Hirdetés
- Digitális Állampolgárság Program
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mindent a StreamSharkról!
- Garasoskodás
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Tökéletes töketlenség
- Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
szab.tam
nagyúr
válasz Chereiose #125698 üzenetére
ja.
csak közben már kb. 5 forduló óta sokan azt várják, hogy most már aztán tényleg megveri valaki őket.
aztán meg nem...fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
szab.tam
nagyúr
szerintem egy ezrest megér...
Atl. Madrid - Barcelona Hendikep 2:0 Barcelona 10,00 Nyitott
Újpest - FTC Hendikep 2:0 FTC 6,15 Nyitott
Tét összesen 1 000 Ft
Várható nyeremény 61 500 Ftfanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
Linem
senior tag
válasz nzsolt77 #125693 üzenetére
Nem nézem a meccset, de így élő statisztika alapján nem tűnik rossznak a teljesítményük.
Én inkább az MU. - Liverpool meccsen csodálkozom, hogy ennyire elszámoltam magam. Gondoltam, hogy ez egy komoly csata lesz, 4-5 gólos játékkal. A csata működik is a középpályán, csak a kaput kerülték el eddig. -
pohár
félisten
kis papíros dartsos szeló, simán hoznia kéne mindnek, maximum 2-3 leget "bukva"
külön még ment egy PSV -1AH & Twente meccs over 3, bő 600-ból bő 2k
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
szab.tam
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #125655 üzenetére
egyszerűbb lett volna, ha egyből nekem adod:
Tét összesen 150 Ft
Várható nyeremény 51 150 Ft
Frosinone - Roma (élő) 1X2 Frosinone 22,00 Nyitott
Debrecen - MTK (élő) 1X2 MTK 15,50 Nyitottfanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
nzsolt77
tag
ez a roma megint ikszelni fog. nagyon gyengék!
-
zolynet
veterán
válasz zolynet #125437 üzenetére
Szerencsére nem álltam meg ma a lottózónál, persze hogy 2jött 2ment.
Ez a rohadás 3/4 úgy van kitalálva, legalább is nekem, hogy a fent említett arány jöjjön ki.
Maradok az egy meccs vagy max 2 meccses szelóknál.
Ma még a Cselzit tetem volna 3-5k-val, de jó hogy inkább siettem a dolgomra.Life is too short to stay stock!
-
pohár
félisten
válasz B-L-A-C-K #125687 üzenetére
a legvégén az a szerencsétlenkedés, ááááááááá, pedig kibaszottul kellett volna a 2. góljuk is a betes szelómra
na mindegy, Cé duplája miatt csak -200 a netes nap eddig, ideje volna nyerni is valamit már
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
B-L-A-C-K
titán
Ez a City meccs nagyon érdekes, azt nézem, mintha egy lebeszélt X lenne, nem hajtanak, mindenki mellé lő...
Erre gól...
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
Dzsudzsák már 2 gólt vert.
-
B-L-A-C-K
titán
Citynél Návász üres kapura mellé rúgja...
-
törölt tag
Wolfsburg is most akar x-elni.
-
Digestive
veterán
-
yogibear
addikt
Atma kedden BLezik törökbe' a Galatánál, a Barca szerdán Rómában... kérdés mennyire szaggatják meg magukat...
GG+D - 4,40...„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
razorka777
veterán
5k ment a Leverkusen gólra.
Samsung Galaxy A52s 5G&A72
-
Digestive
veterán
Bakker a Bayern - Augsburg meccsről meg lecsúszta és már vezetnek is a vendégek. Az utóbbi 2 meccsüket is megcsíptem 5x és 11x-ért az idén!
-
yogibear
addikt
válasz zsolti72837 #125668 üzenetére
Ez most fontos és érdemben jelentős hozzászólás volt...
„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
B-L-A-C-K
titán
Majd azt én eldöntöm hogy akarom...
-
Digestive
veterán
Na De Bruyne remélem nagyon akar bizonyítani!
[ Szerkesztve ]
-
bammbula
tag
Valahogy gyűlnie kell a kommentszámnak... 😈
-
zsolti72837
addikt
-
B-L-A-C-K
titán
19 perc alatt mesterhármas az nem rossz...
-
pohár
félisten
válasz B-L-A-C-K #125663 üzenetére
bent is van, jött is a Cé duplám 3,50-ért (de sajnos csak 500-zal ment)
na akkor most jöjjön gyorsan 2-2 gól az Arsenal és City meccseken is, de azt se bánom, ha 3-at lőnek, legalább a papíros mixemet életben tartják
hopsz, ezt megint bevágta Cé
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
Real 11-es. Ez pipa lesz úgy néz ki ha bemegy.
-
Chereiose
addikt
1-0 nál raktam a stuttgartot, már 1-1, jöhetne még 1
Meg 500-zal ment FTC X és 2,5 gól alatt + Barca. -
yogibear
addikt
CR7
-
Digestive
veterán
Na a Dortmund kapott is egy gólt. Most 2x a fordítás. 12 meccses nyerő szériában vannak, eléggé elkapták a fonalat! Akár jó is lehet!
-
pohár
félisten
ez megy, plusz az egy ötszázassal, hogy Cé vállal minimum 2-t (3,5x)
[ Szerkesztve ]
-
yogibear
addikt
Celtic
2/1 - 41,00 ügyes fiúk ezek, tudják, mi merre mennyi...
Ja és persze 10 ember ellen...„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
juliabrilke
veterán
Lorient - Angers D-V (1,8) vagy DNB V (2,75 talán)
Hátha lát benne valaki fantáziát.
Nekem 15k-t ér felesbe. -
pohár
félisten
válasz dekan0v #125642 üzenetére
még 10 perce megraktam gyorsan 500-zal a félidő overt, jött is a vendégek gólja, így két szelvényt is zöldített
bár csak 500-500-zal mentek, de azért jobb, mint elbukni
-
dekan0v
tag
válasz razorka777 #125641 üzenetére
Nem akarnak kifizetni?
Gyönyörű gólok eddig az Everton meccsen, bombagóllal szépít Cselzi. Állás 2:1
-
pohár
félisten
válasz pohár #125634 üzenetére
na, ebből végül Everton GG & over 2,5 lett, egy vendég gól hiányzik csak már hozzá
-
yogibear
addikt
qrva Shonan miért kell várni az egyenlítésre a 91. percig? Hamarabb nem ment volna?
-
Rolee87
tag
Tisztelt Zrt. képviselőjétől kérdezném, hogy nem tervezik bevezetni a fogadási kínálatba a szögletekre való fogadást?Rengeteg számomra haszontalan fogadási ajánlat van,és pont ami érdekelne,azt nem találtam
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
mára: Real rúg 3-at & Arsenal rúg 3-at & City over 1,5 és győzelem & Wolfsburg gól & PSV & Ajax meccs over 2,5 @19,7 × 500 = 9850Ft
meg majd valami nagy(obb) tétes neten, kezdetnek Everton GG-re gondoltam apróval
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz Soulfly842 #125623 üzenetére
Fedex hozott tisztán 1800-at éjjel, plusz a Cubs & Fedex szeló is tiszta 1500 volt, egész szépen gyarapszik a bankocska
hátha ma sikerülne bankot duplázni, tudnám értékelni
na akkor irány a bót, magától nem fog elkészülni az a chilis bab
-
C0d3r
addikt
válasz Soulfly842 #125625 üzenetére
Most látom, hogy a népszerűbb meccseknél mikre lehet fogadni...
"A játékos eltalálja a kapufát vagy a felsőlécet"
Nem is olyan régen valaki linkelt egy videót, amin talán a Barca vagy RM edzése van, és a játékosok a kapufára lövést gyakorolják... értek már mindent, értek...Ha kicsit lejjebb görgetek, talán van olyan lehetőség is, hogy "Hányszor fingja el magát a bíró (rendes játékidő és/vagy hosszabbítással)?". Ha a magánszakácsa bablevest készít ebédre a délutáni meccs előtt, abból még ki is pattanhat egy újabb bundabotrány.
-
C0d3r
addikt
válasz Soulfly842 #125623 üzenetére
Még az elmaradottnak minősülő pro-n is van ilyen, csakúgy mint a bet-en és unibeten.
Utóbbin kicsit bele kell túrni a részletekbe. -
Soulfly842
addikt
hmm... a williamhill-nél tetszik, hogy van olyan fogadási esemény, hogy végeredmény és mindkét csapat szerez gólt
Szerintem a sima mindkét csapat szerez gólt mellett bepróbálok egy ilyet is egy kombibaA Bet365-n van ilyen? Most új impulzust keresek hosszas tippmixpro és unibet után...
[ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
ez a cilic egy mekkora fos.
most akkor federer-t kell veretni?fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
B-L-A-C-K
titán
válasz szab.tam #125615 üzenetére
Igen 0-1nél 1.95 volt rá, és úgy hogy akkor 3x annyi veszélyes támadásuk volt és 70% birtokolták a labdát. Csak ugye gondolom a bukik gondolták hogy alap 5x oddson volt, és ez véletlen, és nem fognak nyerni. Én meg mikor megláttam a majdnem 2x oddsot mondom ezt meg kell lépnem, szerencsére nem úgy jártam mint a hokival...
-
yogibear
addikt
válasz szab.tam #125615 üzenetére
Nem, te azért szeretsz későn jönni, mert a jobb heréjét egyedül nyalogathatod fényesre, nem kell közösködnöd.
Liefering 1,75
Stuttgarter K 1,65
Strömsgodset 1,40
Sochaux1,80Innsbruck 1,85
Volendam 1,70
Le Havre1,85
Wexford 2,35Mocsok csigazabálók.
-
szab.tam
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #125611 üzenetére
azért szeretek később bercsatlakozni, mert a többiek által a bal heréd nyálazása ilyenkorra kellő képpen megtörtént.
jól értettem?
0:1-nél raktad, és akkor adott 1.9-et?***
serena meccset most ismétlik, de inkább nézem majd a djoko-t.
látta valaki?
mennyire volt frankó a meccs? vagy csak a williams család megbízottjai most tekerik át a suskát...***
a tréfa nem jár egyedül.
mondtam, hogy mostanság nem kamizok, de azért ment egy ilyen:
N. Djokovic - M. Cilic Pontos végeredmény M. Cilic 3:0 34,00 Nyitott****
Benfica - Belenenses (élő) Mindkét csapat szerez gólt Igen 5,75 Nyitott
[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
törölt tag
Benfica kéne még egy gól!
-
C0d3r
addikt
Még mindig építkezni próbálok, 3 ezret toltam fel DNB-be Lipcse és Varsó meccsekre, ez kényelmesen kijött volna a korábban emlegetett napi 1,4-es szorzóra. 60. perc körül 0:2-nél eldurrant az agyam, és azért hogy eszem ágába se lehessen újabb pénz feltölteni, kicsapattam magamat az oldalról 30 napra. Erre a Varsó egyenlített... Úgyhogy az építkezés folytatódik 1 hónap múlva.
Ilyen az én szerencsém, kénytelen vagyok ilyen ótvar odds-ok mellett is minimum DNB-t tolni, mert tuti belenyúlok egy döncibe. És ismét sikerült (de legalább nem bukó). -
GabN73
addikt
Neked is van ÁFA csaló ismerősöd?
A Brugge tolt egy szép 2/1-et, egy full utolsó, 2 pontos csapat ellen.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz C0d3r #125609 üzenetére
Idén kezdtem el 50 ezres tét fölé menni, és jóval több nagyobb tétes fogadást csinálni, és így már most jóval nagyobb profitba vagyok mint egész évben. Tényleg így lehet csak haladni, és ahogy nagyobb lesz egyre a tőkéd jobban is mersz kockáztatni. De gondolj bele van aki 1-2 milliókkal is fogad, nem is 1 ilyet ismerek, szóval én még hozzájuk képest is kicsi vagyok, csak itt tűnik ez soknak mert sokan kis téten játszanak. Ez persze nem is gond, de kis tétből mindenki sokat akar, azaz több meccs logikusan nem annyira gyakran jön mint 1-2 meccses fogadások. Szóval vagy kockáztatsz és nagyobb téttel játszol, vagy marad a bohockodás és sose leszel pluszba hosszútávon. Most jön az hogy nincs tőke, ez oké nekem se volt, de ha kis téten kezded akkor előbb utóbb lesz rá hogy szintet lépj. Akkor jön az hogy van tőke, de már próbáltam nagy téten játszani és elbuktam. A töke nem azt jelenti hogy van 100 ezrem és 20 ezresével rakok és elbukom 5x és kész. Ha van 100 ezred akkor 2-5 ezres téten kell elkezdeni játszani nem 20 (szerintem). Az meg hogy szerencsétlen valaki és tényleg semmi sem jön soha ilyen is van, erre én se tudok magyarázatot adni, az ilyen ne erőltesse.
-
C0d3r
addikt
válasz Krisz79 #125605 üzenetére
Ez egy ilyen szakma, van aki legyint rá ha 1 nap alatt elmegy egy minimálbér, másnap 2x-es pénzzel visszaszerzi. Ha meg nem, hát nem. Majd holnapután...
Így van értelme sportfogadni, nem 1-2 ezrekkel molyolni. Pénzből lehet pénzt csinálni, és nem árt ha megvan az anyagi háttér hozzá.[ Szerkesztve ]
-
yogibear
addikt
2015.09.11 Mouscron Peruwelz - Club Brugge 2/1 - 51,00
miért is nem lep meg...
Ja ezért:
2015.07.24 St. Truiden - Club Brugge 2/1 - 34,00Lehet fogyóban a lóvé a klubnál... pótolni kell...
-
yogibear
addikt
Atma - Barca GG+D - 4,40
-
Atti1112
aktív tag
válasz akooos #125595 üzenetére
Én párszor tettem amit írtál, de 1X sem jött...
Mindig rosszkor kapcsolódtam
Egyébként Black-nek tök igaza van : aki akar, "menjen vele" a fogadásaival, persze senkit nem ütnek, hogy arra fogadjon, mint Ő ! De ez az oldal lényege : beírjuk amit érzünk és ha jön : jani vagyunk, ha nem, akkor meg majd holnap újra próbáljuk és ma sem kellett lefeküdni sok pénzzel Aki meg nem gondolkodik, csak tippet kér, az nehogy már felhánytorgassa, ha nem nyert....[ Szerkesztve ]
Segítsetek, ha tudtok ! Köszi !
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- BestBuy topik
- Milyen monitort vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Eredeti játékok OFF topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Windows 11
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest