Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Szevam: Csányi Vilmos - Az elveszett ember
-
LOGOUT
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
boborján2
senior tag
Úgy érted hogy gyorsindítás be vagy ki?
Ha igen akkor a saját taoasztalatom az ,hogy 65C835-el egy ősrégi firmware -el,voltak a gyorsindítással bugok. Leginkább hanghibák voltak kb. 1 hét után. (napi átlag 4-5 be/kikapcs).
Azután felraktam rá egy új(abb) firmware-t ami ezt javította meg még 1-2 apróságot. netflix mikrolagg meg ilyesmi)
Az tuti hogy ezzel a gyorsindítás is megjavult. De 3-4 hétnél hosszabban még nem tudtam tesztelni ,mert vagy áramszünet van pl. vihar miatt, vagy ilyenkor eleve áramtalanítom. Vagy ha elutazunk 1-2 napra akkor azért áramtalanítom.
Szerintem erre nincs egyértelmű válasz. Ha a sajátomból indulok ki ,akkor azt mondom tipus/firmware függő hogy használható marad e a gyorsindítás vagy érdemesebb kikapcsolni. Használd gyorsban és ha bugosodik akkor kapcsold ki.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 65UR78003LK 65" 4K Smart TV
- Hisense 50E76GQ Gamer QLED Smart LED Televízió, 126 cm, 4K Ultra HD
- Samsung 32 QLED The Frame QE32LS03CBU! Bontatlan!
- ÚJ Samsung 65" Neo QLED 4K QN90F Vision AI Smart TV (2025) QN70F QN80F QN85F 3év
- SAMSUNG (QE50LS03D FRAME) 127CM Q-LED SMART PRÉMIUM ART TV ! uj modell AKCIÓ
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3469, 95% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 PLUS CM 650W
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest