- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zazenke
őstag
válasz
zazenke #20697 üzenetére
az otánál megmaradnak a beállításaid az imgnél elvileg törlődnek(vagy nem ). Mindenesetre a reset all, reset shop az mindent töröl. az én tévém szervízmenüs reset eljárását el tudom küldeni pdf ben email címre de nem tudom az jó e a te modelledre. visszafelé haladás nálam v590 miatt kellett mert sötét lett a DV .v592-t fel se mertem már tenni
-
-
válasz
zazenke #20539 üzenetére
kalibrációs beállítások, de nincs semmi rejtett menü. minden elérhető forrásanyag típusra lehet tőle venni kalibrálás utáni beállításokat. mivel minden panel más, nyilván nem olyan mintha a helyszínen kalibrálna, de mivel külföldön élek ez egy jó kompromisszumos megoldásnak tűnt, és a végeredmény nálam klasszisokkal jobb lett mint a gyári (és mégsem 250 euro, mint amit elkérnek itt egy ilyen körért
-
-
Vhiktor
nagyúr
válasz
zazenke #11426 üzenetére
Elolvastam, de szerintem Ők sem tudják mire írták ezt. Az látszik, hogy náluk más volt a fw vagy a tv nem egyezik meg pontosan a C825-el, mert low-ba állítva a local dimminget az allig javít valamit a kontraszton, úgy elhiszem, hogy nem volt jó, viszont high-ba téve nagyon jól működik és megfelelő kalibráció mellett nincs black crush sem.
Szerintem egyszerűen valami érdek volt a másik tv-t kihozni győztesként kihozni.
Már az is vicc, hogy csak 0.5 ponttal kapott többet a kontrasztra amikor 3-4szerese a Sonynak, szóval nekem eléggé sántít a dolog.
-
gyűrű
addikt
válasz
zazenke #11426 üzenetére
Csak ott nem a C825 volt az alany, és a R646 nem pontosan ugyanaz kinézetre sem, meg panelre sem.
"csak hasonló", ami egy tesztnél semmit sem ér.. -
Vhiktor
nagyúr
válasz
zazenke #11420 üzenetére
Ha őszintének kell lennem a C825 teljesen más liga mint a Sony X90j. Mindenben szénné alázza a Sonyt. Szerintem a 480p-s anyagok felskálázása ma már nagyon keveset nyom a lattban, arra felesleges megvenni bármelyik tv-t is, tehát szerintem ez nem releváns.
Az lehet, hogy a Sonynak a dobozból kivéve színhelyesebb képe van, de még az is messze van az optimálistól, de cserébe a C825 a 3-4-szeres kontraszt arányával és a dupla fényerejével garantáltan mindenkinek sokkal látványosabb képet fog adni (és nem fogja senki megmondani a helyes módokban használva, hogy melyik van jobban elcsúszva a kalibrált képhez képest).
-
Vhiktor
nagyúr
válasz
zazenke #10190 üzenetére
A legjobb kontraszt aránya egyértelműen az olednek van. Ugye ott mindig végtelen a kontraszt arány.
De ha a képernyő nagy részét fedi világos tartalom hdr forrás esetén akkor ott elverzik egy jobb lcd vagy miniled mellett. És ott már a feketeszint sem számít, mert q szemed a nagy fényerő mellett még a szürkét is feketenek fogja látni.
Egymás mellett kellene látnom a 2 technológiát ugyanazzal a tartalommal, de erre nem volt lehetőségem.
Mindkettőnek megvan a maga hibája, olednel savosodas, minilednel blooming lehetősége.
De az biztos, hogy oled helyett a miniled a legjobb alternatíva.
Jelenleg én most tényleg a felhasználás helye alapján választanék, ha csak sötétben használom akkor oled, ha nem akkor miniled.
Egyébként meg van olyan is akinek nem jön be az oled nagy kontraszt aránya mert termeszetellenesnek látja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest