- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- sziku69: Szólánc.
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
saelin
veterán
válasz
flash- #14742 üzenetére
Ma este én magamnak teljesen megoldottam a gondot a service menüvel. A picture curve-ot személyre szabtam sok tesztelgetés árán és így nincsenek hirtelen contrast vagy brightness ugrások. Rájöttem hogy a service menüben történő turkálás után kell egy picture setting reset default-ra és akkor az átírt értékekre ugrik alapba. Innen már kedvem szerint tudtam állítani az ui-ból a dolgokat. Nem írok még ide értékeket vagy hogy mit hogy kell csinálni mert most tesztelés fázis van.
A gamma dologgal viszont egyetértek. Nálam a black lvl-t és a gammát is fentebb kellett venni hogy ne legyen full sötét a kép Dolby alatt. Az openHDR formátum meg megy pöccre gyönyörű kontraszttal, csak a DV miatt kell baszakodni ilyennel... Nekem eddig nem szimpi ez a Dolby Vision. Ennek FALD vagy oled-nél van szerintem értelme csak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Path of Exile 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- USB portok garmadája az ASRock AMD-s alaplapján
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen alaplapot vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- LEGO klub
- Hivatalosan is részesedést vásárolt az Intelben az USA kormánya
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- Dell 5050 i5 7500 8Gb RAM 128Gb SSD
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Gigabyte 750W
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest