- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
freeland0806
tag
válasz
Cool Face #35119 üzenetére
Szia,
Tulajdonképpen két tábor van.
Akik azt mondják, hogy akad és akik azt mondják, hogy nem. Én az akadozósok táborát erősítem, ami csak játék képmóddal orvosolható, amihez külső eszköz (konzol, okosító pl) szükséges.
Viszont másoknak meg jók a tapasztalatai és dícsérik. Szóval igen lutri. Hogy lesz e javítás hozzá update formájában, lehet e egyáltalán így javítani ezt az egészet rejtély. Eddig nem úgy tűnik.Ebben az árkategóriában értelmes opció még a Hisense lehetett volna (U7NQ pl), de egyrészt nem akarnék úgy ajánlani tévét, hogy nincs tapasztalatom róla. Másrészt meg pont ebben a 75" méretben a Hisense tudtommal IPS-ADS, ami nem tudom téged mennyire zavarna, de tudni kell róla, hogy a VA paneltől nagyon eltér. Ez attól függ mik az igényeid, de mivel Oled is szóba jött aminek végtelen a kontrasztja és tökéletes a feketéje, így én úgy gondolom nem neked való, hacsak nem kulcsfontosságú a jó betekintési szög.
Ahogy írod is, hogy ha csak a képminőséget nézzük úgy jó vétel a C805. Azt tudom tanácsolni, hogy ha sürgős a vásárlás akkor nézd meg, aztán ha nem jó akkor visszaküldöd. Alternatíva ebben az árkategóriában a Hisense, de ha az nem jó a panel miatt, akkor sajnos mélyebben a zsebbe kell nyúlni vagy lejjebb menni kategóriában
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Plazma TV topic
- Háztartási gépek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Trollok komolyan
- Yettel topik
- Béta iOS-t használók topikja
- Samsung LCD és LED TV-k
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- BESZÁMÍTÁS! XFX MERC 310 RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged