- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
ρσгτσ
addikt
válasz
beach head #35168 üzenetére
Mert gyenge a szoftveres support.
Ha elégedett vagy a mostani FW -vel, akkor annyira nem lényeges frissíteni. Inkább akkor érdekes, ha valamilyen főverzió vagy felület frissítés van. Már ha az neked fontos.
Pl. voltak olyan készülékek, amik Android TV -n kezdték az életüket, és végül ott meg is ragadtak. Közben már volt rá Google TV is.
IMG -vel általában vissza lehet térni. Droid főverziót én még nem downgradeltem, de az egyik fórumrársnak az is visszament. Mondjuk az is ritka, ha egy droidos TV főverziót ugrik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Metal topik
- One mobilszolgáltatások
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Második bétánál jár a One UI 8
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Milyen széket vegyek?
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged