- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bnorci71
addikt
válasz
Detached #35173 üzenetére
nem vagyok guru sajna
én úgy csináltam, hogy Pc-n az egész meghajtó meg van osztva, jelszó van beállítva mert ez is feltétele a távoli belépésnek.
Utána a Kodiba nem az első 2 kép alapján hanem
-a 3. képtől az új hálózat hozzáadása
-Ip. cím alapján adom hozzá
-a felhasználó/jelszó megadása és ennyi - a megosztott mappa megadást itt kihagyomutána már tallózva tudom a könyvtárakat hozzáadni
esőre ez kicsit bonyolultabb de én a felületét sokkal jobban szeretem mint a Plex az csicsás meg minden, de cserébe tud olyan baromságokat, hogy nem lát komplett mappát mert nem úgy van elnevezve a sorozat ahogy gondolja de jártam már úgy hogy a Star Trek esetén másik sorozatot játszott leOrville helyet mondjuk a S.N.W.-t
-
Swenk
aktív tag
válasz
Detached #28571 üzenetére
65C805. Én feltettem usb-ről. Nekem minden eddigi Fw-nél jobb, tv nézésre, stream szolgáltatókra használom főleg, nagyon ritkán Nas filmekre saját vimu playerrel.
Aztán, hogy lesz valami, ami frissülni akar, azt én nem tudom. De ha jön egy frissebb, én tutti felteszem, mert azt gondolom, hogy volt már egy csomó tesztelési lehetősége a fejlesztőknek, nem hiszem, hogy rosszabbat, kevésbbé használható fw-t csinálnának. Az utóbbi fél év egyértelműen bizonyítja, hogy dolgoznak, alakítják a szoftvert.
Éljen az optimizmus! -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió + Számla + Garancia
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged