Hirdetés
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- MárkaLánc
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ermo85
újonc
Srácok nekem van kérdés kapcsolódik Unibet, hogyan tud én meg a saját honlapján. Bocsi én magyar, de a használt Google fordító. Én Budapesten a pillanatban, és szeretne játszani a Unibet számlájára, de amikor megpróbálja megnyitni a böngésző azt mondta, hogy websit tilos, mert a kormányzati megszorítások. Találtam ezt a weboldalt alternatív módon lehet - http://globusbet.com/unibet/ de néha működik, néha nem. Bármilyen ötletet? Előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
a "0-ás" emberkéknek ajánlom figyelmébe az aláírásom
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
bab1987
tag
Sziasztok! Ha vki esetleg játszik itt bwinen legyen kedves nézze már meg h be tud-e lépni. Éngem vagy már 1órája nem enged be
[ Szerkesztve ]
psn:balazsb1987
-
nagyúr
-
szab.tam
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #143592 üzenetére
nem bírtam.
írtam is feljebb.
a 9 órásiakat akartam kombiban tenni.
miután az 1. körben nem volt 0:0...
de már akkor úgy be volt lassulva a rendszer, (9 óra előtt), hogy 10 perc alatt sem jött össze.
közben elkezdődtek a meccsek, újból kellett volna kezdenem alacsonyabb odds-okért.
hagytam...2/8-ban ment volna, 28*-os alaptétteltéttel.
és az 1 db. 2-es kötés hozott volna asszem kb. 80*-os pénzt.ez most nem bosszant.
nem úgy, mint a múltkor az, amikor nem bírtam visszafogni, mert érthetetlen módon percekeig felfüggeszteték...[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
szab.tam
nagyúr
Sparta Praha - FK Krasznodar (élő) Hány gólt szerez a hazai csapat? Több, mint 1,5 2,85 Nyitott
Galatasaray - Lazio (élő) Gólszám 2.5 Több, mint 2,5 2,20 Nyitott
Sporting CP - Leverkusen (élő) Gólszám 1.5 Több, mint 1,5 2,10 Nyitottnem szaggatják a hálókat.
mikor volt az utolsó gól?[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
-
szab.tam
nagyúr
Augsburg - Liverpool (élő) Hány gólt szerez a vendégcsapat? Több, mint 0,5 2,00 Nyitott
Galatasaray - Lazio (élő) Hány gólt szerez a vendégcsapat? Több, mint 1,5 2,15 Nyitott
Marseille - Ath. Bilbao (élő) Mindkét csapat szerez gólt Igen 2,40 Nyitott10*
-
trincsi23
csendes tag
pron-n meccs előtt GG sem volt a sporting meccsre
-
djculture
félisten
Na megszülettek a végére az élők is Braga legalább is működik. Szerk: ha már működött tettem is.
Amúgy azt tudjátok hogy valami új meccs követő rendszer van a pro-n szerintem az szrhatott be... Mondjuk mikor tegnap reklámozták se értettem pont most kell nekik ezzel bszakodni.[ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
valencia meccs fogadható.
szerk:
rákattintva ez van mögötte:
Sajnos ez a fogadási ajánlat már nem elérhető. Válogass kedvedre az aktív fogadási események közül!ez kész.
nekem van egy ilyenem:
Valencia - Rapid Wien 1X2 Valencia 1,76 Nyitott
Sparta Praha - FK Krasznodar 1X2 FK Krasznodar 3,35 Nyitott
Sahtar Doneck - Schalke 1X2 Schalke 2,90 Nyitott
Galatasaray - Lazio 1X2 Lazio 2,25 Nyitottde ahogy elnézem a krasznodar stat-ját.
hááát....
habár az ilyeneken van az, hogy a 83-ban lő egyet a vendég.[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
nekem még két gól kéne a Pooltól, de valószínűleg ennek már lőttek
de legalább eddig +2k a nap, pedig -1700-ról indult
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
szab.tam
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #143579 üzenetére
jó eséllyel a pool 0:0 lesz.
nem a stat alapján, hanem azért, mert a 7 órai meccseken mindegyikén volt gól.kombiban meg akartam rakni a maradékot 0:0-ra, de akkor már olyan lassú volt az oldal, hogy 10 perc kevés voolt rá. elkezdődtek a meccsek, és ott a 0:0 már sokkal kevesebbet adott, így hagytam...
ti játszotok más oldalakon is, én nem.
van még a világon még egy ilyen, hogy így leáll az élő?
állami cég, senkinek nem lesz baja.
pedig valszeg valaki hibázott.
a "versenyszférában", azaza bármely más irodánál minimum kib-nak valakit ilyenkor.
el alatt nincs élő.
pff...[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz B-L-A-C-K #143577 üzenetére
Ha valaki félre értené, nem azoknak kell rúgni 1 gólt, hanem azokon a meccseken még 1 gól bárhová. Bár így lényegtelen, mert nem tudtam rakni, csak ha esetleg másnak tetszeni. Utolsó fogadásom is egy ugyan ilyen volt.
-
szab.tam
nagyúr
-
B-L-A-C-K
titán
Na lehet ez egy jel itt elég volt. Pedig ez ment volna allin:
Liverpool+Valencia+Lazió <- ezeken lesz még 1 gól
53 -> ~95
-
zolynet
veterán
Mondom haveromnak 21kor, dühből tedd meg hendi Vale + hendi Lever.
Valenciában mit osztottak hogy így elsült a lábuk?! Abból többször is oszthatnának.Life is too short to stay stock!
-
szab.tam
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #143567 üzenetére
tiszta erőből verem az entert.
de ezeknek nem fáj semmi.***
(#143569) egyhonapja
csúnyán fogadott.
valszeg önkitiltást intézett magának.***
(#143574) B-L-A-C-K
szeintem az új élő eredménykövetésük bugos, és bedöntötte az élőt.[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz egyhonapja #143569 üzenetére
Önkitiltás
-
B-L-A-C-K
titán
Én tiltotton ki magam, mindenki tudja nekem a neten hosszútávon nem megy, szóval vagy elbukok egy kitűzött összeget hamar, vagy nyerek hamar és kiutalom. Legutóbb nyertem, és kitiltottam magam hogy véletlenül se csábuljak el, és maradjon a megszokott papíros tippmix.
-
yogibear
addikt
Önmagát tiltotta ki... írta annak idején...
Valencia 5... pfff...
[ Szerkesztve ]
„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
djculture
félisten
válasz egyhonapja #143565 üzenetére
Már 4 ...
-
stefyY
őstag
No egy Sporting gólt megköszönnék...
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
egyhonapja
csendes tag
annyira akartam fogadni a valenciára, de a sok okos elemzés eltántorított, hogy milyen gyengék, erre tessék, már 2:0
-
yogibear
addikt
-
vwpolopg
őstag
tippmixpron a közmunkások elaludtak, hogy semmire nincs élő, vagy nálam van a hiba?
Szerk.: Fasza, köszi mindenkinek. Akkor részemről mára ennyi, amit rakni akartam jött közben, ideje aludni...
[ Szerkesztve ]
-
yogibear
addikt
mind a 7 19 órási EL-en jött a 2. fi-ben a plusz 1 gól... bezzeg ha rakom, egyiken sem lett volna.
-
zsolti72837
addikt
Chizzy 1k-val megdobva.
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
mtcob
senior tag
United, megint a United....többet tényleg nem teszek rájuk
Azért egy nem éppen formában lévő, december óta csak barátságos mérkőzést játszó dán csapatot illene elverniük... erre fordításos győzelem.Tegnapi + fele ment is a levesbe
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Manchester
-
yogibear
addikt
rtl2-es "szpíker" Mkhitaryant bégig "Mikitarjan"-ozza...
-
törölt tag
Én lehet megfordítom a dolgot és overek helyett 1. fi 0:0 vagy pontos végeredmény 0:0 kombikat próbálok.
-
mtcob
senior tag
válasz egyhonapja #143550 üzenetére
Dortmund nagyon alá van 'árazva' szerintem, közel sincs akkora különbség a két csapat között, mint azt a szorzó mutatja, erős a Porto, én ezért hagynám ki, legalábbis az 1X2 fogadást.
1,5 , 2,5 over szerintem is 'simább' , de én hagyom ezt a meccset
Persze ugye a labda kerek, bármi lehet, ezt majd csak utólag lehet látni hogy így volt-e, ahogy mondom , lehet 6-0 lesz[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
válasz egyhonapja #143550 üzenetére
Akkor miért nem tetted ha ennyire biztos vagy benne. Semmi se biztos fociban ott van a zenit, franc se gondolta hogy elbalfszoskodják a meccset.
-
egyhonapja
csendes tag
milyen érdekes, én simán tettem arra, hogy a dortmund nyerni fog, erre akárhány elemzést elolvasok, szinte mindenki a 2,5 overt javasolja
-
tomrRRR
senior tag
Dortmund meccs nem lesz nehéz ? Mit tippeltek ?
The easy day was yesterday!
-
djculture
félisten
válasz skeli #143538 üzenetére
Elég vicces dolog történt megint, itthon kitöltöttem a szelvényt biztos hogy csak ma játszott EL mérközést tettem rá erre mire lehúzattam február 25 Loko Moszkva- Fenerbahce került rá . Sokadszorra van már ilyen most itthon megnéztem még a sorszám is megváltozott, vicc az egész De az ilyen kitudja hogy került rá szelvényekkel mindig nyerek
[ Szerkesztve ]
-
spengo
csendes tag
válasz yogibear #143541 üzenetére
Inkább csendes őrült mint nagy fórum bajnok vagyok és az én alacsony odds-os "papírforma" tippjeim nem hiszem hogy sok mindenkit lázba hoznának...! Visszatérve a Róma meccsre - 15-ből 3bukó szelvényem volt (össz. 3000huf téttel) Hangsúlyozom nem vagyok telhetetlen és főleg nem vagyok híve a nagy szorzós kamu szelvényeknek, de azért ez szép lett volna (persze ha Casillas nem védi élete meccsét...)
-
spengo
csendes tag
válasz yogibear #143533 üzenetére
Kisebb-nagyobb megszakításokkal kb. 20 éve fogadok (emlékszem még a szép emlékű szlovákiai utakra amikor még nem volt híd Eszergom-Párkány között. Hóba, sárba, fagyba - a jeges Dunán át egy igénytelen motoros ladikkal - csak a több esemény és a jóval nagyobb odds-ok miatt, heti 2x)
Hangsúlyozom erősen szubjektív de egy-egy kivétellel én leszoktam a napi szelvények gyártásáról! (persze élő azért megy!)Tegnap összesen 12 db. szelvényem jött aminek a záró meccse a Róma-Real / Róma 0 gól volt! (össz. nyer. 194.200huf)
...és nem a Róma bénaságában, nem is a Real védelmében hanem a lúzer haveromban bíztam!
Hatalmas Róma drukker. Tegnap is ott volt és ezt megelőzően 4x volt kint - és nemhogy Róma győzelmet de még hazai gólt sem látott!!!!! A balek!!
...hát ezért volt a ez a záró tipp!de aköv. jegyet én veszem neki..!! Tuti tipp lesz
-
stefyY
őstag
EL meccsekre GG tippek.?
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
zsolti72837
addikt
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
zsolti72837
addikt
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz koxkids #143527 üzenetére
be lehet gyűjteni pár ezrest 0 munkával, ami így kibaszottul csalás, mert hamis a szelvény is, egy feljelentés nem ártana nekik
-
szab.tam
nagyúr
válasz koxkids #143527 üzenetére
2 verzsön.
- fizetősdi, jó tippes követős
- gratulációkra kiveri,(ilyen itt is van.)- mégsem...***
a többi verziót mások leírták..
**
(#143529) pohár
meg egy köríves fejberúgást.most körvonalazódik egy "csodás" csalás, amivel egy ingatlanos kollégámat szopatták be.
a saját lakásával.
majdnem
ha teljesen körvonalozódott, leírom.
tanulságos....[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz B-L-A-C-K #143523 üzenetére
és még kivágva is szarul lett, a két szélén kissé megszaladt az olló
-
B-L-A-C-K
titán
válasz B-L-A-C-K #143440 üzenetére
Úgy látom már több eltérő fogadási facebook oldalon is divatba jött a magyar kamu szelók gyártása...
Itt a legújabb ami szembe került velem a falon. Itt most minden stimmel, még az érvényesség sincs eltolva, viszont az az egy icipiciké hiba, hogy ha kötőjel lemaradt az érvényességnél a két dátum között...Cica rúgja...
Szerk: na jó felül meg oldalt a széleinél a fekete csík se kellett volna oda, bár így tényleg könyebb kivágni, csak lehetne pontosabb is kivágó emberke.
fmx: Igen, én gyártom, itt meg magamat lebuktatom...
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz sajtee #143519 üzenetére
pontosan, a bet kiküldi hírlevélben, meg a főoldalukon is hirdeti a meccs előtt olyan 2-3 nappal, hogy lesz freebet, ami így működik:
- 3k-val raksz a meccs előtt valamire, ez a feljogosító fogadás az ingyenes fogadásra
- 3k-val fogadsz élőben, és mivel ezt fogják visszafizetni bukó esetén, itt rakhatsz bármit, lehet bátrabb sokkalezért szoktam úgy összegezni: meccs előtti 3k-s bet legyen olyan, amiről úgy gondolod, hogy 100%, hogy jönni fog (1,5 over, a legkisebb szöglet over, ilyesmik), az élőnél meg bumm bele
-
ANDROID???
addikt
válasz szab.tam #143502 üzenetére
Gent - Wolfsburg (élő) Gólszám 3.5 Több, mint 3,5 2,00 Nyertes
Roma - Real Madrid (élő) Gólszám 1.5 Több, mint 1,5 1,85 NyertesRoma - Real Madrid (élő) Gólszám 1.5 Több, mint 1,5 2,60 Nyertes
Gent - Wolfsburg (élő) Gólszám 3.5 Több, mint 3,5 2,55 NyertesEzek is jók lettek valamire
-
whited
addikt
mennyi idő mire visszaadják a 3k-s ingyen fogadást? (b365)
Ha nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
mtcob
senior tag
Roma gólt el tudtam volna viselni, de a lényeg így is jött
A másik meg még hozhat ígyis egy keveset, na meglátjuk majd....holnapra Napoli X2, MU, Tottenham gól / GG amiket egyelőre jónak látok, de ez így kevés lesz, ki kéne még találni valamit hozzá -
pohár
félisten
válasz gyuromoj #143507 üzenetére
nekem is 11k körül lett volna tisztán, de 4 szöglet híja volt a Realnál...
na majd holnapGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
ANDROID???
addikt
-
törölt tag
Ez a Real győzelem jól jött ma a Barca mellé. Másik szelvényen is rajta van a holnapi Manchesterrel.
-
sajtee
őstag
Barcelona jött, Real jött, Wolfsburgot 2-3 gólra raktam.. Persze, hogy most basztak be ötöt. :/
Majd legközelebb. -
B-L-A-C-K
titán
Imádom mikor valami az utolsó pillanatba megy el, verjem bele.
-
egyhonapja
csendes tag
ezen az m4-en is van némi késleltetés, az eredmények.com-on már rég kiírták a gólt, a tv-ben meg még semmi nem volt
-
B-L-A-C-K
titán
Ez az, Wols el is viszi 0-3 ról
-
pohár
félisten
ejj, még a -1AHC-t is néztem 2,45-ért, de nem, én inkább a még nagyobbra mentem rá, így kellett nekem... legalább visszakapom a tétet
-
djculture
félisten
Betyár lesz ha ez is 1:3 lesz
-
szab.tam
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #143500 üzenetére
értem.
(#143501) ThuG4LifE
elvileg támogatom.
szerk: ott is van.****
ott a gent gólom.
nagyon kéne a real-on is.
bárkitől.
de akkor legyen a real-tól.-**
[ Szerkesztve ]
-
ThuG4LifE
senior tag
Gent - Wburgon raktam egy mind2 csapat gol + Wburgot, 4,75ert, mellette van mas is, remelem jonnek.
''I'm seein nuttin' but my dreams comin' true while I'm starin' at the world through my rearview ...'' RIP 2Pac
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- DIGI Mobil
- Mikrotik routerek
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- EA Sports WRC '23
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 5