Hirdetés
- Digitális Állampolgárság Program
- Szólánc.
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tökéletes töketlenség
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Jéghorgászat
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Filmek / Sorozatok 2024/2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
szab.tam
nagyúr
Nem tudom a képet feltölteni, így leírom:
Herta v és 4,5+
Lipcse H és 2,5+
Chelsea 0:0
Fradi v és 2,5+
Yenkeefanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
törölt tag
A péntek nagyon nyerő volt, reméljük ma is a legjobbakat:
PSG
Milan
Bochum
Bayern & Porto
Liverpool & Benfica -
paatrick
őstag
válasz marshall77 #179092 üzenetére
Ma még rakok kettőt ha nem találnak azok se akkor ezt a hónapot offolom.
6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
janos1988
addikt
válasz marshall77 #179089 üzenetére
Köszönöm. Hasonlót kívánok neked is és a többi topikosnak is.
Tudod...apró pénz, nem fáj. De ha meg jön, akkor öröm, boldogság a köbön.
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
Dan-szan
senior tag
válasz marshall77 #179089 üzenetére
Valószínűleg mégiscsak a válasz mellé kattintottál azért.
Az igazság csak nézőpont kérdése ! ** Xiaomi Mi MIX 3 ** "Mert játszani jó!" #csakaHONDA
-
marshall77
újonc
Akkor szurkolok.
Off topic: Nem tudom, hogy ha a válaszra kattintok, miért új bejegyzést hoz létre...A Tippmixpro egy nagy rakás bűzölgő fos.
-
janos1988
addikt
válasz marshall77 #179087 üzenetére
Nem még.
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
marshall77
újonc
Szia János! Volt már, hogy a 6+-os szelódon kettő is jött?
A Tippmixpro egy nagy rakás bűzölgő fos.
-
paatrick
őstag
Vitesse + Hearts + Bielefeld +2
Bár szerintem a Bielefeld jó lehet 1x-re is de mostanában kaptam egy pár 90. perces gólt ami nem esett jól, így próbálok biztosra menni aztán lehet ma pont a Vitesse vagy a Hearts fog bukfencelni
6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
törölt tag
Sikerült egy kis kármentés, a tegnapi napot kitöröltem. Nagyon utálom ezt, muszáj volt: száz forintokat dobáltam az esport focira 4x és 5x oddsok mindig az esélytelenebbre és gyorsan pörögnek a meccsek, lehet forgatni. Egymás után játszanak húsz percenként, nem valószínű ugyanaz a játékos sorban minden meccset megnyer. Ez volt a taktika, meglepődtem milyen jól jött, bár ez csak egy nap, egy kiválasztott játékos.
-
marshall77
újonc
Dühítő, amikor minden jön és az Arsenal nem rúg otthon legalább kettőt.
[ Szerkesztve ]
-
Prien
addikt
Ajax...2-0 lehetett volna, ahelyett 1-1, majd 1-2.
Úgy láttam, a kapusuk nem volt a helyzet magaslatán.A kevés is több a semminél.
-
törölt tag
Ma is érdekes mintát figyeltem meg: mindhárom szelvényem vesztes lett
Arsenal utolsó perc rontása miatt még a kozmetikázás sem sikerült, egyszerűen csak egyedül a Manchesterre kellett volna rakni az egész tétet. -
törölt tag
válasz paatrick #179070 üzenetére
Az, hogy havi pár alkalommal előfordul egy-egy nap azonos bajnokságból, kupából van 2-3 meccs és mind hazai vagy vendég lesz. Bundesliga megesik 4-6 meccs egy napon és mind GG. Szoktam figyelni ezeket a mintákat, olyan mint aki a HTFT meccseket, vagy BL előtti bajnokikat számolja. Pl. most PSG kikapott a Lille-től szépen hozott is, a BL meccset viszont megnyerték.
-
NC-17
csendes tag
Mai
[kép][ Szerkesztve ]
-
marshall77
újonc
Sziasztok!
Valaki tudja, hogy mit kínál Berki haverja félmillióért?
Valami tuti fogadási módszert élő tenisz fogadásokhoz. Remélem, senki nem volt olyan hülye, hogy fizessen nekik ennyit...A Tippmixpro egy nagy rakás bűzölgő fos.
-
Örni
senior tag
válasz #86564352 #179062 üzenetére
Háááát, nem hiszem hogy Bayern továbbjut. Lewa nem fog játszani és ha PSG rúg gólt, és ugye fog rúgni, akkor már igen nehéz helyzetben lesznek a németek. A helyzetkihasználás igen rossz volt, a statisztika elég viccesen néz ki
There's too many men, too many people, making too many problems!
-
marshall77
újonc
Nagyon köszönöm a gyors választ.
-
törölt tag
Ma ezekből csinálok párokat:
Kasimpasa DNB
Fenerbahce
Hannover
Young Boys
Arsenal
Man United -
yogibear
addikt
válasz marshall77 #179064 üzenetére
https://www.hatharom.com/2020/02/13/mi-az-a-draw-no-bet-dnb-sportfogadas-suli-segitseg
a 'DNB', ami az angol 'Draw No Bet' rövidítése és magyarul annyit tesz, hogy 'nincs fogadás döntetlenre' vagy egyes irodáknál 'döntetlen esetén a tét visszajár'.
[ Szerkesztve ]
„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
marshall77
újonc
Sziasztok!
Én új vagyok itt, csak a tippmix miatt regisztráltam. Olvastam vissza pár oldalt és megtetszett a fórum.
Azt elárulnátok nekem, hogy mi az a DNB? Köszönöm előre is!A Tippmixpro egy nagy rakás bűzölgő fos.
-
paatrick
őstag
Én jól befürödtem az oroszokkal már félidőben is gyanús volt hogy csak 1-0. Na mondom ezek ha nem bírnak még egyet rúgni akkor biztos kapnak. 1-1 lett.
Raktam még egy Ath Bilbao DNB-t. Végig nyomott a Bilbao nagy nehezen megszerezték a vezetést 85. percben, erre a kapus belepkézett egyet a 90. percben. 1-1
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
törölt tag
Ott a Bayern egyenlítés! Kislányok ezek a párizsiak, remélem soha nem nyernek Bajnokok Ligáját. Nézők nélkül én az idegenbeli gólt se számolnám nekik. GG vagy 2,5 over valóban értelmesebb tipp lett volna erre a meccsre.
Ne korán örültem, Mbappe gól, akkor mégis most kapják el a Bayernt faszomba jó meccs azért
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Richard! #179055 üzenetére
Kb. 1500 forintocska + még valami ha a Bayern kiegyenlítene (utólag esett le a tantusz DNB kötés helyett célszerűbb lett volna külön rakni, ha elmegy a Bayern, viszont nyer a Chelsea akkor nincs bukta)
Kíváncsi leszek a mintákból lesz valami ma? Két olasz hazai, két BL vendég?
[ Szerkesztve ]
-
Örni
senior tag
válasz #86564352 #179049 üzenetére
Jó, hogy mondtad a Werdert, nem is láttam ma. Furcsán nagy az oddsuk... Továbbjutást megrakom. Mellé bepróbálom a PSG X2-t, mikor máskor kapnák el a Bayernt, ha nem most? Vagy GG? Vagy Juve Napoli GG? Ejjj...
-
paatrick
őstag
Én a déliből ezt nyomtam:
Kashiwa + Tokushima 1x + Jeju 1x egy duplát kiadott.Estére meg:
Neftekhimik (orosz 2) + Hajduk Split 1x + Chelsea x2 = 1,7Bayern PSG-t inkább hagyom. Nincs Lewandowski, ellenben van Neymar+Mbappé. Nekem ez bármi lehet Remélem a Chelsea nem balfaszkodik majd mint a Juve, de azért a Bayern PSG-t nézem inkább.
-
törölt tag
BL nagyon sima lett, ma kezdésnek apróval:
Sydney & Kawasaki
-
paatrick
őstag
Így nézve a második félidőt, megállapodhatunk abban hogy ez a City fényévekkel van lemaradva a Bayern mögött
-
Örni
senior tag
válasz f(x)=exp(x) #179043 üzenetére
Huh, most már jó
-
paatrick
őstag
-
Örni
senior tag
Real 2,5-ös odds elég ajándéknak tűnik, kár hogy nem mertem rakni. Cserébe majd City nem fog nyerni, mert azt választottam
-
f(x)=exp(x)
őstag
Kezdem bánni, hogy a Real 0:2 H hendit a buliszelóra raktam, ami már elment...
-
törölt tag
A BL meccseket már le is fújhatnák! Vezet a két hazai.
-
paatrick
őstag
Norwich-kát néztem hogy jó lehet de nem raktam meg végül. Erre nagyon vicces.
Cliftonville+Mancity lett helyette.
-
törölt tag
válasz Richard! #179034 üzenetére
Nehogy a Dortmund most kapja össze magát, a fél világ pakolja a Man City hendit, közben 8,75x odds a németeknek, 6,5x DNB és kétesély is 3x felett. Azért a Man City hányszor elszarakodta Lyon és Tottenham ellen! Néztem a GG szorzót is, viszont annál az para Haalandot kiveszik és nincs más aki gólt rúgjon.
-
paatrick
őstag
válasz Soulfly842 #179031 üzenetére
Amúgy a Real rakat kaki. Ha a Liverpool leveszi Benzemát akkor reggelig se lőnek gólt.
-
Soulfly842
addikt
válasz #86564352 #179028 üzenetére
Én is rámegyek a Real-ra. A liverpool most vérszegényebb a korai önmagához képest és két éve is a real ejtette őket ki a BL-ből.
A Real ellenben a BL meccsekre mindig nagyon megemberli magát.
#179029paatrick
#179030twofatcatA City-t nézve, soha nem volt még ennyire ereje teljében, ha most nem nyernek BL-t akkor soha. Bár a másik nagy esélyes szerintem idén a Bayern...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Real Madridot próbálja valaki ma? Úgy emlékszem a Liverpool nem szokott jó lenni idegenben és a forma is a spanyolok mellett szól. Szép odds simán, kétesély, DNB valamit kellene rá tenni.
-
törölt tag
-
sherlock82
senior tag
válasz f(x)=exp(x) #179022 üzenetére
Bet365 - t használok én is.
Iphone se 2, Mizuno Wave Rider 25, Garmin Instinct 2
-
törölt tag
Mai fogadások:
Melbourne & Nijmegen
Zenit & Fenerbahce
Watford, Barnsley, Bournemouth külön DNB és simán trixie
Barcelona & Sporting -
pohár
félisten
válasz f(x)=exp(x) #179019 üzenetére
ott a millió lehetőség azon a foshalmazon kívül
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Richard!
addikt
válasz f(x)=exp(x) #179017 üzenetére
Arra nem lehet fogadni, hogy kinek lesz pozitív a tesztje?
Ma kezdődik életed háralévő része
-
f(x)=exp(x)
őstag
válasz f(x)=exp(x) #179016 üzenetére
Jól van, Pricenak pozitív lett a tesztje, más meccs lesz.
-
f(x)=exp(x)
őstag
Csak jött a MU.
Mára: osztrák jégkorong rájátszás, mindkettő hazaiba: ~4-es eredő.
Darts: Wright win, Price win, Aspinall dob több 180-at: ~7-es eredő. -
f(x)=exp(x)
őstag
válasz f(x)=exp(x) #179008 üzenetére
Hát, egy hármasért lehet mindjárt kiveszem.
-
paatrick
őstag
Celta x2 + Emmen 1x + St Etienne x2 + Ajax + Utrecht + Boluspor DNB
Madafaka törökök nem kikaptak 20-> 100. Így 20 -> 0
-
törölt tag
Holland szelvény pipa a kisördög azt mondja még egy Manchester menjen, inkább azért megelégszem. Veszélyesek a kiesés ellen harcoló csapatok. A Chelsea és a Tottenham is ráfázott velük.
-
törölt tag
válasz Richard! #179007 üzenetére
Máshol buktál volna 80-at.
Én most 2 dolog miatt cumizok.
- Bwin: volt egy barátságos foci, rendes 2*45 perc. 75. percben tettem 20k-t arra, hogy lesz még gól. 1.88-as odds. Erre amint megfogadtam lezárva, úgyis maradt sokáig, majd vége. Magyarul kb. a 78. percben végetért a 90 perces meccs. Bukta lett persze. Supporttal beszéltem, szerintük ha egy mérkőzés X %-a le lett játszva onnantól kezdve minden fogadás helyesen lett értékelve. Szerintem meg hibás odds, mert más ha 2 perc múlva valami műszaki hiba miatt lefújják a meccset, mintha lenne belőle még 17-18 perc hosszabbítással. Hiába írtam bármit, így jártam.
- WilliamHill: Asszony az én kártyámmal fizetett be, az övét nem fogadta el, mert az ő nevében van ékezet és csak angol betűk elfogadhatóak. Minek engednek regisztrálni magyarokat akkor... furcsa logika. Eddig kaptak egy oldalnyi leírást. CIB és Revolut kivonatot. Személyi és lakcímkártyát szelfivel együtt mindkettőnktől és egy szelfit a felhasználónévvel papírra írva. Nulla reakció. -
tigipuf
senior tag
válasz Richard! #179005 üzenetére
Komolyan azt hitted majd jóváírnak neked valamit mert nem bírtál fogadni,meg szarakodik az oldal?Én meg a múltkor a telekom miatt nem tudtam fogadni mert elszállt a mobil meg a vezetékes net is az egész járásban,majd mindjárt jó rájuk írok én is,hogy csak na.
A nagyok meg különben is papíron játszanak,mert lekövethetetlen."Ha jól viselkedik akkor gyuszi,ha rosszalkodik akkor Gyula."
-
zsolti72837
addikt
-
f(x)=exp(x)
őstag
Egy 10-es ment a Unitedre, remélem nem csal a megérzésem.
-
törölt tag
Sydney jött ahogy kell másfél simán és duplán 2,5 feletti góllal együtt, még emberelőnyben is voltak. Mázli sikerült megtenni.
-
törölt tag
válasz Dan-szan #178999 üzenetére
Köszi, alszom rá egyet. Eddig visszatartott a macera, hogy fotózni igazolványt, mikor tiltják le megint, jön-e fityeszes behajtó
Örni: nem izgatna, ha hétközben kukutyini másodosztály közben és éjszaka tákolják az oldalt, viszont hétvégén amikor a sok jó meccs van és akkor akadozik rendszeresen, egyáltalán nem megy... akkor használhatatlan, élőzést nem is említve. Mivel csak ötszáz, ezer forintokkal játszom, gyakrabban kell tennem a gyűjtögetéshez. Emiatt is tűrtem az állami tippelde bénázását, illetve inkább el szoktam sétálni újságosnál feladni papíron. Ha csak egy szelvényt akartam volna megtenni tegnap délután vagy ma, az se sikerült volna. Ez nem függőség kérdése.
Most egy óra próbálkozás után tizedik frissítésre sikerült megtenni a hollandokat, volt olyan pár perc amikor a listázásból is eltűnt a kínálatból fele ország. 200 forinttal megnéztem a Manchester ötleted Tottenhammel, azt már nem vette be. Valamit iszonyatosan elrontottak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bestbuy játékok
- Digitális Állampolgárság Program
- Steam topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Milyen autót vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Autós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest