- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
Új hozzászólás Aktív témák
-
rajzinho
csendes tag
Sziasztok!
Felraktam adathordozóról a v462t az 55c728ra, ám azóta ha a TV appot indítom akkor nem jön be az adás, kifagy, majd újraindul a TV és a végtelenségig pörög a googleTV logo. V432re tettem fel. Más is tapasztalt ilyet? Kábeles Digim van. Köszi! -
darius09
tag
-
-
eisento
addikt
-
eisento
addikt
Na valaki mondjon valamit mert szetrobbanok az idegtol.
Disney+on neztem a mandalorit tegnap este dolby vision-ra bekapcsolt ugye de tudok allitani dolby vision iq-t fenyes illetve sotet modeot.
Ma bekapcsolom neznem tovabb a mandalorit de nincs valasztasi lehetoseg. Dolby vision es ennyi. Es az a vicc, hogy tv adasoknal ugye eddig volt mozi hdr+ meg meg par kepmod de mar ott sincs semmi. Tegnap ota nem allitottam semmit sem. Es mar nem eloszor szivat...65c728 legutobbi fw ami most jott ki a hangcsuszasos fw utan
-
Imdre
aktív tag
Sziasztok,
Ennél a V715-nél működik rendesen a Vodafone mediacard? Olvastam, hogy a korábbi verziókná volt ezzel gond... -
Dyraxx
tag
válasz
Kiskutya #12680 üzenetére
Igen, ez megvan, köszönöm! Mondjuk nem árt időről időre belinkelni, nagy segítség, nehéz visszakeresni. KÉne ilyen topik nyitó-összefoglaló üzenet, mint más topikokban, és akkor ode feltenni az alapvető dolgokat, amiket mindig újrakeresgél az ember.
Szóval csak arra voltam kíváncsi, hogy az appokat nem törli-e a reset shop vagy a reset all opciók egyike, de már kipróbáltam, és egyik sem. Köszi! A csatornalistát viszont valamelyik igen, de szerencsére az le van mentve pendrájvra.
Igaz, ez a kábelkihúzás és 2 perces várakozás kimaradt, de épp olyan, mint nélküle -
Dyraxx
tag
Illetve még egy kérdés a szerviz menüről:
"Wifi Enhancement" - mit csinál? Érdemes bekapcsolni? -
ProEvoFan
nagyúr
Lassan egy hónap használjuk a készüléket. TCL c725 tévével kurvára megvagyunk elégedve. 50 colos 154ezerért brutál jó vétel volt a maga kategóriájában.
Netflix, HBO Max, Disney+ és XSX megy rajta éjjel-nappal.
A Forza Horizon 5 bugos textúrák még nem tűntek el, de ez a játék hibája, nem a tévéjé, hiszen a többi játékokkal nincs probléma. -
rainman72
nagyúr
65C825.
Egy napot teljesen rászánva illetve egy frissítéssel előrébb,android 11 rendszeren V062-ről V091-re,most már teljesen meg vagyok elégedve az első komolyabb
TCL tvm-el.
Mivel ez az első FALD tv is az életemben az is lassította a haladást.
Amire még nem tudtam rájönni az az ARC de lehet az erősítő oldalon van a gond.
Reggeli manuál update után az eddigi blooming hibák is szinte eltűntek,ls a tv olyan fekete színt produkál ami már majdnem oled szintű,rengeteg videót végig néztem full sötétben.
Színek szintén kiválók nincs rá panasz,ezt nem tudom másképp leírni,látszik a qled panel előnye,ahogy látszott a Samu Q60A-on is csak ott nem volt fekete sajnos,amugy nekem már az bejött volna 100ezerel olcsóbban,na de hagyjuk.
Mozgással semmi gond ahogy az op.rendszer gyorsaságával illetve átláthatóságával sincs problema.
Hang nagy piros pont,be se kapcsoltam az 5.1-s hangrendszert nekem ennyi is elég,öregszem
Tv HD adások is az edigi legjobbak,akinek ez fontos,néha én is nézek még ilyet.
Röv.ennyi egyenlőre,350-400ezerért nagyon jó vétel akinek nincs keret oledre illetve plus még vmi olcsóbb/kicsit jobb soundbarra. -
Vadpongyi
újonc
Hali. Tanácsot kérnék, szerintetek melyik a jobb választás? SAMSUNG QE65Q95TDTXXH 4K UHD Smart QLED Televízió, 163 cm (380.000Ft), vagy HISENSE 65U8GQ 65" 4K UHD Smart ULED Televízió, 164 cm (320.000Ft). Nem tudom eldönteni hogy melyik a jobb választás. Vagy esetleg ennyi pénzért van jobb tv is 65 colosba? Mind2 tv-nél fel van sorolva egy csomó fícsör, amiről sajnos nem tudom megmondani hogy melyik a paraszt vakítás, és melyik a tényleg hasznos funkció. Ami fontosnak tűnik az az hogy a Samsung Direct Full Array, viszont a Hisense "csak" Direct LED-es. Jól sejtem hogy a full array az sokkal jobb kontrasztot ad? Nagyon nehéznek tűnik a döntés, jó lenne egy kis help
-
Saccco
nagyúr
válasz
monchichi20 #12665 üzenetére
Megpróbálnék egy másik verziót, hátha. De inkább a Disney+ lesz.
Esetleg újra kell telepíteni vagy törölni az alkalmazás adatait.
-
gyűrű
addikt
Aki V462-n van. C825 vagy C728-n, és CEC-el köti össze soundbarral vagy receiverrel, nála a hangerőszabályzáskor mutatja a receiver hangerejét, vagy csak a + és - kijelzés van, mint a V432-n?
-
Saccco
nagyúr
válasz
monchichi20 #12663 üzenetére
Melyik szoftververzió van a TV-n?
-
monchichi20
aktív tag
Sziasztok, ma újra előjött az a probléma hogy a disney+ elsötétedik egy idő után és semmire sem reagál a tv, ilyenkor csak a kábel ki és majd vissza működik semmi más. Ez az app hibája lenne vagy valami más? c728
-
Próteusz
csendes tag
Sziasztok!
A TCL 40S6200 és TCL 40S5200 között van érdemi különbség, ami megéri a felárat egy átlagos felhasználónak? Csak PC-t rákötve használnám, nem TV-ként.
Köszönöm.
-
Saccco
nagyúr
Kell vennem egy HDMI kábelt. Kiderült, hogy a korábban vásárolt 10m-es, nem képes a számítógépről 4K jelet megenni. 4K 50Hz-ig megy, aztán se kép se hang.
Már kinyomoztam, hogy AOC HDMI kábel kell. Gyakorlatilag arról van szó, hogy száloptika kerül a belsejébe, ami képes nagyobb távolságra juttatni a jelet.
szerk.:
HDMI Active Optical (AOC) Cables Explainedszerk.2:
Ha esetleg vennétek ilyet, fontos tudni, hogy irányítottak! -
eisento
addikt
na 65c728-on fent a 462 hang csuszas nincs. igy nagyon gyorsba. Meglatjuk a tobbit.
-
rainman72
nagyúr
válasz
Kiskutya #12651 üzenetére
Tegyük fel 550e egy már jobb oled,habár a idei modelek jóval felette vannak és kérdéses mennyire fog lemenni az áruk
Akkor a 65C825 350-400e közötti ára jobb választás,minden napos használtra főleg.
Ami előny az olednél a képminőség,illetve nekem szem.szerint nem annyira foglalkozós tv,a mini ledhez több idő kell belakni,főleg ha első FALD,mert akkor van 1-2 meglepi mint pl a blooming.
Ettől függetlenűl egy nagyon jó tv lett a C825.
Android tv pörgős,nem fagy eddig nem lassul be.
Nekem a menü felépítés is könnyen szokható és nem bonyolult.
A fekete magas helyi sötétítés melett szinte tökéletes sötében,színek is az eddigi legjobbak,ahogy a tv hangja is megéri az árát.Kb olyan mintha a TCL 6110-s sondbarja lenne rákötve,így akár olcsóbb is a tv mert azt nem kell külön megvenni. -
Saccco
nagyúr
válasz
GordonSamway #12617 üzenetére
Van csúszás a 462-ön a hangnál?
-
zsozsi67
csendes tag
Sziasztok, V462-nél van hasonló hangcsúszás, mint a V440-nél. Vagy ez már jó? (C728)
-
belashx
senior tag
válasz
HELLAFLUSH #12638 üzenetére
Természetesen.
237e-ért vettem 2 éve. Eddigvingyen használtam. :)Tényleg korrektek voltak pedig naponta felhívtam őket. Becsülöm a türelmüket.
-
-
mrmft
senior tag
válasz
GordonSamway #12602 üzenetére
V477 OTA van a C725-re is ez hogyan megy fel? Eddig .img volt a zip-ben de ez mas.
Mondjuk letolteni se birtm meg, kb 4x-er probltam de megall 600-770 meganal, holnap feltennem, ha vegre le birom tolteni. -
RVR400
veterán
Szerintem ide felesleges leírnom... alapvetően, ha ugyanolyan sötéten nézem a Philipset, akkor a fekete sem világosabb, mint a TCL-en, csak ezt legalább lehet normálisan nézni nappal is, ráadásul ágyból oldalt fekve nézve sem kezdenek elmenni a színek. A mozgásmegjelenítés sokkal jobb, és a fórumtárs bevilágítós problémájának semmi nyoma. De ha jól emlékszek, akkor itt is volt jó pár ember, aki a C-szeriásakat cserélgette nagyüzemben hasonló probléma miatt...
Nyilván TV-t nézve rosszabbnak tűnik, mint a TCL, mert az csak 55-ös, a Philips meg 65-ös, a TCL-t messzebbről is nézem, viszont ugyanolyan közelről nézve már látszik, hogy egyértelműen segít a Philips képjavítása. Az Ambilight pedig hab a tortán.
Sőt, ahogy látom, a kollégának a PS5 érkezése után lett ezerszer rosszabb a TV-je, addig nem volt vele baja.
-
GordonSamway
aktív tag
Szia. Nekem is ilyen tv-m van a régebbi rendszerrel nekem is kevesebb volt a fényerő. De a 440 és a mostani is klasszisokkal jobb fényerőben. Minden jelforráshoz be van állítva a tv persze az én ízléseimhez mérten. PS5-ön kifolyik a szemem főleg éjszaka, de a sima HD, 4K, HDR és DolbyVision nekem tökéletesen megfelel fényerőben és minőségben sőt. Persze idő kellett beállítani.
Ha kell priviben el tudom küldeni a beállításokat. Próba cseresznye -
sysys
csendes tag
Látom már többen írták, hogy sötét a kép. Nekem is hasonló problémám van. Ha a TV tudja kezelni a HDR összes típusát, akkor miért fekete a jobb minőségű filmek fele? Olyan, mintha minden felvételen pont szemből világítana a nap és ezért minden más fekete. Nem értem ezt az egészet, hogy nem képes ezt kezelni egy TV? Pont azért vesz valaki nagy képernyőset, hogy otthon tudjon jó minőségű filmet nézni, de pont azokat nem látom. Minden más jól látszik, de pl egy Dűnéből túl sokat nem láttam.
Van valami dugitarcsi beállítás amivel a minősíthetetlent legalább elégségesre fel lehet tuningolni? Amúgy 65C728-ról van szó. -
rainman72
nagyúr
Ez a topik sose változik meg??
Aki ide benéz,az nem igazán tudja mi folyik itt??
Mintha kódolt üzenetek mennének a 2. világháborúban -
turho
addikt
válasz
sortiefish #12598 üzenetére
V083-ra mit tegyek fel, hogy utána felmenjen ez.a legújabb OTA?
Van benne durva hiba? Unom a v083-at
-
gyűrű
addikt
válasz
GordonSamway #12622 üzenetére
Az alsó menü az a Quick panel apk. nekem asszem a play storebol települt.
-
HELLAFLUSH
őstag
válasz
Egyébként már ez is valami, azért én örlök, hogy foglalkoznak még a régebbi modellekkel is.
ui.: a Stray pedig pedig nagyon jó, én tegnap fejeztem be és kellemes meglepetés volt. -
Saccco
nagyúr
válasz
Az milyen játék, ami a képen van?
szerk.: Azt hiszem megvan, Stray.
-
gyűrű
addikt
válasz
Az alsó menü eddig is volt a 432-n.
a frissítési ráta mit csinál? csak nem a kadenciahelyes lejátszást? pl a netflix 24 hz-24-el játssza le?
Milyen beállítások vannak ott a szabványon kívül? -
GordonSamway
aktív tag
válasz
HELLAFLUSH #12616 üzenetére
-
HELLAFLUSH
őstag
válasz
GordonSamway #12615 üzenetére
Megnyugtató válasz, most már nekem is jó.
-
GordonSamway
aktív tag
válasz
HELLAFLUSH #12614 üzenetére
Én most próbáltam ezeket a dolgokat és nálam pöpec minden 😎
Mondjuk én alapból csináltam egy service resetet -
HELLAFLUSH
őstag
V462-n már az első percekben belefutottam pár hibába..
Amikor megnyomom a bemenetválasztó gombot, akkor ugye felugrik az új dizájnú felület majd lépek egyet balra és kifagy aztán kilép a menüből illetve ha a felugró menüben rálépek a GameCenter-re akkor újraindul a TV.
Most nyomok egy full resetet megint és meglátom, hogy marad-e. -
zsozsi67
csendes tag
Sziasztok,
Kb. 3 hónapja van meg az 55C728-am. Vegyesek az érzéseim. Igazából minden OK, egy dolgot kivéve. A fényerővel nem vagyok kibékülve. Még besötétített szobában is viszonylag sötét a kép. Nem tudok jobban világosítani (tv nézés és filmézés/Netflix közben is).
Akinek ilyen TV-je van, hasonló tapasztalat? -
RVR400
veterán
válasz
GordonSamway #12608 üzenetére
Mikor veszed a C735-öt?
-
Kaba
veterán
válasz
GordonSamway #12606 üzenetére
Elhamarkodtad.
-
Kaba
veterán
Az Auchanban 269 K-s áron kapható a 65C728. Eddigi legalacsonyabb ár.
A BF/labdarúgó wm idejére vélhetően 250K alá fog menni. -
Saccco
nagyúr
válasz
GordonSamway #12602 üzenetére
Nem megy tovább? Megakadt?
-
GordonSamway
aktív tag
válasz
BlackJack21 #12601 üzenetére
-
BlackJack21
tag
válasz
GordonSamway #12600 üzenetére
tippre igen, hiszen azért OTA...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Trollok komolyan
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- TCL LCD és LED TV-k
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Formula-1
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest