Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz Vincent-Vega #144293 üzenetére

Az szerintem csak hab volt a tortán, de bizonyára az egyik ok, amiért besokallt. Te is, én is, mindenki besokallna attól, ha gyakran ekéznék, meg olyanokat olvasna, hogy biztos apuciék adták az anyagi tőkét a tippmixre. Ha jönne egy tipped, akkor az egekig magasztalnának, írnának kismillió privát üzenetet, ami szintén idegölő tud lenni egy idő után, máskor meg ha megy egy tipped és úgymond népsírás lesz belőle, lehordanak a sárga földig, sőt, még számon is kérik rajtad...

Plusz írta, hogy jobban szeretne koncentrálni rá. Ha papíron fogadnék és élőznék következő gólokra, nekem sem az lenne az első dolgom, hogy kiposztoljam a tippem, míg leérek 500 méterre a lottózóba.
    Hagyni kell, majd újra ír, ha úgy érzi.

Egyben válaszolva (#144278) MaciG kérdésére is: igen, szerintem érdemesebb nagyobb téttel minél kevesebb meccset megrakni, ha profitot is akarsz látni belőle, ebből a szempontból B-L-A-C-K jól csinálja. Hangsúlyozom még egyszer, hogy véleményem szerint, nekem is ez a taktika jött be. Én tavaly kezdtem a sportfogadást nem titkolt céllal: plusz jövedelem. Kicsi tétekkel és sok meccset játszva egy szelvényen. Az eredmények kecsegtetőek voltak, de hamar rájöttem, hogy ez az út nálam csak a vesztőhelyre vezet. Elkezdtem nagy tétekkel (értsd 10-50 ezer forint között) játszani 1, max. 2 mérkőzést és beigazolódott az, hogy ha nem baszom el az 1000-2000 forintokat 7-10 kombikra, hanem rátolom a szummát egy meccsre, sokkal beljebb lettem volna. Tanulópénz.
    Konkrét számokkal kicsivel több, mint 1 kiló ment el tavaly, míg bele nem rázódtam, ki nem értékeltem magam és meg nem hoztam a saját szabályaimat és másfél milka fölött voltam tisztán év végén.

Aztán 3 hete az is beigazolódni látszik, hogy ez pusztán szerencsejáték, nem több. :) Kb. másfél kilónál járok bukóban. Még 50-et rászánok márciusban, aztán ha arról sem bírom feltornászni magam, akkor jó ideig csitu van nálam is. Ebben a műfajban úgy gondolom, mindenkinek fel kell ülnie arra a bizonyos hullámvasútra. Kis szösszenet, de legalább én is leírtam a tapasztalataimat. Ha másnak nem, jó lesz elrettentő példának. ;]

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés