- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
fravik
tag
-
_Petya_
őstag
Dr. Dombi József egyetemi tanár - Mestint és algoritmusok
Dr. Tanács Attila adjunktus - grafika, képfeldolgozás
Dr. Gergely Tamás adjunktus - Összes prog
Dr. Bánhelyi Balázs adjunktus - köszi, sztoha, opkut, ilyenek...
Remélem tudtam segíteni. Dombi levelezősöknek tartott órát, alapvetően rendes.Micsoda? Dombi rendes?
Épp ellenkezőleg, vele voltak a legrosszabb tapasztalataim... viszont a másik 3 tényleg rendes 
Petya
-
birno
addikt
-
Lenry
félisten
-
A szerzetes
csendes tag
Okés, hogy volt, de most sem jobb. Elhitetik, hogy működik, csak fél óra használat után 2-3 percig fagy, aztán 2-3 percig használhatod a Win7-et... Sztem ez rosszabb, mint ha nem lenne, mert akkor legalább óra elején kibosszankodja magát az ember, nem ezzel megy el az óra :S
-
birno
addikt
-
azbest
félisten
ha viszonylag kis számtartományról van szó (nem milliárdos számértékekről van szó), akkor a legegyszerűbb, ha egy kinullázott tömb reprezentálja a lehetséges számokat és felolvasáskor azt az indexet növeled egyel amennyi az éppen olvasott szám értéke. Így a végére meglesz, hogy melyik számból hány volt. Nagy számoknál már azért kicsit bonyolultabbra érdemes, mert sok memóriát használna.
Ha nagy számokról van szó, akkor tömb helyett egy láncolt listát lehet érdemes használni, ami nagyság sorrendben tárolná a felolvasott számokat a hozzájuk tartozó darabszámmal együtt, amibe beszúrod az eddig nem szereplő számot a megfelelő helyre. Persze a sebességet rontja, hogy sokat kell lépkedni a láncolt listán (amíg végére nem ér vagy nagyobbat nem talál benne).
Ha gyorsaság is kell, akkor az előbbi megoldás más adatszerkezettel megoldva, mondjuk fa szerkezettel, pl avl.
-
whiteman0524
aktív tag
Ezt a kérdést nem itt kellett volna feltenni hanem például itt. De egyébként, én valahogy így csinálnám az Example #1 alapján egy kicsit módosítva azt :
if (($handle = fopen($file, "r")) !== FALSE) {
while (($data = fgetcsv($handle, 1024, ";")) !== FALSE) {
$counted_values=array_count_values($data);
// Itt pedig feldolgozod az értékeket.
}
fclose($handle);
}A te kódodban én valahol ott keresném a hibát hogy : $tomb = explode(" ",strtolower($sor[$i]));, mivel a $sor tömb $i-dik eleme már egy konkrét érték így nincs értelme tovább tördelni. A beolvasott sorból az fgetcsv függvény önmagában megkreálja a szükséges tömböt a beolvasott elemekkel, feltéve hogy a feldolgozni kívánt értékeket az egyes sorokban csak egy ; választja el egymástól az olvasott fájlban.
-
Nerd
aktív tag
-
borpi
újonc
-
ALI_G
veterán
-
sss
őstag
-
Frenky89
addikt
-
Gergello
addikt
-
Szögecs
csendes tag
-
Szögecs
csendes tag
-
LestatVenom
csendes tag
-
A szerzetes
csendes tag
-
LestatVenom
csendes tag
-
LestatVenom
csendes tag
-
A szerzetes
csendes tag
-
szmg2
csendes tag
-
blend
csendes tag
-
pvt.peter
őstag
-
pvt.peter
őstag
-
Gergello
addikt
-
szivar1
csendes tag
-
Gergello
addikt
-
nfgabor
csendes tag
Én nem tudom, hogy lehetnek az emberek ilyen balfaszok. Mindenkin segített az oldal, nem csak bizonyos személyeken, elég sok anyag gyűlt össze már ott ami gondolom nem kis munka volt. De ő a becsület mintaképe bejelenti, hogy illetéktelen tartalom meg miegymás. Az ilyennek csak gratulálni tudok.
Mit szólnátok torrenton keresztüli megosztásra?
-
A szerzetes
csendes tag
-
nfgabor
csendes tag
-
Orionk
senior tag
-
MrTurner
csendes tag
-
Nhorbee
aktív tag
-
Nhorbee
aktív tag
-
Nhorbee
aktív tag
-
elnofx
tag
-
Nhorbee
aktív tag
-
LestatVenom
csendes tag
-
Napster
tag
-
Orionk
senior tag
-
dudee1983
csendes tag
-
tomecs
csendes tag
-
Nerd
aktív tag
-
cocma
csendes tag
-
cocma
csendes tag
-
sss
őstag
-
sss
őstag
-
gianni89
csendes tag
-
gianni89
csendes tag
-
sanzi89
addikt
-
sanzi89
addikt
-
MrTurner
csendes tag
-
Szögecs
csendes tag
-
szkatus
csendes tag
-
blend
csendes tag
-
snow.man
tag
-
Orionk
senior tag
-
Orionk
senior tag
Én úgy tudom, hogy áthozhatod egyszerre mindet.
DE te Nappalis voltál, és most is Nappalisra vettek fel, valamint mielőtt kivágtak akkor is ugyanaz a tanterved volt, mint amire most felvettek, ezek alapján:
Neked ETR automatikusan el kell, hogy fogadja a kurzusaidat.
Nem így van? -
azbest
félisten
jól csinálod a kitöltést?
úgy hangzik mintha egy kiváltandó tárgyhoz akarnád felsorolni az összes korábban teljesített tárgyadat.
minden tárgyhogy (előadáshoz és gyakorlathoz is) külön - külön kérelmet kell beadni. Most beadhatod az összes korábban teljesített tárgyra.
Azért lehet több féle tárgyat felsorolni, mert előfordulhat, hogy több régi tárgyad együttesen tudja csak kiváltani egy új tárgyadat.
Például infó szakon a diszkrét matematika esetében akinek még lineáris algebra is volt, annak a dimat3-at akkor fogadják el, ha a dimat és a linalg is megvolt (ez részletesebben megvan a matek tanszék weblapján )Szabadon választhatóakat is fel tudtam vinni. 58 kérelem lett

-
Orionk
senior tag
-
Orionk
senior tag
A 2010-es általános évi felvételi eljárásban jelentkeztél, és vettek fel?
Egyik ismerősöm a mostani pótfelvételi eljárásban jelentkezik, mert a Logikája nem lett meg 3-szor. Logika meg ugye most volt, a most elmúlt félévben.
Előre nem tudta, hogy nem lesz meg, ezért nem jelentkezett februárban, és így maradt neki a mostani pótfelvételi eljárás.neked mi nem lett meg?
-
azbest
félisten
Kreditátviteli kérelmek beadási határideje:
(Kizárólag az újonnan felvett, átvett és tagozatváltó hallgatók számára)(MODULO)-ban 2010. augusztus 15-30
http://www.sci.u-szeged.hu/sztettik/www/szervezetiEgysegek/toNaptar.phpModulóban nem láttam még
-
PazsitZ
addikt
adminisztratív tevékenységek éves relatív naptára
Kreditátviteli kérelmek: 2010. aug. 9. - 2010. szept. 11. (de azt írják karonként lehetnek eltérések) -
Orionk
senior tag
-
_DooM_
csendes tag
-
szkatus
csendes tag
-
_DooM_
csendes tag
-
pokerspan
csendes tag
-
DarkByte
addikt
Egyik sem. Megvan az abszolutóriumom és így megszűnik a hallgatói jogviszonyom. Sajnos az államvizsga még hátra van, leginkább mert hülye voltam és mert egyszerre ezer dolgot csináltam. De sebaj, dolgozom így nem akkora gáz, addig is nyelvvizsgára gyúrok. Még jó hogy szakdogát most úgy van nem kell újraírnom és védeni (bár az utóbbi egyáltalán nem volt nagy szám).
-
cocma
csendes tag
-
MiniMe87
csendes tag
-
dosailord
tag
-
phantom88
tag
-
pokerspan
csendes tag
-
blend
csendes tag
-
sss
őstag
-
sanzi89
addikt
-
zafir86
csendes tag
-
zafir86
csendes tag
En 3 sikertelen teljesites utan lettem "kirugva" tavaly nyaron. Hivatalosan csak valamikor oktoberben kaptam papirt arrol hogy harmadszori nem teljesites blabla.
Szoval nyar vegen beadtam a potfelvetelit ugyanerre a szakra (PTI), de mivel nem volt nappali, csak levelezo; igy azon vagyok. Tul.kepp ugyanott folytatom, ahol eddig, csak levelezon...Ja, es a kreditatvitel egy kesz rohej volt bazz, azert mert minden targy egy L betuben kulonbozik (levelezo), egyenkent kellett modulon beadni a kerelmet, es ugyanolyan procedura volt elfogadtatni (4 hetig tartott), mintha egy tadzsikisztani egyetemrol jottem volna.
-
8nemesis8
veterán
Újrajelentkezést nem lehet megoldani?
Mert én úgy tudom ,hogy ez a lehetőség adott. Ha meg más nem akkor még talán az, hogy beadja gazdinfóra vagy proginfóra és megcsinálja azokat a tárgyakat amik mérnök infón kötelezőek, majd ha letelik az eltiltás(ha van egyáltalán ilyen) akkor szakváltással vissza mérnök infóra. -
8nemesis8
veterán
-
8nemesis8
veterán
-
DoL
csendes tag
-
blend
csendes tag
-
DarkByte
addikt
semmi ilyen nagyon fórumra
Mániákus PH-zóként rosszul esett hogy ide felkerült, pedig mi nagyon fórum ha ez nem.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
No, csak viccelek, köszi hogy megosztottad, biztosan hasznát veszik a fórum lakók.
Szétnézek majd én is a jegyzeteimben hogy mi az amit szívesen publikussá tennék. -
fravik
tag
-
sss
őstag
-
sss
őstag
-
Lenry
félisten
-
dvcs_
csendes tag
http://www.sci.u-szeged.hu/sztettk/szabaly/tanulm-_s-vizsgszab.pdf
6.2
(...)
Ha a költségtérítéses hallgató befizetési kötelezettségének nem tesz eleget
a kurzusfelvételi időszak végéig, illetve ha nem rendelkezik a fizetés halasztására
engedéllyel, akkor hallgatói jogviszonya az adott képzési időszakban
szünetel. -
Lenry
félisten
-
Bocsek
aktív tag
-
_eskimo
csendes tag
Németh L. Zoltánnál csináltam a logikát, Iván Szabolcsnál a bonyelmet.
Mindketten jók, érthetően magyaráznak. A különbség annyi, hogy:Németh L.-nek van logikából egy diasora, amiben jónéhány feladat van elmélettel együtt. (Szerintem nagyon hasznos kis anyag.) Kevesebb feladatot old meg a gyakon, cserébe részletesen magyaráz, viszont ennek következtében néha elég altató jellegű az óra.
Iván Szabolcs nagyon érdekes órákat tart, rengeteg feladatot megold, viszont az elméleti részt nem magyarázza túlságosan. (Teljesen jogos, erre van az előadás.)
Mindketten adnak mintaZH-t. Szerintem aki lelkiismeretesen felkészül, annak a gyakorlat nem jelenthet problémát. Az elméletet meg seggelni kell, nincs mese.
-
Koree
csendes tag
-
DoL
csendes tag
-
8nemesis8
veterán
-
DoL
csendes tag
-
_DooM_
csendes tag
Csak halkan jegyezném meg, hogy a SzAr-ról volt szó. Kb. annyit is fogunk hasznosítani belőle később, mint amennyit a neve sugall. Annak a szökőévente egy embernek, akinek majd kelleni fognak komoly architektúrális ismeretek, annak ez úgy is kevés lesz...
Szvsz egy a tárgy nem más, mint egy rosta...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Windows 11
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Villanyszerelés
- Gyúrósok ide!
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Renault, Dacia topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- További aktív témák...
- Eladó egy Huawei GT3 okos óra Dobozzal tőltővel
- Apple iPhone 12 Pro Max 256 GB Blue 100% Akkumulátor 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Dobozos Új DELL XPS 13 9340/ULTRA 7-155H/32 GB Ram/1TB SSD/AI BOOST+INTEL ARC
- szinteÚJ Dell Pro 14 Ultra 7 255U 16GB DDR5 512GB AI PC FHD+ 1 év garancia
- iPhone 15 256GB 91% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Épp ellenkezőleg, vele voltak a legrosszabb tapasztalataim... viszont a másik 3 tényleg rendes

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)