Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soulfly842
addikt
válasz
paatrick
üzenetére
Nem feltétlen igaz ez az állítás. Tuchel-vel hatalmasat fordult ez a Chelsea. Előtte minden meccsen kaptak gólokat szinte, s azóta gólt se nagyon kapott a csapat. Hihetetlen mekkorát fordultak pozitív irányba.
Az elmúlt évek legjobb igazolása Tuchel és Lőw volt ebbe a Chelsea-be!
Lehet nem volt kellőképpen látványos, amit a PSG-nél csinált (mert ott nem tudhattuk, hogy mennyi pluszt jelentenek ők egy olyan csapat mellett), de egyre inkább úgy néz ki, hogy rajtuk múlott az... -
törölt tag
válasz
paatrick
üzenetére
Nem is néztem már a többi angol2 meccset. Nem vagánykodom azzal a ligával.
A Reading öt perc alatt hátrányban, fordítanak, fáznak ki tudja. A Norwich kell a Real, Watford trixie befejezésére. Engem a német2 meccs zavar, nézegettem aztán hagytam. Nyert volna! A Fürth a tabella és forma alapján, sima 2x talán nem piszkáltam volna, viszont másfeles DNB nem lett volna nagy kockázat. -
paatrick
őstag
válasz
üzenetére
Akartam rakni a Millwall DNB-re aztán mire eszméltem elkezdődött a meccs és a tippmixpro meg meg volt halva. Kb 5 percig vártam hogy na, de nem javult meg. Most félidőben nekem még a Barsnleyra azt írta hogy 6. percben jár a meccs
Kár pedig jó lett volna, na de akkor szurkoljunk az Atleticonak. -
törölt tag
Sevilla jó, Norwich jól áll

-
ThuG4LifE
senior tag
Reg jartam erre. Vagyis inkabb csak read only vagyok.
Latom meg tobben favorizaljatok a “tuti” meccseket, en is csinaltam, de ugye az orok igazsag, barmilyen kicsi odds is elmehet.
Egy jo eve korulbelul felhagytam az ilyen elore “gondolkodos-elemzos” mixekkel. Azota heti max. 2-t teszek es csakis eloben.
A koncepciom a kovetkezo:
Fokent szombat es vasarnap hajnalban/delelott szoktam fogadni. 70-80%-ban ausztral es uj-zelandi meccseket nezek ki, a maradek is kisebb ligakbol jon (bangladesh, fulop-szigetek, hong-kongi 2od osztaly stb). Mondhatni csak a vilag keleti felevel foglalkozom.
Szogletekre es felidei golokra szoktam fogadni, ha lehet, akkor sarga lapokra is.
Egyidoben futo meccseket nezek ki (max. 2 meccs egy szelvenyen), amik a 25-30ik perc vagy a 75-80ik perc kornyeken tartanak. Ilyenkor altalaban mar 2es szorzo korul szokott lenni, hogy lesz meg 2 szoglet, illetve, hogy lesz meg gol vagy sarga lap.
Egyszerusitve szamolva: 2x2x2x2=16 szorzo.
2 illetve 3ezer forintos teteket szoktam altalaban. A varhato nyeremeny nagyjabol 30-50ezer forint korul alakulhat. Persze, ha minden jol alakul. Amennyiben nem jon, ugy maximum meg 1 masikat teszek maximum! Ez az amit ugye nehez megallni.
Es akkor most jon a “csavar”.
Amennyiben bejon a szelveny, akkor emelem a tetet, DE!!!
A legfontosabb, hogy maximum csak 2 esemenyrw fogadok ilyenkor. Altalaban 2 kulonbozo meccs, es a szokasos szoglet vagy gol szisztemaval, viszont mar kozelebb a felidohoz vagy a meccs vegehez. Ezzel ugye emelkednek is mar a szorzok szepen. (Tulzasba azert nem kell esni.) Ha ket esemenyt rakok, akkor 10 ezerrel szoktam, ha valamit erzek, akkor 20 ezerrel is, de itt tenyleg csak 1 esemenyt.
Az elvem az, hogy egy hetvegen mondjuk 10k bukta belefer, viszont nagyobb esely van szep nyeremenyre a “kiszamithatatlan” tutikhoz (nagy csapatok) kepest (persze mindenki a sajat penztarcajahoz mertem jatszon, ez ugye alap!).
A lelektani hatart tartani szoktam, vagyis, ha mondjuk atlepem a 100ezer ft nyeremenyt azt azonnal utalom is ki, a maradekkal meg lehet tovabb folytatni vagy elolrol kezdeni (attol fugg mennyi marad
). Nagyon konnyen vissza lehet menni 0-ra, azert volt, hogy belefutottam.
Ha esetleg gondoljatok, akkor par szelvenyt tudok mutatni, magamtol igy nem akarok betenni.Bocs, hogy ilyen hosszura sikerult, es talan kicsit erthetetlen lett, de gondoltam megosztom veletek az en “szabalyaimat”.
Ui: Ez sem egy tuti taktika es garantalt siker!
-
Cheif
tag
Sziasztok!
Még új vagyok a csoportban.
Sassuolo X2-re tettem, szépen elment a végére :-/ -
törölt tag
A reddites lengyel tippek eddig hibátlanok, kezdem bánni a kötést csak trixie-ben mertem 2x és 2,5x szorzókat összerakni és nem egyenesben, viszont nem vagyok telhetetlen. 18 órai is jöjjön szépen és este a Norwich száguldjon tovább. Sevilla & Bayern?
Örni: Sassuolo DNB az utolsó öt percig jól állt, remélem nem szaladtál bele!
-
Örni
senior tag
Tegnap én csak City hendit raktam, volt nagy öröm
Mára Sevilla tetszik legjobban. Sassuolóra szép odds van, megérne egy dnb-t!
Atletico továbbjutás 4-es odds, kíváncsi leszek! -
törölt tag
Milyen jó csak DNB tettem a Brentfordot, a Derby talált egyet a végén. Élőztem egyet Empoli korán emberelőny és 1,4x volt hogy nem kapnak gólt. Most azt nem értem négy meccsből hét pontos Seongnam játszik egy pontos csapattal és 3,5x az odds? DNB megpróbálom. Aztán a lengyel tippekből valamit. Este a Real, Watford, Norwich trixie utolsója hiányzik.
-
Aventador91
őstag
válasz
Soulfly842
üzenetére
csak az a rohadt sárga vitte. kár
-
Soulfly842
addikt
3. Sárga. Van ez így, holnap is nap lesz :)
Rég lefújta és az idióta elrugta a labdát :)
-
pohár
félisten
válasz
Soulfly842
üzenetére
ugyanez van sok sportnál is már, csak ott ugye mások a feltételek, hogy mekkora előnynél veszik figyelembe a győzelmet
-
paatrick
őstag
válasz
Soulfly842
üzenetére
Automatikusan vagy neked kell elfogadni?
Igen a szöglet is húzós lehet
-
Aventador91
őstag
válasz
Soulfly842
üzenetére
vedd ki, a biztos kissebb jobb mint a nagy semmi

-
Soulfly842
addikt
válasz
paatrick
üzenetére
Ez ilyen, akkor igen:) Ilyen műfaj ez. :) de ma csakazértsem, szurkolj velem :D
Nem lesz ott lap remélem(az előző meccsen egy sem volt) A szögletre kell jobban figyelni.
Bet365-ön mindig van ilyen, top bajnoksagok, angol másodosztály esetén, ha 2-0-ra megy a választott csapat, akkor megadják a szorzót idejekorán és nem kell aggódni a meccs miatt :)
-
paatrick
őstag
válasz
Soulfly842
üzenetére
Mi az hogy Korai kifizetés - Korai kifizetés jóváírva? Meccs közben lezárod kisebb oddsért? Ha igen miért nincs ott a kiírás mindegyiknél amelyik élőben megy?
A city lap most 2, ha az elmegy akkor buktad az egészet?
-
Aventador91
őstag
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
valszeg ő nem a megélhetés miatt fogad. én a 100Ft-os stratégia tesztelésemnél is izgulok, csak azért hogy bejön-e amit gondoltam vagy nem.
amúgy meg ázsiai irodáknál ahol szinte korlátlan a felrakható tét(igaz kevés fogadási lehetőség van), ott a te 500k-s téted is (forintban) csak egy kamiaze szelvény összeg

-
paatrick
őstag
Na én mára egy Monza+Middlesborugh DNB + Bournemouth 1x-el támadok.
-
paatrick
őstag
válasz
Richard!
üzenetére
Én kihagynám, de lehet elfogult vagyok mert sokkal több spanyol meccset látok mint angolt. Hétvégén pont láttam a Chelsea 2. félidőt, nem volt nagy eresztés. Atleticot is néztem, azok se bírtak az ellenféllel.

Igazából Atleticonak csak 1 gólt kell lőni onnantól kb folyamatosan közelebb vannak a továbbjutáshoz mint a Chelsea. Olyan védelmi hülyeséget mint amiből gólt kaptak az Atletico meg félévente 1-et csinál
Giroud meg szökő évente lő belőle ollózós gólt. Chelseaben nem játszik sárgák miatt 2 középpályás Jorginho, Mount Mason (első meccsen játszottak fixen a kezdőcsapat részei), sérült Abraham aki csatár. Tehát kvázi nincs cserecsatár a padon, Giroud meg 34 éves már.
Atleticoból eddig senki nem hiányzik.
Biztos nézni fogom a meccset, szerintem azon fog múlni hogy Suarez milyen napot fog ki. Eddig ha jól látom gólja sincs, pedig a spanyol bajnokságban vert 18-at.Ha már itt tartunk a mai Real Madridot se venném fix1-re. Előző meccsen 70 percet játszottak emberelőnyben és egy gólt tudtak valahogy beszenvedni. Bár azóta visszatért Benzema.
-
törölt tag
Braga is döntetlen, bukta hétfő. Ma Ulsan és Jeonbuk javítás. Javítás?

-
törölt tag
A sportkedvelő és sportfogadó gyötrelme: Almería gólját elvette a VAR, győzött az igazság, lett belőle rábaszás
-
Aventador91
őstag
jó kis francia3 bundika. arrafelé még biztos nagyon hideg van
[link] https://www.eredmenyek.com/merkozes/WdrnfbcF/#osszefoglalas3-1ből hirtelen 3-4 lett, bírói segítséggel, hogy biztosra menjenek még hazai piros lap is lett

-
törölt tag
-
Örni
senior tag
válasz
Aventador91
üzenetére
És ez pontosan így lesz
-
Aventador91
őstag
bírom ezeket a dél amerikai cigányokat.. 0-2-ről hirtelen 4-2 [link] . 2-2-nél inkább kivettem a lóvét. tegnap is majdnem belenyúltam egy 5 gólos első félidőbe, szerencsére időben kiszáltam ott is.
el is felejtem mert a legkiszámíthatatlanabbak -
LaciMc82
aktív tag
Hehhheeej,Granada,PAFC,Nantes kis tettekkel rakva egy kis apróra elég lett🤟😁
-
Prien
addikt
Azért érdekes, hogy Unibetről 2(!) óra alatt megjön a pénz, bet365-ről meg egy nap alatt sem. Kártya, bank ugyanaz.
-
törölt tag
válasz
zsolti72837
üzenetére
Így lett. Ilyenkor szokott az lenni, hogy na mégis jött volna.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
törölt tag
Most komolyan, van aki bedől ezeknek a tippmix tippet adó oldalaknak, nézegettem a neten a különböző tippmix-tippekkel kapcsolatos oldalakat, hát röhej az egész "szerintem". Ha annyira tudnák a tutit, akkor nem lennének rászorulva a balekokra, akik különböző szuperebbnél szuperebb tippeket kapnak "csekély" pénzbefizetés ellenében.
A legszebb az egészben, vannak különböző csomagok, amikkel még nagyobb a tuti, "valakinek" -
yogibear
addikt
válasz
Aventador91
üzenetére
Valahogy így.

-
törölt tag
válasz
paatrick
üzenetére
Gólok száma páros vagy páratlan fogadás kiknek szól? Akik nem akarják bújni a statisztikát, követni a csapatok híreit, csak rakjanak valamit? 0-0 hova sorolná a Zrt? Páros tipp nyerne rá? Matematika szerint a páros számok közé tartozik. (?) Szoktam látni olyat is 2-3 gól lesz kötéssel szórakoznak, vagy GG igen-nem amelyik magasabb.
Én inkább több kudarccal is maradok a kimenetel, DNB tippeknél, mert siker esetén jó érzés jól okoskodtam. -
válasz
paatrick
üzenetére
Ezt csak példának hoztam, hogy mennyivel kevesebb a választék. Én se fogadok focira sose, mert az egyik legbizonytalanabb sport. Kosárlabda, kézilabda, vízilabda, esetleg jégkorong, és ott se eredményre, hanem csakis gólszámra (altt-felett). De bármilyen sportágat nézel, biztos, hogy bet365-ön többszörös a választék élőben, és a fogadások típusai is sokkal több. De mondom, engem nem ez zavar, nekem így is van elég, engem a tetűlassú felület zavar csak.
-
paatrick
őstag
válasz
pilóta
üzenetére
Értem. Nekem mondjuk ez a szöglet, lap stb mindig a pénzvesztés fix pontja volt. Kb annyi értelme van mintha raknád a pirosfeketét a ruletten
ezért ilyet nem is játszottam soha. Mármint miből következtetsz hogy sok szöglet lesz egy meccsen?
Vagy lapoknál, ott volt tegnap a Getafe - Atl Madrid, kommentátor kb minden meccsen elmondja hogy a Getafe annyi lapot kap mint égen a csillag, Atleticot se kell félteni. Akkor nyilván az iroda is úgy árazza be az oddsot hozzá. Nem hiszem hogy ~2 körül fizetett hogy ezen a meccsen lesz piros lap. -
yogibear
addikt
válasz
paatrick
üzenetére
Úgy értem, hogy hiába van sok meccs egyidőben, akkor is csak töredéke van élőben... nem várom el mindet, de európaiak közül csak az első osztályok vannak benne, a többiből már csak elvétve...
Persze mikor nincs semmi más akkor meg beraknak Kenya kettőt meg Mozambik 3-at is..
De még az 5 nagynak nevezett bajnokság profi 2-od osztályait sem mind teszik be élőbe, sem francia, sem német sem olasz, sem spanyol, sem angol... csak egyet-egyet mutatóba...
És most értelemszerűen fociról van szó...
Az nem vigasz hogy van e-sport, meg fedett pályás kalaplengetés...
Az élő meccsek közvetítése is kb lehalt... amíg tavaly volt sok, most elvétve van csak, ami élő közvetítés nézhető...
Lengyel 2 meg román 2 nem érdekel, de pl angol champ L1 L2 kellene meg amit már felsoroltam... -
válasz
Aventador91
üzenetére
Jaja. Meg pl. kosármeccseken mindenhol lehet negyedre fogadni, Tippmixpron csak az első félidőre van külön fogadás. Focinál szinte minden meccsen lehet lapokra, szögletekre fogadni, Tippmixpron elvétve.
-
Aventador91
őstag
válasz
paatrick
üzenetére
élőben kevés a meccs kínálat. van amikor nagyobb bajnokásgból nincs élő kínálat egy meccsre, de pl. egy lengyel 2. osztály meccs van. ez gáz.
észrevettem hogy tippmixpron élő fogadásra kiválogatják a "kétes" meccseket. pl. amikor első játszik az utolsó ellen (ugye itt mindenki rakja az esélyesre a nagy hendiket, közben meg simán 1-2 gólos győzelem lesz.), élő fogadás kínálatban nincs pl +2-es hendi, amikor az esélyesebb csapat hátrányban van 2 góllal. csak +1 és ez elég gáz. ez csak pár példa volt
-
válasz
paatrick
üzenetére
Azért bet365-el vagy Unibettel összehasonlítva elég látványos a különbség mennyiségben is.
De nem is a kínálattal van a legnagyobb baj, hanem hogy nagyon (de tényleg, idegesítően nagyon) lassú a Tippmixpro. Maga a fogadás is, tehát beírod a tétet, rákattintasz, hogy gyorsfogadok, és hosszú másodpercek telnek el, mire kiírja, hogy nem jó, mert "néhány esemény megváltozott". Persze, hogy megváltozott bakker, az élő az ilyen, hogy megváltozik. A bet365 miért tudja 1-2 másodpercen belül elfogadni, miért kell 6-8 másodperc hozzá?
A másik borzasztó idegesítő, hogy nem is lehet arra fogadni, amit ír, mert annyit változott már, hogy nem is azok az eredmények vannak, csak nem frissül, de még az oldal frissítésre sem. Pl. kosármeccsnél félidőre akarok fogadni, hogy mondjuk kevesebb lesz, mint 80 pont. Ki van ugye téve, hogy 79-80-81, különböző oddsokkal, de már rég a 76-77-78 lenne az aktuális (bet365 77 is ír, ral time változik azonnal), de a tippmixpron nem is tudsz a 77-re fogadni, mert nincs is kint. Mire frissül, hogy lehetne a 77-re tenni, már rég újra 80 van vagy 74 vagy bármi más. Gyakorlatilag pörgős élő meccsekre csak akkor tudsz fogadni, ha valami szabálytalanság vagy időkérés miatt megáll a játék. Más irodáknál ez nem gond. De amikor megújult a felület, akkor pár napig tök gyors volt, még írtam is, hogy milyen király, de aztán visszabutították, szóval ez szándékosan ilyen tré... -
törölt tag
Norwich, Inter, Róma 3,4x
Linz, Napredak 2,4x
apróval talán single is időrendben -
paatrick
őstag
-
törölt tag
Legalább az volt előbb, Bayern & Wolfsburg utána dobtam gyorsan javításként. Nem szeretem az ilyet, mert mi van ha a mentés is bukta?
Délelőtt élőben Kawasaki meccsbe belenéztem tíz percre és helyzetek alapján 60. percnél 2x odds megléptem és 80. perc gól.
Nem voltam biztos benne. Bukni már nem fogok úgy néz ki, szerintem valamelyik esti 1,5x papírforma még elrontja a napot. -
paatrick
őstag
Hazatértem a fogorvostól, bekábulva olyanokat raktam... és mennyiért
-
válasz
üzenetére
Bármelyik külföldi oldal ilyen sajnos, a szerencsejáték kvázi állami monopólium nálunk.
Be nem tilthatják, de azért jól megnehezítik. Persze rengetegen játszanak külföldi irodáknál, meg nem érdekli a NAV-ot sem, hogy mit csinálsz (gondolom egy bizonyos összeg felett azért mégis), de ha nagyon akar, akkor megfingathat vele.
Én pl. regisztrálva vagyok a bet365-ön meg az Unibeten is, mert sokkal jobb az élő meccsek követése, mint a Tippmixpron, általában bet365-ön nézem az élőt, és a Tippmixpron fogadok, mert ott jó pár másodperccel le vannak maradva, ha egyáltalán közvetítik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gyúrósok ide!
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Kutya topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Foxpost
- One mobilszolgáltatások
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Dell Precision 7720,17.3",FHD,i7-7820HQ,16GB DDR4,256GB SSD,P3000 6GB VGA,WIN11
- 27% - Dell Alienware AW2524HF 500Hz GAMING IPS Monitor! 25" 1920x1080 / 0.5ms / FreeSync
- Samsung Galaxy S23+ 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Lehet nem volt kellőképpen látványos, amit a PSG-nél csinált (mert ott nem tudhattuk, hogy mennyi pluszt jelentenek ők egy olyan csapat mellett), de egyre inkább úgy néz ki, hogy rajtuk múlott az...
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
örülök ha neked bejött ez a taktika,nekem is hanyagolni kellene már a szokásos topligákat.
2-3 évvel ezelőtti csapat szembeköpné. Semmi hajtás, semmi lélek.

Ilyenkor szokott az lenni, hogy na most is fogadunk egyet aztán elmegy.