet is nigériánál marad.apropó szögletek.
12:9
akárhogy pörgetem, ez 21 db...***
(#71562) SzlobiG
valaki feljebb a kevés szögletet várta.
te voltál?ja enm.
most nézem:
Ripper03 kolléga.[ Szerkesztve ]
-
Kolosszus01
tag
válasz B-L-A-C-K #71560 üzenetére
4.5 sárga/10.5 szöglet felett a 4,5 sárga gyanús ott is...
Pedigg én is tettem a Francia meccsen 4,5 sárga felett..Nagyon kell vigyáznom magamra,mert belőlem csak egy van,mások többen vannak,azokat könnyebb pótolni. ///////Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
SzlobiG
félisten
Azért az komoly, hogy 21 szöglet volt.
Szerintem ezen a meccsen volt a legtöbb idáig a vb ideje alatt term jött is a 10.5 fölé remélem a németeknél is jönni fog.
(#71563) Kolosszus01 Én idáig csak 4.5 alá tettem a vb ideje alatt és lekopogom mind jött.
[ Szerkesztve ]
-
csƵ
addikt
Franciaország nyert 2 afrikai góllal. Nice.
-
Gedeon31
addikt
válasz Kolosszus01 #71554 üzenetére
Legalább azzal nyerek .
-
szab.tam
nagyúr
válasz SzlobiG #71550 üzenetére
vakaji feljebb írta, hogy nem magasabb mint a szögletzászló.
és tényleg nem.a rohadt piros nem jött csak, de még van rá 3 perc, hogy valakinek elguruljon a gyógyszere...
úgyhogy a kombikba 1 hiba beugrott.
de még élnek.[ Szerkesztve ]
-
thomeef
őstag
Ezaz, végre jön valami
"A férfi abban különbözik a fiútól, hogy egy nagyságrenddel drágábbak a játékai."
-
Gedeon31
addikt
Ki rúgta a több szögletet?
-
SzlobiG
félisten
Ezen a törpe francián szakadok amikor meglátom.
-
szab.tam
nagyúr
kéne még egy francia gól, és egy nigériai piri...
ja, meg most már fr szöglet is.najó....
[ Szerkesztve ]
-
SzlobiG
félisten
Végre csak beakadt.
-
gyurkikrisz
őstag
Az anyjukat, épp felnéztem a tooicba, látom semmi gól, én meg framcia győzelemre fozadtam, ht mondom ezt mr nem húzom be, rakok arra hogy bűntető lesz meg mindem szar, erre 2 perc és golt rugnak hát a kva annyukat
A tuning a kisfiúk alap órajele. | i5 6500
-
törölt tag
Ott a csiga zabálok góla!
Már bánom,hogy nem tetem máma mixet.
-
Yayoh
aktív tag
Na végre franciák
-
gery2123
őstag
Na végre itt a gól!!
🙌-- PSN_ID: GerY2123
-
B-L-A-C-K
titán
Na így már a nagy tétes él...
1-0
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
Hát nekem ez bukó lesz, még a kis téthozók is elmennek, sárga 4.5 felett nem lesz meg...:/
[ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
ha van olyan, aki meg merte rakni 11*-ért, hogy még gól sem lesz, azt elmegyek, és konkrétan trollkodásért lecsulázom.
-
tigipuf
senior tag
válasz königarjen #71527 üzenetére
google szerint 167 cm:[link],szerintem nincs annyi.Most látom az orra mint egy profi bokszolóé...
[ Szerkesztve ]
"Ha jól viselkedik akkor gyuszi,ha rosszalkodik akkor Gyula."
-
törölt tag
Mit védet Nigéria
-
gery2123
őstag
Kritikán aluli amit a francia csapat művel! Ezek így nem fognak gólt szerezni az tuti.
-- PSN_ID: GerY2123
-
pohár
félisten
gyerünk már genyó
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
königarjen
tag
-
RockHaRD
addikt
Ez bőven piros volt, nem?
-
SzlobiG
félisten
Azért a franciák nyernek a rendes játék időbe ugye?
Nagy zakó lesz itt ha nem.
-
Pepeninho
őstag
válasz Rypejakten #71520 üzenetére
Köszi! Neked is Geller. Remélem ezek már működni is fognak... :S
Ps4, Xiaomi 11T
-
Geller72
veterán
-
Pepeninho
őstag
Valaki tud adni linket a meccshez? Streamhunter media playert akar leszedetni velem, szóval az nem jó. Pedig eddig működött. Kurva céges net....
Ps4, Xiaomi 11T
-
Bencus88
nagyúr
Na ez a szöglet dolog elúszni látszik. Akkor maradt a félidő x.
-
sz_abika
addikt
Hát ebből nem nagyon lesz így hendi - csigáéknak bekéne makkolni egy gólt, hogy aztán lekontrázzák őket, mert amúgy a ződek irányítanak :/
PSN: xszabikax
-
yogibear
addikt
Ezt a Valbuena-t melyik kalapból húzták elő nyuszi helyett?
Akkora mint a kutya ülve.
A szögletzászló tartót alig éri fel.„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
Zjunior
veterán
Jó meccs, sajnos mind2 csapatban ott a góli...
Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
RockHaRD
addikt
Hajrá Franciaország, hajrá Hámesz!!!
-
szab.tam
nagyúr
válasz janos1988 #71500 üzenetére
tudom, már mondam:
sok gólt, tizit, pirosat, vért!***
(#71505) Ripper03
konkrétan lelőlek!***
(#71507) Ripper03
-> (#71466) szab.tam
igaz, a sok szögletet a németre tettem, itt csak azt, hogy a franciáknak lesz több.[ Szerkesztve ]
-
Bencus88
nagyúr
na akkor egy jó unalmas 0-0-ás kevés szögletes félidőt kérek és utána nem érdekel
-
SzlobiG
félisten
Shaheen franciákra szavaz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest