Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
-secret-
üzenetére
Fél hétkor akartam rá dobni 200 forintot, kiírta 9,5x megerősítéskor nem engedte már, kiírta 7,5x megpróbáltam azt se fogadta el, bezártam a fenébe. Nem is jött volna, köszönöm a csoda honlapnak így megvédett.
Most hajrá Kawasaki! Ausztrál GG már jó. Nem nagy oddsok ezek, csak jöjjön. Az EL döntőre is GG megy.
-
törölt tag
Bukarest odds egy pillanat alatt 9,5-ről 7,5-re
-
törölt tag
válasz
yogibear
üzenetére
Nemértem miért szenvedtek vele..
ott az unibet 2 napon belül megkapod a pénzt. Bónuszok,élőben kiveheted a pénzed. Tippmixfoson sose lesz ilyen . Egy elcseszett oldal az egész. A régi meg tán jobb volt... Mindig fejlesztés , karbantartás van csak semmi eredménye nincs
-
yogibear
addikt
Feleslegesen matattak majd' egy napig ezen a fostaligán, az élő közvetítés továbbra sem működik...
Sem a tenisz (konrétan a French Open, valami snasszburgi fos az persze megy), sem az auszi focimeccs, most éppen... vicc az egész... -
törölt tag
válasz
tigipuf
üzenetére
A GG-ről már lemaradtam, a Bodöt sikerült elcsípni még élőben 0:0-nál. DNB 1,57x és simán is bíztam bennük 2,15x a tegnapi Napoli galádság felét javították a derék norvégok. Szerencse ez a meccs 18:00-kor kezdődött, valamikor fél hétre kalapálták össze az oldalt. Most tettem még olyat apróval, hogy Rosenborg-Molde GG 1,55x
-
tigipuf
senior tag
Megy már a pro ,,
-
törölt tag
válasz
yogibear
üzenetére
Legalább arról szóltak előre emailben 19:30-tól... viszont ha ma 15:30-ra ígérték, hogy "legkésőbb" újra elérhető aztán dehogy, akkor inkább ne ígérjenek semmit. Szokásos állami kommunikáció. Estére kiderül jól vagy rosszul jártam a leállással. Bodö/Glimt a négy vereség Brann ellen elég tutinak tűnik, a Koppenhága meccsre pedig GG kellene. Most azért szurkoljak ne jöjjön be az elképzelés, mert nem tudtam megrakni?

-
yogibear
addikt
Nem a francokat nem, olasz francia akkor ment élőben, mikor már kinyomták az oldalt... sőt előtte...
Mondjuk mindegy mert a fostaliga Napoli elvitte volna az ötös kötést.
Persze még mindig le van halva a hóbelevanc... nagyon sok meló lehet rajta... biztos sok szervert kell portalanítani.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
törölt tag
válasz
szab.tam
üzenetére
Rutinos fogadóként számolni kell azzal miért pont állami dolog lenne kész határidőre és ünnepnap is van. Mindkét tippmix honlap megpusztulva még. Kétlem a terminálok mennének, esetleg csörögj oda a helyre. Ilyenkor lehetne annyi, következő vesztes fogadás tét vissza. Vagy már annak örüljünk, hogy nem a tegnapi utolsó fordulóra időzítették az egyébként folyamatos karbantartás karbantartását?

-
szab.tam
nagyúr
Fél 4 elmúlt...
Nincs valakinek tuti infója, hogy mikor indul újra ez a sz*?
5-kor kezdődnek a kiválasztott meccseim, és nem tudom, érdemes-e elindulnom a lottózó felé... -
Örni
senior tag
Nem gondoltam volna, hogy Napolin megy el a szelóm. Intert, Sassuolót bezzeg nem mertem rakni.
-
Örni
senior tag
-
tigipuf
senior tag
Tetű cselziii
-
phanonym
csendes tag
Sziasztok!
Este nem fog működni a Tippmixpro.
Melyik oldalt ajánlanátok és melyik külföldi oldalnál kb. mennyi idő, míg a regisztrációtól kezdve megtehetem az első fogadást?
Gondolok itt a befizetésre, ilyen-olyan ellenőrzésekre, mert ha több óra stb., akkor felejtős.
Viszont ha fél órával később már mehet a fogadás, akkor megérné. -
paatrick
őstag
Na a mai nyerni kell hetesből melyik fog elmenni? Egyben kiadnak egy 5,5 szorzót
Chelsea
Liverpool
Lille
PSG
Rennes
Juventus
Napoli -
yogibear
addikt
válasz
paatrick
üzenetére
Fene tudja, az egészet kihagytam, de amúgy '18-ban nyert a CV a Betis ellen utoljára, plusz nekik már mindegy volt így is úgy is 8-ok maradnak... plusz, mikor fordítottak a Villa még vezetett az RMA ellen, vagyis az EL-hez kellett a győzelem...
Mindegy amúgy, de a portugál 2-ben is utolsó forduló 2 fordtíóssal... 3 napja a portugál 1 utolsó fordulóban kettő... és ma még volt egy Hoffenheim is... sűrűsödtek az események.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
yogibear
addikt
Jah RMA 2/1, ATMA 1/2 Betis 1/2.

-
törölt tag
Mindkét madridi nyert
akkor mégis lesz nyeremény! -
törölt tag
Mindkét madridi hátrányban
csak nullás napért szoríthatok, micsoda öröm
-
Scarabeus
aktív tag
A szituáció olyan szempontból roppant kellemetlen, hogy Emre Can-ról kapott az utolsó percben egy büntetőt a Leverkusen, és simán adható volt rá a sárga, de Manuel Gräfe utolsó meccse volt ez játékvezetőként a Bundesligában és clean sheetet akart hozni, hát hozta is a 0 lappal az én nagy bánatomra..
Ha tudom, hogy a spori utolsó meccse akkor nem teszek lapra, hát ez van.
-
Örni
senior tag
Na, Lewandowskinak az utolsó pillanatban sikerült megdöntenie Gerd Müller rekordját

Werder meg 40 év után kiesett az első osztályból

-
törölt tag
Real & Atletico
Wolfsburg
Frankfurt
Mechelen-Gent GG & Köln -
-
zolee5016
őstag
A kukából jött vissza a szelóm..szó szerint 116k....Rosenborg....
-
törölt tag
Malmö-Elfsborg GG
-
zolee5016
őstag
válasz
zsolti72837
üzenetére
Azért a Kolozsvár se épp román identitású....csodálkozok is rajta,hogy nem kapott megint vagy 20 pont levonást,mint azt úgy általában szokott kapni...
-
törölt tag
A Tottenhamre máris vissza kellett fogni.
-
zolee5016
őstag
Valaki tudja mi történt a Bukarest meccsel? tegnap előtt 2.1 ma délelőtt 2,9 most meg 4 felett a szorzó

-
törölt tag
Unalmas dolog lapokra fogadni, olvastam egy jó tippet a Burnley-Liverpool meccsre 2,5 felett 2,1x odds
-
törölt tag
Ránézek az eredményre 1-1 a vége előtt. GG-t nem mertem, miért most rúg gólt a Fulham? A másik Manchester pedig emberhátrányban. Nagyon tuti volt az angol papírforma tipp, szép hülyeséget csináltam.
-
törölt tag
Egyik Manchester már alakul. Olvasom először játszanak nézők előtt, akkor győzzenek is simán a kieső ellen. Kell a nyereményecske.

-
törölt tag
válasz
janos1988
üzenetére
Három meccsen 6+ gól a piros hó kategória, nem?
Ez se nagyon esélyes, csak más ötlet: HT/FT vagy pontos eredmény 0:0 stb. tippeket tenni, ugyanilyen magas oddsokat kínál.Botosani/Döntetlen (Félidő/végeredmény) Odds 19,00
(vagy Cluj 4:0, 5:0, 6:0 14,5x)
Döntetlen 0:0 (Pontos végeredmény) Odds 11,00
Grenoble/Paris FC (Félidő/végeredmény) Odds 35,00
(vagy Paris nyer pontosan 3:0-ra 26x)trixie 50 Ft alap odds 2143x max. nyeremény 428K
vagy pontos eredmény döntetlen 2:2 trixie @1131x 226K
-
janos1988
addikt
Néhány nap erejéig új stratégia.
Nem igaz, hogy nem látjátok az 5. asztal bal alsó részén a vonalat, hogy eltér a vastagsága is és a vékonyabb vonal bal sarka is látszik, ahogy felfele megy (mivel amatőr módon próbálták ráigazítani, nem véletlenül élesebb is az 5. asztal), ráadásul az ívet sem követi...

-
törölt tag
Láttam a tipped, ráraktam szelvényre, meggondoltam döntetlennel ritkán nyerek, inkább GG helyette. Hát jött volna a magasabb odds is.
Ma Lazio-Torino meccsre is X? Hazainak nincs miért játszani már, vendégnek kell a pont bentmaradásért. Viszont a Lazio jobb csapat és a Torino 11 gólt kapott most.
Chelsea-Leicester most a kupa után hazai? Szoros meccs ez is X vagy inkább kétesély V? Espanyol még egy trixie?
Nehéz szezon végén tippelni, talán a két Manchester kötésben a két kieső ellen? -
Örni
senior tag
Verona - Bologna uno-uno X?
-
zolee5016
őstag
7
Marsille ..az ideget rakta belém..ha már a Sevilla vitt egy telit ezt megérdemeltem.... -
zolee5016
őstag
-
-
zsolti72837
addikt
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
Grat neki!

#179397janos1988: Ezt te most őszintén, komolyan gondolod? 3 darab Z betűvel nyerte ahogy látom.
#179406B-L-A-C-K: Szerintem engedd el, köszönjük, hogy megosztottad.
-
-
tigipuf
senior tag
válasz
Soulfly842
üzenetére
Mennyi lett volna?
-
janos1988
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ - Surface 4 - 15" 2496 x 1664 ~2k touch, i7-1185G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i7 8700 32GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD RTX 3060 12GB Zalman S2 TG FSP 800W
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MK600M FHD IPS 75Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
ott az unibet 2 napon belül megkapod a pénzt. Bónuszok,élőben kiveheted a pénzed. Tippmixfoson sose lesz ilyen . Egy elcseszett oldal az egész. A régi meg tán jobb volt... Mindig fejlesztés , karbantartás van csak semmi eredménye nincs

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Remélem feltámadnak...
?