- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
yogibear
addikt
válasz
Rolee87 #116599 üzenetére
Jó, nem hozom ide a délelőtt belinkelt homokozót.
De ha ez a Kiel komolyan gondolta volna a feljutást, akkor:
nem X-el a 15 helyezett otthonában, hanem nyer
nem X-el a 10. otthonában, hanem nyer
nem kap ki otthon az utolsó fordulóbanez így 7 "véletlenül" elhullajtott pont a bajnokság vége felé, amiből 4 is elég lett volna a 2. helyhez és a biztos feljutáshoz...
Másrészről az a banda, aki 5 db 2/1-et szőr, annak a 6. sem akadály...
Játszik a Barca vagy a Real vagy a Bayern is ilyen kimenetelt, de nem 5-öt egy évben, csak 1-et, ami akkor épp így sikerült, de nem bunda...
De az 1860 öt ilyet pattintott, magasan a legtöbbet a bundás kettőben, szóval nem hiszek nekik, függetlenül attól, mit mutatott a meccs képe... Arról nem is szólva, hogy az első félidőben volt egyetlen egy kaput eltaláló lövésük, mindössze egy... néztem a statot beten.... és 3 mellé... a másodikban 3 rá és 8 mellé... pedig már a 16. percben hátrányban voltak... vagyis más akkor tüzelni kellett volna mint egy szuka... nem csak a 2. félidőben hirtelen, véletlenül... egy rendes nerc nem az, amit még egy vak is lát, hanem amire azt mondod, hogy á, ez kizárt... ezek már profin színészkednek, csak kellenek közeli képek, hogy láthassa az ember... az egyik bundakönyvben jól ki is elemezték a jeleket...De persze meggyőzni nem akarlak, mindenki azt és abban hisz, amiben akar...
Az áprilisi Bochum elleni 2/1 hajszálra ugyanez a koreográfia volt: 16 perc vendég gól, 90+2-ben hazai győzelem... [link]
Az is csak véletlenül... -
pohár
félisten
-
szab.tam
nagyúr
válasz
Rolee87 #106391 üzenetére
igaz, lehet olyan kameraszög, amiből az derülne ki, hogy a laszti bőven túljutott rajta, és már inkább csak a tompítással foglakozott esés közben.
vagy a tréningen kapásból van rá oktatás, hogyan kell egy kami vetődést előadni.
az is lehet, hogy hónapokig gyakorolják.pl. a léc alá csapódó, szitáló labdára irányuló hivatkozást a puszta kézzel való, csillár körüli légycsapkodással gyakorolják.
hogy hihető legyen élesben."jajj, itt egy légy! b+, ez szúnyog volt!
nem én vagyok béna, az a q* műbőr labda szitált edző sportárs..." -
pohár
félisten
-
pohár
félisten
-
yogibear
addikt
válasz
Rolee87 #102823 üzenetére
Persze, ilyenkor mindig csak találgatni tudunk, ez egyértelmű.
Főleg, mivel semmi infó nincs, nem egyszer volt már hogy hónapokkal később derült ki egy csapatról, hogy financiális gondok vannak, játékosoknak tartoznak és akkor már egyértelművé vált, hogy miért is kezdtek el hirtelen zsinórban kikapni...
A Galatánál is lehet valami, hétvégén alig hozta a D-t otthon, a 23-as oddsú hazai zakót írtam, utána az Eskitől is kikapott a kupában idegenben...
Szóval bármi lehet...Ami egyelőre "tutinak" tűnik (már ha lehet ilyet mondani török kupa esetén), az a
Konyaspor - Genclerbirligi H...
Gencler már tuti első, Konyának egy győzelem a 2. helyet és továbbjutást jelent, bár lehet D is elég hozzá, akkor pontegál a Cizressel és nem tudom mi dönt majd, gólkülönbség vagy egymás elleni... mindkettőben jobb a Konya... de egy győzelem lenne a tuti, Genclernek meg már tökmindegy, így is úgy is első...
Na majd estére okosabbak leszünk. -
yogibear
addikt
-
yogibear
addikt
válasz
Rolee87 #102813 üzenetére
Mondjuk a Trabzon miért ment volna X-re? Az a legveszélyesebb, egy bekapott gól és oda az X...
meccs előtt volt 9 pontja, az Akhisarnak 6, azaz egy hazai győzelemmel pontegál, egymás elleniben jobb lett volna az Akhisar és akkor még a Kecio ma játszik otthon és ha nyer, neki is 9 pont..
Amiket kiírtam, ott viszont már eldőlt minden, egyszerűen bele lehet xarni részükről, mert nincs tétje a meccsnek, pályára küldhetik akár a szertárost is.Prien: nem is mondom, hogy mind el lesz adva, vagy hogy mind jön, de ha megnézed, elég, ha csak belexarnak:
Sivasspor - Tuzlaspor: eldőlt a sorrend meccstől függetlenül, ráadásul a harmadosztályú Tuzla otthon nyert a Sivas ellen..
két Gaziantep: egyik sem juthat tovább, akár a szertárost is pályára küldhetik...
Galata meg már tuti továbbjutó, utóbbi időben "csoda" eredményeket produkál... lehet ma nem, de nem kizárt...
Kayseri, ha kikap is továbbjutó, minek erőlködjön...
Ekisehir dettó ugyanez...
Nem kell mindegyiknek bundáznia, elég ha csak simán belexarik, mert már nem kell a pont és akkor még jöhet is mindegyik, amiket írtam... Persze erre 10%-nál több esélyt én sem látok jelenleg, de egy 100-ast szerintem megér bepróbálni... ha elmegy, akkor elmegy, ha nem akkor akár 20k-200k között is lehet vele kaszálni...
Kaminak mindenképpen jó...
Új hozzászólás Aktív témák
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Krémarany, 1 Év Garancia
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Kék, 1 Év Garancia
- Garmin HRM Dual Pulzusmérő Pánt, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- Garmin HRM Dual Pulzusmérő Pánt, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Hordozható Gamer Számítógép / PC! HP Omen X 1000P / I7 7820HK / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest