Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jazz
veterán
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
Dobsz egy linket a play áruházból? amit én találtam az 135 letöltés és 95 negatív véleményes.
Amit linketlem oldalt, onnan letölteni az app-ot....szerintetek biztonságos?(#69182) Prien: igen. Akkor melyik app legyen? Ez a gamblinges? http://www.gamblingappstore.net/app/bet365-android-app/
Böngészős megoldás nem jó. Full flash a bet oldala. Ezért sok opciót nem is lehet elérni normál böngészővel, sem görgetni, mert eleve kép a képben gördülne, flash a flash-ben, de azt már nem tudja a kezelni az opera.
Pl. eleve nem tudok bejelentkezni, mert a bejelentkező gomb az oldal szélén van, és egyszherűen nem tudom oda húzni, nem gördül oda. Fektetve sem látszik. Bejelentkezésnél meg simán "entert" nyomva nem jelentkezik be, rákéne kattintani a bejelentkezés gombra.:SBorulnak a papír formák ezen a vb-n. Szakítanak most a fogadóirodák.
Nem mernék jósolni a meccsre.
-
Prien
addikt
Honduras vezet...húha. Mi lesz itt...

-
Honduras vezet.

-
Prien
addikt
Simán a telód böngészőjéből nyisd meg a mobile.bet365.com oldalt, nem is kell mobilos app külön. Nálam szuperül működik.
Szerk: most nézem a Playen lévő appot, 2.5 csillagos értékelés és sokak szerint nem is az igazi bet365...szóval én nem ajánlanám.Jött is az első sárga cédula...brutálisak ezek a hondurasiak...
-
Jazz
veterán
Sziasztok!
Valaki tudja honnan lehet leszedeni a bet365 mobil app-ot androidra? googleplay-en lévő nem működik. Ez meg kérdéses hogy mennyire megbízható: [link]
Köszi
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
anonymus89
üzenetére
Nem úgy értem a gólokat hogy végeredményre, hanem pl 4 vagy több lesz a meccsen, meg ilyeneket rak mindig...
giigz: Azért volt rá példa a napokban hogy nem mindig, de ez a 44. percben pont félidő előtt jött a Costa R. gól nagy szerencse, mondjuk előtte volt nekik egy teljesen jogos 11-es, szóval már hamarabb meglehetett volna a vezetés...A lényeg hogy az ilyen kami szelókhoz tényleg szerencse kell nagyrészt, na meg jó megérzés...
Mindenkinek: Amúgy Honduras - Ecuador meccsen most nem érzek meglepi, szerintem Ecuador behúzza...
-
Cthulhu Dawn
őstag
Ezt a meccset el ne felejtsem hétfőn, jó lesz vele élőzni
.szerk.: oh, vagy mégsem? Mi történt Williamsel?
-
Prien
addikt
válasz
-Mike-
üzenetére
Sárga lapokra tettem, 3.5 felett 1.66x... Jönnie KELL !
"...az ausztrál Williams fújja majd a sípot a találkozó során, aki rendre az ausztrál élvonalban vezet meccseket és szórja is a lapokat szép számmal: az Adelaide-Melbourne meccsen pl. 11 sárgát és 1 pirosat mutatott fel. A vb-selejtezők során ő bíráskodott pl. az üzbég-jordániai meccsen 5 sárgával, de a Libanon-Korea meccsen is jó pár alkalommal a zsebéhez kellett nyúlnia."
-
-Mike-
addikt
Vmi tipp az esti meccsre?
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
anonymus89
üzenetére
Nem, ez kami megérzés szisztéma, Janos1988 gólokra imád pakolni inkább...

gyuromoj: Köszi szépen!
-
giigz
veterán
Nem olyan célből, a mai naptól a saját tippeket elfelejtem, nem fogok többet meccset elemezni, foglalkozni vele, semmi értelme. A megérzéseim 30-70 illetve 70-30 arányban jönnek be, attól függ megrakom-e vagy nem, elemzéssel együtt lesz a rosszabbiak opció, szóval abszolút semmi értelme nincs ezzel foglalkoznom.
Azért, hogy ne hagyjam abba, és adjak egy utolsó esélyt a semminek, mostantól csak mások tippjét rakom, itt a fórumról is, más fórumról is, fb csoportok tippjei, ilyesmi... Hátha...

-
Speedhs
őstag
válasz
Cthulhu Dawn
üzenetére
No offense, de azért beszólsz neki.

Szerk.: No offense!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
rwin5
őstag
válasz
Daniel Alves
üzenetére
ezeket most miért küldöd én nem értem

-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Speedhs
üzenetére
És a tegnapi 5 ezres szelóm így azon ment el hogy 89. percben kaptak a japánok egy sárgát, így lett 5...

-
Zjunior
veterán
válasz
Daniel Alves
üzenetére
Magyarok mar csak ilyenek!

-
giigz
veterán
válasz
Daniel Alves
üzenetére
Én pl. B-L-A-C-K szelójáról is raktam volna ha előre beírja, meg a tiedről is

-
Daniel Alves
őstag
válasz
Daniel Alves
üzenetére
Remélem mindenki boldog

-
giigz
veterán
válasz
Daniel Alves
üzenetére
Köszi, ezután biztos szép álmaim lesznek

-
Cthulhu Dawn
őstag

-
Tótotto
tag
válasz
Daniel Alves
üzenetére
Keményen tolod.
Én kihagyom a Honduras meccset mert annyira nem érzek rá semmit.
-
giigz
veterán
válasz
Daniel Alves
üzenetére
Kérdésre direkt nem válaszolsz? Én is be tudnám írni utólag, hogy na nyertem a franciákon 20k-t

-
Daniel Alves
őstag
estiizgulnivaló

[link] -
B-L-A-C-K
titán
Köszi mindenkinek, így a TV már megint nincs sokba...
(remélem magára ismer akinek céloztam
)Viccet félre téve, ha Costa R. nem jött volna a 44. percben, mondtam megpukkasztom a Franciákat, ~30 ezret akartam rá tenni, de ugye közel se jött volna ennyi. Amúgy a Hollandokat 3x jobban éreztem mint a Franciákat...

-
Cthulhu Dawn
őstag
válasz
szentkuti11
üzenetére
Szerintem ez tipikusan az a meccs, ahova mindenki meglepetést vár, de sima papírforma lesz. Én minden esetre kihagyom.
-
Daniel Alves
őstag
A délután -13k most a francia alatt +24k

...és ennyi volt...ennyit izgulni...ha pedig a sárglapokra valaki azt írja, hogy ez teljesen normális dolog az hazudik.
BLACK: a fejem rátettem volna a francia hendire, hogy ott van a szelódon. Gratula azoknak akik ma nyertek.
-
B-L-A-C-K
titán
A kutya mindenit, a mai kami szelóval teljesen kinulláztam az eddigi VB nyereményemet....
....volna ha nem jött volna, de kurvár@ becsípett, így újra 100 ezer feletti hasznom....

-
DanielXXXV
nagyúr
Na még gyorsan 4-et.

-
Tessék sárga.
1 rohadt szöglet kéne.

-
Cthulhu Dawn
őstag
válasz
ANDROID???
üzenetére
Bár fogalmazzunk inkább úgy, hogy 90%-ban rosszra teszek, lásd tegnapi japán -10k
.Jó sok gól, nemmondom
. -
Prien
addikt
Na, gyerünk már, adj neki sárgát!

Még ilyen sportszerű meccset... ehhh

Ez a bíró ma nem ad sárgát semmiért...pedig Pogbának már járt volna!
Megjött a sááááárrrrgaaaa!
3200 Ft nyeremény 
-
ANDROID???
addikt
válasz
Cthulhu Dawn
üzenetére
hiba.
-
Cthulhu Dawn
őstag
Addig gondolkoztam a 4.5 felettin amíg be nem rúgták
. Nem is értem minek nézem az élőkínálatot, fociban soha nem merek kockáztatni. -
Ez azért szép volt.

-
yogibear
addikt
basszus 4 felett volt a GG már.

-
ANDROID???
addikt
asszem picit aláznak a csigaevők.

a picsbe pont most akartam rakni a g-g-t hogy tuti ami tuti, erre csak tölt , és már nem rakható...
-
Tótotto
tag
válasz
Daniel Alves
üzenetére

Azért egy kicsit most már sajnálom a svájciakat.Ez már gombócból is sok.
Lehet hogy egy kevés pénzzel még megpróbálom az 5,5-nél többet.
thomeef :gratula
-
thomeef
őstag
Én szünetben megtettem hogy lesz még min. 2 gól, jött is

-
pcgamer01
senior tag
5:0
Aláznak
-
Prien
addikt
Büntető lapok száma 0.5 felett jó lehet 1.66x -ért! Nem volt még sárga!
Lehet valaki nem fogja bírni fejben ezt a nagy zakót... -
Daniel Alves
őstag
válasz
Cthulhu Dawn
üzenetére
Azért annyira nem volt ajándék... Végig néztem a 2. félidőt
akasztottam pár ezret 
(#69109) Tótotto:
Köszi, hogy felhívtad a figyelmem

...hogy ekkora makker legyek

10mp múlva miután teszem AH 0.0 -0.5be GÓL
-
4:0
-
Tótotto
tag
válasz
Daniel Alves
üzenetére
Amikor én raktam akkor még 1,5 volt.Már most játszanak az idővel a csigazabálók.Lehet hogy ennek nem lesz jó vége.
OTT VAN

90eFt=135eFt
Prien
öszi -
Cthulhu Dawn
őstag
válasz
Cthulhu Dawn
üzenetére
-
Tótotto
tag
Beprobálkoztam hogy a franciák 3,5 gól felett 1,5-ért.All in
Remélem hogy nem lesz alibi foci a franciák részéről
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mától kapható az EarFun Clip 2
- Elektromos autók - motorok
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- VR topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kuponkunyeráló
- A Kindle-botrány röviden — a digitális tulajdon vége
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Adata 600W
- Új és újszerű 13-14 Gamer, üzleti, 2in1, X360 Touch készülékek nagyon kedvező áron! Garancia Számla!
- HP Pavilion 15 - 15,6" Full HD - Intel Pentium N3710 - 4GB - 500GB HDD - Win10 PRO - MAGYAR - DWD R
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)! Viszont azért mondtam hogy mennie kellene, mert barátom használja...

.