Új hozzászólás Aktív témák
-
Prien
addikt
válasz
mefistofeles #177545 üzenetére
Komolyan ezt mondták, hogy addig esetleg lottózz?
Zseniális...
-
janos1988
addikt
válasz
zsolti72837 #177547 üzenetére
-
janos1988
addikt
Hajráf. 200 -> ~530e Ft.
-
-
yogibear
addikt
válasz
mefistofeles #177542 üzenetére
Nem tudom, hogy az új kinézetre átállásnál van-e a hiba, de a régiben, mikor kötelező lett az adatokat megadni, rengeteg emberke volt, aki sírt, hogy szar, nem fogadja el, meg a többi, aztán mindig kiderült, hogy ők bacták el... jellemzően vagy elütött egy betűt, vagy az anyja nevét írta el, de rengetegen képtelenek voltak a személyiről átmásolni karakter helyesen az adataikat:
"de hát beírtam hogy születési hely Budapest és nem fogadja el"... persze, mert a születési hely az "Budapest 15." volt (például) és nem csak Budapest... eltelt pár óra, mire képes volt az emberünk karakterhelyesen másolni...Hogy nálad mi lehet a gond? Benne van a pakliban, hogy az új kinézetre átálláskor elbacarintottak valamit rendesen... simán lehet...
Ha minden, de minden adatot karakter helyesen, hajszál pontosan, megadtál a személyidről és mégsem fogadja el, akkor telefonálj az üfsz-nek és kérj segítséget, adnak... és akkor kiderül, hogy te hibázol, vagy az ő rendszerük xar...Csak mert a beírt adatok alapján kérdezi le a rendszer, hogy ez a delikvens létező-e, nyilván van-e tartva, vagy sem... a Pró rendszere csak annyit kap vissza az adatnyilvántartótól, hogy igen, vagy nem... nem azt, hogy melyik adat nem stimmel... ezt sem fogták fel anno rengetegen...
Na kb ezekre figyelj...
Ha végképp nem megy az adatfrissítés, akkor, ahogy mondtam, telefon az üfsz-nek... anno a kötelezővé tett adatkiegészítéseknél is segítettek annak, akinek nem ment...Az a "missing data" vagy hasonló nekem a belépésnél, a jelszónál van ott narancssárgában, ha kiléptet stikában a rendszer és vissza akarok lépni, az rendszerhiba, hogy ott van az üzenet, mert engedi bevinni a jelszót és be is léptet, vagyis csak ott ragad vmiért... így lehet, hogy valami mást hiányol nálad...
-
Prien
addikt
válasz
mefistofeles #177542 üzenetére
A régi Pro se volt piskóta, de ez az új inkább csak önszívatós oldalnak tűnik.
-
válasz
Prien #177541 üzenetére
Úgy döntöttem, hogy nem tökölök, regisztrálok a tippmixpro-ra.
Kiderült, hogy valamikor az idők kezdetén már regisztráltam, szóval egy telefonos ügyintézővel tisztáztuk a helyzetet. most már él a regem, csak mikor belépek, feldob egy ablakot, hogy a hiányzó adataimat pótoljam. belépek és hiába töltök ki minden mezőt nem tudom elmenteni, valami hiányzó adatra hivatkozik. A "neme" mezőbe csak két missing/data opcióbol tudok választani, értelemszerűen male, famale, de hiába választom ki, hogy male ugyanazt a missing feliratot dobja visza a rublikába. Már bezártam a böngészőt, töröltem az előzményeket de hiába....... -
Prien
addikt
válasz
mefistofeles #177540 üzenetére
Ha van okostelefonod, letöltöd a "Tippmix segéd" appot,
azon összeállítod a szelvényed, aztán kérsz egy kódot az appon belül (2 órán át felhasználható, addig kell a terminálhoz érned vele),
aztán a lottózóban/postán csak ezt a kódot bediktálva kiadja a szelvényt.
Nem kell papíron ikszelgetni, de attól még papír alapú lesz. -
-
C0d3r
addikt
válasz
mefistofeles #177538 üzenetére
Ez a szelvény az élő fogadásnál használatos. Erre egy példa a most futó Lille - Lorient meccs döntetlen fogadásra:
763 - Esemény sorszáma (Lille-Lorient)
001 - Fogadás sorszáma (1X2)Az 5 jegyűt másik szelvényen kell használni, ezek a mérkőzés előtti fogadások:
Ha ragaszkodsz a papír alapú fogadáshoz, érdemes a tippmix.hu oldalon összeválogatni a szelvényt, mint a fenti képeken is látszik, megkönnyíti a szelvénykitöltést.
-
Skacok! Nagyon régen játszottam és úgy döntöttem, hogy csak kicsiben és a magam szórakoztatására újra kezdem. Na most rögtön a szelvényeknél megakadtam.
Az eseményeknek egy 5 jegyű sorszáma van, a szelvényen viszont van 3 "esemény sorszáma" és 3 "fogadás sorszáma mező. Hogy írom ide be az adott meccset?
A többi tiszta de ezen megakadtam.....
Bocs a lámaságomért.... -
LaciMc82
aktív tag
Én bővíteni szeretném.
PSG
Bremen
Torino
Parma
Ebből háromnál meglepire játszottam,a Toro 0:2 na mondom ez most pipa erre kap négyet ,Bremen kihagy mindent és lesz iksz,a Parma ok bennük annyira nem hittem.
A Staroprament meg lenyomja Budweiser 🙄 -
yogibear
addikt
Van ott más gond is, pl most 6 élő stream választható, de abból csak kettő működik a többi kuka...
Csak Gent meg a Valladolid él, Udinese, Start, Vejle, Praha kuka... -
yogibear
addikt
Van más nyomora is a rendszernek...
Beraktam egy tippet szelvényre... nyomom rá, hogy fogadás, oké, aztán megerősítés, nem megy... kiszedem utóbbit, gyorstipp, nem veszi be...
Ráfrissítek az oldalra, akkor látni csak, hogy kidobott a pichába... újra be kellett lépni... és akkor elfogadta a tétet... a gond, hogy az, hogy kidobott a szaros rendszer, nem látszik sehol... ugyanúgy nézem az élő streamet, minden további nélkül... de ha tétet akarok tenni, akkor nem engedi...
Ezt jó lenne rendbe tenniük... -
yogibear
addikt
válasz
#86564352 #177528 üzenetére
És van DNB már nem csak pár nagy meccsen, hanem "lejjebb is" és még élőben is, félidőben is.
Norvég 1 és francia 2-t raktam élőben félidő 1:0-nál, amik visszajöttek mert a vesztésre álló béna volt ahhoz, hogy nyerjen.
Plusz eddig legalábbis nem kellett sokat várni, hogy jóvá is írja a lefújás után, bár ez hosszú távon nem tudom mennyire marad gyors... régen elég hektikus volt... -
B-L-A-C-K
titán
Nem fogadtam még az új felületen, van már élő kifizetés? Azaz ahogy áll a mix kalkulál egy összeget és felveheted, úgy mint komolyabb külföldi oldalakon?
-
törölt tag
-
yogibear
addikt
-
Örni
senior tag
Ez most komoly, hogy a Gladbach utolsó pillantaban kap egy gólt a 10 emberrel játszó Augsburgtól?
Raknám a javító szelvényt Pron: Ismeretlen hiba. Nem minden fogadásod sikeres.
-
törölt tag
válasz
Soulfly842 #177516 üzenetére
A katari sejk akkor tartozik nekem kétezer forinttal!
Mai próba:
Stuttgart DNB (utolsó percben menekült meg a tét)
Dortmund & Atalanta
Leipzig
UtrechtÚj honlap máris haldoklik, a fogadási naplót nem tudom megnézni: internal server error
(rájöttem nekem sötét alapon fehér betű zavaró) -
Prien
addikt
Alakul a mai nap. Bayern vesztésre áll, Leverkusen kapusa nevetséges gólt hozott össze.
-
Soulfly842
addikt
válasz
#86564352 #177515 üzenetére
Megszokhattad volna már, hogy, ha a PSG előnye ~4-5 pont, vagy afeletti, akkor valamiért mindig jön valami furcsa eredmény a 'hancia földön...
Á, erről a katari tulajdonosi kör nem tehet, csak a kényelmes játékosok, más senki...
ühü, persze
ilyenkor be kell rakni, de csak a kéccázé jó lesz szelvényre
-
törölt tag
-
Prien
addikt
válasz
Dan-szan #177508 üzenetére
Ezt én is beírtam a kérdőívre, mint javaslat!
Egyelőre Unibeten vagyok, itt is van cash out + tetszik, hogy pl.a napi első fogadásnál 10-20-30% profitnövelőt is ad többes kötésnél, meg elég sok akció és bónusz ajánlat van. Kifizetésnél 2 óra a rekord!
A Pro új oldala nekem kissé idegen, összesen egyszer kukkantottam be azóta.
-
janos1988
addikt
-
janos1988
addikt
Mai kis sok gólos trixie mix megrakva. 400 -> ~1,1 millió
-
mario1012
tag
Helló.
Nektek is csinál olyat a megújult tippmixpro, hogy néha kiléptet és újra be kell jelentkezni, ami gyors fogadás, élőzés esetén mikor minden pillanat számíthat eléggé zavaró, meg mindig belépkedni is idegesítő. Alapból tetszik az újítás, de valamelyik nap is az egész oldal elérhetetlen volt, itt is olvastam tőletek is. Eléggé megfigyelhető ez a döcögés minden egyes újítás után előfordulnak hibák. -
Dan-szan
senior tag
válasz
zsolti72837 #177504 üzenetére
A cash out-ra gondolsz? Már régen javasoltam nekik a kérdőíven, talán egyszer lesz belőle valami.
-
Zsolesz1885
tag
Nálatok nem sz*rakodik az élő közvetítés pro-n? Nekem 1-2 tenisz meccset elindít de az összes többinél szürke a háttér. Nálam vagy náluk van a gond? Amúgy mobilon elindulnak csak böngészőben nem.
-
törölt tag
válasz
zsolti72837 #177504 üzenetére
Na azt sose fogják bevezetni.
-
törölt tag
Belgium DNB, Hollandia DNB, Anglia 2,3x
A hollandok ijesztettek rám egy kicsit, a végén azért megnyerték. A profitot feldobtam a holnapi PSG-re. -
Dan-szan
senior tag
Na már csak megnéztem az új Pro oldalt. Szerintem egész tűrhető lett. Kipróbáltam egy élő fogadást, de ment pikk-pakk, szóval új esély és bizalom részemről megadva az oldalnak.
-
törölt tag
Olyan jól megcsinálták ezt az új tippmixpro oldalt.
Kérek új jelszót úgyse enged be az oldal.....
Ezek buzik... Még én telefonálgassak mert elbaszák....
Tájékoztatjuk, hogy elfelejtett jelszóval, azonosítóval, illetve regisztrációs-, fogadási-, belépési- és adatmódosítási problémával kapcsolatban telefonos ügyfélszolgálatunkon keresztül -egy adategyeztetést követően- tudunk segíteni.
Ehhez kérjük, hívja a 06 (1) 201-0580-as telefonszámot munkaidőben (H-V: 7:00-23:00), ahol kollegáink készséggel állnak rendelkezésére.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hardcore café
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Olcsó "üvegkalitka" az Ocypus kínálatából
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- gerner1
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- EA Sports WRC '23
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- BESZÁMÍTÁS! Biostar TB250 i5 6400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB AeroCool V3X 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest