- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
WaterWave
üzenetére
Tieppeket mint mindig előre írom majd...

Már is kacagva indul a reggel, csak ne úgy csináld mint régen hogy 50-100 ezerrel rakom, majd ha elment ó csak 10 ezerrel raktam...

Amúgy abszolút nem zavar hogy visszajöttél, de mint olvasgattad a topikot senkinek se hiányoztál, vagyis mikor feljött a neved abból is csak konfliktus volt...

(#58688) pohár: Már mikor ezt beírta gondoltam írni fogsz rá...

-
Ace owner
addikt
válasz
WaterWave
üzenetére
I'm rollin on my own way

Amúgy ez a pizza téma havonta 1x minimum előjön

Szóval, holnapra duplás tippeket tudtok adni? Amiket mostanában látok.. Egyedül inkább nem merek bármit is megrakni..
Miért kell folyton a fesztivált csinálni.. Nem mindegy ki mennyit nyer milyen tétekkel?
-
rwin5
őstag
válasz
WaterWave
üzenetére
Ja ez barátságos? ÓÓ.. bár akkor mégjobban benne van a pakliban, hogy a közönséget kiszolgálják egy első félidős sikerrel és kikapnak a G*cibe
akkor rakok rá egy 500ast, másik szelón akarok GG-t meg talán Gala kosár de mára ennyi istegnapot sajnálom nagyon, ha kicsit okosabban csinálom jött volna 40-50K
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
WaterWave
üzenetére
Lakás amúgy, és a keret már oda megvan, csak konkrét ingatlan nincs még, de persze egy 55"-os 3D TV se jönne rosszul...

Nem tudom mi legyen ezzel a visszafogással, holnapig megálmodom. De az a baj nagyon sok kellene h, D-re hogy értelme legyen, ha 0-1re vezetnének élőben mindjárt más lenne a helyzet.
-
stefyY
őstag
válasz
WaterWave
üzenetére
Nem szoktam se nézni, se rakni páros teniszt...de ahogy nézem, ők a világelsők

139 Serena Willams (H) 1.16x
140 Bryan/Bryan (H) 1.28x
144 Chicago Blackhawks (H) 1.89x
157 Elefántcsontpart (V) 1.50x
162 Svájc (H) 1.18x
170 St. Patricks (H) 1.5x
192 New England (H) 1.82x
199 Brose Bamberg (H) 1.33x
203 Miami Heat (H) 1.45x
220 Mali (H) 1.27xEzeket írtam össze este+éjjel keserves munkával...400 forinttal gondoltam, arra 13k fölött hoz...szerintem nem rossz összeállítás. Vélemények?
-
sch_a
addikt
válasz
WaterWave
üzenetére
Ezek közül maximum a két szélső védő játszana. Majstorovic öreg már, a középpályásoknál vannak jobbak a keretben, Hysén helyére meg ott van Toivonen.
Nem tudom milyen formában vannak, de ha jön vissza abból a pénzből amit Nadalra és Tsongára raktam, akkor az megy a svédekre szerintem.
-
Ace owner
addikt
válasz
WaterWave
üzenetére
Nekem a múltkori brazil nem tudom már mi volt ilyen, rendesen fogtam a fejem, pedig nem vagyok egy jó játékos

Ha a dánok tudnának lőni egy gólt még esküszöm megcsókolnám a lábuk nyomát..Amúgy a dánok melyikek? A pirosak? Nem néztem eddig, meg már térfél csere is volt..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Milyen egeret válasszak?
- Napelem
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- LG LCD és LED TV-k
- Állítólag összeolvadt a OnePlus és a Realme
- Apple asztali gépek
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Crimson Desert
- Diablo IV
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Macbook Air 13,6 M4 10C CPU/8C GPU/16GB/256GB - éjfekete- HUN - MW123MG/A - 4 Ciklus 3 év gari
- iPad felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- MICROSOFT Surface Book 2,13.5", i5-7200U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Tippmixpróra bevezethetnék a kosárlabda/jégkorong kétesélyeket, mert az az 1X-es 1.25 annyira nem tetszik...