Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- ldave: New Game Blitz - 2026
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
giigz
veterán
válasz
SzlobiG
üzenetére
Májusban jött 2 szelvényem, 1.500 és 2.500 Ft nyereménnyel, júniusban idáig 1 szelvényem jött be 1.700-zal ha jól emlékszem. 50 nap alatt 3 nyertes szelóm volt, összesen kb. 5-6k nyereménnyel, feltett összeg kb. 20k. Előző hónapban nem raktam minden nap, azért vesztettem csak ilyen "keveset", de ez a hónap sem rossz, már ugye túl vagyunk a felén és még csak -10.000 Ft körül vagyok

De tényleg nem tudok nyerni, ha 1,30-at rakok akkor az megy el, ha mint ma 1,60-at akkor az, tegnap spanyolok 1,48-ért, máskor nagyobb szorzó, tényleg teljesen mindegy mit rakok, tuti el fog menni.

-
tomrRRR
senior tag
-
giigz
veterán
Na ez gyors volt, ma sem nyertem

-
dnl91
tag
Mára ment anglia 3k, anglia +1,5 felett 1k (erre meg lehet teszek tobbet, 2,5x eleg jo..)
Szerk.: online 2.05-ert van mar csak pron.
Nyerniuk kell uruk ellen, multkori jatekuk az uruknak katasztrofa volt, es az angolok nem voltak rosszak egyaltalan az olaszok ellen.

-
Zjunior
veterán
Papíros tippmixen is levittèk Anglia szorzóját?
-
tomrRRR
senior tag
válasz
Ace owner
üzenetére
Figyelj 1-2 nap alatt meglehet tanulni, aztán érdemes 1-2 hétig játékpénzbe játszani, majd ha úgy gondolod, hogy nyerő szériát mutatsz, akkor érdemes befizetni, 10-20 eurot mondjuk egy bet365 pokerre, mert ott iPoker van kevés játékossal. Ha pénzbe játszol akkor érdemes DOUBLE Upot játszani Sit & GO 4 főnél 1-2 hely fizetve van, 6 főnél 1-3 hely s így tovább....
-
válasz
Daniel Alves
üzenetére
Arra hogy ezekkel nyertem a legtöbbet idáig.

-
tomrRRR
senior tag
válasz
Zjunior
üzenetére
Tegnap mondtam, hogy nem fogadok többet, de azért megteszem az angolokat, egy fecske nem csinál nyarat (L.Suarez) ltsd C. Ronaldo 4-0 kaptak.
Egy ezresbe gondoltam, mert vasárnap megyünk horgászni: Anglia nyer, 4.5 sárga lap alatt 3.57x oddsCthulhu Dawn: Tedd 4.5 SL alá
-
Cthulhu Dawn
őstag
Uru - Angol meccset 3.5 lap fölé nagyon elgondolkodtató. Carballo vezeti aki elvileg nagy kártyás.Inkább nem, most úgy is a 4,5 under taktikát akarom kipróbálni. -
sch_a
addikt
Kolumbia - Elefántcsontpart meccsre 2 feletti szorzó van az overre. Csak szerintem tűnik nagyon jónak?
-
Zjunior
veterán
válasz
Daniel Alves
üzenetére
Nagy téten tolja

Angolokat senki nem meri rakni nagy téttel? -
v-man
őstag
válasz
Daniel Alves
üzenetére
Én csak szimplán a kérdésedre próbáltam választ adni, egyszer se raktam sárga lapra a vb-n (egyszer próbálkoztam szöglettel, el is ment), és továbbra se tervezem, pláne nagy téttel

-
válasz
Daniel Alves
üzenetére
Szerintem zárjuk le ezt a vitát azzal, hogy nincs "tuti" fogadás. Minden fogadásnál van kockázat.
-
-
smokesh0w
csendes tag
válasz
Daniel Alves
üzenetére
te miért nem rakod a házat az ázsiai hendidre? mert mindig isteníted hogy az legesélyesebb minden közül.
-
Daniel Alves
őstag
Ha ennyire tuti akkor és megfigyelhető akkor lehet tenni őket 50-100k-val

Nem akarok vitát és nem is ellened szól csak elég sokat olvastam és tapasztaltam már ebben a témában.
HA tuti tessék rátenni a házat, HA nem tuti akkor nincs miről beszélni
Mégegyszer nem ellened hanem a rendszer ellen vagyok

-
yogibear
addikt
Megúszta...
Pepe egymeccses eltiltást kapott.
Pepe, tudják, aki lefejelte a négy évvel ezelőtti vb-gólkirály Müllert, mert csak, szóval viszonylag könnyen megúszta az örjöngést, és csak egymeccses eltiltást kapott a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség fegyelmi bizottságától. Így a 31 éves hátvéd az Egyesült Államok ellen nem játszik majd vasárnap, de Ghána ellen már játszhat. -
v-man
őstag
válasz
Daniel Alves
üzenetére
Az egész vb-n megfigyelhető, hogy a bírók csak a leges legindokoltabb esetben adnak lapokat, de van amikor még akkor se. Ha jól emlékszek a napokban volt itt is olyan fogadó, aki (nyilván némileg elfogultan) 3-4 "sárgát" számolt bő félóra alatt a klubmeccseken megszokottak alapján, itt a vb-gyakorlatban pedig egyet se fújtak be arra.
Azt ennyi meccs után nehéz elképzelni, hogy szimpla véletlen lenne az összes bíró egyszerre megjött visszafogottsága, a bunda meg ezen a szinten talán-remélhetőleg kevésbé lehet jelen. Az én meglátásom szerint az lehet mögötte, azért engedik ennyire a kemény játékot, hogy kevesebb eltiltott legyen a kieséses szakaszra, ne rontsák a meccsek eladhatóságát az esetleges nagynevű hiányzók.
(Másik verzióban beetetés, és akkor annak mindjárt jön a böjtje, mert egyre többen rakják az undert már

-
válasz
Daniel Alves
üzenetére
Én eddig a legtöbbet büntetőlapos fogadással kerestem a VB-n. Igaz nem előre szoktam fogadni, hanem élőben.
Illetve nézd meg a statisztikákat. Eddig egy olyan meccs volt a vb-n, ahol több mint 4 büntetőlapot osztott ki a bíró. -
Daniel Alves
őstag
Mire alapozzátok ezeket a szögleteket vagy sárga lapokat?!

Ennyi erővel menjetek tegyetek ruletten harmadokat vagy piros-fekete kombókat... és még a szorzó is jobb
-
skeli
tag
Uruguay-Anglia szöglet 10,5 under vagy over? Ez itt a kérdés...

-
v-man
őstag
Vadásszunk további nagy oddsokat a hétre!

Amik nekem nem tűnnek teljesen kizártnak:
(1-0) Kolumbia - Elefántcsontpart -> Elefánt @ 7,35
(0-1) Uruguay - Anglia -> Uru @ 7,0
Svájc - Franciaország -> Svájc @ 4,5
vagy
(0-1) Svájc - Franciaország -> Svájc @ 10,0Honduras - Ecuador -> Honduras @ 5,45
(1-0) Belgium - Oroszország -> Orosz @ 8,0
(0-1) Dél-Korea - Algéria -> DK @ 4,55
USA - Portugália -> USA @ 4,15
2/7-be rakva 50 ft-tal összesen 1050 ft-ot kockáztatunk.
Ha pont a két legkisebb odds jön, akkor 100 ft veszteség, bármely más kettőnél (háromnál...) már plusz.Akármilyen vélemény?

-
pohár
félisten
Kolumbia GG & Uruguay GG & japán gól @3,65 x1000ft
-
Cthulhu Dawn
őstag
válasz
janos1988
üzenetére
Nincs még kint, de be is néztem, mert nem azokat a csapatokat kell nézni amiket eléd rak a lega honlapján, hanem onnan még el kell kattintani, és az ott lévő eredmények alapján már tényleg reális volt a 110
.(#68414) SzlobiG: Az legyen a legnagyobb baj, megy ma mindhárom meccs 4k-val.
-
A mai meccshez

-
janos1988
addikt
Na jó, ma még bevállalós leszek és hallgatok a megérzéseimre és a tapasztalatomra
2k -> 192k. Hajrá! -
giigz
veterán
Ha 5 szelobol legalabb 2 nem jon be, akkor ilyen formaban nem nyomom tovabb...

-
Jeollam
aktív tag
válasz
SzlobiG
üzenetére
Anglia kikapott az Olaszoktól, de most mondjátok meg melyik a szégyenebb: Ha az Olaszoktól, vagy ha Costa Ricától kapsz ki?
Anglia amúgy is szimpatikusabb volt, mint Uruguay. pedig hogy szerettem őket 2010-ben atya ég. A házamat+a kocsimat felraktam volna rájuk akkoriban.

