Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• freeland0806

tag

válasz Cool Face #35119 üzenetére

Szia,
    Tulajdonképpen két tábor van.
    Akik azt mondják, hogy akad és akik azt mondják, hogy nem. Én az akadozósok táborát erősítem, ami csak játék képmóddal orvosolható, amihez külső eszköz (konzol, okosító pl) szükséges.
    Viszont másoknak meg jók a tapasztalatai és dícsérik. Szóval igen lutri. Hogy lesz e javítás hozzá update formájában, lehet e egyáltalán így javítani ezt az egészet rejtély. Eddig nem úgy tűnik.

Ebben az árkategóriában értelmes opció még a Hisense lehetett volna (U7NQ pl), de egyrészt nem akarnék úgy ajánlani tévét, hogy nincs tapasztalatom róla. Másrészt meg pont ebben a 75" méretben a Hisense tudtommal IPS-ADS, ami nem tudom téged mennyire zavarna, de tudni kell róla, hogy a VA paneltől nagyon eltér. Ez attól függ mik az igényeid, de mivel Oled is szóba jött aminek végtelen a kontrasztja és tökéletes a feketéje, így én úgy gondolom nem neked való, hacsak nem kulcsfontosságú a jó betekintési szög.

Ahogy írod is, hogy ha csak a képminőséget nézzük úgy jó vétel a C805. Azt tudom tanácsolni, hogy ha sürgős a vásárlás akkor nézd meg, aztán ha nem jó akkor visszaküldöd. Alternatíva ebben az árkategóriában a Hisense, de ha az nem jó a panel miatt, akkor sajnos mélyebben a zsebbe kell nyúlni vagy lejjebb menni kategóriában

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés