Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- koxx: A bajnokok egere? Lamzu Maya Champions Edition 8K gamer egér
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Orionk
senior tag
válasz
snow.man
üzenetére
Ha olyan XA-val kezdődő kurzust vesztek fel, amelyet valahol a TTIK-n belül hirdettek meg, akkor:
Felveszed, és amikor zárul a kurzusfelvétel, akkor az etr referens átállítja SZV-s kódúnak, mert csak olyan kurzus marad XA-s, amelyet másik kar hirdetett meg, és azt veszed fel. -
ildi0102
csendes tag
Sziasztok Sztochisztika alapjaiból Viharos László milyen ?? jó ?? felvehetem nála nyugodtan?
-
elnofx
tag
Sziasztok!
Valaki meg tudná nekem súgni, hogy most ősszel indul-e Gazdaságinformatikus Msc képzés szegeden, és hogy meddig kell jelentkezni rá, ha igen?!
Köszi!
-
snow.man
tag
-
dosailord
tag
válasz
LestatVenom
üzenetére
Nekem is elküldenéd? Nekem igazából az f-en kívül egyik sincs meg, el tudnád küldeni a többit is?
-
Labahajú
csendes tag
A webterv mérnökinfósoknak kötelező, ezért vannak már rajta.
Meglepődtem magam is, hogy a multit felvették másodévesek (így ismerősömnek nem jutott hely a kiszemelt gyakorlaton), pedig 6. féléves tárgy. Ok: gazdinfón 4. féléves...
Az ETR-t valszleg kijavították a legutóbbi mindenkinek-minden-megnyílt baki után. -
pvt.peter
őstag
sziasztok
egy kérdésem lenne:
vannak ugye a szabadon választható tárgyaink kémia, biológia, földrajz, matek, fzika szv.
10 kreditet kell összegyűjteni az SZV-kből, mindegyik 2 kredites
a kérdésem, lehet olyat is, hogy pl. kémiából felveszek 2 tárgyat, földrajzből pedig 3-tm így pont megvan a 10 kreditezt így elfogadják?
-
DoL
csendes tag
válasz
pokerspan
üzenetére
Van az a dolog, hogy csak 25-től lehet a nem ajánlott féléves tárgyakat felvenni.
Van továbbá az, hogy az etr egy rakás ...., így néha megnyílik olyasmi is, aminek még nem kellene.
No és van az a helyzet is, hogy a TO visszaállítja azoknak a félévét, akik még nem végeztek, de túl vannak az "optimális" képzési időn, így pl. egy 8. félévében lévő hallgatónak már megnyíltak a 6. féléves tárgyak, mert az etr-e szerint ő hivatalosan 6. féléves. -
PazsitZ
addikt
Nem új fícsőr, már legalább 5-6 éve biztosan így működik a rendszer.
[link]
Két TTIK-s megnyitási dátum látható:
2011-01-20 20:00, és a második csillagozott: 2011-01-25 20:00 *
* Az adott karon a teljes kurzuskínálat megnyitása (előtte csak az ajánlott félév szerint). ...
Az ajánlott félév nélküli (0) kurzusok TTIK és BTK esetében csak ekkor nyílnak... -
pokerspan
csendes tag
Van még mindig másnak is olyan problémája mint nekem:
"Kötelezően választható tárgyak" közül egyet sem látok.Ha a Kurzusfelvétel/Új, tanterv alapján megkeresem őket, akkor meg egyet sem enged felvenni... nem értem
-
8904
csendes tag
Msc-sek:
Ti se látjátok mostmár az új ajánlatban az összes felvehető kurzust? Csak pár kötelező maradt meg (amik mondjuk nem minden szakirányon kötelezők).
De pl nem látom a szakirányos tárgyakat (amiket nem vettem fel), meg más szakirányok tárgyait sem.Ez biztos vmi új ETR fííícsör

szerencse hogy tegnap legalább láttam. -
Úgy halottam hogy a sztohasztikát most hirdetik meg utoljára. Viszont most nem akaródzik fölvenni. Az analízist viszont fölveszem. Kérdés : Ha nem lesz meg a sztohasztikám, akkor az analízis mellé még a műszaki matekot is meg kel csináljam ? ( mert abban lesz a sztoha)
-
-
jhos910
senior tag
Üdv,én is ide tartozom. Csak most,félév végén bukkantam rá erre a topikra

I. évfolyamos gazdinfós vagyok

-
kunokb
csendes tag
Arról tud esetleg valaki valamit, hogy az ETR a nap mely szakában írja jóvá a teljesítéseket? (tehát mikor zöldíti ki a dinamikus tantervben a kurzusokat)
Ha egyáltalán létezik ilyen időpont, persze...
-
Orionk
senior tag
Logika gyakot cseréltek.
Iván Sz. helyett Németh.L.Z. oktató lesz.
Iván Sz. pedig másik gyakorlathoz került. -
ktommy91
addikt
Köszi mindkettőtöknek, de csak most nézem hogy sajnos már betelt. A másik 3 lehetőség közül melyik a legkevésbé rossz?
-
ktommy91
addikt
Sziasztok! Tudnátok ajánlani egy jó dimat2 gyak. vezetőt? A lehetőségek: Kátai-Urbán K. , Katonáné Dr. Horváth E. , Maróti M. , Udvari B. .
-
ildi0102
csendes tag
Nekem az lenne a kérdésem hogy milyen speckoll-okat tudtok ajánlani vagy inkább szabadon választhatókat vegyek fel ha kevés a kreditem
-
Hancsika
csendes tag
Hello!
Két kérdésem lenne a kreditekkel kapcsolatban:
1. Prog.terv. inf. BsC -nél 180 krediten felül (nem tanári szakirányon) meg kell-e csinálni 9 kreditnyi általánosan művelő tárgyat, illetve mit javasoltok, mit lehet felvenni, amiért még kredit is jár?
2. Programtervező matematikus esetén (régi, 2005-ös) a 6 kredit általános művelő tárgy beleszámít-e az össz. 300 kreditbe, vagy azt a 6 kreditet a 300-on felül kell megcsinálni?
Köszi szépen annak, aki tud segíteni!
-
fravik
tag
Sziasztok!
Grafika vizsga F csoportos (ahol a tétel a Vágás) kiskérdéseit valaki le tudná nekem írni ide vagy privátban? Nagyon megköszönném, mert már csak az hiányzik!
Előre is köszi szépen!
-
yager86
csendes tag
válasz
nfgabor
üzenetére
Tavaly voltam dimat2-n. A 4. gyakorlat után találkoztam egyik ismerőssel, aki kiröhögött, hogy milyen hülye vagyok, hogy bejárok.
Igaza volt... évek óta nem változnak a gyak UV feladatsorok, a vizsgalapokon is bizonyos feladatok "válogatva" lesznek. Nagyon olcsó 4 kredit

-
-
nfgabor
csendes tag
Sziasztok

Azt szeretném kérdezni, hogy a Dimat 2 mennyire vészes a Dimat 1hez képest?
Mérnökinfós vagyok és nem kötelező, viszont jól jönne pár kredit és a dimat 1 nem volt vmi nagyon nehéz. Ki mit javasolna?
-
MrTurner
csendes tag
tudnátok ajánlani 3 szabadon választható tárgyat, ahová nem kell bejárni és netes vizsga van? (kvázi ingyen kredit)
FONTOS!
köszi! -
Gidu
csendes tag
Nem látok rá sok esélyt, de van olyan, akinek van Logika tantárgya és Iván Szabolcs féle gyakot cserélne velem Iván Szabolcs csütörötk 10 órai gyakjára?! Óraütközésem van.
-
dekac
tag
@Nhorbee, @MrTurner Köszi!

-
Sofiel
csendes tag
Sziasztok! Ha fent van ETR-ben a dimat 4-em, lehetséges, hogy azért nem tudom felvenni az operációkutatást, mert a gyakorlat teljesítése még mindig nincs beírva?
-
dekac
tag
ki ismer közülük valakit?
prog 1
-Daniel Dan
-Hegedűs I.
-Nagy I.oprendszerek
-Elek R.számháló
-Végh Á.
-Purece B.assembly
-Tömösközi M.az utsó 3-nál Erdőhelyi is tart gyakot.

-
_DooM_
csendes tag
Csuda dolog ez az ETR!
Vajon mi oka lehet annak, ha 8. félévemben csakis a tanterv szerint 6. féléves tárgyakat látom, illetve vehetem fel?
Abban látnék rációt, ha semmit nem vehetnék fel, hisz 8. félévben csak csúsztatott tárgya lehet az embernek (BSc-n).Csak azt tudom elképzelni, hogy az ETR 6. szemeszterként kezeli ezt a félévemet (mintha kaptam is volna valami levelet a félév-visszaállítással kapcsolatban
), de ettől még elvileg el van könyvelve, hogy nem először venném fel a kurzust, ergó ezt se kellett volna engednie.Csak úgy elfilóztam...
-
Obnoxious
csendes tag
Srácok! Ilyesmi, hogy vizsgára jelentkezés a mostani félévben, ugye mindenkinek eltűnt a teljes űrlap?

-
Obnoxious
csendes tag
nagyon nagyon jól megfogalmazta valaki régebben egy kurzusfórumba: "büdös a munka a TO-s néniknek"
-
pokerspan
csendes tag
miért nem bírok egyetlen kötelezően választhatót felvenni?vagyis nem is látom őket...
-
szivar1
csendes tag
Az lehet h a csúszás miatt nekünk még nem hirdették meg a tárgyakat? (Mondjuk akkor is kéne látni a kötelezően vál.-kat)
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁhhhh -
snow.man
tag
Tök korrekt, hogy egy (azaz egyetlen egy) kurzust sem látok...
-
szivar1
csendes tag
Én csak az ipargazdaságtant látom...
Ti? -
elnofx
tag
A kötelezően szabadon választható kurzusokat mikor hirdetik meg mérnök infón?
jan. 25. 20:00 ?
-
pvt.peter
őstag
sziasztok,
Sztochasztika alapjaiból kit ajánlotok?
Mészáros V
Szűcs M.
Csizmadia L.
Szűcs G.
Szijártó A.
Viharos L.
Rárosi F.
Mészáros V. -
Orionk
senior tag
Logikából Iván Szabolcs gyakorlatok változtak Lévai gyakorlatokra.
Szerintetek Lévai B. jó tarthatja a logikát?, most kezdi először tartani. Mit gondoltok?
köszi
-
Obnoxious
csendes tag
válasz
unbekannt
üzenetére
Részletesebben Kosztopulosz tudna mesélni, de annyit mondhatok, hogy egyik sem kötelező. Sem a gyak, sem az előadás. Viszont eléggé szívatós tárgy, megvicceli az embert hogy csak 1kr, ahhoz képest a vizsga elég nehéz. Ha jól tudom, van a GTK-soknak is ugyanez a kurzus, így akár az ő előadásukra is bejárhatsz, ha az jobb neked.
-
unbekannt
csendes tag
Tudna nekem valaki mesélni a vállalati pénzügyek I. kurzusról? Mennyire baj az, ha az előadásra nem tudok bejárni, csak a gyakorlatra? Köszi a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Varmilo /Limitált kiadás/Beijing Opera/EN/Silent Red/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

(kár h az már megvan csak más kóddal)