-
skeli
tag
Az esélytelenek nyugalmával alapon ma ezt (is) rakom....
[link] -
v-man
őstag
válasz
FіkuszKukіsz
üzenetére
Én azt tapasztaltam, akkor adogat bónuszt, ha már volt befizetésed, de épp le van nullázva a számlád (csak pár ft maradt), viszont be-be jelentkezel, nézegeted a kínálatot (vagy épp élő fogadásnál a meccs-közvetítést), utána jön az email, hogy kaszinó ingyen pörgetés vagy 500 ft-s fogadási bónusz.
Ezt a viselkedést bizonytalan felhasználónak érezheti a rendszer, akit megpróbálnak visszaszippantani a rendszerbe, hogy utána még többet le tudjanak róla gombolni![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
giigz
veterán
Na akkor -500

Fucsovics, Franciaorszag, Szloven roplabda (3-as kotes miatt)

-
RockHaRD
addikt
szerintetek érdemes megrakni a holnapi olasz, meg francia győzelmet?
Hátha visszahozná a tegnap elbukott spanyol pénzt

-
nelsonmanian
senior tag
Portugália szerintetek továbbjut? Necces ilyen állapotban CR7el.
Szégyen lenne ha az amcsik jutnának tovább a németek mellett. -
MmDorian
őstag
srácok!
mondtok nekem valami jó kis promó kódot bet 365-re ? vagy ilyen ajánlja barátját kód, vagy akármi ?

köszi
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Daniel Alves
üzenetére
Behányok már a TV témától, meg gondolom mások is így pirive elmondom...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Daniel Alves
üzenetére
Hallgass már a jampiskodással, fészen minden nap a falon azt látom milyen luxusban élsz....

Amúgy köszi...

-
válasz
Cthulhu Dawn
üzenetére
Jaja ott csak élőbe van 4.5 over.

Hú de jó, hogy kivettem még éjjel a 4.5k-t most nézem több szöglet volt 11 felett éreztem.

-
janos1988
addikt
-
janos1988
addikt
válasz
Cthulhu Dawn
üzenetére
Mi lett az eredmény?
-
törölt tag
200 ft-os mix!

026 1 Mindkét csapat szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) H 1.71 Töröl
038 1 W. Rooney szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) H 2.60 Töröl
078 1 *(0-1) Olaszország - Costa Rica H 2.27 Töröl
155 1 *(0-1) Németország - Ghána H 1.72 Töröl
244 1 USA - Portugália: A mérkőzésen 0 vagy 1 (H), 2 vagy 3 (D), 4 vagy több (V) gól lesz D 1.93 Töröl -
FіkuszKukіsz
őstag
Angolok ha ma kikapnak akkor nekik is lefő a kávé. Olaszok valszeg megborítják Costa Ricát. 6 pontjuk lesz. Az utolsó meccsen az uru-olasz testvériség jegyében leikszelnek. Az angolok meg mehetnek a spanyolokkal együtt haza. Úgyhogy ma az angoloknak nyerniük kell! Nehéz lesz, mert az uruk nem rosszak, közel sem annyira mint amit a CR ellen mutattak. Nagyon benne van a meccsben az x-is, de szerintem egy küzdelmes meccsen behúzzák az angolok és az utolsó fordulóban dől el a továbbjutás.
-
sch_a
addikt
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
Azért a spanyolok nagyon gyengék voltak az első meccsükön is, szerencsétleneknek 1 góljuk van eddig, az is kamu büntetőből... Viszont az angolok jól játszottak, egy erős olasz csapattól kaptak ki szoros meccsen. Uruguay meg gyenge játékkal, nulla elképzeléssel kapott ki a harmatos Costa Ricatól.
-
B-L-A-C-K
titán
Én ezt rakom, téten gondolkozok még, 5-20 ezer között, de szerintem egy 10-es lesz belőle...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gyúrósok ide!
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Wise (ex-TransferWise)
- Elektromos autók - motorok
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kuponkunyeráló
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Motoros topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Endgame Gear & Xtrfy gamer egerek /MZ1/OP1 8K/XM2we/XM1R/XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
- 3440 x 1440 100Hz!!! 65W PD 34" CURVED 1800R Samsung C34H890WGR - 1 év garancia!
- 27% - Samsung ViewFinity S7 S27D700EAU IPS Monitor! 3840x2160 / 60Hz / 5ms
- iPhone 17 256GB - BONTATLAN - (3év)
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nem saját tipp volt persze, utána is néztem, mondom ez simán el fog menni, de csak megraktam, haverom is mondta, hogy sima lesz...

), legyen így