Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
underdark
aktív tag
mai nagy fogadás

ha már mindenki döntetlenezik

-
csƵ
addikt
Valaki van regisztrálva TippmixPrón? Miért nem engedi* kiválasztani az adott eseményt?
*rákattintás után 2mp-cel eltűnik a fogadószelvényről.
-
yogibear
addikt
válasz
FіkuszKukіsz
üzenetére
[link] / hirdetmények...
az oldalak egy része elérhető.
Erről is volt szó sokszor már netszerte: elvileg a hirdetmény megjelenésétől számított 15 nap múlva blokkolnak... de ha belenézel bármelyik pdf-be az oldalon, ez is benne van feketén-fehéren...A BAH esetében ma jár le a 15 nap. A többinél meg szépen sorban az elkövetkező napokban.
Majd kiderül, mi lesz, hogy valójában foganatosítják-e a blokkot és mikor és hogyan... de azt csak a nav tudja, azt tőlük kell megkérdezni.
-
törölt tag
Mind a 22 német játékos edzésben van.
Jogi Löw: "Bastian Schweinsteiger és Sami Khedira is teljes erővel készül. Tegnap a keret harmadának még fájt a torka. Egyiküknek sincs influenzája, mindannyian tudtak edzeni. Remélem, hogy holnapra már egyikük sem lesz beteg. Mats Hummelsnek sincs már láza, s már nem érzi fáradtnak magát. Holnap ő is bevethető lesz."
Ez sima német lesz!

A Nagy influenza hírőr meg csak annyit.

-
yogibear
addikt
Az eddigi sorrend:
bet-at-home.com (június 19.)
betclic.com (június 20.)
hu.sportingbet.com (június 24.)
hu.unibet.com (június 25.)
fortunawin.com (június 26.)
betsson.com (július 2.)
mayplay.com (július 3.)Mai tippszelvényünk:
H - 10bet @1,5
D - WH @1,9
V - Niké @2,6Felkészül: Betfair, Redkings, Ladbrokes, Bwin, Bet365

-
janos1988
addikt
-
bok92
addikt
Na, 10k ment a német és a francia továbbjutásra is. ( forgatás rulz...) Remélem utóbbiak nyernek...

-
B-L-A-C-K
titán
Köszöntem

-
B-L-A-C-K
titán
Egyik ismerősöm meg akarja rakni azt amit én csak BET365-ön, viszont nem tudtam neki megmondani hogy ott a szögletekbe, illetve a sárgákba a hosszabbítás is beleszámít mint tippmixnél, vagy csak rendes játékidőben?
-
razorka777
veterán
Azért a Göteborg tegnap mindent vitt.

Én meg majdnem megraktam nagy téttel.
-
tomrRRR
senior tag
válasz
DeathBat666
üzenetére
Grt
-
yogibear
addikt
Jövő héten a ződlajhárokat is meg a verescsigákat is zakóra kell tenni...

Majd szeptemberben az első BL-EL csoportkörben jön megint a 90%-os papírforma.

-
DeathBat666
aktív tag
Na jött egy kis pénz holnapi meccsnézéshez

Diósgyőrt hendivel akartam tenni, de véletlen félreírtam, "isteni akarat" volt.

-
törölt tag
Öngólal nyertek

-
Prien
addikt
Daugava Riga 2 piros lap...jól kezdik az EL szereplést...persze már ki is estek...

-
FіkuszKukіsz
őstag
Úgy örülnek mintha BL-t nyertek volna. Máltai csapat ellen. Vicc.1 félidőt még emberelőnyben is fociztak. Ezek Máltán ki fognak esni.
-
yogibear
addikt
Semmi ciki nincs benne, csak sokadszorra is beárazzák a magyar focit... ennyi...
De 4 milliárdot bele kell feccölni a stadionjuk felújításába, a másikaknak meg 13-15 milliárdért darabonkánt újat kell építeni...
Nagyon, de nagyon remélem, hogy idén és a következő években is kihullanak a vérbe az elején és augusztusra már egynek sem lesz gondja az európai kupákkal... és akkor pár ilyen év után talán elgondolkodnak az emberek, hogy valóban stadionok kellenek-e ide, vagy a 4,5 millió létminimum alatt élőt kellene-e inkább segíteni... -
csƵ
addikt
Nekem semmi közöm se a Diósgyőrhöz, vagy a Ferencvároshoz, de az a baromi nagy helyzet, hogy nekem van szégyenérzetem, nem ezeknek a milliós fizetésekért alibiző tróger csicskáknak. Amíg ez így is marad, addig 1. fordulónál tovább nem jutunk még a selejtezőkben sem.
Kurva ciki. -
szab.tam
nagyúr
válasz
yogibear
üzenetére

bahalok ezeken a gyökereken.
a fenti 3/5-ből mindenki elcseszte a szórakozásom, csak ezek a szerencsétlenek tudják hozni akkor, amikor már nem kell....

legalább holnap nem kell kimennem.
ez már feladva:
német, brazil továbbjut, mind a négy meccs over szöglet.
@23
ezeré'... -
yogibear
addikt
"harcoljatok, harcoljatok"
Bmeg, futballozni kéne, nem harcolni... ha harcolni akarnak menjenek sziriába vagy irakba... nyomorultak...
Tutifix, hogy a jövő héten veretem a ratyisgyőrt, ha jó odds lesz rá... meg fogja érni...
-
yogibear
addikt
válasz
szab.tam
üzenetére
Majd meglátod, te tudod.

vannak még ilyen nyári, intertotó kupa féle bohóckodások?
Már nincsenek... nyáron is vannak futó bajnokságok... ír, finn, norvég, meg még pár... pl. brazil is...
Idén vb is van... ha meg nincs vb vagy eb, akkor nem érnek véget ilyen hamar a bajnokságok, hanem csak júni közepén, és aug elején már kezd az új idény... -
szab.tam
nagyúr
válasz
yogibear
üzenetére
ja.
visszatérve a maimra.
tehát ha van ilyen alkalom, ahol össze tudok szedni 5 meccset, ahol a sima v@13-16, és a hendivel is v@4.5-6.5, ami gyakorlatilag egy d-v kétesély, azt én mindig meg fogom tenni egy 3/5-ben.
ugye ez 10 kötés, mindegyik kb. @80-120 eredő. átlag legyen @100.
és az ilyennél csak az kell, hogy az 5 meccsből jöjjön mondjuk 3 döntetlen. még az sem kell, hogy az 5-ből 1 esélytelen vendég is győzzön. persze győzhetnek, akkor is jó ugye.
és 10 ilyen fogadási nap kell ahoz, hogy az egyiken jöjjön 1 ilyen 3-as.
és akkor visszajött minden.ha átgondolom újból, és újból, azért ezt még mindig nem látom 0.0001-nek, aminek a "receptjéért a japók térdenállva könyörögnek"...

vannak még ilyen nyári, intertotó kupa féle bohóckodások?
viszont a diósgyőr csodálatosan hozza a vb formát.
legalábbis az over szögletben...
-
yogibear
addikt
hopp egy piros a máltainak... ha innen nem nyer a dvtk, elmehet a faxra...
-
Prien
addikt
Huhh, hát a Göteborg 1.07x oddsért nem tudott nyerni, ki kellett vennem a fogadást, mert vitte volna a kötést. Még ilyet.

-
csƵ
addikt
DVTK 2 góllal nemigen fog nyerni ilyen játékkal...
-
janos1988
addikt
Ez a Mega Fortune semmit sem adott, ami meg jött, azt lehetetlen volt megforgatni.
-
yogibear
addikt
Na végre... 1:0...
1:1 na ez gyors volt, ügyi magyarok...
-
válasz
tomrRRR
üzenetére
Én már tegnap megraktam mindent 40k-t feldarabolva 5k-s szeletekre.

Mivel Fortuna egy hétig off így kénytelen voltam már akkor megrakni.
Raktam tovább jutókat, 1 félidő döntetlent, rendes játékidő döntetlent, 2.5 gól alatt.
Hogy pontosan melyik meccsekre már nem tudom, de le vannak mentve otthon. Ha csak egy 5K-s szeló bejön már megerte.

-
tomrRRR
senior tag
Szombatra mehet Bouchard- ha megverte Halepet akkor megveri Kvitovát is könnyebb ellenfél lesz.
meccs -
yogibear
addikt
Jól van, jó ez a dvtk... majdnem 0:1, csak a szerencsén múlt...
-
stefyY
őstag
A Diósgyőr oddsa felfelé mászik...kiváncsi leszek, mi lesz...

-
tomrRRR
senior tag

-
törölt tag
Betclicet mikkor fogják lekapcsolni ?
-
szab.tam
nagyúr
válasz
yogibear
üzenetére
"Vaduz nem kapott, rúgott amúgy..."
persze.egyébként nem egy 5-ös kötésben, hanem 3/5-ben játszottam, gyakorlatilag 2 esésélyes fogadásokkal.
1x x2 x2 x2 x2
ezt azért nem látom annyira egy tizezrelékesnek...
(jó, most már az...)
túl sokat láttam én már olyan eredményeket, ami után mindenki fújtatott.
(az általam már többször említett olasz totótapasztalataim pl.)ez nem egy sűrűbb sikerélmény taktika, mert 30-40 próbálkozás után jó, ha jön valami.
(de akkor kasza.)ezt az 5x rakok, 2x kiveszek egy csokipénzt dolog nem motivál.
másképp szemléljük.

-
yogibear
addikt
válasz
szab.tam
üzenetére
Ez olyan kami volt, hogy a japánok térden állva könyörögnének a receptért, mert még 0,0001% esélye sem volt, hogy bejön.

Vaduz nem kapott, rúgott amúgy...
De látod, ha csak azt a kettőt teszed, amit itt levezettünk (Niksic eladja, karagandy nyer) az 9 feletti odds volt.
Persze én is jól ugatok, mert nem ezt a kettőt tettem párban... Bár a Koper 0-2 hendim megvan 4 oddsért, de kellene a dvtk hendi mellé... remélem nem ződlajhár módra tolják majd... -
rwin5
őstag
Pohár, ha lesz sok pénzed majd vásárold meg [kép]
-
szab.tam
nagyúr
válasz
yogibear
üzenetére
015 labdarúgás1 *(1-0) Tartu Santos - Tromsö 5.05 4.40 1.33 -> h
019 labdarúgás1 *(0-1) Myllykoski PA - IF Fuglafjördur 1.45 4.00 4.20 -> v
028 labdarúgás1 *(0-1) Vaduz - College Europa 1.33 4.40 5.05 -> v
037 labdarúgás1 *(0-1) Cukaricki - Sant Julia 1.30 4.55 5.30 -> v
045 labdarúgás3 *(0-1) Diósgyőr - Birkirkara 1.45 4.00 4.20 -> (
)3/5-ben
ez a tormső genya bevágott egy 7-est.
nem baj.
de hogy az a tetü Fuglafjördur nem bírta ki, és a végén kapott egyett...
és a vaduz is bekapott pár perc alatt rögtön 2-t...úgyhogy a szent dzsuláj már mindegy, mit csinál, és a diósgyőr is nyerhet így.
téthozónak külön is megtettem az összes, sima hendi nálkül. (disósgyőrt kivéve ugye, emrt az kötelező kötéses.)
tehát ez hozhat még vissza valamit:
036 labdarúgás1 Cukaricki - Sant Julia (AND) 1.08 6.55 14.00 ->v***
erre nem gondoltam volna, hogy ennyire jön a papírforma.
godnoltam, hogy 2 db x, és esetleg egy 1:2-es meglepi becsúszik.
de anyogy látom, ez a bénázás egyedül a miskolciak kiváltsága lesz,a zt meg külön rakni nem lehet.
pedig eza napnál világosabb:
045 labdarúgás3 *(0-1) Diósgyőr - Birkirkara 1.45 4.00 4.20 ->v -
-
yogibear
addikt
Prón a 4-5 gól 2,55, de az over 5,5 már 3,9... az Aberdeenre...de kétlem hogy lesz annyi gól...
Huh még mindig baxxa a csőröm, hogy nem dobtam egy 100-ast a 4:0-ra meg az 5:0-ra a Kopernél...Tromsö hetet hintett idegenben...
és ami még szép:
Gabala (Aze) - Siroki Brijeg (Bih) 0:2 V @4,33... ez milyen jó odds volt... azeri egy bosnyák ellen... nem szúrtam ki sajna... -
tomrRRR
senior tag
holnap mit mondtok ki mire tesz? érdemes tenni 20 ezret a brazil továbbjutásra vagy egyáltalán nem biztos? Brazil + 1 el, mire tesztek ?
-
sch_a
addikt
válasz
yogibear
üzenetére
Vannak itt még szép eredmények, meg is hozta a kedvem egy overes szelvényre estére. De hihetetlen gyér ilyen szempontból a bwin. Hogy hendikepre 2db fogadási lehetőség van, az elég kiakasztó. Az Aberdeen - Daugava meccset már ki is néztem, de csak valami 2,5-ös szorzó van az 5 vagy több gólra, annyiért meg nem éri meg.
Göteborggal meg belenyúltam a tutiba, még kapura lövésük se volt.
-
sch_a
addikt
Hát nem túl sok, 3,37-re jött ki az eredő. Más meccseknél 2,5 overre adnak ennyit... -2-es, -3-as hendi biztos jóval magasabb lett volna.
(#72314) yogibear
Pedig a bolgárokkal én is szemeztem, de végül kihagytam. Mondjuk tök mindegy így, hogy a tenisz elvitte.
Koper meg már 5-el megy... Mekkorát lehetett volna kaszálni a montenegróiakkal. Tavaly néztem a Honvédot ellenük, ha az nem volt bunda, akkor semmi.
-
yogibear
addikt
A karagandyt én is elbaxtam mellé raktam sok mást bolgárkertészek meg nem voltak képesek nyerni...
Koper zsír tipp volt... közben piros is a Niksicnek...
Koper tettem -2 hendivel már csak 4,00-ért párba a dvtk hendivel...Bazmeg rohadt litex... Inter Baku is vezet idegenben 2:0-ra...az is 2 feletti odds volt...
Ha a mocsok bolgár viszi csak el, ideges leszek...

Hábammeg... Koper 5:0

-
sch_a
addikt
válasz
tomrRRR
üzenetére
Azt nem tudom, hogy lehet-e még regisztrálni, én már több mint egy éve regisztráltam, csak nem használtam eddig. Én is hallottam, hogy kivonulnak, de hogy ez pontosan mit jelent, azt nem tudom megmondani. Olyat is olvastam, hogy a magyar kezelőfelület is megszűnik, de egyelőre meg van még.
-
-
sch_a
addikt
válasz
tomrRRR
üzenetére
Még év elején kitiltottam magam bet365-ről, mert állandóan elcsesztem élőfogadásokkal a pénzem.
Én hülye nem figyeltem, úgyhogy a vb-re nem járt le az önkéntes pihenő, szóval most bwinen vagyok.De itt elég szegényes a kínálat, EL-meccsekre pl. csak 1-0-ás meg 0-1-es hendiket találok...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S21FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4594
- Dell Precision 7550,15.6",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11, 2 KAMERA
- Szép állapotban Lenovo ThinkPad T14s Gen 4 i5-1335u/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia 2027
- ÚJ Lenovo LOQ Intel Core i5-13450HX, 24GB, 512GB, RTX 5050(8GB), FHD IPS 144Hz
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

szépet kaszált vele