Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- weiss: Autó költségek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
kentucky
üzenetére
Mert gondolom kötés tiltásban van, azaz nem lehet ezeket megrakni egyszerre, mivel ha Németek lesznek a bajnokok, ők játsszák majd az egyik legtöbb meccset, ebből evidens lehet hogy az ő csapatuk lőheti a legtöbb gólt, és a gólkirály is ebből a csapatból kerülhet ki. Vagyis egybe ezeket nem lehet rakni, csak külön.
-
kentucky
őstag
Sziasztok! Most voltam lottózóban, és nem engedi megrakni egy szelvényen azt, hogy Németország nyeri az EB-t, hogy Németország szerzi a legtöbb gólt, és hogy Thomas Müller lesz a gólkirály. Azt írta ki a gép, hogy letiltott kombináció.
-
lord_m
senior tag
Tegnap SJK és Mexico jött, Uruguay szépen kikapott megint..
Mára ezzel próbálkozom :Argentin-Panama 3.5 gól felett, 2.35.
Valamint Franciák is nyernek.
-
tomrRRR
senior tag
Sziasztok!
Megszeretném kérdezni,hogy valaki játszik bet365, és ha igen akkor a kifizetéseket bankkártyára (saját számlájára) vagy online számlára (netteler, skrill) kéri? Melyik a biztosabb ?
-
phenomHUN
senior tag
Uruguay elég szépen áll, örülök, hogy a mai szelvényről lemaradtak. Helyette Mexikó hendi ment, finom lenne, ha hoznák is a srácok.

-
szab.tam
nagyúr
bonyolult a közösdi, így tovább inkább egyedül építkezem.
tegnap kamiztam(?), és elkaptam egy aranyosat:
volt egy 2/3 papírosom.
jött benne egy 2-es kötés valami 19*-es eredővel: portugál és brazil 1 fi +2.5.
portugálok eléggé kicentizték.
ma a digók megszopatak.
spanyol +1.5 jött.
olaszra +2.5 ment vele párban.
utólag ok, hogy fordítva kellett volna, de a a spanyoltól 2, olasztól 3-4 gólt vártam.
fordítva kellett volna a piros. akkor a hazaiak legalább megpróbáltak volna lőni még.
(erdedmények egy ideig 3 pirosat írt. beszívott a csávó...)éjszakára:
mindkét copa america 1 fi 1.5+.**
bosszant, hogy a papíros mixen copa america gólszám + 1x2 nem megy.
mexikóra tettem volna egy hazai + 3.5-öt.
-
törölt tag
Finn focival ki hogy áll? Most én nem értek valamit, vagy ajándék oddsok ezek:
Rova-Mari V 3,55x
A Mari 2. a tabellán, a Rova meccset se nyert hetek óta, legutóbbi meccsüket is Mari nyerteSJK- PS Kemi V 5x
Vendég tabellán itt is előrébb kevesebb játszott meccsel, legutóbbi meccs övék 3:0-lalMég egy HJK 1,9-ért... hát kedvem lett egy trixie vagy pantethez. Szerintetek?
-
lord_m
senior tag
Seinäjoen JK - PS Kemi H 1.60
Uruguay-nak illene javítania 1.65
Mexico meg papír, 1.20Ezeket néztem mára. Meglátjuk.
-
zolynet
veterán
Hangulatos kis meccs legetett: 16-1

-
-
margithid
veterán
Kaptam én is sportingbeten kemény 1 $-t, meg is raktam horvátokat törökök ellen

-
válasz
bab1987
üzenetére
Kiváncsi leszek mikor kezdik vegzálni a nem szerencsejáték zrt-nél fogadókat, már az über ügyben van olyan törvényjavaslat hogy aki itthon igénybeveszi azt is feljelentik. Aki meg ezt csinálja annak bevonják a jogsit meg leveszik a rendszámot a kocsiról a helyszínen. Nem nagyon tűrik a konkurenciát.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
pohár
üzenetére
Gondolom ismerős a szeló, de még1x megmutatom, hogy járt már valaki rosszabbul is kosárral...

-
bab1987
tag
Unibet ma frissítette a szabályzatát:
"Számlatulajdonos között, az Unibet a Számlatulajdonos rendelkezésére bocsátja a részletes tranzakciólistát. Ezen információkat harmadik fél számára (pl. bíró vagy bíróság) is hozzáférhetővé tesszük, ha a Unibet azt szükségesnek ítéli, vagy ha az törvényes felügyeleti szerv kéri."
Jól értelmezem h itt a vég?

-
sz_abika
addikt
Mára csak kami inkább, a brazil meccs nagyon fájt a bankrollnak.
11:00
Garcia-Lopez G. win12:30
Karlovic I. (Cro) 2-013:30
Stepanek R. (Cze) 2-016:30
Bencic B. (Sui) -3,5 games -
pohár
félisten
kurva NBA, miért nem tudtak 207 pont alatt maradni

-
meta91
csendes tag
Mocskos portugálok csak cr7-el megy...
-
GabN73
addikt
"Hogy megünnepeljük ezt a különleges fogadási fesztivált, a Sportingbet 1 euró ingyenes bónuszt ad Önnek, amit bármely mérkőzésre felhasználhat! "

-
B-L-A-C-K
titán
válasz
djculture
üzenetére
Igen, most is nyerhet, azért fogom megrakni...
(gondolom elírtad) Fury ellen se volt rongyosra ütve attól hogy vérzett kicsit, én néztem a meccset, de mind1, kár ezen lovagolni, szerintem ajándék odds ennyiért, aki meg nem érzi ne rakja. Én biztos fogom, levédem még az X-et is apróval és annyi. Ha jön jön, ha nem nem, de nem fogom kihagyni. Attól meg hogy öregebb a fizikuma sokkal jobb.Illetve még annyi hogy egy hülye ugrálós taktikát vetett be Fury, amit most nem hiszem eltud játszani Klicskó ellen, a verség után, erre a taktikára is felkészül hidd el.
-
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
Most is nyerhet Klicskó kivan öregedve már, Corrie Sanders vagy Lamon Brewster elleni meccsen nem volt igy rongyosra ütve mint Fury ellen. Pedig azok kiütötték a picsába. Le van lassulva ha nem tudja követni Fury-t ás kiütni az első három menetbe az körbe mozogja elfárad és annyi neki.. Én azt hittem először( sokszor megnéztem )hogy valami rohadt bunda volt de tényleg lehetett látni nem tudta felvenni a tempót Klicskó.
-
-
yogibear
addikt
válasz
rwin5
üzenetére
Ez eddig is így volt, semmi új nincs benne...
Más kérdés, hogy alig valaki vallotta be és adózta le a nyereményét. A návéhá meg nem tud vagy nem akar foglalkozni ezzel, vannak nagyobb halak is még jelenleg...
Az is más kérdés, hogy ha valaki náluk, vagy odafent a rezsimnél gondol egyet, kb egy nap és olyan szabályozás is jöhet, mint a belgáknál, hogy a nem engedélyezett irodáknál fogadó usert is büntetik.
Ott valami 25k ajróig...
Mint tudjuk, idehaza bármikor bármi előfordulhat.
De amíg nem baxtat senkit a návéhá, addig ki lehet használni a lehetőséget, aki akarja...
(#149240) djculture technikailag már rég megoldott számukra... innentől csak egy tollvonás, ha úgy akarják...
(#149238) SzlobiG na én is így saccoltam múltkor... akkor hajrá, zsebeld ki őket.

-
sz_abika
addikt
3rd party kifizetőhely

Mára egy 20ast csakmegérmár egy Brazil kapott gól nélküli siker 1.50ért.
-
-
Jelentem sikerült megerősíteni a számlámat Bet365-ön, tehát most már a kifizetés se lesz probléma. Úgy látszik két év alatt teljesen törlik az accountot.
Be is fizetek 15k-t azt megkezdem a fogadásokat.

-
GabN73
addikt
Sportingbethez tud valaki alter elérési címet? Kaptam tőlük sms-t hogy valamennyi összeget feldobtak, jáccá' paraszt.
-
sz_abika
addikt
Na, Albotnak szóltak 4-3nál brékelőnyben, hogy hagyjon egy szettet a ruszki gyereknek, a FÁK jegyében?
-
-
margithid
veterán
Ha nem is simán de hozta Kolumbia, más kérdés, hogy nem mertem rakni

Arra viszont nem gondoltam volna, hogy USA igy elveri Costa Rica-t... -
phenomHUN
senior tag
Dobtam fel 4 ezret betre, spanyolok + Kolumbia durrantva az egésszel. Köszi.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
yogibear
addikt
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére

A vicc az, hogy a görög meg a kazah győzelmet még nézegettem is, mondván kínai meg auszi erős szőrmekereskedők, de bari meccsen ki tudja mi sül ki a végén... de hogy a spanyolok így eladják...
Bakker már csak brahiból is megért volna 200 ficcset...
Jaja a japók viszont nem egy világverők, nem egy bajnokit néztem végig, igazi ipari hulladékok, de gondoltam a saját kupájukon már csak nem kapnak ki, lesz egy 0:0 azt annyi...
Ezek szerint ők is pénzgyűjtésre használják a saját noname kupájukat.
-
szab.tam
nagyúr
válasz
üzenetére
reggel tettem az ausztrál meccset.
eszembe nem jutott, hogy a görögök nyernek.a múltkori 1:0 után a gondolat az over volt.
de asszem tegnap este le is írtam valamit belőle:
6.5+ ment 70*-ért.
fi 2:2 90*
1 fi közepén a 0:2-nél el kezdtem bizakodni...***
érdekes dolgokat lehetett néha megfigyelni.
váltásban ment néhány gólszám, győzelem.havernak ma mondtam egy olyat is a spanyol meccsre, hogy under 2.5.
spanyolok tönkreverték a dél-koreaiakat.
következő meccsen dél-korea verte a cseheket.
románok tönkrevágják a grúzokat, akik most feltámadnak, és verik a koreaikat verő spanyolokat.belgáknál ugyanez:
finnekkel 1:1, utána meg sok gólos meccsen verik a norvégokat.ezekből 2-t elkaptunk, 2-ről lebeszélt a haverom.
sajnálom, hogy a barátságos meccseknek vége.
kezdtem volna ráérezni a ritmusra.ja, még 1 jött tippem volt:
szerb - orosz, egymást lepippnatós x...szomorú vagyok, mert voltak jó ötleteink, de nem tudtuk jó ritmusban kiaknázni őket...
-
yogibear
addikt
Spanyoloknál ennyire üres a kassza?

Ha tudom, hogy eladják, tuti rakok egy japó kínai spanyol zakót 1000-es oddsszal
Göröggel együtt már 200 forintból milliomosok lehettünk volna.
-
törölt tag
-
szab.tam
nagyúr
holnapra:
Portugália - Észtország
Hazai és több (1X2 + Gólszám 2,5)
Odds: 1,70
Salernitana - Lanciano
Több, mint 2,5 (Gólszám 2,5)
Odds: 1,75Odds összesen 2,98
kiegészítésnek:
Salernitana - Lanciano
Több, mint 4,5 (Gólszám 4,5)
Odds: 4,70
Portugália - Észtország
Hazai és több (1X2 + Gólszám 4,5)
Odds: 4,65Odds összesen 21,86
-
szab.tam
nagyúr
Spanyolország - Grúzia (élő)
Grúzia (Melyik csapat szerzi a(z) 2. gólt?)
Odds: 17,50
-
janos1988
addikt
Ha a spanyolok rúgnak egy gólt akkor ki se merem számolni, hogy mennyit nyerhettem volna 500-ból ha azt rakom amit eredetileg akartam...

-
Xpredi01
tag
válasz
totyak
üzenetére
A belgák játéka egy teljesen sablonos leviszem szélen, aztán beadom középre valami. Lehet, hogy nyeregetik a meccseiket, de a legkevésbé sem meggyőzőek játékban. Persze lehet elbánnak ezzel az ezer sebből vérző olasz válogatottal, de az első normális válogatott jó eséllyel kiejti őket.
A lengyel - É.ír meccset én is olyan D-V-re érzem, mert az é.írek sokkal inkább csapat, mint a lengyel.
Az Albán meccsben is benne lehet az iksz. A spanyolok most csak altatnak (no meg pénzt keresnek).
A többit nagyjából én is így gondolom, mondjuk DNB-ben illenék jönnie mindnek.
-
szab.tam
nagyúr
válasz
Soulfly842
üzenetére
az alsó szelvényt nem tudom értelmezni.
6/7 és 4000/8000 ft.
a másik:
hogyan tudtad 2* is belerakni az argentín meccset, hogy nem volt kötéstiltás?
(#149215) B-L-A-C-K
haver megdumált, hog y1 fi o 1.5-re vegyük.
nekem az alaptippem az 1fi x lett volna.
de erre a pofátlanságra még én sem gondoltam.
-
-
B-L-A-C-K
titán
Mi van mindenki alszik? Nem gáz senkinek hogy a Spanyolok eladták az első félidőt 29x oddsért?
Itt már annyit kaszáltak mintha megnyerték volna az EB-t...
-
B-L-A-C-K
titán
De éreztem hogy Grúzia vezetni fog a direkt semmit nem csináló Spanyolok ellen....Persze nem rakom...

-
totyak
aktív tag
Erre az EB tippre mit gondoltok, ti többet nyomjátok biztos, mint én, hátha jobban ráéreztek. Én csak statisztikák, meg megérzés alapján tippeltem.
Francia-Román (Francia nyer)
Albán-Svájc (Svájc nyer)
Angol-Orosz (Angol nyer)
Lengyel-É Ír (É Ír nyer)
Német-Ukrán (Német nyer)
Spanyol-Cseh (Spanyol nyer)
Belga-Olasz (Belga nyer)
Portugál-Izland (Portugál nyer)Lengyel-É Ír meccsnél elgondolkodtam , de valahogy az Írek jobbnak tűnnek. Meg a Belga-Olasz-nál is töprengtem, de Belgium elég előkelő helyen van a ranglistán, jól is szerepeltek a selejtezőn, Olaszok meg mindig vacakul kezdenek.
Döntetlenre nem tippelek. Az az elképzelésem, hogy az első meccsen mindenki meg akarja szerezni az első három pontot, ezért valamelyik csapat dominánsabb lesz.
Ha valaki esetleg úgy gondolja, hogy tanácsolna valamit a tipphez, szívesen fogadnám.
-
sz_abika
addikt
Az szép lesz ha Bencic 9 kettős hibával meccset nyer

-
pohár
félisten
válasz
Soulfly842
üzenetére
szép munka

-
margithid
veterán
Kolumbiában senki nem lát értéket hajnalban Paraguay ellen?

-
pohár
félisten
válasz
Soulfly842
üzenetére
én miattad raktam a japókat, remélem jó tippet sugalltál

Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 7 3700X / RTX 2070 Super / 32GB DDR4
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 512GB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év garancia
- Lian Li SP850 SFX tápegység /850W Gold/Full moduláris/Fehér/Újszerű/Garancia/Számla/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Joulupukkinak mindig vannak csoda dolgok a zsákjában 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)