- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csápájev
őstag
válasz
underdark
üzenetére
Tippmixpro?
Igen,kb egy éve rossz, képtelenek megcsinálni.
Általában 2 -3 alkalom után enged belépni és fogadni. A többi funkció,mint napló meg ilyenek,azok még ritkábban működnek.
Nem véletlenül áll 1,4 csillagon google playen
Ha sikerül fogadni,akkor egy képernyőmentést mindig csinálok,mert volt már,hogy nagyon nehezen akart megjelenni,hogy nyertem
-
C0d3r
addikt
válasz
underdark
üzenetére
Volt már itt aki ilyennel próbálkozott, 10-12 db 1,5 overes meccset rakott egy szelvényre, 1-2 mindig elment (mint mindig), hirtelen nem találom. De még a 0,5 over se tuti.
(#109483) Digestive: Pláne ilyen kapuralövés arányokkal dühítő. Reméljük azért még behúzzák...
-
janos1988
addikt
válasz
underdark
üzenetére
Ezen mit nem lehet érteni

Ami kapsz a 10 ingyen pöriből - tehát amikor kiírja, hogy elfogytak bla bla - leokézod és onnantól számítva azt a nyereményt kell megforgatni 35x.
Már bocs, de néha olyan idióta kérdéseket tudnak feltenni egyesek, mintha vmi szellemi fogyatékosok lennének...

-
-
szab.tam
nagyúr
válasz
underdark
üzenetére
nyitott Draw @ 3.50
Rijeka v Hajduk Splitebből honnan lehet látni, hogy mire raktad?
a "v" a "vendég" vagy a "vs"én egyébként ezt 2-re tettem.
5.05*-ért....***
(#76056) bok92
én d-re tettem.
tuti meglesz.
mert amikor végig döncivel lépkednek, van egy gyökér mindig, aki elrontjaa játékomat.
viszont ha valaki elhúz, akkor a 3/4. beli, menetrendszeri összeomlás utána hátrányban lévő utólérheti.
ez sokszor így van a viziben.ja, ost kapcsoltam át.
hát az 5 gól azért sok... -
yogibear
addikt
válasz
underdark
üzenetére
Hendivel is meglesz az a Sóvárnak, eddig sem vacakoltak az utóbbi években
Tessék, már vezetnek is...
Na Videoton egyből piros... innentől lesz szép a meccs.

-
szab.tam
nagyúr
válasz
underdark
üzenetére
kombiné volt, nem?
különben is, ezt űberelni nehéz...
na, egy újvárosi kisb* az elején kiállítatta magát, honvéd - dunaújváros döncimnek valszeg így lőttek...
(#75915) underdark
ilyenkor kell leszaladni, és feladni a többit.
(szintén kombiban.)sok gól, sok gól:
a4:4 is x...
-
-
szab.tam
nagyúr
válasz
underdark
üzenetére
az ilyeneket szeretem 3/6-ban megjátszani.
20 sor, 2k.
ha egy jön csak, akkor is 3k, tehát megtérülés +50%.
ha 4 már igen jó, az 5-től kasza.de ilyet egy bajnokságból, 1 fordulóból kivenni tilos.
össze kell csipegetni a 6 db 3* körüli x-et, de mindenhonnan.
mert olyat még nem láttam a gyakorlatban, hogy egy komplett bajnokság leremizik egy fordulóban.
de szerintem te sem.kivéve a sakkban....

-
rwin5
őstag
válasz
underdark
üzenetére
Régen mikor raktam valami hasonló szelvényt kb a 6 meccsből már 5 nyerésre állt mindből volt 10-15 perc hátra kb, kimentem kiporszívózni a kocsit már kint fontolgattam, hogy mit vegyek majd a zsetonból, mire visszajöttem elment az összes
azóta nem is raktam szerintem -
yogibear
addikt
válasz
underdark
üzenetére
Ez az eddigi listát látva, elég egyértelmű, amiket még kiírtam, azok is rendelkeznek magyar felülettel, ahogy olvastam.

Nem vagyok meggyőződve róla, hogy most nem lesz félidő X... itt már hiába nincsenek "kisebb" csapatok, viszont a tét meg nagyobb: az elődöntőbe jutás... szerintem első félidőben óvatosak lesznek kicsit, mert itt 0:1-ről visszajönni nem egyszerű már...
-
szab.tam
nagyúr
válasz
underdark
üzenetére
nem.
de a logika azt diktálja az elmúlt 2 nap után, hogy most kell lennie egy sima, sokgólos papirforma meccsnek is.
nemhogy a 3-4, amit írtam, hanem az 5-6 gólt sem tartom kizártak.
a kérdés, hogy svájc mikor roppan össze.
(remélem nem túl korán, mert ugye nekem 3:1, 3:0 kéne.)
itt nincs vérig tartó, ungabunga nemeti szellem, mint az afrikaiaknál láttuk.
összeszédelgett, nemzeti érzelműnek nem nevezhető, majdnem svájci, elkénylemesedett puhányok.az usa meccs meg számomra teljesen egyértelmű.
hogyan jutnak tovább, nem tudom.
remélem hosszabbításban, mert sok sárga, sok szöglet kéne.
(és ugye mindkettőnél ér a hossz is.)***
sch_a
B-L-A-C-K
én itt egy új kisrigó vagyok a topkban, de szerintem kettőtöket kivéve senkit nem fog hosszútávon érdekelni, mit hisztek el egymásnak, és mit nem. de ha tévedek, akkor a többiek majd kijavítanak...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Minimalista Nemesacél gyűrűk, ásványokkal és opálokkal. Nők és Férfiak számára egyaránt!
- Potensic Atom 2 - standard kit. Bontatlan + 128GB Potensic microSD (A1 V30 U3).
- DJI FPV + Fly More Combo + Motion controller + Extrák + Hátizsák - makulátlan állapot - AKCIO
- Philips Sonicare 9900 Prestige elektromos fogkefe
- DJI FPV Fly More Combo drón
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4388
- Eladó Nokia 5.4 4/64GB kék / 12 hónap jótállás
- 27% - ASUS VivoBook S15 OLED! Snapdragon X Elite / 16GB DDR5 / 1TB NVMe Notebook!
- Utolsó! MacBook Pro 13" M1 16GB RAM/ 1TB SSD 27%-os ÁFÁS - Garancia - 0428AB
- AKCIÓ! Motorola Edge 60 Pro 5G 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Grat!