Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
Új hozzászólás Aktív témák
-
NyxNyxNyx
addikt
Jól látom, hogy ennek a Tippmixpro-nak az az egyetlen előnye, hogy állami cég?
(Ha úgy nézzük hátrány, mert ugye itt mindenki nyereséges(
), tehát az államos fosztjuk ki. )
Odds-ok rosszabbak, mint a Bet365-ön és nincs annyi fogadási lehetőség. -
ottoyes
senior tag
..gyökér ez a Sharapova...

-
sch_a
addikt
Sharapova

-
Bati0501
őstag
Nem tudom,nem játszok ott.Annyit tudok,h még eléggé kiforratlan,az odds-ok össze vissza vannak:van,h nagyobb,mint (sima) tippmixen,van,h kisebb,sőt,van,h pl. a bet365-énél is nagyobb.
Más:
Sztem egy próbát megér Lesotho,hátha: [link]
Neten mondjuk egy X2-re tenném...
Szerk: És Kongó? [link] Nekik már mindegy vagy miért ilyen nagy az odds-uk? -
fixi
csendes tag
Meg tudnátok mondani, hogy mért szűnik meg az online tippmix

-
plus44
veterán
na végül egy Mo. Dánia u21, Portugál U21 és S. Williams ment duplázónak 5k-val. Ennyi pénzt ért a mai nap, majd kiderül...
szerk: most nézem csak, felettem a kolléga is hasonlóval száll harcba!

-
gery2123
őstag
Ma ezzel szállok harcba, én is visszavettem a nagy tétekből.

-
Mano_01
aktív tag
Los Angeles Kings - Chicago Blackhawks??
-
sch_a
addikt
Több mint 2 hete regisztráltam tippmixprora és most jött meg az aktiváló e-mail.
De nem akarom aktiválni, mert elrontottam a számlaszámom, nem a végére, hanem az elejére írtam a nullákat. Újra akarok regisztrálni, de kiírja hogy egyedi adat szükséges. Persze az emailben nincs olyan link, ahol törölni lehet a regisztrációt, csak aktiválni... -
Phili
tag
Újra itt,egy kis pihenő után.

Mára tudtok valamit ami biztibb?Dupla v tripla. -
gyuromoj
veterán
Napokban ilyen szelvényeim voltak, visszaváltottam kis tétes játékra:
3/4
73 J-W. Tsonga - R. Federer H 2,07 3-0
71 A. Radwanska - S. Errani V 1,94 0-2
115 Mexikó - Portugália: A mérkőzésen 2,5-nél kevesebb (H) vagy több (V) gól lesz V 1,73 6 gól
83 Los Angeles - Chicago 3.m. V 2,35 3-1
400ft->695ft3/4
122 Jamaika - Mexikó V 1,72 0-1
103 *(0-1) Románia - Trinidad és Tobago H 1,75 4-1
98 Kazahsztán - Bulgária V 1,79 1-2
120 U19Dánia - U19Csehország H 2,00 5-0
400ft->2380ft3/4
165 U19Ausztria - U19Bosznia-Hercegovina H 1,60 6-0
166 U19Lengyelország - U19Spanyolország V 1,47 0-1
167 U19Norvégia - U19Hollandia V 1,60 1-2
164 *(0-1) U19Németország - U19Ciprus H 1,38 3-2
400ft->1380ft -
callmeakos
veterán
Gondoltam ma visszatértek. Olyan mixet tettem mint még senki. Benéztem a számokat. Meg se merem mutatni xd

-
NyxNyxNyx
addikt
Jön a nyár, amikor minden függő olyan sportágakra rak, amikhez egyáltalán nem ért
Imádom mikor pohár beír egy olyan sportot, amiről nem is tudtam, hogy létezik -
Ps Vita
őstag
Buzi vegyespáros....

-
giigz
veterán
Szerintem ezt a barátságos meccset véresen komolyan fogjuk venni, és meglesz a győzelem
20k-t tervezek rakni a győzelmünkre, ha megvan a végleges döntésem, beírom. -
Ps Vita
őstag
válasz
tippmix@
üzenetére
Na ez kinek a másod accja?

Vicces,hogy első hozzászólásoddal egyből beszólsz valakinek,amúgy ennek a topiknak szvsz az a lényege,hogy tippeket adjunk,beszélgessünk a hobbinkról(gondolom legtöbbünknek az a fogadás)
Nem,hogy az e-péniszünk méregessük a nagy nyereményekkel,persze ha nyersz akkor írd be,de itt nem csak az lényeg
Meg gondolom,neked soha se volt olyan,hogy valamit meg akartál rakni,és végül nem merted rakni/megváltoztatad a véleményed egy meccsről
Meg amúgy is be szokta írni ha buk

-
sch_a
addikt
Csak nekem nem akarja odaadni bet365 a kínaiakkal nyert pénzt? Menne másra...
-
adrian360
őstag
Lokomotiv - CSKA meccsre mit mondtok ? idegenben is nyer a moszkva ?
-
WaterWave
veterán
Szövetségi kapitány kijelentette, hogy a fiataloknak ad teret a mai meccsen, ami azt jelenti, hogy pulyák, tapasztalatlanok fognak játszani, érthető, hisz barátságos meccs...
Másik problémám, hogy mély a talaj, most is esik, összevissza fognak ezek csúszkálni, a labda meg gömbölyű
Valaki hendire rakta, lehet simán jön, de úgy érzem, nagyon nem lesz egyszerűsima hazaira 1.28 van, megpörkölöm egy deákkal, az durván 6k haszon, annyit nekem nem ér a magyar csapat, akárhogy nézzük
de majd még filozom rajta, lehet sima lesz -
adrian360
őstag
válasz
szlovibuki
üzenetére
júliusban kezdődnek a európa liga - bajnokok ligája selejtező körök, igaz az elején még a gyenge csapatokkal. mellette megy a svéd norvég finn ír izland bajnokság, onnan is lehet szemezgetni

-
giigz
veterán
válasz
szlovibuki
üzenetére
Augusztus végén

-
giigz
veterán
Kuvaitot megverjük ugye? 10-20k-t fel kellene rá tenni

-
szlovibuki
tag
Mikor ér véget ez az uborkaszezon meccsek tekintetében?
Én ma ezt küldtem meg 50.000 Forinttal:
101 Horvátország - Skócia H 1.29
162 Svájc - Ciprus H 1.18
170 St. Patrick's - Limerick H 1.50Várható nyeremény: 114.165 Ft

-
WaterWave
veterán
megvan .D 8-7 re nyert Kína
)
nem mondom ajándék volt, de jött -
sch_a
addikt
válasz
Ádám16
üzenetére
Sharapovát néztem tegnap, az első szettben borzalmas volt, de aztán összeszedte magát, és voltak nagyon szép pontjai. Ha rakok arra a meccsre, akkor Sharapovara fogok.
Férfiaknál meg szerintem Tsonga - Nadal döntő lesz. Tegnap Djokot néztem, nem volt valami meggyőző. Nadalnak meg csak az első két meccsét láttam, ahol még elég vérszegény volt, de biztos feljavult már azóta a játéka. Itt szerintem verni fogja Djokovicot.
Közben már 7-4 Kínának. Még meccs előtt megraktam én is a tanácsotokra.

-
WaterWave
veterán
félidőben Kína - Orosz 4:3
-
Ps Vita
őstag
Ma Azarenka vagy Sarapova?

-
giigz
veterán
válasz
tippmix@
üzenetére
Szerintem te csak egy irigy 15 éves vagy, ha ebben az évben te is 200k haszonban lennél, szvsz. nem írnál ilyeneket.
Mióta írok a fórumra, kb. bő 3 éve, azóta a szelvényeim 90%-át előre beírtam, és azt is, hogy mennyivel rakom. Szinte forintra pontosan beszámoltam arról, hogy mennyiben vagyok, és bármikor buktam, közöltem a buktát is. Ha ezt nem látod be, akkor olvass vissza, ezzel csak magadat minősíted, bár azt hiszem egy ilyen hsz. után te is tisztában vagy vele, hogy neked nem velem van bajod, hanem saját magaddal.
-
gery2123
őstag
válasz
Ps Vita
üzenetére
Minium Odds nincs.
Úgy van hogy pl felraksz 5000 et. Akkor lesz a számládon 10.de a bónusz 5000 csak akkor tudod használni, ha a befizetett összeget már egyszer megforgattad. Ha nyer ha bukik. Ha ez megvan, akkor már tudsz a bonusszal is fogadni. Én egy 5 ost raktam fel, és 30 ezer kellet fogadni. Arra meg figyelni kell, hogy ha a bonusszal fogadsz azt a bónusz értékhez adja hozzá. Tehát ha elbukod a felrakott pénzt, és tudsz fogadni a bonusszal, akkor amit nyersz belőle azt nem tudod kivenni addig amíg nem teljesited a feltételeket. Én ha jól emlékszem az élő fogadás is szamit -
giigz
veterán
Azért ez nem gyenge, hogy a Sao Paolo kikap egy kicsapattól. Ez kb. egy Vidi-Siófok szintű meccs volt, és 0-1... Így -5k...
-
Ps Vita
őstag
válasz
NyxNyxNyx
üzenetére
Még egy kérdés:
Fel töltök mondjuk 15k-t,aztán fogadok egy valamire 1,5-ért,bejön van 22500-m plusz még kapok ugye akkor 15-t,az 37500 ,ezt újra lebukom15-re,ilyenkor az alaptőkét se lehet kivenni,szóval addig bent marad a pénzem,amíg nem lesz belőle 90k?Más,a bónuszt,csak akkor kapom meg,ha az adott összeget egyszer megforgatom egy min. 1,5-s Oddson,vagy egyből ahogy belépek?
Bocsi,hogy ilyen hülyeségeket kérdezek,de szeretek biztosra menni

-
WaterWave
veterán
nah Kínát megtoltam, esett az oddsa dögivel, de elcsíptem még 1.55 ön
ha jön akkor délutánra összepakolok valamit -
L_YKing
addikt
Baszki. Azért azt hittem , hogy rendes játékidőben behúzza a Pittsbourgh.

-
ottoyes
senior tag
Blekin kívül is van itt néhány hozzáértő,és olyan is,aki csak olvas...+néhány jóarc.A többit nem kommentálnám..csak annyit:bizonyos dolgokat mindenki lát,és eldöntheti kinek a szavára/tippjeire ad!..húúúú de kurv@ bölcs vagyok még hajnalban is!:-) sok szerencsét!
-
tippmix@
újonc
De fogadok nem tetted meg mert elment volna,és ilyenkor benyögöd mégsem tettem meg srácok mert.....
követem ami itt folyik a topikba csak ezért regisztráltam be mert idegesítő ami itt folyik!Emlékszem állandó jelleggel,meccsek után linkelgettél röhejes vagy.
Annyira idegesít amit csinálsz hogy szinte már szánalmas!Első illetve utolsó hozzászokásom volt itt ebben a topikban!
B-L-A-C-K Egyetlen akit itt komolyan lehet venni és valamilyen szinten ért is ahhoz amit csinál....
OFF vége
-
stefyY
őstag
Boston a második percben vezet
GO BRUINS! 
-
NyxNyxNyx
addikt
"Vicceskedik" a Sao Paulo, még jó hogy nem tettem.
-
plus44
veterán
Holnap nálam Kuvait gól már tuti.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
Cthulhu Dawn
üzenetére
Érdekesen van ez megoldva
Több kommentem van, mint neked, de még így is várnom kell elég sokat, míg senior tag leszek, nem hogy őstag...3év-re számítok addig... van időm kigondolni az avataromat.
-
NyxNyxNyx
addikt
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
GabN73
üzenetére
Ja várjál de lehet most is. Igen, szerintem így van. Megzavart, hogy a kolléga 45 ezret írt előttem. Szóval a tét és a befizetés összegét kell megforgatni 3-szor, miután megforgattad az befizetést, tehát 105k-t 15k befizetés esetén. Ez amúgy hamar megvan. Nem tudom hirtelen élő beleszámít-e.
Ps Vita: Nem hiszem, hogy ez szükséges

1.Regisztrálásnál igénylést bepipálod
2.kapsz egy ajánlatkódot, ezután az "Ügyfelek" menüben, az "Ajánlatkód megadása"-nál beírod a kódot
3. Fogadgatsz, amint eléred a 15k-t tétekben megkapod a másik 15k-t
4. Fogadsz, mint a veszett és amint meglesz a 90k össztét kivehetek1.5 ods-nak kell lennie legalább amire fogadsz, itt le van írva
nem kell ezt túlbonyolítani, fogadsz sokszor és majd egyszer csak kiveheted.
-
stefyY
őstag
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
Ps Vita
üzenetére
Összesen kell 45 k tétben rakni. Tehát feltöltesz 15-t, azt hiszem egyből rárakják a számládra a +15-t, de azt még nem tudod kivenni és alatta írja, hogy mennyit kell megforgatni.
Tök mind1, hogy nyert-e, a tét számít. Amikor eléred az össz 45k tétet ki vehetsz mindent.
-
Ps Vita
őstag
válasz
Cthulhu Dawn
üzenetére
Amúgy ez ,hogy van,ha regisztrálsz,akkor kapsz 15k-t és ha 45-t csinálsz belőle kiveheted?

Vagy,hogy?
Légyszíves mondjátok el
-
pohár
félisten
17-én Tahiti - Nigéria meccs, MÉG 1,83 az over 3,5 gól, én megtettem, biztos ami biztos...
éjszakára kellene egy Dodgers, Sao Paolo -1AHC, hát hokit szerintem kihagyom, annyi tippet láttam arra meccsre, inkább nem kockáztatok

-
NyxNyxNyx
addikt
nem tudom miért vagyok telhetetlen
még ráraktam Belgiumot és Horvátországot... Most erre várhatok péntekig...De jöttek az urukhajok

Cthulhu Dawn: Utóbbi. Akár 200Ft-onként is megforgathatod, korrekt bónusz.

-
Cthulhu Dawn
őstag
Bet365-ön ez a 15k-s kezdő bónuszt egyben kell 3x megjátszani vagy csak annyi a lényeg, hogy megmozgass 45-t?
-
giigz
veterán
Na Uruguay, ezt a picit bírjátok ki, 5k -> 11k
Ha jön, ez a 11k megy a Sao Paolora 
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S20 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4145
- Eladó Apple iPhone 14 128GB Fekete / AKKU 100% / 12 hónap jótállással!
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
), tehát az államos fosztjuk ki. )

De nem akarom aktiválni, mert elrontottam a számlaszámom, nem a végére, hanem az elejére írtam a nullákat. Újra akarok regisztrálni, de kiírja hogy egyedi adat szükséges. Persze az emailben nincs olyan link, ahol törölni lehet a regisztrációt, csak aktiválni...