Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Digitális Állampolgárság Program
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xantor
tag
válasz polgárjenő #11797 üzenetére
Atlantis
A józan ész olyan ritka manapság, hogy lassan a "szuper erő" kategóriájába sorolható...
-
polgárjenő
tag
azt a fasszopó kurva anyját már nem hiszem el, ha egy csapatra ami akkora szar mint állat under 2,5 gólt rakok kurva kis szorzóval, tabella utolsó előttiek, már első félidőben 2gólt rúgtak. beszarok ezen ha rúgnak mégegyet..... ha a geci overt raktam volna 2-es szorzóért akkor meg az nem jön
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Shkiz0 #11794 üzenetére
Nekem elérhető, de nem azonos a tippmixproval amúgy sem, és nem is lesz még előreláthatólag egy jó darabig biztos.
[ Szerkesztve ]
-
-
WaterWave
veterán
szorult a picsátok mi? :-)
• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
WaterWave
veterán
nah azért csak jött dodig, nálam már rakhatsz egy pipát
• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
stefyY
őstag
Xantor rettegj...ha nem jön a tipped, bajok lesznek
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
gery2123
őstag
Ma két szelvényt raktam meg az általunk összeállított meccsekből. Egy húzósabb, és egy be kell jönni e szelvény
BLACK: Nyerni kel,l mese nincs!
-- PSN_ID: GerY2123
-
-
B-L-A-C-K
titán
Úgy látom ezt telibe fogja verni már alig van meccs... Az osztás hogy legyen? 55 enyém többi a tiétek, megfelel? Ez már tuti jön...
-
stefyY
őstag
Dodigot temettük páran...amikor havertól elindultam haza, ránéztem, második szettben is 4-1-es hátrányban volt...hát nagyot játszott a végén.
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
B-L-A-C-K
titán
válasz NyxNyxNyx #11769 üzenetére
Ha az utolsó két sorban azonosak a betűk, vagy csak 1 db azonos van a 2 egészben (azaz a két alsó sorban + a két emberkében) akkor 100% nyert, ha nem azonosak akkor már dobhatod is ki.
Speedhs: Ja 1,28-ért mi bivaly már hogy szenvedve kell megnyernie ha egyáltalán megnyeri...
[ Szerkesztve ]
-
Speedhs
őstag
Dodig-Ward meccs nagyon bivaly
-
rwin5
őstag
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz B-L-A-C-K #11760 üzenetére
Ó bakker az ember testén is van egy összeg? Akkor még az is lehet, hogy nyertem volna. Amúgy a lóhere mit jelent? Meg az arany, stb.
Dodig még a végén jön... Jó kis meccs lehet.
Szerk.: köszi a válaszokat Akkor nincs gáz. Nem is értettem, hogy hogy váltanak be ékszert a lottózóban.
[ Szerkesztve ]
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
rwin5
őstag
válasz Speedhs #11761 üzenetére
Mindenhol kapható 1K az ára
(#11760) B-L-A-C-K
Viccesek amúgy, nekem a legnagyobb nyereményem 80K-volt tippmixen és a kis trükkösök legalábbis ahol én voltam megnézik a szelót elkezdik háát ennyi pénz tuti nincs, aztán mikor volt, hogy egy nagyobbat és egy kisebbet nyertem a kicsit bezzeg kifizették, és egy külön fiókból vettek elő pénzt amiben volt vagy fél milla.. bezzeg mikor a 80K-t kellett volna mutatta a pénztárgépszerűségét, hogy nincs benne csak kb 15ezer..[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
Na jelen!
Vicces azért hogy a fővárosba a legforgalmasabb lottózókba nem tudnak kifizetni ~300 ezret mert nincs pénz, voltam vagy 5-ben, végül egy kis eldugott postánál szó nélkül ide adták...
A szelót megraktam, látom már necces...
+ 2 bukszából azért az egyik megint befigyelt...
-
stefyY
őstag
Dodig 5-5-ért szervál...talán visszajön
-
DeathBat666
aktív tag
válasz Ps Vita #11752 üzenetére
Ward most már megnyeri szerintem, de most nem tudom miért raktok ellene, alapból jól teniszező, + a hazai pálya is mellette szól..
Tudom, hogy utólag mondom meg stb., de itt Wimbledonban a vizes füvön bármi megtörténhet, én biztos messzire kerülöm ezeket a meccseket.[ Szerkesztve ]
-
WaterWave
veterán
besülne a tenisztippem? tiebreaket jól elszúrta
-
Ps Vita
őstag
Dodig rosszul kezdődik
[ Szerkesztve ]
-
rwin5
őstag
Vízilabda cinkes lesz, ez már nem a régi csapatunk
-
WaterWave
veterán
este Ronaldo a kezdőben
-
giigz
veterán
Akkor már 9 meccs van
pohár: 027 Horvát - Portugál GG H 1,73
Xantor: 041 U19Norvégia - U19Ciprus H 1,45
gery2123: 046 Drogheda - Dundalk H 2,42
rwin5: 131 Kína - Hollandia V 1,35
giigz: 051 Breidablik -1 hendi H 1,88
WaterWave: 015 Dodig - Ward H 1,28
adrian360: 066 San Lorenzo - Argentinos H 1.49
gyuromoj: 045 Follo - Fredrikstad V 1,80
Shkiz0: U19Németország - U19Hollandia GG 1.451.000 Ft -> 76.695 Ft
-
giigz
veterán
B-L-A-C-K
giigz: 051 Breidablik -1 hendi H 1,88
WaterWave: 015 Dodig - Ward H 1,28
adrian360: 066 San Lorenzo - Argentinos H 1.49A 7 meccs már megvan, idáig 1.000 Ft -> 29.385 Ft
-
rwin5
őstag
válasz WaterWave #11731 üzenetére
Ja ez barátságos? ÓÓ.. bár akkor mégjobban benne van a pakliban, hogy a közönséget kiszolgálják egy első félidős sikerrel és kikapnak a G*cibe akkor rakok rá egy 500ast, másik szelón akarok GG-t meg talán Gala kosár de mára ennyi is
tegnapot sajnálom nagyon, ha kicsit okosabban csinálom jött volna 40-50K
[ Szerkesztve ]
-
WaterWave
veterán
két impotens csapat... ma izomból verettetném a Horvátokat, a skótok balfaszkodása miatt, de mondom mi van ha a Portugálok is impotensek lesznek, mert ők is jók ebben a műfajban, főleg egy barátságos meccsen...
gólokra érdemes tenni, vagy GG, vagy Portugál gól aztán kalap kabát jóidő• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
rwin5
őstag
Ez lehet egy 200-ast megérne, de még gondolkozok rajta:
Horvátország - Portugália: félidő:H, végeredmény:V 24,9x -
stefyY
őstag
Köszönöm Mali. 5k várható szevasz
-
giigz
veterán
Akkor idáig:
giigz: 051 Breidablik -1 hendi H 1,88Még kellene tipp B-L-A-C-K-től, janostól, WaterWave-től, Shkizo0-tól, és akkor meg is lenne a 9 meccs.
-
samfishR
senior tag
miami kitomte rendesen a spuröket
-
DeathBat666
aktív tag
Van aki ma élőbe fogja nézni a Miami Heat meccset? Sport 1 adja, 2 kor lesz.
-
janos1988
addikt
A holnapi 3/4-esem már megvan:
021 V
038 H
044 V
048 Vhttps://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
gyuromoj
veterán
Egy ilyenem volt mára:
202 Panathinaikosz - Olympiakosz 2.m. H 1,60 63-52
198 Real Madrid - Barcelona 1.m. H 1,42 76-72
223 U21Hollandia - U21Oroszország H 1,58 5-1
Eredő odds: 3,58976
Tét: 600 Ft
Várható nyeremény: 2155 Ft
BLACK neked pedig ismét gratula!
Írok egy tippet aztán eldöntitek hogy megjátsszátok-e:
045 Follo - Fredrikstad 3,55 3,20 1,80[ Szerkesztve ]
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
B-L-A-C-K
titán
Én rakom meg, és tippmixes tippek jók csak... Azaz mindjárt jön az újság és nézzétek ki. Csak 11-ig legyen kész mert megyek a városba úgy is, szabadnapos vagyok...
És ha lehet értelmes meccseket kellene, ilyen x-eket szerintem nem, bár nekem mind1, de ha nyerni akarunk ne lutrikra mennyünk....
MikE008: Jah, olvass vissza...
[ Szerkesztve ]
-
Chereiose
addikt
Ez a nap is szar volt számomra...nyomorult U21 Német-Spanyolon se tudtak 1,5 fölé hozni, nevetséges.....
-
Ace owner
addikt
válasz DeathBat666 #11699 üzenetére
Húú köszi :'))) Sajnálom hogy ment az undered jpm.
[ Szerkesztve ]
Galaxy Fold 4
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós topik
- Gyúrósok ide!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- BestBuy topik
- Path of Exile (ARPG)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest