Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Digitális Állampolgárság Program
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mano_01
aktív tag
válasz enginev3.0 #11999 üzenetére
X...
"Mindannyian keresünk valakit, azt a különleges személyt, aki majd megadja azt, ami hiányzik az életünkből. Valakit, aki képes társaságot nyújtani, vagy segítséget, vagy biztonságot, és néha, ha nagyon keressük, megtaláljuk azt, aki képes mindhármat nyújtani. Igen, mindannyian keresünk valakit, és h
-
enginev3.0
félisten
válasz enginev3.0 #11998 üzenetére
Mondtam hogy kikapnak, mert így ment el a szelvényem
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
Chereiose
addikt
Szaros U21 megint megszívat... mocsok szar ahogy van
-
stefyY
őstag
Norvég meccsre 2-3 gól, Fehéroroszra kérnék max 2őt.
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
Bati0501
őstag
Ma,h megkaptam a matek négyest évvégére-sose voltam semmiből se hármas,de most rezgett a léc,na mindegy-ennek örömére bementem a postára és kikértem az újságot és kinéztem egy meccset,aminek az odds-a kettő feletti volt,így lett az Irak-Japán V és most néztem negyed órája,h a 89. percben lőttek egy gólt a japánok,így bejött. bezzeg,amikor nem tom mennyi pöcsölök egy szelvénnyel,úgy is elmegy,szoktam is mondani másoknak,h nem kell annyit gondolkozni,nem lesz jobb.
Így lett 1000-ből 2130 Forint. Nem kell telhetetlennek lenni... -
B-L-A-C-K
titán
Svájc úgy látom szopik, még jó hogy nem raktam a 3-as kötés miatt....
barca0519951: Én meg jó hogy megszegtem az ígéretem...
[ Szerkesztve ]
-
L_YKing
addikt
Több mint 2hete nem mixeltem!!!
Király vagyok vagy király vagyok?
Ami írtam tippet se raktam meg.Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
Jarod1
veterán
Hűha, Japán győzelem necces volt de megvan
1 Dél-Afrika Közép-afrikai Köztársaság v Dél-Afrika
(Játékidő eredménye) 06/08/2013 Egyik sem 2.30 Nyert
2 Elefántcsontpart Gambia v Elefántcsontpart
(Játékidő eredménye) 06/08/2013 Egyik sem 1.44 Nyert
3 Egyiptom Zimbabwe v Egyiptom
(Játékidő eredménye) 06/09/2013 Egyik sem 2.00 Nyert
4 Dél-Korea Dél-Korea v Üzbegisztán
(Játékidő eredménye) 06/11/2013 Egyik sem 1.53 Nyert
5 Ausztrália Ausztrália v Jordánia
(Játékidő eredménye) 06/11/2013 Egyik sem 1.33 Nyert
6 Japán Irak v Japán
(Játékidő eredménye) 06/11/2013 Egyik sem 1.90 Függőben
Többszörös
Fogadás típusa Fogadások száma Tétegység Tét Nyeremény Nyereség
6-os gyűjtő 1 500,00 500,00 12 966,63 -
DeathBat666
aktív tag
Holnap Stanley Cup (NHL)
Go Bruins! -
Chereiose
addikt
Ecuador-Argentina szerintetek? én V re gondoltam, de Ecuador otthon a magaslati levegő miatt mostanában hozza a meccseket. Argentína pedig már szinte biztosan kijut a VB-re. Szóval az X re is elég szép esély van
-
Jarod1
veterán
no akkor gyerünk japán...
-
giigz
veterán
SUPER DOUBLE 1000000000%
1) Norway vs Italy
Tip : Over 2.5 goals
Odd : 2.102) Colombia vs Peru
Tip : 1 home win
Odd : 1.45Odds total is : 3.05
Stake : Bet over 799 $. -
stefyY
őstag
válasz Carline #11973 üzenetére
Az enyémet törölték.
Előbbi mixen nem is volt De ahogy játszhatott Janowicz, lehet nem is baj, ha törölték azt, amire raktam...
[ Szerkesztve ]
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
Chereiose
addikt
El kéne csípni ma valami nagy szorzót, annyi válogatott meccs van ma, jó oddsokkal
[ Szerkesztve ]
-
stefyY
őstag
Janowicz meccs törölve, most nézem...remek.
-
Ps Vita
őstag
válasz polgárjenő #11967 üzenetére
Amúgy az egész felület is megújult
-
WaterWave
veterán
oké nah akkor ment egy nagy Dániára, hendit nem mertem, mert Donyeckből az egyik játékos erősíti az Örményeket
ha ezt se hozzák le a Dánok akkor semmit• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
Ps Vita
őstag
Betclicen már 17 000 a Cashback
-
polgárjenő
tag
a mai svéd - feröer meccsen előfordulhat hogy 7 vagy több gól lesz?
nagy tétes szelvényre készülök, és a 6,5 underre 1.11-es szorzó van ami nagyon csábít.ahogy néztem, a svédeknél jobb csapatok is csak max 6-al verték őket
[ Szerkesztve ]
-
Chereiose
addikt
Ecuador - Argentína V 2,85 ért?
-
WaterWave
veterán
nem értem hogy jön ide JorDÁNIA, mikor köszönőviszonyban sincs az Örményekkel
[ Szerkesztve ]
• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
WaterWave
veterán
Dánok ma mennyire esélyesek? Örmények nem valami világverő csapat
• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
rwin5
őstag
Kikaptunk 5-4-re a büntetőpárbajban, így USA-MAGYARORSZÁG 15:14 (1:3, 2:1, 4:2, 2:3 - 6:5) - ötméteresekkel
-
rwin5
őstag
Döntetlent játszottunk USA-val most vannak az ötméteresek, mondtam, hogy kár erre fogadni, ez már nem a régi csapat
-
rwin5
őstag
Asszem kínát ma szarrá verik
-
B-L-A-C-K
titán
-
Ace owner
addikt
Én ma inkább kihagytam, sok sikert nektek, holnap visszaszállok a biznicbe
Galaxy Fold 4
-
gery2123
őstag
En mára egy ausztrál, holland, és dán győzelmet raktam aproval. :-D
Eddig ausztrál győzelem 4-0. Csak így tovább-- PSN_ID: GerY2123
-
WaterWave
veterán
Monfils breakelőny
-
WaterWave
veterán
-
-
stefyY
őstag
válasz ANDROID??? #11939 üzenetére
Svéd-Feröer H-X?
-
tami92
aktív tag
bocsi hogy ilyet írok ide, de hátha a köztetek lévő budapesti lakosok tud valamit.
Most végzek technikusként, szakmám szerint CAD-CAM Informatikus, de igazából mindent meghallgatnék Egy szó mint száz, valamilyen állást szeretnék Budapesten. Előre is köszi"Nem kell a vakot mindenáron átsegíteni a gyalogatkelohelyen, lehet nem is arra akar menni." by Bendegúz98
-
ANDROID???
addikt
Sziasztok ezekből szemezgettem:
085 H-X Ausztália - Jordánia
087 H Dél-Korea – Üzbeg.
090 X-V Irán – Libanon
091H-X Fehéro. - Finn
097 H-X Svéd-Feröer
098 H-X (inkább talán H) Dánia - Örmény
104 H Kolumbia - Peru
117 H-X Chile - Bolívia
131 H Kína - Holland
143 V Haiti - Olasz
148 V Spanyol – Ír (aztán lehet meglepőt csinál a H)Van a kiemelteken kívül még rakható, vagy már a kiemelt is érdekes??
-
WaterWave
veterán
reggelt, mára:
G. Monfils - M. Raonic H 2.30
-
stefyY
őstag
Egyszer élünk:
Janowicz
Real Madrid kosár
Fehérorosz-Finn under 2,5
Dánia
Kolumbia
Venezuela-Uruguay under 2,5
Mexikó-Costa Rica 2-3 gól
USA-Panama 2-3 gól
Hollandia
Norvégia-Macedónia 2-3 gól
Orosz kézi
Horvát kézi
Santos-Atletico MG 2-3 gól
Portuguesa-Fluminense nem szerez gólt mindkét csapatTét: 300 forint
Várható nyeremény: 172930 forint"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
sz_abika
addikt
-
Mano_01
aktív tag
válasz B-L-A-C-K #11928 üzenetére
mi kell ha nem tudas?
[ Szerkesztve ]
"Mindannyian keresünk valakit, azt a különleges személyt, aki majd megadja azt, ami hiányzik az életünkből. Valakit, aki képes társaságot nyújtani, vagy segítséget, vagy biztonságot, és néha, ha nagyon keressük, megtaláljuk azt, aki képes mindhármat nyújtani. Igen, mindannyian keresünk valakit, és h
-
Mano_01
aktív tag
válasz tami92 #11925 üzenetére
nezted hogy kerult a tojasba a penz?
-
gyuromoj
veterán
Amúgy mennyi tipp jött a közös szelón?
Enyém meglettPSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
tami92
aktív tag
Most nézem a Discoveryn ezt a Dinamo gyerekez, és 1 fontbol nyert 10e fontot. Megtaníthatna erre a trükkre
"Nem kell a vakot mindenáron átsegíteni a gyalogatkelohelyen, lehet nem is arra akar menni." by Bendegúz98
-
B-L-A-C-K
titán
Holnap se rakok, mert csak 1 értelmes meccset találtam de az is 3 kötésben van. Ha nincs piros lap, szerintem simán nyer:
U19Svájc - U19Szlovákia H
-
stefyY
őstag
012 P. Petzschner - J. Janowicz 1.35 V
081 Real Madrid - Barcelona 1.43 H
094 Fehéroroszország - Finnország: A mérkőzésen 2,5-nél kevesebb (H) vagy több (V) gól lesz 1.60 H
098 Dánia - Örményország 1.29 H
103 Kolumbia - Peru 1.34 H
115 Venezuela - Uruguay: A mérkőzésen 2,5-nél kevesebb (H) vagy több (V) gól lesz 1.81 H
116 Chile - Bolívia 1.22 H
124 Mexikó - Costa Rica: A mérkőzésen 0 vagy 1 (H), 2 vagy 3 (D), 4 vagy több (V) gól lesz 1.93 D
129 USA - Panama: A mérkőzésen 0 vagy 1 (H), 2 vagy 3 (D), 4 vagy több (V) gól lesz 1.93 D
131 Kína - Hollandia 1.25 V
139 Norvégia - Macedónia: A mérkőzésen 0 vagy 1 (H), 2 vagy 3 (D), 4 vagy több (V) gól lesz 1.93 D
179 Oroszország - Szerbia 1.43 H
190 Szlovákia - Horvátország 1.30 V
214 Santos - Atlético MG: A mérkőzésen 0 vagy 1 (H), 2 vagy 3 (D), 4 vagy több (V) gól lesz 1.93 DOdds: 380.14x
Lehet válogatni.
-
gery2123
őstag
válasz janos1988 #11918 üzenetére
Drogheda-Dundalak 0-1
Ez egy nagyon nyomorék meccs volt. Esküszöm neked a járásiba jobban játszanak ezektől. Semmit nem láttam csak azt hogy mindenki a levegőbe kapálózott,rugdosott, egy értelmes passz nem volt. Még egyszer ilyen favágó nyomorék bandára nem fogadok. Egy vicc volt.Bocs nem neked ment
[ Szerkesztve ]
-- PSN_ID: GerY2123
-
janos1988
addikt
válasz janos1988 #11894 üzenetére
Na elmennek a picsába ha itt lesz meg a 4+ gól. Direkt a másik über kamira rakom őket...
Chereiose: Nem szar az, csak jókor kell megpukkasztani őket, mint pl. holnap
[ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
stefyY
őstag
Papíron esélyesebb csapat góljára magasabb az odds?
-
stefyY
őstag
Mixen magyar pólósok oddsa lement elég csúnyán...amennyit nap közben adtak értük, olyan 1.35 körül jó is lett volna, de már csak 1.19...ennyiért nincs benne value.
[ Szerkesztve ]
-
giigz
veterán
Lényeg a lényeg, CR góllal nyert Portugália, de kár, hogy nem raktam...
-
stefyY
őstag
076 B. Becker - B. Tomic 1.75 H
083 San Antonio - Miami 2.02 V
088 Irak - Japán 2.13 V
094 Fehéroroszország - Finnország: A mérkőzésen 2,5-nél kevesebb (H) vagy több (V) gól lesz 1.60 H
124 Mexikó - Costa Rica: A mérkőzésen 0 vagy 1 (H), 2 vagy 3 (D), 4 vagy több (V) gól lesz 1.93 D
135 Kína - Hollandia: A mérkőzésen 2,5-nél kevesebb (H) vagy több (V) gól lesz 1.59 V
139 Norvégia - Macedónia: A mérkőzésen 0 vagy 1 (H), 2 vagy 3 (D), 4 vagy több (V) gól lesz 1.93 D6/7-ben 100-as alaptétre 27k fölött hoz...vélemények?
-
pohár
félisten
válasz Ace owner #11902 üzenetére
jaaa, mint ha ott is lenne valami... google segít mindenkinek
giigz... persze persze, én leszek a feje a szervezetnek
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
ááááá, ennél sokkal több van, csak azok nem tudom, hogy hova lettek feltöltve
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós topik
- Gyúrósok ide!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- BestBuy topik
- Path of Exile (ARPG)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest