Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrszekely
csendes tag
Sziasztok!
Valaki esetleg használ C835/839-en Kodit? Mennyire megbízható?
Van egy 2017-es Shieldem (szintén Kodi-t futtatok rajta), de úgy érzem, hogy azzal nem tudnám kihasználni a TV képességeit. (DV,HDR10+,stb)
Azt gondoltam, hogy TV-re felrakom a KODI-t és a külső tárolót a USB-re kötöm,így kiváltva az nVidiát.Köszi a választ.
-
mrszekely
csendes tag
Köszönöm a Kodi - s tanácsokat. Nagyon jól fut, a DV - t nem próbáltam még de a HDR10 tartalmak hiba nélkül futnak. (c835)
A kérdéseim a következők lennének :
Az android tv kezdokepernyot lehet valahogy személyre szabni? Az oké hogy a kedvenc appokat (felső sor) igen de az alatta listazott dolgokat is? (ahol pl a youtube feliratozásokat ajánlana, netflix folyamatban lévő filmeket folytathatnám, stb.
A tv csatornák értelmes elrendezésére (nem ABC sorrend) van esetleg valami alternatíva?
Köszönöm!
-
mrszekely
csendes tag
Sziasztok! Tényleg nem lehet módosítani a home screenen a vízszintes appok sorendjét (ajánlások, continue watching, stb)?
Nvidia Shielden egyszerűen balra kattintottam a soron és kijott egy move menü. Itt nincs ilyen? (835,fw:v468)Köszi!
-
mrszekely
csendes tag
válasz MaCS_70 #15262 üzenetére
835 - nél 1 hónap használat után nem tapasztaltam hibát. Hbo és a netflix is megy hibátlanul. Kodi viszi a többit 2db 3TB - os merevlemezről, itt is minden megy HDR, HDR10 +, DV. Küldő Onkyo Avr - el használom, megy a CEC és az Arc is. Ami nem tetszik, hogy a gyári TV műsor szerkesztő nekem buta a Samsung után illetve hogy az ajánlott alkalmazások (Spotify, youtube feliratozás, stb.) sorrendjét nem lehet változtatni. Egyébként én nagyon szeretem és naponta racsodalkozom hogy mennyire durva képe és fénye van. Remélem tudtam segíteni.
-
mrszekely
csendes tag
Na kár volt dicsérni... A v20-as kodi-val valami para van. Szetesett a library, nem látja a filmeket (a sima média lejátszó igen) szóval aki Kodi-t használ ne frissitsen. Holnap visszarakom a 19.3-at és jelentkezem.
-
mrszekely
csendes tag
-
mrszekely
csendes tag
Kodit használok 835-ön és hibátlanul viszi a DV és HDR 10+ tartalmakat is. Hangban nekem csak 5.1 van de nem volt még para, hogy ne ismert volna fel mondjuk egy true HD hangsavot.
(bocs, dv csak az mp4-es fileformatumnal ismeri fel, azt hiszem mkv-nal a HDR - t játssza le)
[ Szerkesztve ]
-
mrszekely
csendes tag
839 nekem is frissült, én nem látok változást.
-
mrszekely
csendes tag
válasz ricsik #16129 üzenetére
835-öm van, gyári legujabb firmware-el. TV adás, Kodi (szigorúan a mátrix verzió), Netflix, HBO, YouTube.
Teszi a dolgát. A TV csatornák sorrendjét megoldotta, hogy Lengyelországra állítottam (Digi), a 20-as új Kodi csinált fagyást ezért visszaraktam a 19est, ez tökéletes. Streaming platformok hibátlanul mennek.
A Kodi NAS - ról kapja a tartalmat a TV pedig házimozi rendszerrel üzemel, ott a tv mindent küld (DTS, Dolby, DTS HD, TrueHD, stb)Ha igen és fantasztikus képe van!
Én ajánlom.
-
mrszekely
csendes tag
Van egy kis problémám. Kodi 19.5,TCL C835.
NAS - ról játszom a dolgokat. 1080p - ig nincs probléma de néhány (van pár release, ami jó) 4k filmnél kiirja a Kodi, hogy source is too slow. A fil ilyenkor megall az audio szaggatva megy vagy néha fordítva.
PC-ről használva ugyanez nem jelentkezik. Utp kábel csere megvolt, nem segített.Létezik, hogy a TV lan portja nrm az igazi? Van esetleg erre valami USB megoldás?
Köszi
-
mrszekely
csendes tag
Sziasztok!
Honnan tudom,hogy a 835-re telepített kodi kadenciahelyesen játsza a tartalmat? (nem külső boxrol hanem a tvre telepített verzió)
A kodiban be van állítva az adjust framerate on start /Stop.
Köszi -
mrszekely
csendes tag
A nap amikor megrendeltem a Firestick 4K Max-ot.... Marad a 835 kijelzőnek, amire való.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Gitáros topic
- World of Tanks - MMO
- Gaming notebook topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Projektor topic
- Elektromos autók - motorok