Hirdetés

2024. május 22., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2015-09-06 22:56:53

LOGOUT.hu

Ezt a topik azért került létrehozásra, hogy a fórumon megforduló elektroműszerészek és tápokkal hivatásszerűen foglalkozó szakemberek megoszthassák értékes tapasztalatukat és szakmai, valamint magánvéleményüket az ebben a témában kevésbé járatos fórumtársaikkal.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#10403) lotuska


lotuska
tag

Sziasztok. 12 eves lett a Thermaltake 500W TR2 W0093-as tapom, amely meg a Prescott-os idokbol van meg.

Vettem nemreg egy "uj" alaplap(asrock p67)+proci(2500k)+ram kombot, amit majd huzni szeretnek, de nem akartam egy 12 eves tapra bizni ezt.

Valtozoak voltak a tap arak, FSP Hexa+ 400W volt a szimpatikus 13k korul(Romaniai arak). Aztan azon gondolkzotam ha van egy egykoron nagyon jo procim, akkor lehet veszek egy regebbi felsokategorias videokartyat HD7970 vagy GTX 680 (egyenlore meg nem, a szimulatorozasra jelenleg tokeletesen eleg a GTX 750Ti, nagyon lehet huzni es jol megy kicsi felbontason, amit bir a monitorom :)) es akkor banni fogom, mert melegedni fog a tap foleg ha a procit is huzom. kovetkezo lepes az 500W Hexa+ vagy Hyper, csak mire megvettem volna felvittek az arukat 18k-ra...
Megjegyzem nem ertek a tapokhoz, de elkezdtem nezegetni a a hasznalthirdeteseket(Romaniaban) es raakadtam erre a tapra: [link] Seasonic beles.

Ma megerkezett(6k a tap(ujonnan!!! de gari nelkul...)+1k postakoltseg) es uzembe helyeztem a regi gepemben. Hangtalanul mukodik jelenleg, csatolok par kepet:


Az uj vs regi tap:


Elso benyomas az, hogy semmi hangja, a 125W TDP-s phenommal, viszont a thermaltake is felkezzel megbirkozott vele(meg akkor is amikor 3.8GHz-en kapott feszt rendesen GTX 750Ti mellett), ami elvileg egy sokak altal leszarozott CWT beles tap, nekem soha semmi probalemam nem volt vele, egyszer volt megbontva portalanitas celjabol, meg a venti is eredeti benne :Y . Kabelek hoszabbak 2-3cm-el (alaplap cpu es pci e kabel is) az LDLC-n, viszont a thermaltake-nek minosegebbi hatast keltenek a fekete kabel szigetelesek, az LDLC-n tul nagyok, lotyognek benne a kabekelek... Sulyra kb azonosokak, LDLC-re 2.3Kg-ot adtak a postan. A kabelek tekinteteben elorelepes az, hogy a thermaltake-n csak egyetlen 6pines pci-e csati van az LDLC-n 2x6+2pin van, a cpu csati 4 pin-es a thermaltake-en, az LDLC-n pedig 4+4pin. Az output adatok a kepen.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.