Hirdetés
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- MárkaLánc
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz B-L-A-C-K #144297 üzenetére
Vasárnap buktam egy nagyobbat. Amikor te nyersz, én vesztek és vice versa, ahogy kezdem leszűrni a beírásokból. Ha benne leszek az újságban, a halálozási híreknél keress.
Még két mondat erejéig visszatérve rád, hogy én például nem azért kérdezgettelek, hogy plafonnal raktad-e ezt meg azt, hogy turkáljak a zsebedben, hanem abból próbáltam leszűrni a tipped erősségét. Nyilván egy 100 ezres téttel játszott meccs jóval biztosabb megérzés, mint egy 20 ezres, csak viszonyításképp.
-
Vincent-Vega
tag
válasz #24650752 #144296 üzenetére
Igazad van.
Egyébként attól függetlenül hogy ritkán kommentelek figyelgettem én is,szánalmas volt amit leművelt a gyerek,de látszott hogy direkt gyökér+ irigységből ír minden egyes szót. Bár rengeteg ilyen retardált troll van a fórumokon,sanszos volt hogy ide is kerül belőlük -
szab.tam
nagyúr
Atl. Madrid - Real Sociedad 1X2 + Gólszám 2,5 Hazai és több 2,50 Nyitott
Norwich - Chelsea 1X2 + Gólszám 2,5 Vendég és több 2,55 Nyitott
Las Palmas - Getafe 1X2 + Gólszám 1,5 Hazai és több 2,45 Nyitott
Leicester - West Bromwich 1X2 + Gólszám 1,5 Hazai és több 2,05 Nyitottbosszantó.
hasonló mixet ritkán rakok.
de ezt nagyon átgondoltam, és jó ötletnek tűnt.
a győztesek meghatározása mellett az over-ekkel próbáltam kipréselni a maximumot.
30* felettre jött ki az eredő.
sima 1x2-nél ez jóval kevesebb lett volna.
de a leicester-re nem lehetett felkészülni...fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
törölt tag
válasz Vincent-Vega #144293 üzenetére
Az szerintem csak hab volt a tortán, de bizonyára az egyik ok, amiért besokallt. Te is, én is, mindenki besokallna attól, ha gyakran ekéznék, meg olyanokat olvasna, hogy biztos apuciék adták az anyagi tőkét a tippmixre. Ha jönne egy tipped, akkor az egekig magasztalnának, írnának kismillió privát üzenetet, ami szintén idegölő tud lenni egy idő után, máskor meg ha megy egy tipped és úgymond népsírás lesz belőle, lehordanak a sárga földig, sőt, még számon is kérik rajtad...
Plusz írta, hogy jobban szeretne koncentrálni rá. Ha papíron fogadnék és élőznék következő gólokra, nekem sem az lenne az első dolgom, hogy kiposztoljam a tippem, míg leérek 500 méterre a lottózóba.
Hagyni kell, majd újra ír, ha úgy érzi.Egyben válaszolva (#144278) MaciG kérdésére is: igen, szerintem érdemesebb nagyobb téttel minél kevesebb meccset megrakni, ha profitot is akarsz látni belőle, ebből a szempontból B-L-A-C-K jól csinálja. Hangsúlyozom még egyszer, hogy véleményem szerint, nekem is ez a taktika jött be. Én tavaly kezdtem a sportfogadást nem titkolt céllal: plusz jövedelem. Kicsi tétekkel és sok meccset játszva egy szelvényen. Az eredmények kecsegtetőek voltak, de hamar rájöttem, hogy ez az út nálam csak a vesztőhelyre vezet. Elkezdtem nagy tétekkel (értsd 10-50 ezer forint között) játszani 1, max. 2 mérkőzést és beigazolódott az, hogy ha nem baszom el az 1000-2000 forintokat 7-10 kombikra, hanem rátolom a szummát egy meccsre, sokkal beljebb lettem volna. Tanulópénz.
Konkrét számokkal kicsivel több, mint 1 kiló ment el tavaly, míg bele nem rázódtam, ki nem értékeltem magam és meg nem hoztam a saját szabályaimat és másfél milka fölött voltam tisztán év végén.Aztán 3 hete az is beigazolódni látszik, hogy ez pusztán szerencsejáték, nem több. Kb. másfél kilónál járok bukóban. Még 50-et rászánok márciusban, aztán ha arról sem bírom feltornászni magam, akkor jó ideig csitu van nálam is. Ebben a műfajban úgy gondolom, mindenkinek fel kell ülnie arra a bizonyos hullámvasútra. Kis szösszenet, de legalább én is leírtam a tapasztalataimat. Ha másnak nem, jó lesz elrettentő példának.
[ Szerkesztve ]
-
ThuG4LifE
senior tag
Nekem egy ilyen van kicsiben (4/3):
[ Szerkesztve ]
''I'm seein nuttin' but my dreams comin' true while I'm starin' at the world through my rearview ...'' RIP 2Pac
-
lacy86
addikt
Nah, ma ki mennyit akar nyerni?!
-
szab.tam
nagyúr
Norwich - Chelsea Pontos eredmény - 1. félidő/Végeredmény Chelsea 3:0/Chelsea 3:0 110,00 Nyitott
Atl. Madrid - Real Sociedad Pontos eredmény - 1. félidő/Végeredmény Atl. Madrid 2:1/Atl. Madrid 2:1 90,00 Nyitott
Tét összesen 100 Ft
Várható nyeremény 990 000 Fta 2. fi-ben megjönni már nem tud, csak elmennei.
(#144271) zolynet
én megrakom 2/10-ben.[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
phenomHUN
senior tag
Mai 6/4, 200 Ft alaptéten.
Hannover - Wolfi: kevesebb, mint 2,5 gól (1.90)
Ingolstadt - Köln: V.cs. kapott gól nélkül: Igen (2.50)
Aston Villa - Everton: V (1.83)
Norwich - Chelsea: V (1.65)
Leicester - West Bromwich: H.cs. kapott gól nélkül: Nem (1.65) - ezt véletlenül elhúztam, de így is esélyes
Atléti - R. Sociedad: H (1.43)160-as eredő, várható 32.000 JMF.
-
C0d3r
addikt
válasz margithid #144281 üzenetére
Korábban egy-két meccset tolt meg nagy összeggel, manapság élőben fogad gólszámra.
MaciG, még egy kis plusz:
A párszázas tétekkel is el lehet egyébként tapsolni igen nagy összegeket, mire beüt egy nagyobb nyeremény. Jól mutat, hogy valaki nyert 500-ból 200 ezreket, igen ám, de a legritkább esetben találkozunk olyannal (én személy szerint még egyet nem láttam), aki összesítette volna a mérleget meg pluszban is van vele. Tehát az előtte lévő hetekben/hónapokban/években mennyit szánt rá, hanyadik szelvénye lett nyertes.
Más kérdés, hogy kevésbé fáj alkalmanként az a néhány százas, mint egyszerre - teszem azt - tízezer elvesztése. -
C0d3r
addikt
válasz MaciG #144278 üzenetére
Attól függ, hogy mi a célod, illetve mennyire tervezed komolyan csinálni.
Ha csak hobbiként, "hátha becsíp egy nagyobb várható" alapon, akkor párszáz ft-okkal több kötést, kombinációkat 50-100-1000x-es szorzókért.
De lehet egy meccset nagyobb téttel (ez mindenkinél mást jelent nyilván), ha a "biztosabbra" mennél. Szigorúan idézőjelbe, ugyanis a legtutibbnak vélt meccs is viheti a szelvényt. Fontos, hogy ne okozzon problémát az összeg esetleges elvesztése. Vannak akik így tolják (nem mellékesen sikeresen, pluszban), és meg is osztják a tippjeiket, érdemes figyelemmel kísérni.[ Szerkesztve ]
-
margithid
veterán
A villarealnak csak nekem tűnik magasnak az oddsa holnapra?
MaciG
A profik állítólag úgy csinálják, hogy nagy tét egy emccs.
[ Szerkesztve ]
-
MaciG
addikt
üdv.
Eddig soha nem tippmixeztem ezért biztos láma kérdés, de itt lehet olyat, hogy csak 1 meccsre fogadok?
BANZAII
-
Vincent-Vega
tag
Ha nem szopatott volna meg ennyiszer a csesszki,most simán raknám V-be 1.75-ért
-
törölt tag
Jó úgy belépni hoztak egy ezrest az éjjeli NHL papírformák. Estére Atletico, Leicester, Milan 3x a terv, ha le nem beszéltek róla.
-
zolynet
veterán
yogibear ht/ft
liga1
28698 07 Bradford - Colchester Colchester/Bradford (Félidő/végeredmény) 19,50
30054 07 Southend - Crewe Crewe/Southend (Félidő/végeredmény) 19,75
29749 07 Oldham - Port Vale Port Vale/Oldham (Félidő/végeredmény) 24,00
28856 03 Fleetwood - Gillingham Fleetwood/Gillingham (Félidő/végeredmény) 26,00
29834 03 Shrewsbury - Rochdale Shrewsbury/Rochdale (Félidő/végeredmény) 23,00liga2
00673 07 Oxford Utd. - York York/Oxford Utd. (Félidő/végeredmény) 19,50
00589 07 Bristol Rovers - Hartlepool Hartlepool/Bristol Rovers (Félidő/végeredmény) 20,00
01248 03 Yeovil - Accrington Yeovil/Accrington (Félidő/végeredmény) 22,00
00388 03 Exeter - Portsmouth Exeter/Portsmouth (Félidő/végeredmény) 22,00
00256 03 Barnet - Plymouth Barnet/Plymouth (Félidő/végeredmény) 22,00Arra gondoltam mindet megrakom 300ft-al, meglátjuk 3000ből mennyi lesz.
Ha csak 1 jön már jó a történet.Life is too short to stay stock!
-
zolynet
veterán
Végre sikerült elkapnom egy jó hétvégét, így a -50k-ból is szépen csökkent, már csak -25k-t kell ledolgozni, a tegnapi 2.5 under Napoli nem tett jót a szelómnak: Brigton win + Lens 2.5under + Napoli 2.5over lett volna, 1500->7000 , falábúék otthon nem tudnak egy szépítőt beverni.
Már tegnap bekattant a fejembe a hendi Everton, 3.05x-ért biztos megpróbálom. ~3k
+hendi Leichesterrel 8.4x odds, kicsit kamikáze, de éppen jöhet is.Life is too short to stay stock!
-
skeli
tag
válasz f(x)=exp(x) #144268 üzenetére
Ha ez mind V akkor nem érdemes ilyen kis szorzóknál perezgetni... Ellenben ha mindet H-ra rakod...
A vízen is lehet járni, csak nem szabad ránehezkedni.
-
f(x)=exp(x)
őstag
Aston Villa V 27144
Bournemuth V 28340
Norwich V 26687
HSV Hannover V 25771Szerintetek hogy rakjam? 3/4 vagy laza 4....?
-
mtcob
senior tag
válasz C0d3r #144266 üzenetére
Azt a kettős védést most néztem 60. percben, na az mondjuk kemény volt....igazán beakadhatott volna
Mondjuk sok pénzem nem bánta, egész hétre szóló 10es kötés első meccse volt pár százzal megdobva, tehát semmi komoly, de azért mégiscsak jobb ha a végén van miért izgulni mintha az első meccsen elvérzik
-
C0d3r
addikt
válasz mtcob #144265 üzenetére
Igen, Higuain méteres lesen volt. Illetve Tatarusanu szépeket védett, simán benne volt vagy 2 Napoli gól (egyszer kapufáról pattant le, utána kellett egyből nagyot védeni), ha nincs ilyen jó formában.
(#144267) bigpeace: Ilyenkor kell újra megtenni a többit, jellemzően az első viszi. Meg majd az utolsó legkisebb odds-os.
[ Szerkesztve ]
-
mtcob
senior tag
Napoli meccsre először egy 1,5o + D-t néztem 4 feletti oddsért, de nem, Napolinak kell a pont, biztos behúzza, 2,5over + V ment a végén....ja, behúzta volna, de befújták a hajrában lőtt gólt les miatt (nem néztem a meccset, lehet tényleg az volt)
[ Szerkesztve ]
-
f(x)=exp(x)
őstag
Na, az Fiorentina elvitta a 29 ezremet...
-
pohár
félisten
válasz LyonnaisFan1 #144262 üzenetére
nekem is pont annyi kéne az olaszokra, de enyhén esélytelen
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
LyonnaisFan1
őstag
Még káttút benfica
As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
szab.tam
nagyúr
válasz lacy86 #144260 üzenetére
és szorgalmasan rakosgatni is kell a szelókat.
de ilyen 10-es kötést egyenesben, ráadásul 6 döncivel.
normális ember bele sem kezd.
hacsak nem tényleg bohóckodásból, ritkán.el sem tudjuk képzelni, hányan raknak naponta ilyen nagy kötésszámú szelót.
azzal a tényleges elképzeléssel, hogy valaha is nyerhetnek vele 1* százezreket.a zrt pedig persze, hogy mutogatja őket.
jobb reklám a birkáknak nem is lehet.az én kamijaim is hülyeségnek tűnhetnek, de úgy gondolom, hogy elvi matematikailag talán nem, de a gyakorlatban több esély van egy 2-es kötésben elkapni 2 élő fordítást a meccsek vége felé, és szakítani vele egy 5-10000*-es eredőt.
mint 10 meccset eltalálni...***
nem pont ezzel és most, de hasonlóval:
Cagliari - Novara (élő) 1X2 Cagliari 50,00 Nyitott
Lens - Evian Thonon Gaillard (élő) Pontos végeredmény Evian Thonon Gaillard 2:1 200,00 Nyitott
Tét összesen 100 Ft
Várható nyeremény 1 000 000 Ft[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
LyonnaisFan1
őstag
A benfica még három rúgott góllal szebbé tudja tenni születésnapi mérkőzését? Tegnap lett 112 éves az egyesület, és a szünetben egy show keretében fel is "köszöntötte magát a benfica"
Eddig nagyon sima meccs, és könnyen lehet itt még gála.
3.5 felett 2,95ért? Nekem tetszikAs I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
szab.tam
nagyúr
válasz szab.tam #144255 üzenetére
franc. azt hittem, később kezdődik.
pro-m tegnap elfogyott.
kicsit beteg is vagyok, de ki akartam ugrani megrakni patentben 0:0-ra a 2 olasz a és 2 portugál meccset yankee-ben.maradék 3-ért kimenjek?
-
pohár
félisten
válasz sch_a #144252 üzenetére
nekem is megtetszett, és mivel GG-t várok, csak fog pottyanni egy 3. gól is a meccsen, remélem
nekem mára Fio GG & Fener o2,5 & Lazio o2,5 & Aalborg GG @10,41×500ft
pénteken voltam állásinterjún, ma hívtak, hogy csütörtökön menjek már be egy próbanapra, hátha a mai lesz a szerencsenapom
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
sch_a
addikt
Lazio - Sassuolo over 2,5-re nem sok ez a 2 feletti odds? Látatlanban 1,6-1,7 körülire tippeltem volna.
A másik a Schaffhausen - Lausanne. Utolsó az első ellen, beten 1,7-re esett a vendég szorzója, unibeten még majdnem 2-es és william hill-en is 1,91-ért tudtam megtenni.
[ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
válasz yogibear #144247 üzenetére
hacsak úgy nem...
(#144245) sz_abika
attól függ, melyikre.***
(#144250) djculture
miket nem tudsz?
engem ilyen infók nem korlátoznak a fogadásokban.[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
válasz f(x)=exp(x) #144248 üzenetére
-
yogibear
addikt
válasz szab.tam #144243 üzenetére
a pro-n csak 2, de ott nincs továbbjutás.
Hát pedig van csak nem értesz hozzá.
Mint rendesen.
bal oldali menü: Labdarúgás/Magyarország/Magyar kupa negyeddöntő - ki jut tovább4.es odds...
Ahogy az EL visszavágónál is külön csoportban vannak a TJ-k, nem a meccseknél...
[ Szerkesztve ]
„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
-
szab.tam
nagyúr
válasz djculture #144240 üzenetére
görögökre tetszik emlékezni?
papíroson szerdára van kozármisleny továbbjuk 4*.
a szépséghiba a min. kötés 3.
a pro-n csak 2, de ott nincs továbbjutás.fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
őstag
Mai napra valakinek valami megérzés?
Mutyiland GG esetleg?
-
-
margithid
veterán
Levante ellen gyanúsan magas a Real oddsa...
-
sz_abika
addikt
Guez épp visszajött brékhátrányból, jó a odds, de Lestienne jobb fogadó ma
1.8ért jó választás lehet!PSN: xszabikax
-
yogibear
addikt
válasz B-L-A-C-K #144231 üzenetére
10 Ft Canadian
Canadian: 26 darab fogadás megtételét jelenti 5 különböző sportesemény kimenetelére. A „Canadian” 10 db kettes kötésű, 10 db hármas kötésű, 5 db négyes kötésű és 1 db ötös kötésű fogadást tartalmaz. Bármely két választott kimenetel eltalálása esetén a fogadás már nyereményre jogosít.
[ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
fáj a mai nap.
tegnap haver mutogatta a vasárnapi szelóját, amin volt egy psg.
ott nálam eldőlt, hogy nem nyernek.
(mondtam is neki. nem örült. )
különböző verziókban toltam, de semmivel sem akadt össze.
utólag okos az ember, single kellett volna csak, de hát az éhség...***
levezetésnek egy kis aprós bohóckodás iccakára:
[ Szerkesztve ]
-
mtcob
senior tag
-
egyhonapja
csendes tag
jaj de sajnálom, ma 10 fogadásom volt és ebből kilenc jött is, csak ez az utolsó barca gól nem
na mindegy nem panaszkodom, így is elég sokat nyertem, soha rosszabb napot
-
yogibear
addikt
11-es be kell rúgni aztán ez is eldőlt.
ott is van, 2:0Tottenham, Dortmund, Barcelona, Legia Warszawa @2,51
Juventus, Ajax, Dinamo Zagreb, Rapid Wien, Villarreal @7,45Erzgebirge Aue, Galatasaray, St. Etienne @5,16 - ez meg teljesen kuka...
pedig ha jött volna...A fenti 3 szelvény és mellé a Salzburg + Sparta Rotterdam ment még 188 oddson... és utóbbi kettő is vérsima volt...
[ Szerkesztve ]
-
egyhonapja
csendes tag
kéne nekem még egy barca gól, de izibe
-
szab.tam
nagyúr
ez még nekem is meredek:
Belenenses - Porto (élő) Pontos végeredmény Belenenses 3:2 200,00 Nyitott
Barcelona - Sevilla (élő) 1X2 Sevilla 50,00 Nyitottfanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
yogibear
addikt
Bonucci
-
szab.tam
nagyúr
Belenenses - Porto (élő) Pontos végeredmény Belenenses 3:2 70,00 Nyitott
Belenenses - Porto (élő) Melyik csapat szerzi a(z) 4. gólt? Belenenses 6,00 Nyitott
Barcelona - Sevilla (élő) Melyik csapat szerzi a(z) 4. gólt? Sevilla 4,65 Nyitott
Lyon - Paris SG (élő) Melyik csapat szerzi a(z) 2. gólt? Lyon 2,75 Nyitott***
Belenenses - Porto (élő) Melyik csapat szerzi a(z) 4. gólt? Belenenses 7,00 Nyitott
[ Szerkesztve ]
-
yogibear
addikt
Messi, szabadrúgás gól 1:1... ezt nagyon odacsavarta...
-
LyonnaisFan1
őstag
Már 1:1
As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
Jarod1
veterán
ez valami vicc vezet a Sevilla a Barca ellen?
-
törölt tag
Juventus győzelem vajon hazai pályán presztízsért? Egyik 5-ös kötés utolsó láncszeme. (Villarreal, Tottenham, Dortmund, City ligakupa) Másikra még PSG és Barca kellene. Délutáni 3/4 elszállt sajnos, Man Utd és Udinese igen, Leverkusen, Monaco nem.
-
Jarod1
veterán
Kihagyja a(z) 1. büntetőt Liverpool v Man City
(Vendég csapat büntetője (büntetőpárbaj)) 28/02/2016 Egyik sem 3.40 Függőben -
pohár
félisten
-
Jarod1
veterán
gyerünk city!!!
-
yogibear
addikt
válasz mtcob #144207 üzenetére
Ott is van az. Pfff...
egyenlítő gól előtt valami 3,5 volt a H odds már...
azért kellett a vendég piros lap hozzá...
Meg a két csere, onnantól kezdtek magukhoz térni, addig kb mint az őszi légy, csak ténferegtek a pályán...
vitték is volna a jó kis szelvényt..
Már ha a végéig el nem tosszák...olyan szottyosan jön le mint a Rapid Wien, az is utolsó 5 percben fordított...
Innen már csak egy Barca meg egy Juve kellene de nagyon.3:1
[ Szerkesztve ]
-
LyonnaisFan1
őstag
Reuuuus, ottvaaan
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz mtcob #144207 üzenetére
Én most pakoltam meg őket egy ezredessel, sztem hozzák
-
mtcob
senior tag
Dortmund 2/1 alakul, félidőben 2,3ért sikerült tenni
LyonnaisFan1 Ott is van
Elég átlátszó egyébként, nem nagyon erőlködik a Hoffenheim hogy levédekezzen bármit, szinte kocogva lehagyják a védőket
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
-
Jarod1
veterán
Na remek, vezet a City
és ma már jött egy kis szotyira való
1 Udinese Udinese v Verona
(Játékidő eredménye) 28/02/2016 Egyik sem 1.90 Nyert
2 Chievo Chievo v Genoa
(Játékidő eredménye) 28/02/2016 Egyik sem 2.90 Nyert
Többszörös
Fogadás típusa Fogadások száma Tétegység Tét Nyeremény Nyereség
2-es gyűjtő 1 1 000,00 1 000,00 5 536,37[ Szerkesztve ]
-
Jarod1
veterán
DEportivo győzelemhez mit szólnátok? tette valaki?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- DIGI Mobil
- Mikrotik routerek
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- EA Sports WRC '23
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 5