- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2015-12-16 12:51 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
sz_abika
addikt
-
v-man
őstag
-
rwin5
őstag
-
giigz
veterán
Én idáig is híres voltam

Amit írtam az pedig igaz. Mindenki tudja, hogy sok szelót utólag raknak ki, vagy raktak ki. Már nem követem őket, ezért nem tudom manapság mi a helyzet, kik írnak oda, de miután többször előfordult, hogy utólag rakják ki, és ellentmondásba kerülnek saját magukkal, így számomra hiteltelen az oldal.

-
Speedhs
őstag
-
pohár
félisten
-
stefyY
őstag
-
Zimmi91
addikt
-
Zimmi91
addikt
-
sz_abika
addikt
-
Shkiz0
nagyúr
-
McCartman
őstag
-
Shkiz0
nagyúr
-
Algotis
addikt
-
Andris837
senior tag
-
gery2123
őstag
-
B-L-A-C-K
titán
-
B-L-A-C-K
titán
-
jpm
senior tag
-
rwin5
őstag
Milyen hangnemben? Én szóltam hozzá 1 szót is? Ha annyira zavarja, gondolom van akkora mogyoró agya, hogy a szeme átsiklik a nevem felett ha látja, hogy kommentelek, egyébként nem tudom mit sír. Ha az emberrel rossz dolog történik, akkor úgy írjam be, hogy dejó elment a pénzem? Vagy ez a srác fordítva gondolja és végül kiderül, hogy a nemi identitása is kicsit homika? Biztos azért ennyire érzékeny lelkű, ha meg annyira zavarja, akkor ő írjon nekem privátot és ne én már neki :-)
-
Daniel Alves
őstag
-
Nataniel
aktív tag
-
B-L-A-C-K
titán
-
Cthulhu Dawn
őstag
-
jpm
senior tag
-
umek7
őstag
-
B-L-A-C-K
titán
-
B-L-A-C-K
titán
Persze, plusz ha elmegy még elviszlek vidámparkba is...
Semmire se vállalok sose felelősséget, ez egy szerencsejáték, ~3x oddsért nem egy életbiztosítás, de szerintem én ~20 ezerrel megrakom...Aki meg jön velem az jön, aki nem nem...
Ezek az Angol - Spanyol nők szépen visszavettek, 8. percben már 2 gól volt most meg 34.-ben ugyan annyi, hogy lesz így min. négy gól...:/
-
B-L-A-C-K
titán
-
néha
aktív tag
-
B-L-A-C-K
titán
Én meg vettem egy kocsit!

-
B-L-A-C-K
titán
Nem tudom kinek mi a sok, nekem nem jött rosszul, de nem ezt nevezném soknak...

-
Speedhs
őstag
-
Speedhs
őstag
-
xenom0rph
őstag
-
WaterWave
veterán
-
néha
aktív tag
-
B-L-A-C-K
titán
-
Zimmi91
addikt
-
Vangelis
félisten
-
giigz
veterán
-
GabN73
addikt
-
rwin5
őstag
-
polgárjenő
tag
-
freaghill
őstag
-
GabN73
addikt
-
giigz
veterán
-
Ps Vita
őstag
-
gery2123
őstag
-
giigz
veterán
-
Ps Vita
őstag
-
Vangelis
félisten
-
B-L-A-C-K
titán
-
B-L-A-C-K
titán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- LEGO klub
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Autós topik
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Apple iPhone 14 /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 85%
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- ÚJ Lenovo Legion Pro 7 - Intel Core U9 275HX, 32GB, 1TB, RTX 5080(16GB), OLED 240Hz
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)