Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Én és a számítógép
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
ρσгτσ
addikt
válasz
beach head #35177 üzenetére
Korábban az egyik fórumrárs linkelte, hogy meg lehet oldani a Play store ikont. Én nem variáltam vele, mert nekem nagyjából annyiból áll az áruház használat, hogy TV vásárláskor felteszem, ami nekem kell és annyi.
Filmeket sem nagyon vásárolgatok onnan. Ha néha kell egy-egy app, azt meg telefonon keresztül felteszem TV -re.
Assistant -ot szintén nem használom, mert vannak otthon külön vezérlőim. Így nem tudom mi nem jó rajta. Vagyis...összességében biztosan nem oké ez az egész smart home integráció. Eleve kikapcsolás után elveszti a TV a kapcsolatot a Home -mal, bármit állítasz.
Ez mondjuk elég általános probléma, és jelen van Roku -n, meg egyebeken is. Nem is újdonság. Nem értem, hogy ezt legalább droidon miért nem tudják normálisan megoldani. De ez ugye megint nem a TCL sara.
Nem tudom erre gondolsz -e, vagy valami más probléma is van -e vele. Van egy-két OS, amin tök jól működik, ha éppen nincs régiós korlát.
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG (QE65QN800DTXXH) 165CM 8K NEO Q-LED UJ MODELL! AKCIÓ!
- Samsung 55" QLED 4K Q60D Smart Quantum HDR TV
- ÚJ Samsung 65" Neo QLED 4K QN90F Vision AI Smart TV (2025) QN70F QN80F QN85F 3év
- SAMSUNG (QE50LS03D FRAME) 127CM Q-LED SMART PRÉMIUM ART TV ! uj modell AKCIÓ
- LG 55UT80003LA 55 colos UHD AI UT80 4K Smart TV Magic Távirányítóval!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,,MS3433
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3286
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest