Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Keldor emlékére
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Gurulunk, WAZE?!
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Deck
titán
Betclicen akkor most nem érdemes a bónuszt kihasználni, befizetni, regisztrálni?
PS5
-
pohár
félisten
válasz yogibear #70396 üzenetére
felesleges is X-re játszani, hiszen ha Ghána több góllal veri a portugálokat, az USA szépen kipottyan (feltéve, ha ők meg kikapnak a friccektől, ami elég esélyes azért)
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
yogibear
addikt
Német és amerikai részről is cáfolják, hogy a mindkét válogatott számára előnyös döntetlenre játszanának az utolsó csoportfordulóban, írja az MTI.
A két csapat között több összefonódási pont is van: az amerikai együttest a német Jürgen Klinsmann vezeti, akinek a segítője volt a németeket irányító Joachim Löw a 2006-os vb-n. Emellett öt amerikai játékos német származású, négyen közülük a Bundesligában játszanak. A négy ponttal a G csoport élén álló Németország számára egy döntetlen biztos csoportelsőséget jelentene, míg a négypontos Egyesült Államok szintén továbbjutna egy ilyen eredménnyel.
„Mindkét csapat meg akarja nyerni a csoportot, a győzelemért fogunk küzdeni” – mondta Jürgen Klinsmann, aki kifejtette: csapata minden mérkőzésen kiadja magából a maximumot, s ez Németország ellen sem lesz másként. A németek védője, Mats Hummels az ellenfél dicsérete mellett a feltételezésekről is elmondta véleményét: „Sportemberekhez méltatlan és nagyon sportszerűtlen lenne a többi csapattal szemben, ha ilyen tervekkel lépnénk pályára.”
Ha ennyire cáfolják, tuti a D, ami jelenleg még 3,00 odds.
[ Szerkesztve ]
„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
yogibear
addikt
Az ESPN felvette a kapcsolatot a Betssonnal, azzal a fogadóirodával, ahol lehetett arra fogadni, megharap-e valakit Luis Suarez a világbajnokságon. A cég sportfogadási vezetője, Andreas Bardun elárulta nekik, hogy összesen 167 tét érkezett erre a fogadásra - a legnagyobb nyertes 3300 dollárt, mintegy 750 ezer forintot - kaszált.
Egy svéd férfi 14 ezer koronát (közel 468 ezer forintot) nyert azzal, hogy arra fogadott: Luis Suárez a brazíliai labdarúgó-világbajnokságon is harapni fog, írja az MTI. A nyertes 80 koronát (mintegy 2700 forintot) kockáztatott, a fogadóiroda 175:1-hez adta az eseményt.
"Eredetileg többet akartam feltenni, ám egy barátom lebeszélt róla, mert kidobott pénznek tartotta" - mondta a 23 éves fogadó, aki hozzátette: legszívesebben egy üdvözlőlapot küldene az uruguayi támadónak.
Miután kedden azzal fenyegetőztek a ghánai játékosok, hogy nemcsak nem állnak ki a Portugália elleni utolsó csoportmérkőzésre, hanem a szállodájukat sem hagyják el, ha nem kapják meg a szövetségtől a beígért bónuszokat. Erre a ghánai sportminiszter-helyettes, Joseph Yammin közbenjárására a kormány előteremtette a szóban forgó pénzt - több mint 3 millió dollárt -, amit fel is tettek egy charterjáratra, hogy még időben eljusson a játékosokhoz.
John Dramani Mahama ghánai miniszterelnők személyesen hívta fel a csapatot, hogy biztosítsa őket, a pénz még szerdán odaér hozzájuk, így pályára lépnek majd a harmadik csoportmeccsen is, míg a Ghánai Labdarúgó Szövetségnek a FIFA fizeti majd ki a torna után a bónuszt - írja a Bloomberg.[ Szerkesztve ]
-
yogibear
addikt
Na itt a Bánki-féle módosító javaslat az eddigi eredeti, szigorú szerencsejáték törvényhez.
Ha valaki értően olvassa, láthatja, hogy mennyire lazítana az eredetin, no meg azt is, hogy eredetileg kik miatt készült a módosító.
Az általános vita 20-án megtörtént rendkívüli ülésen.
Innentől már csak az a kérdés, lesz-e belőle törvény és mikor.
Ilyen, a módosítóban szereplő összegért meg már simán elképzelhető, hogy pár iroda megveszi a licencet, mert elég jelentős enyhítések vannak benne...[ Szerkesztve ]
-
Deck
titán
válasz duronx #70391 üzenetére
Mér ne játszana?
Tegnap zártkapus edzést tartott Deschamps, az onnan kiszivárgott információk erősödni látszik a feltételezés, hogy a csapat némi fazonigazításon fog átesni. Ennek két célja van:
1. Pihenjenek a kulcsjátékosok és lábadozzanak a sérültek (pl. Varane összeszedett egy gyomorrontást)
2. Aki eddig nem játszott, érezze a törődést (pl. Digne, Schneiderlin).A várható kezdő:
Lloris, Sagna, Koscielny, Sakho, Digne, Schneiderlin, Pogba, Matuidi, Sissoko, Benzema, Griezmann.
[ Szerkesztve ]
PS5
-
duronx
senior tag
Benzema játszik a mai mérkőzésen?
"Jobb a sorból őszintén kilógni, mint a megfelelési kényszer miatt egy életen át hazudva kínlódni"
-
Deck
titán
Argentína nyer ma szerintetek?
[ Szerkesztve ]
PS5
-
ted_mosby
senior tag
a múltkor megviccelt Messi, remélem mostmár nem fog.. Svájc meg majd hajt rendesen, bár mostanában már semmin sem lepődnék meg.. Tegnap a CIV csapatát nagyon sajnáltam..
tehát akkor mára:
Messi Nem lő gólt
Svájcx500 -->1350 Ft
Aztán majd meglássuk
Sony Xperia Z1 Compact Felhasználó | "Az előre nem látott lehetőséget azonnal használd ki, s az előre nem látott nehézségekre rögtön tettel felelj." ~ Carl Von Clausevitz
-
yogibear
addikt
Az igazság az, hogy élő fogadásnál a b365 és a bwin elég jól kiegészítette egymást annak idején.
Sok olyan meccs volt élőben az egyiken, ami a másikon nem...
A felülete is kicsit átláthatóbb, könnyebben megszokhatóbb volt a bet-énél...
No és a bwines oldalt nagyon könnyen lehetett mókolni html-ben a böngésző cash-ben, majd kitenni a videót a kamu fogadásról netre és kiírni, hogy a tipp 100 ajró előre, 100 utána.
Csak sok ilyen butus átírta az oddsot 36-ra ht/ft esetén, a probléma ott volt, hogy ilyen oddsot bwin sose adott: 29,31,34,39 volt csak.„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
gyuromoj
veterán
Montreal-t miért pakolják 4,55 odds-ért? (MLS)
Ezt néztem eddig mára:
203 Nigéria - Argentína V 1.49 vagy 204 *(1-0) Nigéria - Argentína V 2.27
217 *(1-0) Ecuador - Franciaország V 2.58
231 Honduras - Svájc V 1.40
?242 Vancouver - Montreal V 4.55?[ Szerkesztve ]
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
Jeollam
aktív tag
Tudtok még olyan online sportfogadási oldalt, ahol van első pénzvisszafizetés vesztett fogadás esetén?
0 és 1 között végtelen mennyiségű szám van.
-
Deck
titán
válasz yogibear #70375 üzenetére
Ez már lejárt. Tegnap előtt írtak nekem emailt mivel érdeklődtem. Már lehet regizni jó ideje és a regisztrált embereket eddig sem érintette a dolog. Bwinnél.
Idézem: "
Tisztelt Szabó Úr!Köszönjük az emailt.
Értesítjük, hogy cégünk stratégiai-gazdasági megfontolásból új regisztrációt nem tett lehetővé a bwin.com oldalon az Ön tartózkodási helyén, így új bwin számla létrehozása Magyarországon nem volt lehetséges. Időközben a regisztráció ismét lehetséges.
Ön már rendelkezik bwin számlával, a döntés a már regisztrált felhasználóinkat nem érintette - számlaegyenlege továbbra is rendelkezésére állt.
Köszönjük megértését.Amennyiben még akadna kérdése, forduljon Ügyfélszolgálatunkhoz, munkatársaink szívesen adnak felvilágosítást.
Szívélyes üdvözlettel
a bwin Service csapata
b'inside Green MembersA bwin támogatja a Responsible Gaming programot.
"[ Szerkesztve ]
PS5
-
yogibear
addikt
-
yogibear
addikt
válasz Zjunior #70372 üzenetére
Bwin már tavaly áprilistól nem fogad új regisztrációt Magyarországról... nem véletlenül... és sok más országból is kivonult akkortájt...
Többi addig megy, amíg nem blokkolják vagy nem vesz licencet...Jeollam: ne... egyelőre...
[ Szerkesztve ]
-
yogibear
addikt
Na négynegyvennégyhu... a bulvároldal.
Mától kezdi blokkolni a NAV a külföldi sportfogadási oldalakat
Nem mától, hanem a bejelentéstől számított 15 nap után, ez a SPB-nél 24-e volt, a másik kettőnél 20-a... onnantól 15 nap... ezt kifogással éléssel picit még el lehet húzni, de az is max egy hónap... le van írva, csak 444-ék nem tudnak olvasni...
Egy ilyen törvény elvben sérti az EU-nak a szolgáltatások unión belüli szabad áramlására vonatkozó irányelveit
ez is fasság, már cáfoltam az előző linkeken írtakkal.
De jól meg lehet lovagolni a dolgot és pici ideig emelni az olvasottságon, ha nincs épp valami egy kétfejű sünmalacról vagy egy három lábú kecskéről.
Sok egybites agyhalott kommenter meg csak tolja a fasságokat...„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
Jeollam
aktív tag
Akkor most már a Betclicre ne is töltsek fel pénzt?
-
Zjunior
veterán
Bwinnel mi van?
Bet365 meddig marad?:/[ Szerkesztve ]
Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
yogibear
addikt
válasz lacy86 #70364 üzenetére
Nézd, a realitás az, hogy a teljes, totális tiltás sosem működött, lásd pl. amcsi alkoholtilalom...
Ha ezt tennék, még többen járnának ki Ausztriába, szlovákokhoz, horvátokhoz és a pénz nem a kasszába kerülne... ennyire azért ők sem hülyék... ráadásul több tíz vagy százezer ember egyenkénti "levadászása" adóügyileg, elég nehézkes... precedensképpen pár 100-at lehet és mindezt hangosan lekommunikálni, de akkor sem célravezető hosszú távon...
A jó megoldás az, hogy kicsit lazítanak a szabályokon, pont annyira, hogy legyen a Pró-val együtt maximum 2-3 legális iroda, ennyit el is tudnak tartani a fogadók a számítások szerint és így a kasszába is befolyik az eddig elfolyó pénzek igen nagy többsége... és mindenki jól jár, de főleg az állam...
Szerintem ez lesz a vége...„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
yogibear
addikt
Ebben az országban tutifix-re nem fogadnék, de még 3esélyre sem.
Ha valakinek még kétségei lennének, vagy jönne a majd a vpn meg proxy és egyebekkel, ajánlom ezt a két cikket a figyelmébe értő olvasásra. A lényeget kiemelem külön...
Online Szerencsejáték az Európai Unióban
Példaként megemlítve a portugál engedélyezési rendszer az Európai Bíróság szerint nem ellentétes az Európai Uniót módosító szerződéssel. A bíróság kimondta a Santa Clara-ügyben, hogy az állam kizárólagos joga valamely szerencsejáték működtetésének engedélyezése állami szervezeten, közvetlen ellenőrzése alatt álló szervezeten keresztül, vagy közbeszerzés útján magánvállalkozásoknak, mert a szerencsejáték tisztességének megőrzését szolgáló szabályoknak garanciája az állami felügyelet, ekként folyhat ellenőrzött mederben a tevékenység, védhetők meg a fogyasztók a csalásoktól, és mivel a tagállami szabályok e körben nem harmonizáltak, ezért egy tagállam joggal tekinthet úgy egy fogadóirodára, amelynek a honossága szerint biztosított tagállami szabályoknak való megfelelése még nem jelenti a belföldi fogyasztók megfelelő védelmét a csalás és más bűncselekmények veszélyével szemben az internetes szerencsejáték speciális vonásaira, köztük a fogyasztó és a gazdasági szereplő közvetlen hiányára, a hozzáférhetőség sajátosságaira figyelemmel.
Európai fejlemények az online-szerencsejáték-piacon
Az Európai Bíróság főtanácsnokának álláspontja szerint az internetes szerencsejátékokkal kapcsolatos osztrák monopóliumra vonatkozó szabályozás, amely szerint Ausztriában az internetes szerencsejátékok üzemeltetése egyetlen privát szervező részére van fenntartva, alapvetően jogszerű. Az eljárást a sportfogadásokat szervező bet-at-home alapítói kezdeményezték, akik ellen Linzben illegális szerencsejáték szervezése miatt folyik büntetőeljárás. A vádlottak azzal az érveléssel védekeznek, hogy az osztrák törvény EU-jogba ütközik, mivel a monopólium birtokosa kínálatát offenzíven reklámozza.
A főtanácsnok kifejtette, hogy minden tagállam előírhatja, hogy egy szervezőnek, amely internetes szerencsejátékok üzemeltetésére monopóliummal rendelkezik, az adott tagállamban kell székhellyel rendelkeznie. Ezáltal a tagállam sokkal hatékonyabban tudja ellenőrizni, hogy a játékos-védelemre és a csalások elleni védelemre vonatkozó rendelkezéseket betartják-e.Szóval lehet lázadni okkal-ok nélkül, de a lényeg, hogy semmiféle eu-s szabályt nem sértenek sem monopólium, sem tiltás, sem blokkolás terén...
-
csƵ
addikt
Tippmix Próra érdemes regisztrálni? Van ott valamilyen bónusz?
-
yogibear
addikt
válasz lacy86 #70350 üzenetére
Kétlem... már van szó róla, hogy lazul kicsit a szabályozás (100 helyett 30 milla díj, engedélyezett külföldi székhely, satöbbi)... szerintem 1-2 irodának úgy már meg fogja érni licencet venni (unibet és b365 lesz az első blikkre, de ez csak tipp), mert ha a többit kitiltják akkor ezek "megkapják" a kitiltottak usereit is... hiszen más iroda nem lesz majd itt legálisan rajtuk kívül, csak a Pró... a userek közül meg kevesen próbálkoznak majd akkor vpn-nel meg proxyval illegális irodáknál, főleg ha itt is büntetik majd a usert is, mint a belgáknál, ha illegális irodánál fogad... és ez mind nem ütközik uniós szabályba sem...
-
B-L-A-C-K
titán
Ez is üt
-
skeli
tag
Na kész a mai buli 200-as miksz....
195 Bosznia-Hercegovina - Irán 1. félidő eredménye D 1.96
205 (2-0) Nigéria - Argentína D 4.15
217 (1-0) Ecuador - Franciaország D 3.20
232 (1-0) Honduras - Svájc D 3.40Eredő odds: 88.49792
Várható nyeremény: 17 700 FtA vízen is lehet járni, csak nem szabad ránehezkedni.
-
thomeef
őstag
-
Yayoh
aktív tag
Szerintetek ?
-
SzlobiG
félisten
Ki mit rak ma?
-
B-L-A-C-K
titán
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Jeollam #70339 üzenetére
A pont nem kell nekik, de illene nyerniük, viszont csak kamiba rakom bele, szerintem egy ilyen fog menni nekem pár ezerrel...
-
Jeollam
aktív tag
Erre már nem bírok mit mondani
[ Szerkesztve ]
-
yogibear
addikt
A NAV honlapján szerda reggel még egyetlen honlapot sem soroltak fel a blokkoltak listáján, ám a közzétett határozatok alapján a bet-at-home.com, a betclic.com és a hu.sportingbet.com 90 napos blokkolása kezdődik majd meg.
A felügyelet tájékoztatása alapján azt írta, hogy a blokkolási folyamat több lépcsőből áll: első lépésként a NAV hirdetményt jelentet meg a honlapján az illegális tevékenységet folytató oldal ellen indított eljárásban hozott határozatáról - ez már meg is történt. Tizenöt nap elteltével a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) végrehajtja a blokkolást úgy, hogy valamennyi internetszolgáltatót felszólítja a fogadási oldal hozzáférhetetlenné tételére.
-
pH érték
aktív tag
A mai napra egy argentin és francia győzelmet esélyesnek tartotok?
-
dnl91
tag
Betclicről mennyi idő alatt érkezik meg bankszámlára a pénz? Múlt hét kedden igazolták vissza a kifizetést, azt írták általában 5 munkanap, zseton még sehol.
-
Deck
titán
Na ma visszanyerem a tegnap elvesztett 2k-t és +t is
PS5
-
Jeollam
aktív tag
ÚÚ emberek, a házamat raktam volna most Elefántcsontpartra.
Kik ezek a Görögök, te szent szar, ma bezzeg tudnak játszani.
Fene enné meg mindet.Ezért nem szabad senkit lebecsülni a VB-n, főleg akik benne vannak a legjobb 16-ban!
-
giigz
veterán
válasz B-L-A-C-K #70318 üzenetére
Miért kellene raknom, hogy annál többet bukjak? Nem láttad, hogy amikor előre beírtam a tippemet, akkor mennyit nyertem volna, ha pedig meg is rakom, akkor bukok folyamatosan? Februárban is egy szelón 10.000 Ft ment el, direkt lecsökkentettem a tétet, annál kevesebbet bukok... Ilyen párszázas téten elbuktam vagy 30k-t úgy, hogy kevés meccset raktam, a szerintem legjobbakat, nem a valóságtól elrugaszkodottakat... Ha 300 Ft-os átlagtét helyett 3.000-ért raktam volna minden szelót, akkor most a 30k veszteség helyett 300k veszteség lenne pár hét alatt... Nincs abban érdekem, hogy minél több veszteségem legyen, ezért raktam kistéttel, de mivel így sem jön semmi, ezért abba is hagytam.
Most ezt az elefánt X-et tényleg csak azért írtam be, mert az ismerősöm rakta, mondta, plusz ugye első 20-25 percben látszott, hogy az elefántok ki fognak sz*pni, gondoltam bemerészelem már írni, hogy mi a gondolatom, de persze kár volt, mert ha én írom be, az idegesít téged, de ha Daniel Alves írja be, hogy nyernek az elefántok, de mégsem nyernek, az már nem idegesít téged...
A lényegen nem változtat, én már nem fogadok...
-
B-L-A-C-K
titán
Amúgy tudom én már miért kaptam a szelóhoz üdítőt, kajak tudta az asszony hogy elmegy, és legalább ennyi örömöm legyen 25 ezerért...
-
stefyY
őstag
Görögország-Costa Rica...micsoda rangadó lesz...
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
B-L-A-C-K
titán
Engem már nagyon idegesítesz amúgy amit csinálsz. Nem raksz 200 Ft-ért se, de állandóan írod meccs közbe mikor úgy áll X lesz, majd ez lesz majd az lesz, majd elmegy tipped, és megmagyarázod azt is miért van. Egyszer látnám már hogy megraksz valamit normálisan, és utána osztod az észt....
-
L_YKing
addikt
-
Daniel Alves
őstag
Mi van?
Hova tűntem... kifőtt a PH?[ Szerkesztve ]
Orbea Orca OMR M10iLTD www.translapschallenge.com
-
sch_a
addikt
válasz Daniel Alves #70311 üzenetére
Nem kell belemenned, pontos látom mi van. Ez a "mindent magamra veszek" is besorolható a "magyar mentalitásba". Kicsit magas a ló. Egyébként grat!
[ Szerkesztve ]
-
giigz
veterán
A dolog jó oldala, legalább nem 1 lőtt góllal mentek tovább a görögök
-
giigz
veterán
válasz Daniel Alves #70308 üzenetére
Hallod most komolyan nem értelek, és én írtam, hogy tettem?
Beírtam tippnek, te is beírtad tippnek... Se nem nyertek az elefántok, se nem lett X, mindketten rosszat írtunk be...
-
sch_a
addikt
válasz Daniel Alves #70308 üzenetére
Ha te megraksz valamit, akkor másnak nem is lehet más a véleménye, mert már "magyar mentalitás"? Nem értem én ezt a hisztit.
-
giigz
veterán
válasz Daniel Alves #70304 üzenetére
Te is rosszat írtál, én is, ez van...
-
pohár
félisten
na, remélem ezek a senkiházi görögök a következő EB/VB-re ki se kerülnek
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
törölt tag
Csontpart köszönheti magának.......
-
giigz
veterán
válasz Daniel Alves #70300 üzenetére
Elefánt győzelmed is
-
bok92
addikt
hopsz egy görög gól..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Logitech Z906
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Microsoft Office és Office 365 topic
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Microsoft Excel topic
- Apple notebookok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest