- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Megszorítások a Max előfizetésnél.
- sh4d0w: Az Oracle hack
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- vrob: 1991 - játék a PC-n
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ice!?
őstag
-
B-L-A-C-K
titán
Szorult helyzetből is képes felállni, nem írnám még azért le...
Ice!?: Benne van persze hogy nyernek de olyan oddsért én nem erőltetek egy kupát. Sőt a kínálat tényleg gyér, hétvégéig pihenek is, én nem úgy vagyok vele ha nincsenek jó meccsek márpedig akkor is kell rakni....
Amúgy amit írtál nem OFF téma, hanem ide tartozik...
-
ANDROID???
addikt
36' után talán még nem jó annyira örülni...
pl.:http://www.eredmenyek.com/merkozes/CY0tVFpc/#osszefoglalas Engem múltkor ez szívatott meg, ugyanígy örültem én is... -
pc_seft
tag
-
Speedhs
őstag
Oké, akkor a többit privátban.
Egyébként mindenkinek, aki még dec 31.-e előtt szeretné használni ezt a barát bónuszt:
5. Az ajánlónak és barátjának kifizetés előtt 3 alkalommal kell megjátszania az Ajánlja barátját bónuszokat.
6. Az ajánlónak és barátjának 90 napon belül kell igényelnie bónuszát és teljesítenie a rollover feltételeket. Amennyiben ezeket 90 napon belül nem teljesítik, a bónuszegyenlegen szereplő összegek elvesznek.
7. Az akció 2013. december 31-én, angol idő szerint 23:59-ig tart.9. A játékosoknak egyszerre csak egy aktív bónuszuk lehet. Új bónusz igénylése előtt az aktív bónuszt teljesíteni vagy törölni kell.11. Kisebb, mint 1,50 szorzós választásokat tartalmazó fogadások nem számítanak bele a rollover (megforgatási) feltételekbe, illetve az első feljogosító befizetés egyszeri megjátszásába.
12. Az ázsiai hendikep, a gólok száma (goal line) és a baseball money line (nyereményszorzó) piacokra megtett élő és mérkőzés előtti fogadások nem számítanak bele a fogadási követelményekbe.
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen asztali médialejátszót?
- One mobilszolgáltatások
- Jófogás tapasztalatok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Alkoholista nevelde
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- bambano: Bambanő háza tája
- Milyen légkondit a lakásba?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fotó állvány eladó
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Beszámítás! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest