- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- perge666: Anbernic kézikonzolok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
samu2062
senior tag
válasz
kutyuska #14788 üzenetére
Köszönöm!
Jól indultam el, mert én is mozi módba raktam, az tűnt a legjobbnak. Sokat akkor nem kellett vele vesződni, azt a két értéket beállítottam még amit írt, azt kész.
Kipróbáltam azt is, amiről írta, hogy ha bekapcsolom villódzhat tőle a képernyő. Bizony villódzik, elég frankón, ki is kapcsoltam gyorsan.Kiskutya köszönöm, de nálam úgynéz ki jó minden. Nem tudom melyik verzió van fönt, majd megnézem, mert üzembehelyezés után, frissített is egyből, ha jól láttam. Azért észben tartom az ajánlásod.
-
mikrofon
veterán
TCL c825-ön szeretném a hozzá adott kamerát beüzemelni videó híváshoz. Messengerrel össze lehet kötni vagy melyik alkalmazással használható?
-
confuser
senior tag
válasz
mrszekely #14789 üzenetére
Én használtam már párszor, eddig rendben volt. Én Sambán megosztott HDD-ről érem el rajta a HD/FHD filmeket, Wifi-n keresztül, igaz elég közel van a Routerhez. Egyszer próbáltam a TV USB-jére csatlakoztatva is a belső lejátszót, az sem tűnt rossznak, persze nem egy Kodi.
-
mrszekely
csendes tag
Sziasztok!
Valaki esetleg használ C835/839-en Kodit? Mennyire megbízható?
Van egy 2017-es Shieldem (szintén Kodi-t futtatok rajta), de úgy érzem, hogy azzal nem tudnám kihasználni a TV képességeit. (DV,HDR10+,stb)
Azt gondoltam, hogy TV-re felrakom a KODI-t és a külső tárolót a USB-re kötöm,így kiváltva az nVidiát.Köszi a választ.
-
saelin
veterán
válasz
Phoenixy #14762 üzenetére
Tud VRR-t. Nálam a PS5 gond nélkül felismerte. ALLM is van benne. A game master pro az valszeg nincs benne, csak a sima ott kell bekapcsolni az ALLM-et is.
Itt vagy egy összehasonlítás is róla. Kb ugyan az a kettő, csak az egyik nagyobb.
-
samu2062
senior tag
Sziasztok!
Kislányom kapott karira, egy 43P615-öst.
Ez egy alap TV (11 évesnek teljesen jó lesz), ennek ellenére van rá ajánlott kép és egyéb beállítás valahol? Vagy ilyen alsó polcosnál nem érdemes törődni ezzel és állítsak be valami képmódot, ami tetszik?
(Keresésre nem találtam semmit ezügyben, az összefoglaló meg nem nyílik meg, ha van egyáltalán.)
Köszönöm előre is! -
milu44
aktív tag
válasz
golan7 #14774 üzenetére
Sikerült a P715 frissítése így:
Frissítés img:
Pendrivere az update.img
TV kikapcs a távirányító kikapcs gombja hosszan nyomva majd kikapcsolásra ok.
Pendrive bedug TV-be.
TV bekapcsolása a TV hátulján lévő bekapcsológombal úgy hogy 5 másodpercig nyomvatartod.
Majd a TV lefrissíti magát.Majd reszeteltem a tv menüjéből ez a kép alapján amit itt a fórumon találtam:
Majd TV restart és működik.
És felismeri a 128 GB os pendrivemet úgy hogy NTFS-re formáztam 4096 byte-os foglalási egységgel "ha jól írom". Se exfat se fat32 nem műxik bármit állítok rajta de az a gyári androiddal se ment. -
kutyuska
aktív tag
Sziasztok!
Vásárlás előtt én is szerettem volna tudni részleteket a TCL-ek csatornakezeléséről és a tuner minőségéről, de mély hallgatás volt a válasz a topicban.(Aztán szembejött egy fél éves 43C725 baráti áron)
Így utólag látom, hogy talán nem véletlenül. Volt egy kisebb vita nem olyan régen, melynek része volt hogy TV vagy megjelenítő-e bármelyik TCL.
A csatornakezelését látva ne nevezzük TV-nek! Megjelenítőnek elég jó, de ennyi.
A műholdas SD csatornákat is elfogadható módon megjeleníti 2m-nél távolabbról nézve. :)
Az 5+ éves CI+ modulommal gond nélkül együttműködik.A csatornalista szerkesztése viszont embert próbáló feladat, legjobb ha egeret/billentyűzetet teszel rá. Vagy fizetsz 30 Eurót a SetEditTCL-ért.
Ha szolgáltatásként DVB-T2/S2 tunert raknak egy eszközbe, illene felkészülni az ott megjelenő csatornahalmaz kezelésére. Itthoni DVB-T2 csatornalista még véges, de az S2-es tuner több műholdat is kezelhet, több ezer csatornával.
"Szerencsémre" csak egy műholdat kellett ( ami 3 - Thor 5/6/7) lekeresnem, alig 600 csatorna.
- Egy frekvenciát nem tudsz lekeresni, csak a teljes műholdat. De a kereséshez egy jelenleg élő csatorna frekvenciadatait meg kell adnod ( freki, szimbólumsebeség, polaritás, stb.)
- ABC listában jeleníti meg a csatornákat. 3-4 azonos nevű is lesz, mert az adott csatorna több Mo-i, és kelet európai szolgálatatónál is előfordul, de a néven kívül más infó nincs megjelenítve (pl. frekvencia, szolgáltató).
- Az ismert nevűeket végig kattintgatod, amelyiknél bejön az adás, azt beteszed a kedvencek közé.
-A Kedvenc listán állva megpróbálod behívni a csatorna szekesztőt, beadja ismét a teljes listát. A "beszúrás/mozgatás" menüpontban kijelölhetnéd a "kedvenc" csatornáidat, de a kijelöléshez szükséges mező pont eltakarja a kedvenc jelölésed. Célszerű még ez előtt felírni a kedvenc csatornák sorszámait. Néha a jobbra-balra lapozás megakad, van amikor csak egy újraindítás segít.
- Ha sikerült a kedvenceket átmozgatni, jöhet a csatornaszámok átírása. / Oldalbordád azt igényli, hogy ugyanott legyenek ahol az előző TV-n ) Végig kell kattingatnod a csatornaszámot, csatornanevet,stb, különböző virtuális billentyűzeten, ha nem szeretnél változtatni az adott mezőn, akkor meg kell keresned az Entert, nem oda ugrik alapértelmezetten.
- Nagy kérdés, ha a szolgáltató módosít a csatorna kiosztáson évente 2x-3x ( új, megszűnő, másik frekire áthelyezett csatorna) mi fog történni a megszenvedett csatornalistáddal.A ChanSort-ot már ismerem, LG TV-m csatornalistáját azzal kezelem.
Megkerestem a fejlesztőjét a GitHub-on, hogy a TCL-t tervezi-e berakni a támogatott típusok közé. Van már több androidos TV közöttük.
Itt a válasza:
"So far I only received a single TCL channel list in this format and with that little demand it's simply not worth the effort to put dozens of hours of work into it. Especially since there is a free alternative available "made" by TCL (which seems to be a web-based specialized clone of ChanSort)".A webes csatornaszerkesztő jó ideje elérhetetlen.
A csatorna adatbázisát megnéztem egy SQL browserrel, minden adat ott van, ami kell, de én nem értek az SQL-hez. Ez valamilyen SQLite adatbázis.
Lehet megkörnyékezem, valamelyik SQL-es kollégát, hátha a bejglikóma alatt tudna valamit kezdeni vele.Bocs a hosszú szösszenetért
-
cd930
senior tag
Sziasztok!
Az ábécé csatorna sorrenden szeretnék változtatni.
Pendrivera exportáltam a fájlt a tévéről, ez egy .tar kiterjesztésű fájl lett.
Ez kitömörítve lett egy cloneCRC.bin fájl és egy userdata könyvtár, amiben két database fájl van DtvData és satellite névvel.
Mit lehet ezzel kezdeni? Remélem, hogy gépen egyszerűen lehet valamit vele mókolni, amit visszatöltve a pendrivera importálható a fájl a tévére.Előre is kösz!
-
N3gro
aktív tag
Sziasztok!
Adott egy TCL 58P635 csudaTV. Problémám az, hogy TV adásoknál gyors mozgások közben a dolgok kontúrvonalai "szétesnek". Tapasztalt valaki ilyesmit, beállításokkal lehet orvosolni? Tudom hogy ez egy alapszéria, de azért ennél többet várna el az ember...
-
Gino20
őstag
válasz
Zoleee83 #14765 üzenetére
ha már 55" TCL, akkor viszont kipréselném azt a +50-et. A C735 egy sima DLED (még csak nem is FALD) a C835 meg egy egészen más liga a miniLED-jével. Ez már nem csak egy szaros marketing, mint LG nanocell, meg samsung crystal uhd és egyéb maszlagok, hanem ténylegesen egy jelentős fejlődés a LED technológiában.
Gondolom tudsz róla, de ha már ~300 környékire emelkedik a keret, akkor viszont 43"-ban van VRR képes LG OLED is akár [link]. Persze az más kérdés, hogy ekkora TV-ért Én sosem adnék ennyi pénzt, de mondjuk nem is konzolozok és szerencsére bútorok sem korlátozzák a lehetséges TV méretét csak a fal, de az 90-100" környékéig még jó lehet
-
Zoleee83
addikt
válasz
Gino20 #14764 üzenetére
Ha nem játszanék nem is lenne nehéz választás.
Viszont így meg el kell gondolkodni, mert az 55C735~300k de akkor meg már ott az 55C835~350k-ért.
Az lényegesen komolyabb készülék +50k felárért.
De ezért jó a topic, mert majdnem megrendeltem csípőből a kisebbet, nem gondolva, hogy gyengébb panellel szerelték. -
Gino20
őstag
válasz
Zoleee83 #14763 üzenetére
Nem vagyok napra kész, de emlékeim szerint 55" alatt "húznak egy vonalat" vagyis 55" alatt fordul elő minden gyártónál, hogy butít egy nagyot az adott modellen (ez lehet nem igaz az összes modellre), vagyis az 50"-al nem biztos, hogy előrébb vagy 50C735 [link] . Pl a 120Hz-es panel helyett 60Hz-es panellel van szerelve vagy ha mondjuk az 55-ön van speckó tükröződésmentesítő bevonat, akkor az alatta levő modelleken ez már nincs.........A volt TV-m esetén is ez van [link] 49" 60Hz, jóval alacsonyabb kontraszt és 8 bits + FRC
Amúgy e szerint [link] nincs eltérés, de úgy fest az oldal tényleg egyre pontatlanabb és gyanítom, hogy ha támogatná mondjuk a VRR-t, akkor azt a 43 és 50"-nál is feltüntetné a gyártó a honlapján.Sorry
már látom, hogy 50"-ban alternatíva, de a leírtak alapján erre lehet kicsi az esély.
-
Phoenixy
senior tag
válasz
Zoleee83 #14761 üzenetére
Biztos, hogy csak 60Hz, nem tud 144 Hz VRR-t, és Dolby Vision IQ-t sem támogat.
TCL oldalán ezt írják 43"-nál: Ráadásul a Game Master és a legújabb HDR formátumok támogatásával (beleértve a HDR10+-t, a Dolby Visiont) ez a TCL TV a legjobb társ a HDR filmek, sportok és játékok élvezetéhez.
Ezt 55-nél: A Game Master Pro, HDMI 2.1, ALLM, 144 Hz VRR, Freesync Premium, TCL Game Bar és a legújabb HDR formátumok (beleértve a HDR10+, Dolby Vision, Dolby Vision IQ) által támogatott TCL TV a legjobb társ a sport, játék vagy HDR filmekhez.
https://www.tcl.com/hu/hu/tvs/c735-43 -
laci laci
addikt
Üdv.Váltottam Google tv-re c725.488 img-ben simán ment,utána már a 496 és az 501 kiterjesztèsi hibát hoz..
-
saelin
veterán
Közben xda-n találtam egy workaround-ot.
"UPDATE ABOUT FOR ALL OF US WHO HAVE DOLBY VISION BRIGHTNESS PROBLEM, THERE IS A WORKAROUND SOLUTION AND SOMETHING LIKE A GOOD NEWS.
I found these instruction here on xda in other thread with beyond TVs:
1. Activate Quick Start (EVEN if you have this option ON, just do TURN OFF AND TURN ON THIS OPTION once AGAIN)
2. Turn off (hold power button on remote control 5 seconds and say YES/ OK to turn off question and unplug the TV and of course after 10-15 sec, plug in powercord to TV again)
3. Turn on the TV
4. Let it load all the GTV UI
5. Turn off the TV with the remote control button (but not completly, just one short click - to quick start standby mode)
6. Turn the TV back ON with the button on the remote
7. Put the movie or series with Dolby Vision
8. Enjoy, finally, the movie or series without brightness changes in the scenes"Magyarul röviden:
1. Menüben quick start/gyors indítás ki-be kapcsolása még akkor is ha alapból nincs bekapcsolva.
2. Távirányítón power gomb hosszan és teljesen ki kell kapcsolni a tv-t. Ezután konnektorból kihúzni (ürül a memória).
3. Tv be, megvárjuk amíg bebootol a Google tv felületre.
4. Tv alvó módba tétele a távirányító power gomb rövid megnyomásával. És kész is.A bug onnan ered hogy valami energiatakarékos megoldás beragad, amit én a secret menüben gondolom kikapcsoltam.
Ja, és válasz a kérdésedre:
V8-R51MT05-LF1V477A tv szerint ez a legfrissebb. Xda-n találtam ettől frissebbet, de nem merem manuálisan frissíteni rá, meg nem is biztos megoldja a gondot.
-
LÁZ
addikt
hali, úgy néz ki engem is elért vmi nyavaja
55c728
nem hajlandó
hbomax-netflix-jutub lejátszásrarúter újraindítás megvolt, mindenhol van net, a tv-t kábelre raktam, csatlakoztatva, az ellenőrzése nem talál hibát, a wifijét kikapcsoltam, de vissza már nem tudom kapcsolni, hiába nyomok rá a wifire, már hálózatot sem hajlandó keresni/találni (csak feldobja a wifi alatt a 'rendelkezésre álló hálózatok' , 'egyéb beállítások' opciót, de választani már semmit sem lehet)
vásárlás óta nem volt frissítve v463.000346 a vége a termékverziónak
gyári visszaállításnál gondolom ugranak a képi beállítások, azokat vhogy ki lehet menteni vhova?
vagy irosgassam fel
szerk. másik tv-n ok a hálózat és a netflix is, régebbi LG, 49col, már nem hbomax képes
-
saelin
veterán
válasz
flash- #14742 üzenetére
Ma este én magamnak teljesen megoldottam a gondot a service menüvel. A picture curve-ot személyre szabtam sok tesztelgetés árán és így nincsenek hirtelen contrast vagy brightness ugrások. Rájöttem hogy a service menüben történő turkálás után kell egy picture setting reset default-ra és akkor az átírt értékekre ugrik alapba. Innen már kedvem szerint tudtam állítani az ui-ból a dolgokat. Nem írok még ide értékeket vagy hogy mit hogy kell csinálni mert most tesztelés fázis van.
A gamma dologgal viszont egyetértek. Nálam a black lvl-t és a gammát is fentebb kellett venni hogy ne legyen full sötét a kép Dolby alatt. Az openHDR formátum meg megy pöccre gyönyörű kontraszttal, csak a DV miatt kell baszakodni ilyennel... Nekem eddig nem szimpi ez a Dolby Vision. Ennek FALD vagy oled-nél van szerintem értelme csak.
-
flash-
veterán
válasz
saelin #14729 üzenetére
Ez a Dolby Vision probléma videófájl(usbről vagy smb2) lejátszásnál is fennáll.
sőt eleve alulexponált a kép tehát a kalibrálthoz képest magasabb gamma kell ha DV módban akarsz filmet nézni.
De nem minden filmnél van ez a fényerőváltási mizéria.
Pl. ufo release-eknél ez van,de Trinity release-nál láttam már olyat(bosszúállók 2) ahol nem volt ez a hiba.
felthetőleg valamiféle különbség lehet a a DV filmek között amnak ellenére is hogy mindkettő pl. 08-as DV.
kell lennie valami más különbségnek is különben nem lenne az hogy egyiknél csinálja másiknál nem.
Tehát valószínűleg ez vmi Softweres bug lehet.
Már a releaserekkel is felvettem a kapcsolatot de náluk nincs ilyen gond(vagy csak ezt monják..)
talán metadata hiba ,legalábbis idáig jutottam a nyomozásban -
zsolt20
tag
Kérdésem távitányítón áttlehet programozni a netfix gombot hogy egyéb alkalmazást indítson?
-
milu44
aktív tag
Sziasztok
A TCL 55P715-ömnél van egy furcsaság.
Idáig bármilyen pendrivet etettem meg vele max 32GB osak voltak működtek.
Ma vettem egy Kingston Datatraveller Exodia 128GB-os usb-t, fat32/exfat/ntfs tök mindegy mire formázom annyit ír a tv a beállításokban hogy leválasztva és semmit nem tudok vele csinálni.
Az lehet hogy nem fogom tudni használni a tv-vel, vagy mi lehet a gond szerintetek? -
saelin
veterán
válasz
Vhiktor #14738 üzenetére
Sok beállítás nincs DV tartalom alatt. Van Bright meg Dark Dolby Vision és kész. Nagyon le van limitálva a DV beállítása. Hazamegyek majd nézegetem még a beállításokat, de már mindent próbáltam szerintem. Az energy saver és ECO nálam ki vannak kapcsolva. Esetleg egy dinamikus brightness, contrast vagy backlit szólhat még bele, de szerintem ezek is ki vannak offolva nálam.
-
saelin
veterán
válasz
F.B.I. #14733 üzenetére
Nem próbáltam még a 120Hz módot PS-en mert nem kell a potato grafika, de szépen felismerte a konzol hogy tudja. Nálam inkább a VRR miatt fontos ez.
Gstyler
Szórakoztam a Service menüvel, de semmivel nem vagyok vele előrébb. Arra rájöttem hogy Dolby alatt ezt a hirtelen sötét, világos késést a Contrast curve rossz beállításai okozzák. Sajna hiába állítom át az értékeket mert csak az adott videó alatt jegyzi meg őket, ahogy a Dolby jel kikapcsol oda a setting is. Amúgy úgy jó lenne ahogy belőttem. Talán a mélyebb feketékből veszít az én babrálásaimmal, de nem észrevehető. Úgyhogy egyértelműen szoftveres problémáról van szó. Csináltam factory resetet hátha csak bebuggolt nálam a rendszer vagy valami, de a DV "bug" még mindig fennáll. Nem lehet vele user szinten semmit kezdeni sajna. -
Gstyler
senior tag
válasz
saelin #14729 üzenetére
Ezt a DV "problémát" én is érzékeltem.
Erre én is kíváncsi lennék, hogy "ez ilyen" vagy csak vmi beállitás okozza ezt a jelenséget.Nekem egyébként pár hét használat után egy dolog hiányzik a távirányítóról vagy egy gyors menüből, ez pedig egy ECO mód. Mikor este nem kivánnék már hatalmas fényerőt, akkor olyan jó lenne egy gombbal mondjuk közepes/alacsonyra tenni és nem pedig menüből levenni, majd másnap vissza.
-
ETOM
addikt
Sziasztok! Aki c835-t használ PC-n. Chroma Subsampling 4:4:4-t 4k 120hz-n tudja? Mert azt olvasni, hogy nem megy. Elvileg maga a Mediatek chip az oka és nem lesz megoldva.
-
cd930
senior tag
válasz
saelin #14729 üzenetére
TCL Service Menu Instructions
Csak óvatosan -
saelin
veterán
Nos, akkor írnék pár szót a TCL C735 43"-os változatáról. Ez inkább egy "első benyomás" szerű szösszenet lesz, mert még a TV beállításai nem véglegesek nálam. Szerintem kérdésem is lesz majd a Dolby Vision-nel kapcsolatban, mert a netflixen produkál egy érdekes anomáliát.
1. A legfontosabb és legszembetűnőbb eleme a TV-nek a kijelzője, és meg kell mondjam ez igazán jó minőségű panelt kapott. Néztem rajta pár tesztet, hogy mennyire koherens a háttér világítás és annyira minimális a felhősödés rajta hogy ez igazán meglepő egy ilyen olcsó készüléknél! Külön kiemelném hogy a HDR10 és variációi nagyon szép kontrasztos képet adnak. A fekete és sötét jelenetek megbújnak a háttérben, míg a világosabb vagy a szó szerint fényes jelenetek leugranak róla. Elvileg a TV olyan 400-500 körüli Nit-et tud, de én azt mondom hogy ezzel már élvezhető HDR képet tud létrehozni a panel. Nálam ilyenkor az a mérce, hogy vajon a HDR képe szebb mint az SDR-é, itt igen, úgyhogy nálam pipa. Természetesen az OLED és a jóval drágább TV-kel nem veheti fel a versenyt, de aki egy OLCSÓ 4K HDR képes megjelenítőre vágyik annak kiváló ilyen szempontból.
2. Rendszer UI. Itt olvasom a topicban hogy vannak elégedetlenkedők a Google TV rendszerével kapcsolatban... Mivel én eddig egy Chrome Cast with Google TV-t használtam majdnem napi szinten kellemes volt az ismert, jól megszokott elrendezést és designt újra látni. Tény, nem a legpofásabb felhasználói felület, de én úgy vagyok vele hogy úgyis csak addig látom amíg bekapcsol a TV vagy alkalmazást váltok rajta. Ami igazán zavar benne, hogy magából a menüből nem érhetőek el a HDR testreszabási lehetőségek. Gyakorlatilag az összes formátumot el kell kezdeni lejátszani és csak úgy lehet őket babrálni. Ez valami borzasztó hülye megoldás szerintem. Az mondjuk jó benne, hogy minden formátumnak külön menti el a beállításokat. VISZONT! A Chrome Cast-en volt lehetőség a HDR teljes letiltására, míg itt hasonló sem találtam (Lehet mégis, a service menü képében, csak tudnom kellene az én készülékemen hogy kell előhívni). Biztos nincs rá nagy igény felhasználói szinten, de ez nem egy olyan beállítás aminek az ember ne venné hasznát. Akkor azzal már ki sem egészítem ezt a témát, hogy magát a Dolby Vision-t nem lehet letiltani. Én úgy tudom hogy pl Netflix támogatja a HDRxy-t és a DV-t is, de ha a TV tudja a DV-t akkor automatikusan azt fogja használni...
3. A hangról sokat nem írnék, nem is tudnék. Szép tiszta, hangos és TV hangszórókhoz mérten tud mélyeket is. Csodát ettől senki nem várt szerintem.
4. Konzolhoz szvsz kitűnő választás! 4K HDR 144Hz-en és még VRR-is van benne. Még sok játékkal nem néztem, de az AC Valhalla alatt nagyot dob a látványon a HDR jelenléte.És végül a Dolby Vision-ös problémám:
A sötét és világos jelenetek gyors váltásánál érezhetően nagy fényerő eltérés van, és mintha előbb kapcsolna át a sötét jeleneteknél világosabb fényre mint ahogy az adott jelenet megjelenne. Erre találtam angol kifejezést is "luminance lag". Most hogy ez hardveres vagy szoftveres probléma azt nem tudom. Azt ajánlották még hogy kapcsoljak ki minden képjavító funkciót és úgy nézzem meg, hátha valami cpu/gpu bottleneck stb okozza. Erről még írok, és szívesen fogadom más ilyen TV tulajdonosának a véleményét a DV-vel kapcsolatban. Perpill csak a Netflixen játszottam le DV contentet, de majd nézek más forrást is. -
g.peter23
tag
Sziasztok!
Létezik ilyen beállítás/készülék?
Settopboxról megy a tv adás HDMI-kábellel. A TV hangszórójából, és egy hozzácsatlakoztatott (aux, BT, mindegy) fülessel is tud üzemelni egy időbe? Tehát legyen hang, a fülesbe, és a hangszórón is.
Köszi
-
Louro
őstag
válasz
Saccco #14723 üzenetére
Uh, mennyi opció.
Kezdtem az angolra állítással. Azon volt a TVDe egye fene, kipróbáltam úra a "Facebook watch", "Facebook" és a "Watch" kulcsszavakat, de csak videókat kínál.
"A PC-ről fiókon keresztül" kapcsán próbáltam a play store-ból feltelepíteni, de ott nincs ez az app és a sima Facebook nem telepíthető a TV-re.
Marad ez az apk-s történet úgy látszik. Bár az ilyen külső forrásokban sosem bíztam. Sikerült feltelepíteni, de se a fenti app, se Facebook.Igazából csak annyi lenne a cél, hogy mobil nélkül is lehessen néha Facebook Watch-on fellelhető anyagokat nézni.
-
Saccco
nagyúr
Play store ikon telepítéssel, utána Play store-on belül. Vagy angolra állítod és keresőbe diktálod angolul. Vagy PC-ről a fiókodon keresztül telepíted a TV-re.
szerk.: Feltételezem, hogy kompatibilis alkalmazást kérdezel.
-
Louro
őstag
Sziasztok!
Adott egy TCL C735-ös. Facebook Watch miképp tehető rá? A kereső nem dobja. De kényelmesebb lenne, ha nem kell telefonról tükrözni a képet.
Köszönöm!
-
A sok dícsérő komment és tökéletes kép youtube csatorna tesztje meggyőzőtt, és én is rendeltem egy új TCL 65C839-et eMAG-ról.
Sajnos nem tartott sokáig az öröm, mikor megérkezett. A tartozékokat és dokumentumokat magában foglaló csomag bontott volt, és kókány módon vissza volt ragasztva ragasztószalaggal. Benne valami érthetetlen oknál fogva egy P63 széria QuickStartGuide-ja volt, továbbá a talp felszereléséhez is a P63 szériához tartozó csavarok kerültek a csomagba. Mivel utóbbinak teljesen más talpa és csavarjai vannak, mint a C839-nek, így esélyem nem volt összerakni. Ezen felül a talp szálcsiszolt része is több helyen be van horpadva.
Nem tudom, hogy a TCL gyárban vagy az eMAG-nál hibáztak-e, de természetesen jeleztem az eMAG-nak a problémát, és remélhetőleg elfogadható időn belül küldenek egy valóban új, bontatlan példányt.
-
csƵ
addikt
Üdv!
C728-ra melyik fw-t érdemes most telepíteni? -
gorje
senior tag
Sziasztok!
Úgy néz ki 55C739 tulaj lettem. Igaz volt problémás újracsomagolt, majd új termék várás amit törölt az emag 2 hét után... aztán egy újracsomagolt... de megvan és remélem minden okés lesz vele. Bár megjártam párszor az emagot... Csak rövid időm volt megnézni, nem voltam itthon mostanság de ilyen panel test-es videók alapján nem láttam semmi problémásat.Mit javasolnátok, hogyan teszteljem/kipróbáljam minden funkcióját, hogy megfelelően működik-e?
Ami érdekes volt most, hogy barátomnál néztem DV youtube videót és ha jól emlékszem nála átváltott, kép menüben is kiírta hogy DV IQ és fényes + sötét opció volt talán. Nálam csak a bal felső sarokban kiírja hogy hdr 10 és a kép menüjében látom az alap dolgokat. Dinamikus, szabvány stb. Ez valami beállítás miatt lehet vagy valami nem okés?
V468-as firm van rajta. Van jobb, érdemesebb?
Mozi mód vonalon induljak és kapcsoljak ki "minden dolgot"? mozgás, képtisztaság, folt és vibrálás csökkentés maradhat beállítva?
Xbox Series S esetén mire kell figyelni? Rendszer menün belül a játék módot kerestem de ott valamiért horvátul van kiírva?! Majstor igre, omoguci game master. Habár a menüleírásban már magyarul van leírva: " Nyisd meg a játékot, lesz"
Minden hasznos infót szívesen fogadnék -
csƵ
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó arany színű Apple iphone 7 128GB / 12 hó jótállással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3025
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E752 - i5-3GEN I 8GB I 320-500GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Eladó Új állapotban lévő Xiaomi Redmi 13C 4/128GB / 12 hó jótállás
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest