Hirdetés
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- MárkaLánc
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabor85
őstag
Granada - Volendam - Bursaspor. 10x
-
Vandit.
addikt
Tegnap ezt sikerült összehozni.Real meredek volt.
A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>> A sors kénytelen meghajolni az erős akarat és kitartás előtt
-
margithid
veterán
Hétvégére a chrystal palace-leicester X2 több mint ajándék 1.42-ért!
-
szab.tam
nagyúr
New York City FC - Toronto (élő)
Gólszám 5.5
2016.03.13. 22:00 Több, mint 5,5 2,90fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
szab.tam
nagyúr
fullvak kami:
Estudiantes LP - Gimnasia LP (élő) 1X2 Gimnasia LP 11,50 Nyitottfanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
szab.tam
nagyúr
sikerült visszafogni, így a végére megjutalmaztam magam egy ablakon kidobott kamival:
Rennes - Lyon (élő) 1X2 Rennes 25,00 Nyitott
Lazio - Atalanta (élő) Pontos végeredmény Atalanta 2:1 80,00 Nyitott
Tét összesen 100 Ft
Várható nyeremény 200 000 Ft(ecce" má' csak be néz egy ilyen 100 ft-os az ablakon.)
éppen bosszankodom a rennes gól + lazio lefújás kapcsán, hogy miért nem raktam meg a rennes-t külön.
de a listában van egy sebtapasz:
Rennes - Lyon (élő) Hány gólt szerez a hazai csapat? Több, mint 1,5 2,95 Nyitott[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
egyhonapja
csendes tag
jól van, amit a többivel megnyertem, azt a "tuti" reál elvitte
ja még nem biztos
ok, de most már fújják le
szerintem ezt többen is megúsztuk
[ Szerkesztve ]
-
xenom0rph
őstag
Real Margit remélem forogni fog a sírjában
-na csak szólnom kellett és már jók is vagyunk
[ Szerkesztve ]
halahala
-
szab.tam
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #144886 üzenetére
legalább vissza tudom fogni a másik szelómon az ataltanta x2-t.
feltéve, ha jóváírják időben...fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
szab.tam
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #144884 üzenetére
én még itt raktam:
Las Palmas - Real Madrid (élő) Hány gólt szerez a hazai csapat? Több, mint 0,5 2,15 Nyitottmost már 3*.
de ennyi helyzetet a real ellen nem lehet kihagyni.
ilyenkor van az, hogy 0:3 lesz a vége...[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
B-L-A-C-K
titán
Ez a Real is befog kapni egy gólt ha így folytatják...
-
szab.tam
nagyúr
Rennes - Lyon (élő) Melyik csapat szerzi a(z) 1. gólt? Lyon 1,80 Nyitott
talán ez sem rossz, de nem ezt raktam:
Rennes - Lyon (élő)
Lyon (1. félidő - 1X2)
Odds: 4,40szerk:
mégis meg akartam tenni ezt is, de pár mp-et lekéstem.
sokat variáltam...[ Szerkesztve ]
-
LyonnaisFan1
őstag
Köszönöm macik
Micsoda extázis volt Booras 59:42-es találatánál, amikor már 6:5-ben ment a játék, és aztán Somogyi 66:19-es góljánál. Az hatalmas volt.
Összesítésben 2:0 a jegesmaciknak.[ Szerkesztve ]
As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
-
szab.tam
nagyúr
válasz yogibear #144879 üzenetére
jónak tűnő gondolat.
Guimaraes - Pacos Ferreira (élő) Hány gólt szerez a hazai csapat? Több, mint 0,5 2,90 Nyitott
Guimaraes - Pacos Ferreira (élő) 1X2 Guimaraes 23,00 Nyitott
kíváncsi vagyok, hányan tették a real-t.
én kombiban veretem őket.
a napoli-t is....viszont a lazio nagyon kne.
így 4-es kötés utolsó meccse:
Dortmund - Mainz 1X2 Dortmund 1,33 Nyertes
Lazio - Atalanta 1X2 Lazio 1,67 Nyitott
Ath. Bilbao - Betis 1X2 Ath. Bilbao 1,47 Nyertes
Fenerbahce - Kayserispor 1X2 Fenerbahce 1,35 Nyertes[ Szerkesztve ]
-
yogibear
addikt
Guimaraesre otthon 0:1-nél 15-ös odds? Viccesen magas... stat alapján is... még a piros lap ellenére is...
0:1-nél egy hasonszőr csapat ellen max 5-6 körül szokott lenni, pirossal is 10 körül...
Vagy bekészítették haveroknak, vagy tudnak valamit a bukik...[ Szerkesztve ]
„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
ANDROID???
addikt
Még jó, hogy kombi volt ..
ESEMÉNY KIMENETEL ODDS EREDMÉNY
Ath. Bilbao - Betis (élő) 1. félidő - Gólszám 1.5 Több, mint 1,5 3,10 Nyertes
FC Köbenhavn - Aalborg (élő) Gólszám 5.5 Több, mint 5,5 2,15 Nyertes
Anderlecht - Kortrijk (élő) Mindkét csapat szerez gólt Igen 1,90 Vesztes
Olympiakosz - Panathinaikosz (élő) 1. félidő - Gólszám 1.5 Több, mint 1,5 1,65 Nyertes[ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
vadnak tűnik, de a törökökből kinézem:
Fenerbahce - Kayserispor (élő) Melyik csapat szerzi a(z) 2. gólt? Kayserispor 20,00 Nyitottúgy kb. a 97. percben...
szerk:
nemcsak tűnt annak, hanem vad is volt...[ Szerkesztve ]
-
yogibear
addikt
válasz #78032384 #144872 üzenetére
nem ciki, csak felesleges, rakd rá valami gólra félidőben, ahogy BLACK szokta, hogy lesz még egy gól...
vagy tedd át a lottós egyenlegre és tegyél belőle pár lottót, 3-4 kijön...fenerbahce real all in...
fenernél vendég két pirossal igaz csak 1,25 van rá[ Szerkesztve ]
-
Jarod1
veterán
ez égés volt, pláne Sir Alex is kint volt!
-
Digestive
veterán
Ó te nyomi Junájtid!
Manchester Utd. - West Ham (élő) 1X2 West Ham 4,50 Nyitott
Aston Villa - Tottenham (élő) Hendikep 2:0 Döntetlen 2,80 Nyitott -
törölt tag
Ajax... szép bukta a mai nap.
-
Jarod1
veterán
Nem hiszem el hogy a Tottenham simán hozza az idegenbeli győzelmet..
-
yogibear
addikt
Isten nyugosztalja...
[ Szerkesztve ]
-
yogibear
addikt
Dorti is baxakodik a Mainzzal...
Majd ezek is kikapnak tőlük, mint a Bayern... 8,5 oddsért megéri... nekik...Na azért... csak szólni kellett...
Ajax is meg a Totti is jó lenne ha innen már hozná a győzelmet...[ Szerkesztve ]
-
rwin5
őstag
na hányan buktatok az arsenallal? Én már tegnap lenulláztam a felrakott pénzt, egy tippem se jött A maradékból meg raktam puttót.
-
yogibear
addikt
-
Jarod1
veterán
Ugye nem fog az United iskikapni?
-
törölt tag
Dinamo és Sparta pipa, Fiorentina otthon elszúrta. Az se rossz. Közben mit találtam: volt fehérorosz szuperkupa. BATE nyert 1,7-ért, ajándék. Ha tudok róla simán teszem olyan alapon a BATE-ről már hallottam.
[ Szerkesztve ]
-
L_YKing
addikt
Ajax 1,25
Real 1,44Ezeket tennem ma ha tennek.
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
törölt tag
A wimaster másnál se müködik a fogadási lehetőség , ?
-
kanyez
tag
Egyre inkább azt látom/érzem, hogy végkimenetelre nincs értelme fogadni. Sokkal inkább jönnek az over/underek, legyen szó foci vagy kosárról.
Ti hogy vagytok ezzel?
"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal."
-
Jarod1
veterán
bakker mit hagyott ki az arsenal láttátok?
-
Jarod1
veterán
Tutti hogy ezen a xar arsenalon fog elmenni a szeló..
Döntetlen Wolverhampton v Birmingham
(Játékidő eredménye) 13/03/2016 Egyik sem 3.30 Nyert
2 Tottenham Aston Villa v Tottenham
(Játékidő eredménye) 13/03/2016 Egyik sem 1.45 Függőben
3 Man Utd Man Utd v West Ham
(Játékidő eredménye) 13/03/2016 Egyik sem 1.90 Függőben
4 Arsenal Arsenal v Watford
(Játékidő eredménye) 13/03/2016 Egyik sem 1.55 Függőben -
ANDROID???
addikt
Chievo - Milan (élő) Gólszám 0.5 Kevesebb, mint 0,5 3,35 Nyertes
Levante - Valencia (élő) Gólszám 2.5 Több, mint 2,5 4,10 Vesztes
OB Odense - Nordsjaelland (élő) Gólszám 3.5 Több, mint 3,5 2,60 Nyertes -
Jarod1
veterán
hát ez az arsenal egy kaki...
-
unravel
őstag
micsoda potyagól
¯\_(ツ)_/¯
-
Jarod1
veterán
Fog ma nyerni az arsenal ??
-
törölt tag
válasz zolynet #144838 üzenetére
Hetek óta írjuk akkora az előnyük hagyjuk a PSG-t, pohár is azért írta gondolom, de most a leggyengébb csapat ellen játszanak. Ilyenkor kijön az erőfölény. Sajnos hagytam magam lebeszélni single nem küldtem meg. Mindig itt variálunk aztán tessék csak Barca, Bayern, PSG hendit kellett volna tenni gondolkozás nélkül. Most majd teszünk Real hendit és bukta lesz.
-
zsolti72837
addikt
Mára:
Arsenal 1.142 Döntetlen: tét visszajár (DNB)
Tottenham 1.142 Döntetlen: tét visszajár (DNB)
Ajax 1.062 Döntetlen: tét visszajár (DNB)
Dinamo Zagreb 1.062 Döntetlen: tét visszajár (DNB)
Hajduk Split 1.055 Döntetlen: tét visszajár (DNB)
Bayer Leverkusen 1.25 Döntetlen: tét visszajár (DNB)
Borussia Dortmund 1.10 Döntetlen: tét visszajár (DNB)
Fiorentina 1.125 Döntetlen: tét visszajár (DNB)
Lazio 1.25 Döntetlen: tét visszajár (DNB)
Sevilla 1.285 Döntetlen: tét visszajár (DNB)
Zenit Szt. Pétervár 1.153 Döntetlen: tét visszajár (DNB)
[ Szerkesztve ]
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
yogibear
addikt
Jó lehet ez a török meccs... sérülések miatti hosszabbítás 12 perc
Lipcse meg nem tudom mit vacakol otthon a Münchennel.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
PSG hendi kész is, mennyi lesz a vége 6-7?
-
zsolti72837
addikt
PSG
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
B-L-A-C-K
titán
Milán egymás után 2 kapufa...
-
mtcob
senior tag
Real nekem is kéne, Tottenham + 1,5o mellé, viszont jobban belegondolva nem lesz az könnyű, Barca is megszenvedett a Las Palmassal idegenben és otthon is, kiesés elől menekülnek, Real számára meg 'mondhatni' tét nélküli a meccs.....Elsők már nem lesznek
Harmadik hely pedig ígyis meglesz, nem fog a Villareal előzni (akik nem mellesleg kikaptak otthon szintén a Las Palmastól), szóval egy X sem lenne világvége.....nem véletlen lesz rotálva a kezdő, nem a legerősebb csapattal állnak fel ha jól olvastam.
Szerintem nyernek, de hendi azért már neccesebb, V + 4,5u szerintem esélyesebb akkor már, és arra is jó a szorzó.
Persze csak saját felelősségre tegye bárki, de a Real már megmutatta hogy idegenben nem éppen gáláznak, Levante ellen is 90+2ben jött a hendi pedig már félidőben vezettek.Arsenal, Fio, Roma meccsről ki mit gondol?
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz #78032384 #144829 üzenetére
PSG-re egy fillért sem, sok értelme nincs szerintem
az Ajax viszont most előzhet, hogy a PSV bukott 2 pontot tegnap, és egy hét múlva pont PSV - Ajax lesz, úgyhogy én a Real & Ajax & Arsenalra valami
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
törölt tag
válasz pohár #144823 üzenetére
Sajnálom. Szünet lesz vagy befizetsz? 4K-ról mentem le délutáni hülyeségekkel kb. 2K-ra a City és a Wolfsburg miatt, saját ötletnek annyi. Tettem Black élő tippjét egy ötszázassal, az se. Apróval ment Alkmaar, Atletico, Inter, Porto 4-es kötés. Alkmaar külön is. A PSV elvitte a Sporting, Alkmaar szelvényt. Idegből ment az utolsó ezressel Atletico, Inter, Porto. Ez megmentett. Éjjel apróval NBA is jött, 3K van most.
De már nagyon unom hogy 100-200 forintokkal 4-5 kötés gyűjtögetés megy, vészhelyzetben mákom van, a hsz eleji 4K felét is két hete az utolsó százasból hoztam ki valami 6-os kötéssel. Aztán amikor teszek végre egy "rendes" fogadást, akkor kuka.
Most megint agyalok kis téttel több meccs: Valencia, PSG hendi, Arsenal, Fiorentina, Ajax, Tottenham, Napoli
vagy csak egyszerűen PSG, Real all in.
-
margithid
veterán
Real Madrid oddsa nagyon jó, 1.47, érdemes rakni szerintem!
-
zolynet
veterán
válasz pohár #144798 üzenetére
Twente over + Alkmaar over-re ment tegnap, utóbbi nem jött, -2,5k
Másik over meg jött: Gillingham2,5+Wigan2.5+Bradford1,5Ellenben jött a Derby dönci, 1500->4650
0-3-ról álltak fel a hazaiak: Rotherham-Derby XCelta, Hannover döncik nem jöttek. Kíváncsi vagyok hogy jön-e ma döncire a Bruges és a Cambuur,
bár az a szeló már elment.+10k tiszta a hétvége, ma nem teszek, valahogy megállom.
Ma valami kamiba a Valenciát tuti belecsapnám. (csábító az odds)
Life is too short to stay stock!
-
zsolti72837
addikt
-
pohár
félisten
válasz #78032384 #144816 üzenetére
nekem kb 5k-m volt online, el is búcsúztam tőle... kb 3mp-cel a PSV gólja előtt nyomtam a gombra, hogy küldje el a fogadást, de már nem engedte, aztán na mondom, akkor övéké lesz a 3. is... a nagy lófaszt
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
szab.tam
nagyúr
válasz szab.tam #144813 üzenetére
hinnye-hunnya.
(hinje és hunja. ha így helyes.)
kis esély befigyel.
van izgalom.***
a fórumban visszalépkedtem, mert kerestem egy másik topikot.
a tippszmixülés totyik felettese a " Sport, életmód, utazás, egészség" kategória.itt azért eldobtam a törölközőt.
[ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
válasz egyhonapja #144818 üzenetére
érthető ok.
jön a levél, hogy üdvözöljük a szerencsejátékosok egyre népesebb táborában.
asszony meg néz nagyokat.
miután a postás felbontotta, és visszaragasztotta....bankok viszonylag korrekt módon tartják a levelezés letiltást.
de totál mind1, a nav már előbb medugott, mielőtt az asszony beadta a válóperi keresetet.
de ez jó, mert nem lesz min veszekedni az osztozásnál, mert már elvitte büntiben az egész vagyonotokat a nav...[ Szerkesztve ]
-
egyhonapja
csendes tag
minden fogadóiroda kiküld levelet a lakcímre ellenőrzésképp, vagy ez csak a bet365-ön szokás?
kéne regisztrálnom egy másik helyre is a pro-n kívül, mert ott igen szükös a választék, de nem akarok semmilyen levelet kapni, ha már egyszer megadom a lakcímemegyébként meg fogadtam arra az inter meccsen, hogy kevesebb mint 1,5 gól a 70. percben, és a 73. és 76.-ban lőttek két gólt
[ Szerkesztve ]
-
ANDROID???
addikt
Bastia - Lille (élő) Gólszám 2.5 Több, mint 2,5 2,05 Nyertes
Guingamp - St-Etienne (élő) Gólszám 2.5 Több, mint 2,5 1,95 Vesztes
Montpellier - Nice (élő) Gólszám 1.5 Több, mint 1,5 1,85 Nyertes
Toulouse - Bordeaux (élő) Gólszám 2.5 Több, mint 2,5 1,75 Nyertes
Atl. Madrid - Deportivo (élő) Gólszám 2.5 Több, mint 2,5 2,05 Nyertes
Estoril - Sporting CP (élő) Mindkét csapat szerez gólt Igen 3,15 Nyertes
PSV - Heerenveen (élő) Mindkét csapat szerez gólt Igen 3,00 Nyertes -
pohár
félisten
válasz #78032384 #144812 üzenetére
hát ez mocskosul 1-1 marad, úgy látszik
úgy tűnik, hogy abból az ezresből, amiből szépen építkeztem, jól elviszi a PSVGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
szab.tam
nagyúr
válasz szab.tam #144811 üzenetére
ha nem, akkor nem.
nem tudtam eldönteni, melyik tetszik jobban.
1: vagy 0:2
így ment két különverzsön:Porto - Uniao Madeira 1X2 + Mindkét csapat szerez gólt Vendég és igen 36,00 Nyitott
Porto - Uniao Madeira Hendikep 1:0 Uniao Madeira 29,00 Nyitott
utólag nézve jó hülye vagyok.
sima győzelem megtetett volna dupla téttel.
Odds: 14,25
kb. ugyanannnyit hozott volna, és a 0:1 is benne van.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz pohár #144810 üzenetére
Remélem nyernek, bár megkoronázná a napot ha még ez se. Közben Atletico, Alkmaar vezetnek szerencsére. Viszont most a javítási kísérlet közben is csináltam egy butaságot, igaz ez most olcsó volt. Olasz meccsre tettem félidőben 1,5 gól felett fogadást. Piros hó esete kb.
Még mindig nem tettem túl magam azon szépen gyűjtögettem 2 hete, és most egy nap alatt elizéltem nagy részét hülyeségekre mikor csak gondolkozás nélkül Barca hendi és Bayern hendi all in és jó napot. Holnap ha lesz még valami pénzem PSG, Real, Ajax vagy ilyesmi aztán kész, nem cifrázom. -
szab.tam
nagyúr
Estoril - Sporting CP (élő) Melyik csapat szerzi a(z) 4. gólt? Estoril 17,25 Nyitott
-
pohár
félisten
válasz #78032384 #144808 üzenetére
épp a PSV gólja pillanatában raktam volna, hogy a PSV rúgja a meccs 2. gólját, na majd most akkor a 3. kell, hogy az övék legyen
ment rá ~3kGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
gorje
senior tag
Atletico - Deportivo meccsrol mi a velemenyetek? En hazaira tettem es mar csak ez kellene. Ha "olyan" lehet inkabb kivennem.
[ Szerkesztve ]
-
ANDROID???
addikt
Picit még várni kellett volna, de így is jó
Bayern München - Bremen (élő) Gólszám 4.5 Több, mint 4,5 4,35 Nyertes
-
sajtee
őstag
Nagyon kellett ez a negyedik gól a kibaszott Bayern-nek...
Pedig szép szorzó volt a hazai + 3,5 underre.. -
pohár
félisten
válasz #78032384 #144802 üzenetére
hát nem... na sebaj, a PSV rúgjon hármat 1,70-ért, arra löktem ezerötöt, otthon csak tudnak ennyit gurítani
-
pohár
félisten
ha jól tévedek, akkor az 0-s odds lesz az akció miatt (de single-ben visszaadják a pénzt), de nemsoká kiderül majd, nemde?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- DIGI Mobil
- Mikrotik routerek
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- EA Sports WRC '23