Hirdetés
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Mindent a StreamSharkról!
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Garasoskodás
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolee5016
őstag
DHfK Leipzig - Magdeburg (élő) 1X2 DHfK Leipzig 2,95 Nyitott
CSZKA Moszkva - Szalavat Julajev Ufa (élő) Hendikep 0:1 Döntetlen 4,30 NyitottHa meghalsz,te nem tudod,hogy halott vagy,csak a környezetedben élők tudják..és nekik nagyon nehéz...namost ez a helyzet akkor is: ha hülye vagy---
-
tigipuf
senior tag
HOPPÁ!!!![link]
"Ha jól viselkedik akkor gyuszi,ha rosszalkodik akkor Gyula."
-
C0d3r
addikt
Estére ment az angliai Ryman ligából:
Hampton & Leiston FC
Tabella, forma, minden alapján vérsimának kellene lennie, de ismerjük már az ilyeneket, majd a pályán kiderül.
Kettő együtt DNB-be 1,67-ért megküldve. -
pohár
félisten
-
Hunt3r22
őstag
Holnapi napra esetleg van már valami tippetek?
Xr
-
pohár
félisten
válasz szállitó #125393 üzenetére
ja
ma rakom Andersont simán is, meg bepróbálom egy kicsi hendivel is, ha lesz opciója beten (-2,5 körül)
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
spm
tag
Régebb óta olvasgatom az itteni tippeket de nem nagyon emlékszem hogy szóba került volna mostanában a baseball. Akad valaki aki mégis nyomatja a témát? Ha igen, vannak tapasztalatok mit hogyan érdemes? Itt kb. arra gondolok hogy milyen fogadásokkal próbálkoztok: pl. sima győztes, meccs/csapat under/over, stb.
[ Szerkesztve ]
-
sz_abika
addikt
Csak most látom hogy PaddyPoweren van csak Fucsovics páros meccse
2:0ra lehet veretni őket, 1.6 körül adhatják és nálam "1000% FIXED!!!" logoval futna.
PSN: xszabikax
-
sz_abika
addikt
Szöül meccsen másodjára villan be a gól, majd törlödik ^^
-
-
yogibear
addikt
sikerült megint kifogni az egyetlen rizszabáló japót, ahol nem lesz gól szép munka...
„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
sz_abika
addikt
Na látom hogy néptipp státuszba került, úgy hogy biztos ezért csak eddig élt egy félidei Suwon vezetés 2.75ért
-
pohár
félisten
na, ha már hazajöttem ebédelni, az Ulsan meccsére kell 3 gól 2,30-ért, és egy külön szelóra ment két kosár: bosznia +7 & belga meccs over 135 @2,24
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
C0d3r
addikt
-
akooos
veterán
válasz zolynet #125382 üzenetére
2015.09.09.08:29 3265/3319 6-os kötés 500 Ft 500 Ft 0 Ft
ESEMÉNY KIMENETEL ODDS EREDMÉNY
Gwangju - Incheon 1X2 Incheon 2,65 Nyitott
Jeonnam - Seongnam 1X2 Seongnam 2,80 Nyitott
Busan I'Park - Suwon 1X2 Suwon 1,90 Nyitott
FC Szöul - Pohang 1X2 FC Szöul 2,25 Nyitott
Ulsan - Jeonbuk 1X2 Jeonbuk 2,00 Nyitott
Daejon - Jeju 1X2 Jeju 1,75 Nyitott -
zolynet
veterán
lehet dobok egy ilyet öccázé
22414 Busan I'Park - Suwon Suwon V 1,90
22386 FC Szöul - Pohang FC Szöul H 2,20
21847 Ulsan - Jeonbuk Jeonbuk V 2.00
~8.4xLife is too short to stay stock!
-
yogibear
addikt
válasz akooos #125380 üzenetére
Most vette ki a közmunkás. pont mikor 999 perc lett a játékidő
Vagy automatikusan törli 999-nél, mert afelett nem képes megjeleníteni az időt a csúcsprogram.
Pedig 1000 percnél akartam egy print screent csinálni...[ Szerkesztve ]
-
yogibear
addikt
válasz szállitó #125378 üzenetére
háromszor alig 1/2 óra, összesen 1 óra 41 perc... az nem sok...
csak rakni kellett volna... mindig nem lehet 2:0-ra játszani a huginak...ehelyett nyomi szargentínok még majdnem ki is kaptak mehikótól.
csak az volt a mázlim, hogy raktam 2 brazil B-t is külön...
Botafogo RJ 1,60
Bragantino 1,70Brazília 1,81
Argentína 1,51és a négy együtt...
első 3 sima, nyomi argentinok meg D... csak a szokásos legkisebb odds megy el...
[ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
érdekes egy "barátságos" meccs volt ez.
még jó, hogy az 1. fi-ben visszavontak egy gólt, és én over 2.5-re tettem...fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
szab.tam
nagyúr
válasz yogibear #125375 üzenetére
ezen a "lefárasztás mellőzésen" én is gondolkodtam, de valahogy nem.
vagy 2:1 lesz, vagy csinálnak egy szemtelenül under-es 2:0-t.
ami szintén jól fizet.ezeknek egy irányított, 3 szettes meccs nem lefárasztás, hanem egy sima átmozgató edzés...
az igazi nagy szopacs egy vw győzelem lenne.
azon szerintem még mi is meglepődnénk....*****
"Milyen turul?"
remélem, ebbe a poénba nem fektettél sok melót.[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
yogibear
addikt
válasz szab.tam #125374 üzenetére
a Williamsek 2:1-ét tegnap én is mondtam, de valaki rámutatott, hogy nővérke nem fogja feleslegesen lefárasztani hugicát, ezért lesz 2:0... utána Pitbull Vinci következik az elődöntőben Szirénának... a másik ágon Kvitova - Penetta és Travi - Halep lesz majd... Halep már előző meccsén is sérült volt, igaz nyert, de a Travi ellen szerintem kevés lesz... másik ágon Kvitova nyerhet, ellene meg az elődöntőben a Travi, így Sziréna - Travi döntőt vizionálok jelen állás szerint, amire Szirénának azért rá kell pihennie, mert a fehérorosz hústorony kemény ellenfél tud lenni... és ha Sziréna hozza a szokásos "első szettet elveszítem" formáját, akkor a másodikat ellene nem lesz könnyű hozni...
Pró ajánló:
Tovább írja a mesét?
Kevin Anderson szolgáltatatta a US Open egyik szenzációját: a dél-afrikai teniszező a nyolcaddöntőben Murray-t búcsúztatta. A 4 közé Wawrinka testén át vezet az út. Kemény pályán 3-3-ra állnak egymás ellen - vajon ki örülhet majd?
Milyen turul? H turul.
Holnapi Travi meccsre viszont jó lehet a 2:1 - 3,65-ért... mellette a 2:0 - 2,00-ért biztonságinak...
H-ra 1,40 van, ami elég jó odds, már Angyalka ellen is valami 1,44 körül volt Travi oddsa, csak elfeledtem rakni...[ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
válasz yogibear #125373 üzenetére
á, dehogy.
az új takarító srácon szórakoznak az ügyeletes rendszergazdával a vegyi raktárban.
csak nehogy a portáról a biztiőr rájöjjön, mert szerelemféltésből kilövi őket a szolgálati fegyverével...de ez tényleg elég vicces, hogy ez ott senkinek nem tűnik fel.
kivenni is csak azért fogják, mert szórakozásból ezt a topikot előbb olvasgatják, mint a saját oldalukat lektorálnák...****
S. Williams - V. Williams Pontos végeredmény S. Williams 2:1 3,65 Nyitott
[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
szab.tam
nagyúr
EREDMÉNYEK ÉLŐBEN
LABDARÚGÁS
Malajzia 1-2
2. félidő 446p
Szaúd-Arábia***
[link]
még jó, hogy nincs benne ez élőben.
tennék rá....[ Szerkesztve ]
-
-
bammbula
tag
Estére nem nézte ki valaki esetleg a Brazília-Argentína kombót? Nem tudja valaki hol találhatom meg a várható felállást? whoscored.com nem írja
-
Krisz79
őstag
válasz akooos #125362 üzenetére
Kimenetel Odds Eredmény
Svédország - Ausztria (élő) Gólszám 2.5 Több, mint 2,5 1,25 Nyertes
Litvánia - San Marino (élő) Gólszám 3.5 Kevesebb, mint 3,5 1,25 Nyertes
Liechtenstein - Oroszország (élő) Gólszám 4.5 Több, mint 4,5 1,35 Nyertes
Macedónia - Spanyolország (élő) Hendikep 2:0 Spanyolország 2,20 Nyitotthttp://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Krisz79
-
akooos
veterán
Sziasztok, Ákos vagyok, egy BAROM.
2015.09.08.20:06 3258/3312 3-as kötés 5 000 Ft 5 000 Ft 0 Ft
Szlovénia - Észtország 1X2 Szlovénia 1,50 Nyitott
Anglia - Svájc 1X2 Anglia 1,76 Nyitott
Macedónia - Spanyolország Gólszám 1,5 Több, mint 1,5 1,20 NyitottMi a fenéért raktam egy ilyen kis fost oda?
