Hirdetés
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- MárkaLánc
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
szab.tam
nagyúr
válasz LyonnaisFan1 #145564 üzenetére
ezt most hogyan kell érteni?
60 + 51 perc játékidő?
miféle idióta szabály ez?fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
szab.tam
nagyúr
válasz ANDROID??? #145595 üzenetére
(#145596) B-L-A-C-K
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
B-L-A-C-K
titán
válasz ANDROID??? #145595 üzenetére
Ha millió felett nyertél kép is jöhet...
Amúgy grt.
[ Szerkesztve ]
-
ANDROID???
addikt
válasz szab.tam #145594 üzenetére
Szükséges csinálnom képeket, vagy elég így is?
Atl. All Boys - Nueva Chicago (élő) Gólszám 6.5 Több, mint 6,5 2,85 Nyitott
ESEMÉNY KIMENETEL ODDS EREDMÉNY
Németország - Anglia (élő) Gólszám 4.5 Több, mint 4,5 2,05 Nyertes
Atl. All Boys - Nueva Chicago (élő) Gólszám 5.5 Több, mint 5,5 1,55 NyertesESEMÉNY KIMENETEL ODDS EREDMÉNY
Németország - Anglia (élő) 1. félidő - Gólszám 0.5 Több, mint 0,5 1,90 NyertesESEMÉNY KIMENETEL ODDS EREDMÉNY 3/4
Magyarország - Horvátország (élő) Mindkét csapat szerez gólt Igen 2,25 Nyertes
Ausztria - Albánia (élő) Hány gólt szerez a hazai csapat? Több, mint 2,5 2,70 Vesztes
Lengyelország - Finnország (élő) Gólszám 4.5 Több, mint 4,5 2,60 Nyertes
Németország - Anglia Mindkét csapat szerez gólt Igen 1,70 Nyertes -
szab.tam
nagyúr
válasz vwpolopg #145593 üzenetére
thx.
(öccá')100 ft-os téten 5k várhatóért még nem szoktam annyira csapkodni az asztalt, ha az üres kaput nem találják el, +20k-ért már igen.
nem is emlékszem, mikor jött utoljára meg mixes, (nem single), szelóm a hosszabbításban.
látthatunk ma 2 jó meccset.
[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
szab.tam
nagyúr
válasz szab.tam #145576 üzenetére
Németország - Anglia 1X2 + Mindkét csapat szerez gólt Vendég és igen 7,75 Nyitott
Salernitana - Bari 1X2 + Mindkét csapat szerez gólt Vendég és igen 6,00 Nyertesez már tényleg nem hiszem el.
ott az üres kapu, és a hülye angolja fellövi a p*ba.
ez kész...és ahelyett, hogy nyernének az angolok és én is, a végén még a németek lőnek egy gólt...
**
sos kérdsé:
hány perc hossz. van?[ Szerkesztve ]
-
lacy86
addikt
Vardy sarok gol 600x
[ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
mekkora volt az angolok 2. gólja.
na, még 1-et kérek!ha meglőnék, nem bírnék visszafogni.
[ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #145584 üzenetére
rúgás előtt pont ebben reménykedtem.
hogy nem a rövid felsőt célozza meg, mert a kapus simán odaér.
nagyon okosan csinálta.***
(#145576) szab.tam
bari egészen jól tolja, most már csak egy angol fordítás kéne.
azért kár, hogy az olaszok nem 1/2-znek, x volt az 1 fi.
életben maradt volna a ht/ft-s szelóm is..[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
"B@zd be Dzsudzsi....Góóól, tudtam, Anyád b+, Dzsudzsák..."
-
szab.tam
nagyúr
válasz f(x)=exp(x) #145580 üzenetére
rájátszásban ott vannak mindketten.
a döntőt is tutira ők fogják játszani.a meccs előtt az volt a kérdés, hogy tolnak-e egy jól fizető x-et, vádekezés nélküli over-t, vagy egy tiszta frankót, presztizs alapon.
úgy néz ki, utóbbi.fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
sz_abika
addikt
Halep 4x oddsot kapott. Ez miféle árazás volt?
PSN: xszabikax
-
rwin5
őstag
válasz szab.tam #145579 üzenetére
Én tegnap akartam rakni over szelót, egy focira amire végül ezen a szar tippmixpro-n nem lehetett rakni csak végső győztest (utána ki is tiltattam magam, annyira felidegelt a befizetéses bakijuk és, hogy teniszre nem tudtam rakni 2x sem) a másik meccs amit meg mellé vettem volna az jégkorong volt de a 4,5 overt soknak tartottam azon meg 11 gól lett, focimeccsen meg 6.. kettő együtt egy 4-es odds körül volt mert a focié 2,85 körül volt beten
-
szab.tam
nagyúr
válasz szab.tam #145577 üzenetére
nagy nehezen elkaptam nyitva, erre nekiállnak védekezni.
ez kész...inkább nézem az angolokat, nem idegesítem magam tovább ezzel...
[ Szerkesztve ]
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz f(x)=exp(x) #145572 üzenetére
23 megFORDítva 32 Véletlenek már pedig nincsenek
As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
szab.tam
nagyúr
nem figyeltem, hogy a győr - fradi kézi tétnélküli.
mire észbe kaptam, felfüggesztették az over kimeneteleket...5. perc, 4:4...
csak sikerült, de belassultak:
Győr - FTC (élő) Gólszám 58.5 Több, mint 58,5 1,80 Nyitott[ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
kis esti romantika:
Salernitana - Bari Félidő/Végeredmény Salernitana/Bari 25,00 Nyitott
D.C. United - Dallas Félidő/Végeredmény D.C. United/Dallas 23,00 Nyitott
Tét összesen 150 Ft
Várható nyeremény 86 250 Ft(vissza kellett fognom magam, hogy ne dobjak rá egy ropit....)
bakker.
a dallas meccset fordítva akartam.***
Németország - Anglia 1X2 + Mindkét csapat szerez gólt Vendég és igen 7,75 Nyitott
Salernitana - Bari 1X2 + Mindkét csapat szerez gólt Vendég és igen 6,00 Nyitott
46,5* eredő[ Szerkesztve ]
-
ANDROID???
addikt
válasz szab.tam #145574 üzenetére
Itt is lehetne úgy
Akkor ma már 2 nyertes lenne
Avellino - Crotone (élő) 1. félidő - Gólszám 0.5 Több, mint 0,5 2,40 Vesztes
Lanciano - Perugia (élő) 1. félidő - Gólszám 0.5 Több, mint 0,5 2,45 Vesztes
Modena - Cagliari (élő) 1. félidő - Gólszám 0.5 Több, mint 0,5 2,35 Vesztes
Ternana - Pescara (élő) 1. félidő - Gólszám 0.5 Több, mint 0,5 2,20 Vesztes -
szab.tam
nagyúr
válasz ANDROID??? #145573 üzenetére
ez sem egyen ment el.
nem kenóban van az, hogy nem találsz el semmit, visszakapod a pénzt?fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
ANDROID???
addikt
Megint: nem 4 x-et kell rakni (pedig az 1. gondolat az volt), hanem ezt ami tökéletesen elb@aszott kami lett
Zöld-foki-szigetek - Marokkó (élő) Mindkét csapat szerez gólt Igen 2,40 Vesztes
Leganes - Elche (élő) Mindkét csapat szerez gólt Igen 7,00 Vesztes
Osasuna - Tenerife (élő) Gólszám 1.5 Több, mint 1,5 5,50 Vesztes
Brescia - Novara (élő) Gólszám 1.5 Több, mint 1,5 4,25 Vesztes -
f(x)=exp(x)
őstag
válasz LyonnaisFan1 #145570 üzenetére
Csak ott 32-ről.
-
szab.tam
nagyúr
volt megint "1" pont. és nem viccből....
-
LyonnaisFan1
őstag
Szépen berúgta
Mint anno bukarestben.As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
B-L-A-C-K
titán
válasz zsolti72837 #145567 üzenetére
Szép vóóót.
-
zsolti72837
addikt
Dzsudzsák
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
B-L-A-C-K
titán
Ezen a luxoron sose nyertem még, és ma sincs másképpen...
-
ted_mosby
senior tag
2000-el 3as oddson megtámogattam Marokkót a Zöld Foki szigetek ellen. Meglatjuk
Sony Xperia Z1 Compact Felhasználó | "Az előre nem látott lehetőséget azonnal használd ki, s az előre nem látott nehézségekre rögtön tettel felelj." ~ Carl Von Clausevitz
-
LyonnaisFan1
őstag
Nem jártak túl jól azon drukkerek, akik bilétát váltottak a cska - ska jégkorong mérkőzésre. Lassan 80 perc után is 0:0 az állás. Ha még a következő negyven percben is csak ide oda tologatják a korongot találat nélkül akkor történelem íródik, és ez lesz a leghosszabb mérkőzés a KHL történelmében.
Nagy nehezen megtaláltam a jegyzőkönyvet [link]Hogy ki üti a találatot? Tippek?
Egyaránt 1.85 van mindkettő csapatra.[ Szerkesztve ]
As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
szab.tam
nagyúr
válasz skeli #145560 üzenetére
ha előre ledumált 2/1 van, akkor általában az 1. gólt meglövik a 2. fi. első 5 percében.
[ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
hátha szeretik arrafelé a pénzikét...
Azerbajdzsán - Kazahsztán (élő) 1X2 Azerbajdzsán 18,25 Nyitott
Tét összesen 1 000 Ft
Várható nyeremény 18 250 Ftés azonos téttel kiegészítve ezzel, hacsak 1 gólt lőnének:
Azerbajdzsán - Kazahsztán (élő) Hány gólt szerez a hazai csapat? Több, mint 0,5 2,50 Nyitott[ Szerkesztve ]
-
ted_mosby
senior tag
Ukrajna U19-es meccsre jöhetne már egy gól .
Sony Xperia Z1 Compact Felhasználó | "Az előre nem látott lehetőséget azonnal használd ki, s az előre nem látott nehézségekre rögtön tettel felelj." ~ Carl Von Clausevitz
-
törölt tag
Brazilok, portugálok jó ötleteim voltak
Lehet inkább finn, angol, albán oddsokra kéne hajtani. Vagy holnap Wales. -
mntn
tag
Nem tettem, de jó lehet még a Bilbao B gól 1,6 feletti szorzóért.
-
egyhonapja
csendes tag
erre az iszonyatosan balfasz djokovicsra sem érdemes pénzt tenni
-
szab.tam
nagyúr
válasz szab.tam #145546 üzenetére
E. Vesnina - V. Williams (élő) Lesz-e tie-break? Igen 3,65 Nyertes
nem mondom, hogy a 2. játszmában erre egy ruppót sem raktam volna, mert igen.
de ez akkor is vicces...**
portugál meccs?
0:1?
szerintem az összes résztvevő térdeljen le, és szesresse önmagát.
pofátlanság csúcsa.igaz, nem láttam a meccset.
a gólhelyzeteket sem.[ Szerkesztve ]
-
L_YKing
addikt
válasz LyonnaisFan1 #145550 üzenetére
Bravo helyere barkit is? O a legjobb kapus.. Eszmeletlen miket fog..
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
LyonnaisFan1
őstag
Kösz portugália, azt a pici kétezres pluszt el is basztam rajtatok, amit a dánokkal bemákoltam
A bolgárok egy kibaszott Stoyanovval jobbak voltak, mindent kifogott, amit csak megfoghatott.Valaki írta Sofascoreon, hogy elnézné az el classicon is Claudio Bravo helyén a real ellen, ott is kifogna ronaldon a BDSRSTNT
-
rwin5
őstag
7-es oddson tolni akartam Williamst hogy nyeri a 2. szettet befizettem 10k-t kiírta sikeres, de a bankrendszer jelenleg nem működik a pénz meg nincs rajta a számlán, ha jönni fog agyfaxt kapok
-
-
szab.tam
nagyúr
E. Vesnina - V. Williams (élő) A mérkőzés győztese V. Williams 2,45 Nyitott
2.80-nál raktam, de elég volt pár mp, hogy leessen, amíg pörgött az óra...
[ Szerkesztve ]
-
LyonnaisFan1
őstag
Megraktam a portugálokat, hogy nyernek. Érzem, hogy fordítanak. 2.25-ért nem esélytelen.
Remélem jön Renato Sanches, és varázsol valamit a pályán a benfica 18 éves csillaga.Szép lenne góllal debütálni a felnőttek között.
-
szab.tam
nagyúr
válasz Prien #145542 üzenetére
akkor ez neked most legalább jött?
(nekem mindegy, mert svájc sem egyenlített.)**
portugál meccs over 3.5-nek igen bírnék örülni.
de ilyen 1. fi után.....[ Szerkesztve ]
-
LyonnaisFan1
őstag
Már 2:3, potyognak a gólok
-
LyonnaisFan1
őstag
Tudnak fordítani a portugálok? 2.25 van rájuk és eléggé tetszik.
Stoyanovon eddig nem talált fogást sem ronaldo, sem a társak, de mindent a ludogorets kapus sem védhet ki.
-
szab.tam
nagyúr
válasz Prien #145539 üzenetére
tőlem kiegyenlíthetnek.
de akkor már a svájciak is.3/4
Luxemburg - Bosznia-Hercegovina 1X2 Döntetlen 4,30 Nyitott
Hollandia - Franciaország 1X2 Döntetlen 3,20 Nyitott
Írország - Svájc 1X2 Döntetlen 2,95 Nyitott
Szlovákia - Lettország 1X2 Döntetlen 4,50 Nyitottfanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
Prien
addikt
Szépen leálltak a franciák, még a végén engednek egy döncit, mert hát izé... nehogy má' hármat is rúgjanak egy ilyen tét nélkülin.
A kevés is több a semminél.
-
szab.tam
nagyúr
annyira támadnak a portugálok, hogy megérdemelten mindjárt kapnak még egyet....
Portugália - Bulgária (élő) Melyik csapat szerzi a(z) 2. gólt? Bulgária 5,50 Nyitott
meccs előtt tettem egy ilyet:
Portugália - Bulgária Gólszám 3,5 Több, mint 3,5 2,75 Nyitott
Algéria - Etiópia Gólszám 3,5 Több, mint 3,5 2,20 Nyitottalgériak rendesen lehozták, a másikon is remélem belehúznak. bolgár gól, majd 2 portugál, 2:2, oszt" jó" van...
[ Szerkesztve ]
-
ANDROID???
addikt
Ez milyen elképzelés? (bár ahogy látom, peter.. már mást kell nézni mint G-G)
Szlovákia - Lettország (élő)
Több, mint 1,5 (Gólszám 1.5)
Odds: 2,15
Hollandia - Franciaország (élő)
Igen (Mindkét csapat szerez gólt)
Odds: 1,95
Peterborough - Coventry (élő)
Odds: 1,55
Írország - Svájc (élő)
Odds: 1,65 -
mntn
tag
Franciák gyorsan hozták a vendég 1,5 overt
-
xenom0rph
őstag
-
LyonnaisFan1
őstag
Algéria ezzel a kezdővel simán yner.
Az európában játszó ismertebb algír játékosok szitne mind játszanak. Mahrez a leicesterből, Feghouli a valenciaból, Luzitán csapatokban játszó Slimani (Sporting Lisbon), Brahimi (FC Porto) kettős.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Ezressel raktam du egy ilyet: Kerber, Federer, brazilok 2,6x
Kerber már jó, Federer meccs törölve...Pron nincs fent pénz, nem tudom befizessek, érdemes piszkálni a hétvégi barátságos meccseket? Németek, portugálok, lengyelek, spanyolok együtt majdnem 5x odds. Portugál meccs lesz ma 21:45-kor addig kéne eldöntenem.
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz tomrRRR #145529 üzenetére
Kb 2000 jön pluszba. Nem sok, de ennek is tudnék örülni
Egy jégkorong belépő árát, meg némi italt fedezne.Ami a tanulság: Csikó válogatottakra és afrikai válogatottakra öngyilkosság rakni. Szép és jó, hogy az elefántok behúzták, de amiket kihagytak
Megvolt a mennyei bajnokság fílingje a kihagyott helyzeteknek.[ Szerkesztve ]
-
tomrRRR
senior tag
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz tomrRRR #145526 üzenetére
Nem, yeah
90
Nielsen (Denmark) scores!Ott a dráma. Most már az elefántok valahogy nyerjék meg, aztán alkgéria kell még.
[ Szerkesztve ]
-
tomrRRR
senior tag
-
tomrRRR
senior tag
-
LyonnaisFan1
őstag
-
tomrRRR
senior tag
válasz LyonnaisFan1 #145523 üzenetére
sokat tettél? Gondolkodok most egy 20-son 2x odds a dánokra
The easy day was yesterday!
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz tomrRRR #145522 üzenetére
Sztem igen, de nagyon nehezen.
-
tomrRRR
senior tag
válasz LyonnaisFan1 #145521 üzenetére
Behúzzák ezek a dánok mit mondasz? Alig talált kapura....
The easy day was yesterday!
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz tomrRRR #145520 üzenetére
Az ueF.A.F. matchcenterét figyelem, de még mindig nem került egy egyeske a dánok neve mellé
[link]As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
tomrRRR
senior tag
-
LyonnaisFan1
őstag
Látom nem csak nekem kellenek a dán csikók, remélem Sisto betalál. Az elöbb majdnem sikerült neki.
-
pohár
félisten
válasz ted_mosby #145517 üzenetére
nekem meg az Oxford győzelme kéne, de a 20. perc óta pirossal játszanak otthon egy majdnem kiesőjelölttel, mindjárt vége a meccsnek, de még 1-1
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
-
sz_abika
addikt
Dánia U21 nyer és nem kap gólt @ 1.72
Hát ez erősen nap tippje gyanús, tekintve, hogy a dánok a csoportban 4 meccs alatt senkitől sem kaptak gólt és a luxemburgi támadósor sem tűnik túl acélosnak még akkor sem, ha a 92.percben bemalacoltak egy gólt Wales ellen.
PSN: xszabikax
-
zsolti72837
addikt
Azt mondta a feleségem, hogy kér egy bundát születésnapjára.
- És?
- Kiírtam neki dvd-re a Paks- Diósgyőr ligakupa meccset.ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
pohár
félisten
válasz f(x)=exp(x) #145449 üzenetére
látod, ha megadtad volna azt a pici kis előnyt Wrightnak, szépet kaszáltál volna
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
egyhonapja
csendes tag
van még itt olyan aki most a serenára pakolja, mint én?
jött is már két 1,22-es oddsú serena szerva
azt hiszem itt kéne mára abbahagynom
[ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
válasz L_YKing #145507 üzenetére
szerintem ő volt az. csak nem meri bevallani, hogy jött, hiszen úgysem hinnénk el neki...
-
szab.tam
nagyúr
gerwen amit az utolsó leg-ben hajigált, minimum érdekes volt.
nem bízta a véletlenre, hogy x legyen.
thortonn-nak volt tuti 6 nyila a dupla 20-ra 6:5-nél.
nemá...****
(#145505) DeathBat666
[ Szerkesztve ]
-
DeathBat666
aktív tag
Ez a Gerwen meccs.. (nem raktam)
Nem szoktam összeesküvés elméleteket gyártani, de ez eléggé furcsa utólsó leg volt Gerwen részéről és az arcán se láttam, hogy nagyon dühítené, pedig ilyenkor majd felszokott robbanni.szab.tam: amúgy a végén kb. ilyen feje volt mikor gratulált az ellenfelének: grat, de ha nem szólnak hogy ez X legyen, sz@rrá verlek csak az egész legbe ez volt a fejembe, hogy tuti eladja, és a végén tényleg ilyen feje volt
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- DIGI Mobil
- Mikrotik routerek
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Milyen billentyűzetet vegyek?