Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- leslieke
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
RK
csendes tag
Egy HDMI kábel csere oldotta meg a dolgot. De tulajdonképpen a beállítások között annyi lett módosítva, hogy a tv bekapcsolásakor a legutóbb nézett tv csatorna jelenjen meg. Itt is volt minden áramtalanítás, kábelek szét és összedugdosása, de semmi nem oldotta meg a dolgot. Aztán végül sikerült egy HDMI kábel cserével.
-
Mizol29
senior tag
Itt az összes mérethez az van írva, de kétlem hogy a 43-as méreten is lenne HDMI 2.1-es csatlakozó. [link] Itt pl 3db 2.0 van feltüntetve. Tapasztalat az, hogy a legtöbb oldal ilyen szempontból becsapós, laikus hozzá nem értő ember látja ezeket az adatokat aztán mikor megveszi koppan egyet, hogy az nem is úgy van.
-
mihaly13
tag
Nekem is ugyan ez a gondom van a C635-l , meg is írtam de nem vállaszól senki , de már rájöttem valamire ha gyárivisszaállítást végzek és csak a bázik tv telepítem amikor odaérek hogy internetet kér átlépek rajta és azután elvégzem a csatornák rendbe rakását és akkor itt a megoldás leállítom teljesen kikapcsolom ( kihúzom a csatlakozót és várok egy pár percet ) és utána újra indítom amikor minden újraindul akkor kapcsolom be az internetet és azután marad !
-
turho
addikt
098-ra frissített nálad is? Nálam 2 hónapja már, hogy feldobta. Azóta ezen van. Romlast nem tapasztaltam, csak ugye GTV lett, megváltozott a menü kinézet, illetve azóta VRR módban is stabil 120 Hz-et jelez ki
(és mintha nem is csinálna semmit
)
Resetek is voltak.
Igazi DIY TV. Bravo. A képe szép, amúgy repülne.... -
H-Mano
tag
(Korábban írtam)
Nálam is volt automatikus frissítés anno (Android TV, V098), a beállítások megmaradtak, de a KÉP megváltozott.
(A fekete szín több lett.)
Kaptam ötleteket,hogy itt, meg ott állítsak, de a korábbi fw (V083)minőségre nem tudtam beállítani...
(55C728)
Nálad mi az új fw? -
nickjames
tag
Az HBO Max oldalán a kompatibilis eszközök listájáról: "Android TV Android OS 5 vagy újabb operációs rendszerrel". Ezek alapján gyártóra nem "szelektálnak", csak operációs rendszer alapján. Számomra eleve ez tűnik logikusnak. Számukra is az a jó, ha minden eszközön, amin élvezhetően tud futni a szolgáltatás, legyen támogatott. Az Android egy elterjedt rendszer, nem látom miért és hogyan "zárnák ki" a TCL-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Steam topic
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen joysticket vegyek?
- Ekkor startol és ennyit gyártanak a Galaxy TriFoldból
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- SAMSUNG QE82Q800T 207CM 8K QLED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Neo QLED 4K Smart TV-k 2025 - GYÁRTÓI garanciával, AJÁNDÉKKAL
- SAMSUNG (QE75LS03FW) 190CM NEO QLED FRAME SMART UJ MODELL! AKCIŐ
- LG 55" 4K UHD AI Smart tv GARANCIÁVAL
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3659, 100% Akksi
- LG UltraGear Gaming Monitorok : BLACK NOVEMBER -30%
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3722, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3918, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
"DVD játékos" szintű fordítás, ha emlékszik még erre valaki.

Vhiktor