-
Krisz79
őstag
Azt hiszem,szögre akasztom a grafitceruzám....
Csalódott vok.http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Krisz79
-
zolee5016
őstag
válasz szállitó #125349 üzenetére
Eléggé a nyakukon van a Jokerit azért ciki lenne ha Finn nyerné az orosz bajnokságot
miért is...Barisz,AK is nyert már..ez nem csak orosz bajnokság.(kazah,lett ukrán horvát )....pont ezért is nem indulhat senki innen a BL be....[ Szerkesztve ]
Ha meghalsz,te nem tudod,hogy halott vagy,csak a környezetedben élők tudják..és nekik nagyon nehéz...namost ez a helyzet akkor is: ha hülye vagy---
-
yogibear
addikt
Ibra járókeretén vajon cseréltek gumitalpat szünetben vagy még a meccs eleji sem kopott el?
-
szab.tam
nagyúr
orosz meccset szerintem elcsesztem.
5-ös hendire kellett volna tenni a lichteinstein-t.
még egyet be fognak kaparni az oroszok...***
és ahogy leírom, ott is van....
[ Szerkesztve ]
-
zolee5016
őstag
válasz yogibear #125345 üzenetére
2 évente rúgnak 1 gólt...ez most meg is van.........ha nyernének főleg idegenbe...az megismételhetetlen lenne + tuti nemzeti ünnep...
Ha meghalsz,te nem tudod,hogy halott vagy,csak a környezetedben élők tudják..és nekik nagyon nehéz...namost ez a helyzet akkor is: ha hülye vagy---
-
yogibear
addikt
Komoly lenne ha San Marino nyerne 51-es oddsért és 1/2 126-ért...
57' Megvan az összhang a(z) Svédország játékosai között. Passzolgatnak, keresik a lövőhelyzetet.
Csak nem találják, biztos bent maradt az öltözőben.[ Szerkesztve ]
-
zolee5016
őstag
válasz szállitó #125340 üzenetére
+ CSZKA H 2 lehetőség van a C/ d/eszka-Szalufa meccsen holnap......
4,5 + hazai......de szerintem a tutibb 4,5 nél kevesebb és vendég.........[ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
válasz akooos #125338 üzenetére
1.35-ért azért ez elég meleg volt....
Oroszország 4:2
200,00
csábító
de még 100 ft-ot is sajnálok rá.****
83. perc után luxemburgot teszem x2-re....
szerk: ööö, izé. így már mégsem.
akkor moldovát....[ Szerkesztve ]
-
Digestive
veterán
És San Marino elkezdte termelni a gólokat...! 1:26
-
Krisz79
őstag
Gyengén aják elő a spanyolok...
Igaz, végig beckkel az ellenfél...[ Szerkesztve ]
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Krisz79
-
szállitó
senior tag
Mag van az Első San Marino gól
élőben döntetlen vagy San Marino 1,80
Holnapra nagyon gyér a kínálat.
Azarenka-Halep V kis pénzért...
+ CSZKA H[ Szerkesztve ]
-
akooos
veterán
Egy kis sikerélmény:
2015.09.08.21:21 3261/3315 Egyes kötés 7 000 Ft 7 000 Ft 0 Ft
Spanyolország - Olaszország (élő) 1. félidő - 1X2 Spanyolország 1,35 Nyitott45-42 lett
-
szab.tam
nagyúr
válasz pohár #125334 üzenetére
nem azzal lesz a gond:
Liechtenstein - Oroszország (élő) Hendikep 4:0 Liechtenstein 5,50 Nyitott***
az orosz meccsen szeritnem egyértelműen ez a tuti nyerő:
Liechtenstein - Oroszország (élő)
Liechtenstein (Hendikep 6:0)
Odds: 1,30és ez 1.45 volt a félidőben.
ezt szívesen megpakolam volna rendesen, de kevés pénzem van fent, és építkeznem kell.******
(#125339) 4850 oc
szerintem itt nem kell mindenkinek saját tippjei legyenek.
bőven elég, ha képes valaki a másikéból jól csemegézni.
és mondjuk nyer vele....[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz B-L-A-C-K #125329 üzenetére
na, csak nehogy maradjon 0-2 a svédek meccse...
nekem ment az oroszok meccsére egy over 5 1700-zal (1,650), még 3-at rúgjon valaki gyorsan
[ Szerkesztve ]
-
dnl91
tag
kami over
Liechtenstein - Oroszország (élő)
Gólszám 4.5
2015.09.08. 20:45 Több, mint 4,5 1,35
Macedónia - Spanyolország (élő)
Gólszám 2.5
2015.09.08. 20:45 Több, mint 2,5 1,75
Litvánia - San Marino (élő)
Gólszám 2.5
2015.09.08. 20:45 Több, mint 2,5 1,80
Svédország - Ausztria (élő)
Gólszám 3.5
2015.09.08. 20:45 Több, mint 3,5 2,25 -
szab.tam
nagyúr
thx all!
(#125323) B-L-A-C-K
ismersz, nem szoktam utólag okoskodni, hogy tudtam, stb.
de amikor megláttam a szelódat,...
elkezdtem gépelni, de inkább hagytam, nem akartalak előre bosszantani.meccs előtt ausztria nálam egyébként x-re ment.
sima papírokon kívül nálam 3vendég van:
volt, amit raktam is kombiban, sőt most lehet, hogy élőben átvariálom:
svájc, luxemburg, észt.svájc, észt + luxemburg x-et lehet, hogy meg is rakom 2/3-ban.
-
akooos
veterán
válasz Krisz79 #125310 üzenetére
Ne haragudj, nem rajtad nevettem. Csupán a felvetésen, hogy a hiper szuper hazai nemzeti fogadóiroda online oldala valamilyen szinten is karcolja alulról a nemzetközi, ILLEGÁLIS fogadóirodáknál jól bevett és működő szokásokat
Nem egy olyan dolog van a tippmixpron, ami az összes többi oldalnak ellent mond, de nekik ez így jó Emiatt nevettem és emiatt mondtam, hogy ha lehetne pénzt kivenni akkor már milliomos lennék, tekintve, hogy napi szinten megy el 100.000-es várható egy meccsen
Vagy a kedvencem, ami miatt kinevettem a tippmixprot: ha valaki feladja teniszmeccs közben a mérkőzést, akkor automatikusan vesztett lesz a fogadás. Ezt máshol úgy kezelik, hogy 1-es odds lesz belőle Nem egyszer buktam már emiatt és nem egyszer leveleztem a proval, hogy mikor lesz már a bet365 szintjén ezen a téren legalábbHogy on is legyek:
2015.09.08.20:07 3259/3313 4-es kötés 1 000 Ft 1 000 Ft 0 Ft
Svédország - Ausztria 1X2 Ausztria 3,40 Nyitott
Moldova - Montenegró 1X2 Montenegró 2,00 Nyitott
Szlovákia - Ukrajna 1X2 Szlovákia 2,64 Nyitott
Macedónia - Spanyolország Hendikep 2:0 Spanyolország 2,25 Nyitott(#125314) Atti1112:
Nem...8.000 volt a tét erre kötésben egy olyannal, hogy a Szerb - Izlandon több, mint 152,5 pont lesz (1,85).
A kosár EB alatt ez már nem az első
félegy ponton múló fogadásom(#125331) szab.tam:
Nekem kéne az angol és a szlovén győzelem is
[ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
Liechtenstein - Oroszország (élő) 1. félidő - Gólszám 1.5 Több, mint 1,5 3,10 Nyitott
-
Digestive
veterán
Srácok figyelem! EuroSporton Mladenovic - Vinci Nézze mindenki! Ilyen borzalmat nem mindig látni! Erről a meccsről mennek nyugdíjba! Ez a game már 15perce megy! 60-80Mph szervák, meg ami kell!
[ Szerkesztve ]
-
Krisz79
őstag
Ez ment el.
U21Ukrajna - U21Dánia Gólszám 1,5 Több, mint 1,5 1,25 Nyertes
FK Minszk - Slavia Mozír 1X2 FK Minszk 1,55 Nyertes
U21Örményország - U21Románia 1X2 U21Románia 2,20 Nyertes
U21Izland - U21Észak-Írország 1X2 U21Izland 1,45 Nyitotthttp://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Krisz79
-
pohár
félisten
válasz Krisz79 #125310 üzenetére
szerintem azért, mert annyira szerencsétlenek ezek, hogy lenne vagy két éve, mire megcsinálnák ezt a feature-t...
-
Krisz79
őstag
válasz akooos #125307 üzenetére
Mond meg mi volt ennyire nevetséges?
Mivel nincs tapasztalatom,ezért gondoltam kérdezek.
De úgy látom ha némely kommentet visszaolvasná az iró,maga is megrökönyödne... (akinek nem inge,ne vegye magára.)
Köszönöm.#125311) pohár
Láttam aki ide posztolt képet,hogy kiszállhat ,ha elfogadja a kevesebb összeget...
Ezért jött a kérdés...[ Szerkesztve ]
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Krisz79
-
zolee5016
őstag
úgy látszik Kazahoknál bejön az új lada.....még 1 gól,és a és a Barisz 6 ladával jár a követkeező meccsekre idegenbe....
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Lexus, Toyota topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vicces képek
- Filmvilág
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest