Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
szivar1
csendes tag
üdv!
Van olyan valaki köztetek aki vágja a flash-t és vállal kötprog írást (vasárnap éjfélig)? Akit érdekel a részletekért írjon a szivar1@freemail.hu címre!
[ Szerkesztve ]
-
szivar1
csendes tag
Na...,valakit nem érdekel egy kis flash-es kötprog? Csak mert fontos lenne h kész legyen de nem lesz rá időm a hétvégén...!
-
szivar1
csendes tag
Senki nem akar pénzt keresni egy kis flash-vel?
-
szivar1
csendes tag
Üdv!
Ha valakinek kell opr.rendsz kidolgozott jegyzet írjon egy mailt a szivar1@freemail.hu -ra!
-
szivar1
csendes tag
Üdv!
Valaki tudna pár szót mondani a számvitel (előadás) vizsgáról? (milyen nehéz, hány pontos, milyen típusú kérdések vannak, ki javítja és milyen szigorúan stb...)
Előre is kösz az infót! -
szivar1
csendes tag
Van olyan gazd.infós aki idén csinálta meg a számvitelt? Mondana róla pár szót? (milyen nehezek a kérdések? mennyire szigorú? kb. mikorra lehet eredmény stb...)
-
szivar1
csendes tag
Üdv!
Valakinek van számvitel alapjaiból kidolgozott feladatsora (hasonlók mint amik a vizsgán voltak)? Nem tudja valaki, a vizsgán lehet használni az összköltség ill. forgalmi költség eljárásra épülő eredménykimutatásos lapot? -
szivar1
csendes tag
Üdv!
Valaki tudja, hogy a Rendszerfejlesztés ea. mikor bővítik ki ill. nyitnak-e új gyakokat (ütközésem van)? Csak mert 54 fős az ea., 50 főnek van gyakhelye (köztük nekem is de úgy h az ea.-t nem tudtam felvenni) amit kevésnek érzek... -
szivar1
csendes tag
Üdv!
Valakinek nincs eladó HP laptop töltője? (És ha van mennyiért válna meg tőle?)
-
szivar1
csendes tag
üdv!
valakinek nincsen véletlenül kidolgozott grafika midterm anyaga....?
-
szivar1
csendes tag
Üdv!
Tudja valaki, hogy mikortól van vizsgafelvétel? -
szivar1
csendes tag
Miért? Szerintem azért, hogy ne akkor kezdj el gondolkozni h mikor melyik vizsgát csináld... Így már van lesz egy "ütemterved" és azalapján csak fel kell venned őket.
(v.ö.: Milyen vicces lenne ha mondjuk nem a vizsga előtt pár hónappal kapnád meg a tételeidet, hanem mondjuk előtte nap... ) -
szivar1
csendes tag
Üdv!
Van valakinek grafika jegyzete? Csak mert ez a képfeldolgozás tanszék jegyzetei elég ratyik... És ráadásul még rendes könyv sincs megadva amiből lehetne készülni (mázli h opr.rendszerkből volt, különben tuti bukta lett volna)
Szóval valaki meg tudna szánni egy használható grafika anyaggal?Előre is örök hála!
-
szivar1
csendes tag
Ki miből tanul majd a grafika vizsgára? Valami jó, használható könyv? Csak mert elég sz@r a jegyzet... (legalábbis nekem nem jön be)
-
szivar1
csendes tag
Üdv!
Valaki tudna mesélni a prog2 vizsgáról? (milyen kemény? mennyire kell vágni a jegyzetet? elég ha csak a jegyzetből tanulok? lesz kód is vagy csak elmélet stb...)
-
szivar1
csendes tag
válasz audreyblack #9592 üzenetére
Üdv!
Küldtem mail-ben anyagot,nem tudom h jó-e, nekem csak ez van! Remélem azért tudod használni valamire...Más:
Prog2 (elméleti) vizsgáról tud valaki infót? Milyen nehéz, meddig tart, elég-e a jegyzet stb...[ Szerkesztve ]
-
szivar1
csendes tag
válasz snow.man #9656 üzenetére
Ja,szerintem is teljesen rendben van! És nem tudom mit témázik ezen (mármint a levél "minőségén") Eörs, olvassa el a prog2 jegyzetet...! (Vannak benne olyan mondatok, hogy azért az általános iskolás magyar tanárom olyan pofont lehúzott volna hogy a fal adja a másik... )
-
szivar1
csendes tag
Szerintem ha nekiesnénk Eörs jegyzetének nem vennék rá mérget, hogy nem találnánk benne helyesírási hibát... Szóval, nem tudom, hogy milyen jogon kritizál! (Egy előadás anyag szerintem nincs a fél-hivatalos levél "alatt", legalább olyan fontos az is)
m.j.: most nem akarom elővenni az arch. jegyzetet, benne hibákat keresgélni. Ha mégis hibátlan lenne akkor elnézést a "rágalmazásért"
Ja, és ha a tanárok elvárják tőlünk, hogy helyesen írjunk akkor amiből évek óta tanítanak, legalább azok a jegyzetek legyen hiba nélküliek... (A prog2 jegyzet 2006-os, nem lehet mondani, hogy frissen készült el és még nem volt ideje átnézni...) -
szivar1
csendes tag
Engem is érdekelnének a grafika kidolgozott téttelek...
-
szivar1
csendes tag
Valaki tudja h hogy megy a grafika vizsga? Ki van adva, hogy melyik csoportnak (A,B,C...) milyen tétel van? Vagy hogy van ez...? Van egyátalán tételsor?
-
szivar1
csendes tag
válasz LestatVenom #9923 üzenetére
Kösz az infókat (mindkettőtöknek)
-
szivar1
csendes tag
Szerintem a C#-t is nézd át! Volt aki olyan kérdést kapott, szóval lehet benne -persze nem biztos h lesz is!
Ja,és lesz pár olyan (kérdés) is ami nincs benne a jegyzetben! (pl:nekem volt egy olyan h mi a pascal, a cdecl és a fortran param.átadás lényege -vagy valami ilyesmi ill. a fórumon írták: Melyek a C++ nyelv "legnagyobb ellenfelei" -a nyelvek közül- és miért)[ Szerkesztve ]
-
szivar1
csendes tag
Tudja valaki h a Nyúl L. mennyire szigorúan pontoz? Érdemes bemenni hozzá ha pár pont kell a jobb jegyhez? Ki lehet belőle "sajtolni"? (grafikáról lenne szó)
-
szivar1
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudományos Pandémia Klub
- Mesterséges intelligencia topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- War Thunder - MMO Combat Game
- Parfüm topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Havi limitet kap a GeForce Now
- alza vélemények - tapasztalatok
- Formula-1
- További aktív témák...
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest