- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Sirandrish: Dohányzás Vége(!?)
- lovag05: Híradó
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 ajánlható?- Puskill PSK-D5M6400BH-16G
Új hozzászólás Aktív témák
-
flash-
veterán
válasz
Sandros112 #13935 üzenetére
Én is szenvedtem a szerviz menüvel kikapcsoltam a DBC-t de hiába. Ez a dimming nem oldódott meg.
(csináltam factory resetet, hiába)esetleg azt lehet még hogy a Dolby Vision filmet amikor megnyitod, a tv beállításainál világosra rakod a vision-t nem pedig a sötétre, és utána húzod lejjebb kissé a dolgokat hogy optimális legyen a szemednek. így kevésbé zavaró ez a dimming hiba és pont annyira lesz fényesebb a kép hogy ne legyen zavaróan sötét. de nem mindig látszik, pl az új Batman filmben 59 perctől aki akarja letesztelheti( amikor felmegy a lépcsőre és beszélget a főgonosszal és váltogat a kameranézet hol Batmanre hol a másik fazonra na akkor erősen látszik)
De nem is képes minden Dolby Vision tartalmat Dolby Vision-ként lejátszani ez a tv.(Vimu playerrel teszteltem főleg)
UFO 971 releasertől pl a batman és a Rémálmok sikátora DV módbon indult el, de a Spider Man homecoming csak HDR módban. azt hittem a relase a rossz így próbáltam a Trinity-ét is, az is csak HDR módban indul el a Homecoming filmnél(volt valami dual változat is azt már nem is akartam megpróbálni hiszen akkor hogy váltanék a DV-HDR között..). -
Redneck
nagyúr
válasz
Sandros112 #13899 üzenetére
Vision IQ módban valamilyen szinten normális hogy változtatja a fényerőt, nem? Mondjuk ha a fényérzékelő beleszámítja a TV-ből érkező fényt is a fényerő beállításba, nem biztos hogy azt a végeredményt kapjuk, amire eredetileg gondoltak. Tudja valaki hol található ez az érzékelő?
Csak a sajátomról tudok nyilatkozni:
IQ módban a C728 szerintem túl sötét, de mondjuk alapból nincs túl nagy fényereje a konkurenciához képest. A képe leginkább a mozikban látott képi világra emlékeztet, ami nem rossz, de néha jó lenne egy kis plusz fényerő. -
Vhiktor
nagyúr
válasz
Sandros112 #13897 üzenetére
A beállításoknál minden intelligens mód ki van kapcsolva?
-
flash-
veterán
válasz
Sandros112 #13881 üzenetére
Nálam is ezt csinálja a C725 Dolby Vision filmeknél,(HDR-nél nem tudom,sdr nél pedig nem csinálja)
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest