Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mtcob
senior tag
Elsőnek ezt akartam megtenni, ami jönne is, erre pont 45kor sikerült a lottózóba érni amikor már nem lehetett feladni
Kaposvár - Sopron H
Plovdiv - Cserno More V
Pescara - Vercelli H
PSG - Metz HMost meg amit végül feladtam szelvényt elmegy mert kisz*pat a Berscia - Vicenza
2-0 egy utolsó előtti csapattól, szégyenHolnap a Leciester - Chelsea V @1,6 ért nem rossz, egész magas az odds, pedig sima V a meccs
[ Szerkesztve ]
-
mtcob
senior tag
válasz akooos #111339 üzenetére
Annyi 'szerencsém' van hogy az utolsó pillanatban (valami megérzés lehetett) 4/5 kombi lett belőle, szóval ha jön az Elfsborg (vezet 1-0ra) AIK Stockholm Sevilla Chelsea 4es akkor legalább a pénz visszajön
Mellé biztosítéknak egy Sevilla Chelsea-t bedobjak még szerinted?[ Szerkesztve ]
-
mtcob
senior tag
Mai 4/5:
Van Gerwen - P. Taylor H
Gefle - Göteborg V
Rosenborg - Start H
Rayo Vallecao - Valencia V
Empoli - Napoli VRemélem ma nyerek már valamit
-
mtcob
senior tag
Na bár nálam a hétvége kimaradt, ma azért újra próbálkozom:
Akhisar - Galatasaray V
Midtjylland - Randers H
AIK Stockholm - Hammarby H
Hull - Arsenal V
@6,95AIK helyett a Le Mont - Lugano V-n gondolkodtam de végül az előbbit jobbnak éreztem, meglátjuk
Hull City-től mondjuk félek kicsit a múltkori Liverpool elleni győzelem után..[ Szerkesztve ]
-
mtcob
senior tag
Én ma igyekeztem biztosra menni, viszonylag kicsi, ~4es oddsot hoztam össze 3as kötésben, Al-Ahli, Assyriska győzelem egy +1es Real hendivel karöltve...így még a döntetlen is jó lehet
Aztán nehogy a Juve nyerjen -
mtcob
senior tag
válasz mtcob #112651 üzenetére
Utolsó 20 percben 1-2ről fordított az Al-Ahli erre az Assyriska második fél időben kap 2 gólt
12 percük van fordítani, de úgyse fognak
Na ennyit arról hogy biztosra megyek, pedig pont a svéd meccsben bíztam leginkábbSzerk: AFC piros, 10 percetek van, hajrá Assyriska
[ Szerkesztve ]
-
mtcob
senior tag
Ma elég szar a kínálat, de azért Napoli, Preston és van Gerwen győzelem ment @4,7ért..
-
mtcob
senior tag
válasz mtcob #113054 üzenetére
Ott a Preston gól erre a darts elviszi
Azthiszem mostantól hanyagolva lesznek a darts fogadások mert teljesen kiszámíthatatlan hogy ki milyen formában van..Hiába nyert zsinórban x mérkőzést ugyanaz ellen, hiába nyert eddig zsinórban x szer, nem lehet megmondani hogy ki fog nyerni...legalábbis nekem sosem sikerül[ Szerkesztve ]
-
mtcob
senior tag
válasz mtcob #113178 üzenetére
Na ezt jól benéztem, Turku meccset buktam, azthittem elég lesz leérni a lottózóba 17:30ra...hát nem, a meccs kezdődik akkor, nem a fogadási határidő ér véget
Mindegy, helyette beteszem az St. Pölten - Liefering meccset, az is stabil 2es szorzós meccsnek tűnik, aztán meglátjuk.. -
mtcob
senior tag
Mára egy Aston Villa, MU, Tottenham, Lyon ment, ezt most elég esélyesnek érzem, és az oddsok is jók
-
mtcob
senior tag
Tottenham ma nagyon ki akar kapni, 2 kapott gól az első félidőben, és már egy piros lap is összegyűlt...
3 napja teljes a nyeretlenség, kéne valami tuti holnapra[ Szerkesztve ]
-
mtcob
senior tag
Mára:
Chicago - Cleveland V
Lazio - Inter H
Paderborn - Wolfsburg V
Standard Liege - Kortrijk H@8,92
[ Szerkesztve ]
-
mtcob
senior tag
-
mtcob
senior tag
Lazio 1-0
-
mtcob
senior tag
Piros lap és már egyenlít is az Inter....
Emberhátrányban nehéz lesz meccset nyerni úgyérzem -
mtcob
senior tag
Úgy látszik, engem is utolért a sokat emlegetett Shkiz0 szindróma, ugyanis szerda óta teljes a nyeretlenség, 1-1 meccsen ment el mindig, kivéve, amikor 3/4 kombit teszek mert akkor 2-n
Jövőhét remélem szerencsésebb leszChereiose
Ott az X-ed[ Szerkesztve ]
-
mtcob
senior tag
Holnapra az Inter Turku és a Swindon győzelemben látok rációt, Helsinki JK hendi és Arsenal hendi amin még agyalok....
Golden State Warriors győzelem se esélytelen....Kéne valami "tuti" holnapra mert kezdek mínuszba csúszni mindent összevetve
Hunt3r22
Biztos az én hülyeségem de én a múltkori enyhén gyanús öngól után nem tennék a Torino-ra
Hiába 'motivált' csapat elvileg, a múltkori meccs rácáfolt erre
A Swindon az nálam is okés, idegenben is legyőzte pár napja a Sheffield-et, plusz alapvetően jobb csapat, nem hiszem hogy hazai pályán megveretné magát.
Többihez érdemben nem tudok hozzászólni[ Szerkesztve ]
-
mtcob
senior tag
Mai:
Inter Turku - Jaro H
Hammarby - Sundswall H
Swindon - Sheffield H
Arsenal - Swansea *(0-1) H3/4-be ment, ma igyekszem nem bukni
[ Szerkesztve ]
-
mtcob
senior tag
Swindon meccs enyhébb gólzápor, első félidő 3-2 (nem kellett volna az az öngól ), második félidőben kéne még egy hazai hogy mindenki megnyugodhasson
Arsenal hendi érdekes lesz, eddig jóformán gólhelyzetük se volt, de azért remélem tudják mennyire kell nekik az a három pont.Egyébként holnapi BL-re kinek mi az elképzelése?
Kamiba egy első félidő H, végeredmény V @24-ért nem lenne rossz, egyébként Bayern lehet behúzza hazai pályán, szóval nem egy könnyű meccs fogadás szempontjából szerintem...
Gólokra lehet érdemesebb lenne fogadniattilasd
Második félidőben még belehúzhatnak a hazaiak, ki kell szurkolni![ Szerkesztve ]
-
mtcob
senior tag
Úgylátszik a mai nap se lesz sikeres, legalábbis a hendiben kezdek kételkedni..megint pontosan 1el több meccs megy el mint amennyivel nyernék/visszanyerném a tétet, hihetetlen
Bezzeg a Swindon meccsen tudnak kapura lőni, 5-3
[ Szerkesztve ]
-
mtcob
senior tag
válasz akooos #113855 üzenetére
Én 10,5 alá tenném, nem hiszem hogy lesz hosszabbítás, és előző meccsen is összesen 5 szöglet volt, ebből kiindulva még agresszívebb játékkal se fog megkétszereződni ez a szám....szerintem
Akkor már inkább 2,5nél több gól hasonló oddsért, azért gól nélkül biztos nem marad a Bayern, viszont a Barca ugye jelenlegi felállás szerint erősebb csapat, szóval talán 1-2/1-3 lesz a végeredmény megérzésem szerint
Aztán persze a szerencsémből kiindulva....Mára a Mattersburg meccset néztem ki a BL mellett, a Jönköping és Rosenborg amin gondolkodom, Rosenborg odds nagyon megy lefele mondjuk...
Jönköpingnél meg egy tartok kicsit attól hogy le ikszelnek.
Valami fasza 4es kötést ki kéne hozni a mai kínálatból[ Szerkesztve ]
-
mtcob
senior tag
Mai:
Start - Bodo/Glimt H
Nadredak - Partizan V
Real - Juve 2,5 over
Real - Juve 4,5 over sárga@6,7
Ezen a szelón egyedül a Start ami parás szerintem, de előző meccs is egy laza 6-0 lett, Bodo tavaly is kiesőjelölt volt, nemhiszem hogy idegenben nyernének
[ Szerkesztve ]
-
mtcob
senior tag
Kéne egy Start gól, nagyon
Partizan is vezet, gyerünk... -
mtcob
senior tag
válasz mtcob #114220 üzenetére
Mai mix is ment
Ilyen nincs, megint 1 meccs viszi valószínűleg
Lehet leszaladok még és rádobok valamit a 4,5 sárga overre meg a 2,5 gól overre, hogy visszahozzon legalább valamennyit
Legalább egy duplára jó lenneNorvégiával pedig zsinórban másodjára bukok, tiltólista nálam is mostmár
Hopp Partizan 0-2
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Építő/felújító topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Steam topic
- Proxmox VE
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Vigneau interaktív lokálblogja
- További aktív témák...
- DJI FPV Racer FMC drón - Fly More Combo + Motion controller
- DJI Mini 3 Pro / Mini 3 / Mini 4 Pro drón akkumulátor (eredeti DJI)
- DJI FPV Racer drón - Beyond unlocked
- Tripltek 9 Pro masszív táblagép 1300 nit tartós fényerővel! / Drónos / Motoros táblagép /
- DJI Mini 3 pro drón kiegészítők - táska, propellervédő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest