Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Meggyi001: A Lidl Silvercrest kenyérsütő jó?.........Jelentem:Jó!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
yogibear
addikt

-
sch_a
addikt
Már le is tiltották volna az unibet elérést? Vagy csak én nem érem el?
-
Deck
titán
Hányas kötésű fogadásokat érdemesebb tenni?
-
Holnapra Tevénk:
Chile-Brazil. Ez érdekes chile biztos a köd megzavarta.

Bónusz Suarez a teve szerint.

-
janos1988
addikt
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
janos1988
üzenetére
Ilyenben sajnos nem tudsz rajtam fogást találni, mert amit mondok hogy megrakom, azt meg is rakom mindig, és előre látja mindenki. Viszont amit esetleg nem rakok meg előre beírom hogy nem raktam, nem meccs után találok ki valamit mikor már elment hogy jaj csak nem raktam...Persze ilyen volt már rengeteg esett itt, csak pont nem én csináltam...Te viszont már be se mered írni a kamikat, csak ha "jött"...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
SzlobiG: Igen, hobbi szakács...

-
janos1988
addikt
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
Akkor majd úgy csinálok, mint te. Beírom mit rakok (talán) és ha jön mutatom a szelót, ha nem lövök a kajáról egy képet és azt mondom, hogy nem volt kedvem a lottózóba elmenni.

Szerk.: Komolyra fordítva a szót, mostanában már nem foglalkozok annyit az elemzéssel, inkább csak érzés + meglepi és egy kis utána járás. De úgy látszik ez a helyes út.
-
B-L-A-C-K
titán
Ma is sütöttem kicsit (2 napig állt a pácban, mondanom sem kell milyen jó lett
) -
Nincs ma meccs elvonási tüneteim vannak.

-
yogibear
addikt
[Az afrikaiakat csak a pénz érdekli ]
Az afrikai csapatokat nem érdekli a dicsőség, csak az azért járó prémium: ezúttal Nigéria válogatottja jelezte, amíg nem kapják meg a nekik járó összeget, nem hajlandóak edzeni. Mindezt az után, hogy már a tavalyi Konföderációs kupára is késve érkeztek ugyanilyen okból.
vuldegger6662014-06-27 16:45:35
Ez az igazi evolúció , alighogy lemásztak a fáról , a banán helyett már a dollárt követelik. -
stefyY
őstag
Brazil-Chile overre mit mondanak az urak?

-
yogibear
addikt
-
janos1988
addikt
Na végre jött egy kis apró 1k -> 33k.

-
sch_a
addikt
Használja innen valaki az unibeten a chaten elérhető VB-s bónuszokat?
-
yogibear
addikt
A Duna TV közvetíti a Diósgyőr és a Fradi EL-meccseit
A Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) tájékoztatása szerint az EL-kvalifikáció első fordulójának első mérkőzésén a Ferencváros kedden a máltai Sliema Wanderers vendégeként lép pályára, a találkozót 17.45-től sugározza majd a Duna.
A DVTK két nappal később, csütörtökön hazai pályán mérkőzik a szintén máltai Birkirkarával, a közvetítés 20.30-kor kezdődik. Az összecsapásokat Ujvári Máté kommentálja majd.
A visszavágókra mindkét párharcban július 10-én kerül sor, melyeket a köztelevízió szintén élőben közvetít majd. -
pH érték
aktív tag
-
csƵ
addikt
Brazil tj, Costa Rica győzelem 3x pénz.
-
Zjunior
veterán
Most kellesz lapokra tenni, amikor van éle!

-
"Tisztelt xy.
Sajnos potnos információk a még nem állnak rendelkezésünkre, csupán ami az Ön által küldött linken is olvasható.
Amennyiben úgy dönt, hogy nem szeretne tovább játszani, úgy természetesen a feltöltött összeget kiveheti a számlájáról (a bónusz és a nyereményeket le kell vonnunk).
Amennyiben a FortunaWin többé már nem lenne elérhető Magyarországról (kicsi rá az esély), az ügyfelek pénzét akkor is vissza fogjuk juttatni. "Fortunawin ezt küldte válaszul, szal akkor nem veszem ki a pénzt még úgy is vissza utalják később is.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
pH érték
üzenetére
Én az eddigi 3-3 meccsre alapozok. Nézzük is Görögök, kikkel játszottak? Kolumbia: orrkifújás 3-0ra kikaptak nem is kommentálnám...Japán: nagy nehezen kihoztak egy X-et, úgy hogy Japán nem éppen egy erős csapat, és végig ők domináltak, de ez a statisztikán is látszott. Elefántcsont: Elefánt nagyon gyengén játszott, viszont sokkal több helyzetük volt így is, még is ugye Görög tudott nyerni a végén nagy szerencsével, itt jól játszottak, viszont egy gyengén játszó jó csapattal szemben.
Nézzük Costa R.-t, kikkel játszott? Uruguay: Uru nem gyenge csapat, nem is játszottak rosszul, még is mi lett, orrkifújás 1-3, és nem azért mert bemákolták, hanem mert végig jobbak voltak. Olaszország: Olaszt sem mondanám gyengének attól hogy kiestek, ott kb egy szinten fociztak, de Costa R.-nak jött össze jobban, azaz egy erős csapatot szintén legyőztek. Anglia: Itt már mind1 volt nekik 6 pont megvolt, jó gólaránnyal, nem is vitték túlzásba de mégis egy X-et kihoztak!Na most a Görög meccsen ugye egyenes kiesés lesz, egy végig 100% formában focizó csapat szerintem pont nem most fog kiengedni, Görög meg nem hiszem most váltja meg a csodát, ha eddig nem játszottak túl fényesen. Persze elég sok érdekes eredmény volt a VB-n, szóval az sem lepne meg ha hendivel nyerne a Görög, de józan paraszti ésszel azt tartom evidensnek hogy Costa R. leveri őket simán. Illetve kockáztatás nélkül nincs nyeremény, bele kell kalkulálni hogy ez is elmehet, úgy mind egy 1.01-es tenisz is. Ha félsz valamit megrakni, nem kell szerencsejátékozni, mert tuti tipp sose volt, és sose lesz. A meccsre visszatérve meg, én ekkora oddsért biztos nem fogom kihagyni...
-
pH érték
aktív tag
Mivel indokoljátok, hogy Costa-Ricának nagyobb esélye van a győzelemre?
-
RockHaRD
addikt
tippmix kb mikor frissül szerintetek a Német meg a Francia meccsel pl?
megraknám egy szelvényen a Hollandokkal, meg a Brazilokkal együtt

-
törölt tag
Végül csak azt tettem,hogy robben szerez gólt a mexikó meccsen.
Ha nem így lesz felakasztom!

-
Jeollam
aktív tag
A VB-n leszerepelt spanyolokat nem túl barátságosan fogadják odahaza. A játékosok napokig nem mernek kimenni otthonról. Egy nap Torres öregembernek álcázza magát, de az utcán felismeri egy idős néni, erre Torres bepánikol és hazarohan. Ugyanez történik másnap is.
Harmadnap Torres apácának öltözik, de az idős néni akkor is felismeri és köszönti:
- Szia, Fernando!
Torres már nem bírja tovább, ezért megkérdezi:
- Hogyan ismert fel engem, néni?
Mire a hölgy:
- Hát nem ismersz meg bazdmeg? Én vagyok az, Casillas! -
skeli
tag
-
RockHaRD
addikt
Van olyan oldal, ahol a szerencsejtek.hu-n belüli tippmix-nek a dolgait meg tudom tenni virtuálisan, hogy lássam mennyi lesz a szorzó mire ténylegesen odajutok, hogy elmegyek a lottózóba?

(nemtom mennyire érthető így a kérdésem

-
thomeef
őstag
Múlthét csütörtök óta várom a pénzem betclic-ről, kezdhetek aggódni?
-
törölt tag
R. van Persie mexikó meccsen nem fog játszani igaz ?
-
yogibear
addikt
válasz
SzlobiG
üzenetére
Most épp erről a 3-ról olvastam, hogy van magyar felülete a bwin/b365 pároson kívül.

Az utóbbi kettőt lehet utoljára hagyják, vagy esetleg már van jelzés tőlük, hogy legalizálnának.
Különben a helyükben én pont ezeket dobtam volna elsőként a listára, mint a legnagyobbakat, mégis a kicsikkel kezdtek (na jó unibet picit kilóg a sorból)... -
törölt tag
Meg a Hollandia -mexió ez külön szelvényen robben szerez gólt.
-
törölt tag
165 1 Brazília - Chile H 1.56 Töröl
183 1 Kolumbia - Uruguay V 3.45 Töröl
234 1 Mindkét csapat szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) H 1.81 Töröl
240 1 Costa Rica - Görögország H 2.43 Töröl
-
yogibear
addikt
Mai blokkolt oldal:
H - WH @1,4
D - Niké @1,8
V - Betsson @2,5
-
B-L-A-C-K
titán
Na én már ma megrakom Costa R-t mielőtt lemegy az odds, tét 25-50e, jön, jön, nem, nem, lesz ami lesz...

-
Most nézem belgakok nyertek.

Nagyon kellett 2k->11k.
Viszont a sárgák szögletek nagyon nem jöttek.

-
Zoli9292
tag
Asszem pókerbe sincs szerencsém... 360-ból 36 nyer, 38. lettem

-
Jarod1
veterán
én a kiállítás után megraktam a belgákat győzőre 4 es oddsnál,,,, igaz csak 1 ezressel...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
DeathBat666
aktív tag
Ma raktam egy tippmixet a regi idok kedveert, lehet visszaterek
(szinte csak neten szoktam fogadni, de most nem volt fennt penzem
) -
csƵ
addikt
Úgy látszik nekem 3/4-es kombinációt kell raknom, mert abból legalább a tét visszajön.

-
sz_abika
addikt
1-1 eseményen az elmúlt 10napban ~40k várható ment el.
Most jött minden, de úgyérzem bátor tipp volt az ausztrál-belga röpire a H
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Visszavont videó árulkodik az új Steam Controllerről
- Diablo IV
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Az iparágon belül elsőként tervezett 10 nm alatti DRAM-ot a Samsung
- Autós topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Futás, futópályák
- Milyen TV-t vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz UDIMM PC RAM, több db- számla, garancia
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / Akku:100%
- iking.hu Apple iPhone XR 64GB használt White megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)