Hirdetés
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ketogén étrend
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
ildi0102
csendes tag
Szia ! ksözönöm a váalszokat mindenkinek
igen ott vettem fel Szűcs Gábornál épp az utolsó helyett
vetem fel
mindenkinek köszönöm a választ aki segitett
más találtam valahol egy olyan lapot ahol felvoltak solova hogy mit érdemes felvenni szabadon választott tantárgy valaki aki a linket eltudja küldeni
-
dosailord
tag
Hali!
Össze tudnád (vagy valaki) foglalni, mik ezeknek az állapotoknak az elhagyásának a szabályai? Pl. mi van, ha bele és belőle is ágazik ki? Iterálni mit hogyan .... a neten találtam dolgokat, de ők mind ilyen egyenletrendszer féleséggel oldják meg: -
8904
csendes tag
hát azért tudni kell hogy sok a szar olvasó is. meg ha már kicsit kopottabb a kártyád akkor némelyik nem olvassa be, nekem van hogy 5-be is kipróbálom mire találok egy jót. de ha kicsit megfújkászod előtte, esetleg jó is lehet
különben földszinten a csipogtatós biztonsági őr mellett lehet pl ilyen ideiglenes kártyát kérni ha nincs nálad a diák véletlenül, így talán ott tudnak ezen segíteni is.
-
Labahajú
csendes tag
Hali!
Nem muszáj többet felvenned, semmi baj nem történik, ha egy nem kötelezőt nem teljesítesz elsőre, vagy másodjára (csak az átlagodat húzza lefelé). Viszont ha harmadszorra se mennél át belőle, akkor ugyanúgy, mint kötelező tárgyaknál, megszűnne a hallgatói jogviszonyod. De sztem nincs olyan, aki ilyen miatt hagyná ott az egyetemet. -
totiii
csendes tag
Nos, bár gyakorlat és előadás van meghirdetve, ez úgy fog kinézni, hogy két óra előadás lesz. Gyakorlati jegyet majd egy esettanulmányra kapsz, amit az első vizsgádra kell elvinni (nélküle nem is vizsgázhatsz - én már tudom
), 1 - 3 - 5 jegyek valamelyikét kapod rá. A vizsga számítógépen fog zajlani, tesztes, valamint vannak számolós feladatok is, de ezek is tesztszerűek, vagyis a (közelítő, kerekített) megoldás a képernyőn, csak ki kell választani.
Személy szerint nem nagyon jártam be (kétszer bent voltam azért sudokozni), és nem is hiányzott. Az anyagot meg lehet érteni a diákból is, a számolások nem nagyon bonyolultak, vizsgán ott a képlettár, a beadandóra meg vannak vagy lesznek példák, az alapján nem nehéz megcsinálni. Szóval nem létfontosságú a részvétel, nem olyan nehéz tárgy, bár elég sokat kell vele foglalkozni (az 1+1 kredithez képest). -
vaxi87
újonc
A fixnek azért volt értelme, mert sokan küldtek be megoldást
Az én munkám csak az oldal elkészítése és karbantartása volt, tehát az igazi köszönet a beküldőknek jár
Persze akadtak olyanok is, akikkel meggyűlt a bajom, rosszakarók, agyatlanok, szerencsétlenek, idióták stb...
Viszont örülök, hogy lesz, aki továbbvigye az egészet -
szkatus
csendes tag
"A hallgató az adott félévben beiratkozott vagy bejelentkezett költségtérítés vagy egyetemi finanszírozott képzése alapján tanulmányi ösztöndíjban nem részesülhet."
Idézet az ösztöndíj szabályzatból. Nyilván valahova be kell sorolni a költségtérítéseseket is, de az értelmét én sem látom.
"A hallgatók 50 százaléka részesül ösztöndíjban."
Ez lehet a kulcsmondat, a költségtérítésesek is hallgatók.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- Carl Pei megmondta nagyjából, hogy mennyi lesz a Phone (3)
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Videós, mozgóképes topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- Thrustmaster T300 RS GT Edition + Thrustmaster TH8S Shifter
- ThinkPad P15 Gen1 15.6" 4K UHD OLED érintő i7-10850H T2000 32GB 512GB ujjlolv IR kam új akku gar
- LAMAX W 10.1 Akciókamera + 256GB SD kártya + kerékpárra szerelhető tartó + úszó szelfibot GARANCIA
- Kopottas állapotban lévő Apple iPhone 14 256GB 84%-os akkuval kábellel, dobozzal, fekete színben
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Pencil 2.gen, Új, Dobozával 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest