Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
szivar1
csendes tag
Üdv!
Kidolgoztam (pontosabban összeszedtem) a gazd.infó záróvizsga tételsor első felét...
https://docs.google.com/file/d/0BwYKDX7vkKhkRFhROXk1T2RrX1E/edit?pli=1
Ha valakinek kell használja nyugodtan!u.i.: felelősséget nem vállalok érte, hogy minden hiba és hiány nélkül szerepel benne
-
szivar1
csendes tag
Üdv!
Az alk.fejl államvizsga tételekhez van valakinek anyaga? -
szivar1
csendes tag
Üdv!
Nincs valakinek véletlenül kidolgozott gazd.infós államvizsga-anyaga?
-
szivar1
csendes tag
Üdv!
Van aki ért az Ubuntu-n történő C/C++ programozáshoz? Nem tudja véletlenül, hogy kell kilistázni a mappában (amelyikben van a .cpp is) levő htm/html fájlokat? -
szivar1
csendes tag
Van valaki aki nagy C++ guru? Mondjuk nem is kell olyan nagy mesternek lenni... Egy 80 soros java progit kéne átírni C++ -ra (viszonylag sürgősen)
Aki segít benne meghívom egy (két) sörre -
szivar1
csendes tag
Üdv!
Tud valaki olyan cége(ke)t ahol kooperatív képzésre vagy akár diákmunkára lehet jelentkezni? (az egyetemi honlapon levő cégek kivételével)
Előre is kösz az infókat! -
szivar1
csendes tag
Van valakinek régebbről termelésmenedzsment esszéje? Az egyik ismerősömnek most van ez a tárgya és kéne neki egy minta...
-
szivar1
csendes tag
Üdv!
Tudja valaki, idén lesz-e mest.int. kötprog védés vagy sem (és ha igen akkor mikor)
Csak mert nekem az rémlik h idén már nincs... -
szivar1
csendes tag
A következő félévre egy TIK-hez közeli lakásba lakótársat keresünk!
(részletek privátban...) -
szivar1
csendes tag
válasz
TMontana88 #11653 üzenetére
Ment emailben...
-
szivar1
csendes tag
Üdv!
Nem tudja valaki milyen átlag kell ahhoz, hogy elfogadják a tanulmánya eredmény miatt kért költségcsökkentést? (Kb. mennyi? 3,5? 4? 4,5?) -
szivar1
csendes tag
Nem tudja valaki, hogy a költségcsökkentésnél a szociális helyzetet vagy a tanulmányi eredményeket veszik figyelembe? (vagy mindkettőt?)
-
szivar1
csendes tag
Üdv!
Molnár Csaba embereket keres egy tudományos projekthez. A feladat az lenne, hogy fel kell tenni egy szemüveget, amin egy kamera figyeli az ember szemmozgását, és tüdő röntgen képeket kellene nézni miközben a kamera rögzíti, hogy az ember a kép melyik részét nézi. Körülbelül 20 kép van, aminek az átnézése Csaba szerint egy órát sem vesz igénybe.
Ha van egy kis szabad időtök, és érdekel titeket a dolog akkor írjatok Molnár Csabának (mcsaba@inf.u-szeged.hu). (Természetesen az érdeklődés teljesen önkéntes alapú és nem jár semmi kötöttséggel.)
-
szivar1
csendes tag
Akinek van alk.fejlből kigyüjtött vizsga/elővizsga kérdéssora elküldené nekem mailben...!? (szivar1@freemail.hu)
-
szivar1
csendes tag
Aki írt már alk.fejl-ből javító zh-t Hegedűs Petinél leírná, hogy mi volt...! Nehezebb volt mint a "fő-zh"?
Előre is kösz az infót! -
szivar1
csendes tag
Aki már írt alk.fejl-ből zh-t felírni, hogy milyen feladatok voltak...?
-
szivar1
csendes tag
válasz
Gergello #10913 üzenetére
Hát igen, a hangosítás az nekem is hiányzott... Például mondta nekem, meg a mellettem ülőnek, hogy cseréljünk helyet de 3x kérdeztünk vissza, hogy mit akar mert nem hallottunk belőle egy árva mukkot sem. Gondolom akik felírták azért tették mert nem hallottak ők se semmit (nem véletlenül nem az első sorokban írták fel a neveket, hanem hátul és középen)
Ja, meg még azzal is fenyegetőzött,hogy aki felírta a nevét annak elveszi a dolgozatát és annyi pont amennyi (valószínű 0 körül lett volna mindenkinek)
De azért a végére csak sikerült megírni...
Amúgy mennyi ideig írhattuk,nézte valaki? (meg volt a 35 -beígért- perc?) -
szivar1
csendes tag
Mekkora retek volt ez a multi midterm...
Nem is a kérdések voltak a gázak, hanem az a majomkodás ami ment a kiosztáskor. Az lett volna szép ha elkéri azoknak a lapját akik felírták a nevüket korábban. Asszem ki is tört volna a forradalom...
-
szivar1
csendes tag
Na,ki mit szól a multi kötprogokhoz...? (Poén a szarelvezetős tetrisz
)
-
szivar1
csendes tag
Képfeldolgozás zh-ra meddig kell tudni az anyagot? Az 5. gyak még kell?
Előre is kösz a választ! -
szivar1
csendes tag
Üdv!
Van aki már megírta a flash zh-t? Milyen feladat(ok) voltak...?
-
szivar1
csendes tag
Nem tudja valaki, hogy mikor lehet felvenni a szakdogát (mikor lesznek meghirdetve az etr-ben)?
-
szivar1
csendes tag
Az lehet h a csúszás miatt nekünk még nem hirdették meg a tárgyakat? (Mondjuk akkor is kéne látni a kötelezően vál.-kat)
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁhhhh
-
szivar1
csendes tag
Én csak az ipargazdaságtant látom...
Ti?
-
szivar1
csendes tag
Nem tudja valaki, hogy mennyire nehéz a környezetgazdaságtan, a digit. képfeldolg. ill a köt. választható fizikás tárgyak (Kvantuminformatika, Modern fizika, Az információtechnika fizikai alapjai)?
-
szivar1
csendes tag
válasz
_DooM_ #10032 üzenetére
Szerinted kinél könnyű a logika zh?
Logikából: Én Iván Szabit ajánlom (nekem számtud. alapjait. tartott , jól magyarázott és tök jól pontozott a zh-n)
Opr.rendsz: Lúgos G.-t, ő volt a gyakvezem, jó arc, segítőkész, normálisan is pontoz
Alga II: Bánhalmiról azt hallottam h elég jó, kicsit lazán tartja az órákat ami zh-n visszaüthet (ha valaki nem tanul rendesen)
Engem alk.fej (Hegedűs P vs. Langó L. vs. Antal G vs. Muhi K. vs Bocsor Z.) vélemények érdekelnének....
-
szivar1
csendes tag
Durva:
Grafikából két vizsga van még hátra és eddig (a köv. két vizsga létszámát is hozzáadva) 315 vizsga volt (ill. lesz). Mivel 143 fő vette fel a kurzust ez átlagosan 2,2 vizsgát jelent fejenként(úgy, hogy feltesszük: senki nem bukott meg gyakon -amire elég kevés esély van) Nem rossz...
-
szivar1
csendes tag
-
szivar1
csendes tag
Tudja valaki h a Nyúl L. mennyire szigorúan pontoz? Érdemes bemenni hozzá ha pár pont kell a jobb jegyhez? Ki lehet belőle "sajtolni"? (grafikáról lenne szó)
-
szivar1
csendes tag
Szerintem a C#-t is nézd át! Volt aki olyan kérdést kapott, szóval lehet benne -persze nem biztos h lesz is!
Ja,és lesz pár olyan (kérdés) is ami nincs benne a jegyzetben! (pl:nekem volt egy olyan h mi a pascal, a cdecl és a fortran param.átadás lényege -vagy valami ilyesmi ill. a fórumon írták: Melyek a C++ nyelv "legnagyobb ellenfelei" -a nyelvek közül- és miért) -
szivar1
csendes tag
válasz
LestatVenom #9923 üzenetére
Kösz az infókat (mindkettőtöknek)
-
szivar1
csendes tag
Valaki tudja h hogy megy a grafika vizsga? Ki van adva, hogy melyik csoportnak (A,B,C...) milyen tétel van? Vagy hogy van ez...? Van egyátalán tételsor?
-
szivar1
csendes tag
Engem is érdekelnének a grafika kidolgozott téttelek...
-
szivar1
csendes tag
Szerintem ha nekiesnénk Eörs jegyzetének nem vennék rá mérget, hogy nem találnánk benne helyesírási hibát... Szóval, nem tudom, hogy milyen jogon kritizál! (Egy előadás anyag szerintem nincs a fél-hivatalos levél "alatt", legalább olyan fontos az is)
m.j.: most nem akarom elővenni az arch. jegyzetet, benne hibákat keresgélni. Ha mégis hibátlan lenne akkor elnézést a "rágalmazásért"
Ja, és ha a tanárok elvárják tőlünk, hogy helyesen írjunk akkor amiből évek óta tanítanak, legalább azok a jegyzetek legyen hiba nélküliek... (A prog2 jegyzet 2006-os, nem lehet mondani, hogy frissen készült el és még nem volt ideje átnézni...) -
szivar1
csendes tag
válasz
snow.man #9656 üzenetére
Ja,szerintem is teljesen rendben van! És nem tudom mit témázik ezen (mármint a levél "minőségén") Eörs, olvassa el a prog2 jegyzetet...! (Vannak benne olyan mondatok, hogy azért az általános iskolás magyar tanárom olyan pofont lehúzott volna hogy a fal adja a másik...
)
-
szivar1
csendes tag
válasz
audreyblack #9592 üzenetére
Üdv!
Küldtem mail-ben anyagot,nem tudom h jó-e, nekem csak ez van! Remélem azért tudod használni valamire...Más:
Prog2 (elméleti) vizsgáról tud valaki infót? Milyen nehéz, meddig tart, elég-e a jegyzet stb... -
szivar1
csendes tag
Üdv!
Valaki tudna mesélni a prog2 vizsgáról? (milyen kemény? mennyire kell vágni a jegyzetet? elég ha csak a jegyzetből tanulok? lesz kód is vagy csak elmélet stb...)
-
szivar1
csendes tag
Ki miből tanul majd a grafika vizsgára? Valami jó, használható könyv? Csak mert elég sz@r a jegyzet... (legalábbis nekem nem jön be)
-
szivar1
csendes tag
Üdv!
Van valakinek grafika jegyzete? Csak mert ez a képfeldolgozás tanszék jegyzetei elég ratyik... És ráadásul még rendes könyv sincs megadva amiből lehetne készülni
(mázli h opr.rendszerkből volt, különben tuti bukta lett volna)
Szóval valaki meg tudna szánni egy használható grafika anyaggal?Előre is örök hála!
-
szivar1
csendes tag
Miért? Szerintem azért, hogy ne akkor kezdj el gondolkozni h mikor melyik vizsgát csináld... Így már van lesz egy "ütemterved" és azalapján csak fel kell venned őket.
(v.ö.: Milyen vicces lenne ha mondjuk nem a vizsga előtt pár hónappal kapnád meg a tételeidet, hanem mondjuk előtte nap... ) -
szivar1
csendes tag
Üdv!
Tudja valaki, hogy mikortól van vizsgafelvétel? -
szivar1
csendes tag
üdv!
valakinek nincsen véletlenül kidolgozott grafika midterm anyaga....?
-
szivar1
csendes tag
Üdv!
Valakinek nincs eladó HP laptop töltője? (És ha van mennyiért válna meg tőle?)
-
szivar1
csendes tag
Üdv!
Valaki tudja, hogy a Rendszerfejlesztés ea. mikor bővítik ki ill. nyitnak-e új gyakokat (ütközésem van)? Csak mert 54 fős az ea., 50 főnek van gyakhelye (köztük nekem is de úgy h az ea.-t nem tudtam felvenni) amit kevésnek érzek... -
szivar1
csendes tag
Üdv!
Valakinek van számvitel alapjaiból kidolgozott feladatsora (hasonlók mint amik a vizsgán voltak)? Nem tudja valaki, a vizsgán lehet használni az összköltség ill. forgalmi költség eljárásra épülő eredménykimutatásos lapot? -
szivar1
csendes tag
Van olyan gazd.infós aki idén csinálta meg a számvitelt? Mondana róla pár szót? (milyen nehezek a kérdések? mennyire szigorú? kb. mikorra lehet eredmény stb...)
-
szivar1
csendes tag
Üdv!
Valaki tudna pár szót mondani a számvitel (előadás) vizsgáról? (milyen nehéz, hány pontos, milyen típusú kérdések vannak, ki javítja és milyen szigorúan stb...)
Előre is kösz az infót! -
szivar1
csendes tag
Üdv!
Ha valakinek kell opr.rendsz kidolgozott jegyzet írjon egy mailt a szivar1@freemail.hu -ra!
-
szivar1
csendes tag
Senki nem akar pénzt keresni egy kis flash-vel?
-
szivar1
csendes tag
Na...,valakit nem érdekel egy kis flash-es kötprog? Csak mert fontos lenne h kész legyen de nem lesz rá időm a hétvégén...!
-
szivar1
csendes tag
üdv!
Van olyan valaki köztetek aki vágja a flash-t és vállal kötprog írást (vasárnap éjfélig)? Akit érdekel a részletekért írjon a szivar1@freemail.hu címre!
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Lenovo ThinkCentre M70q Gen3 számítógép + Lenovo ThinkVision E24-28 monitor
- ASUS X301 (RX170HD)
- Lenovo Thinkpad T495s Ryzen 5 PRO 3500U/16GB RAM/256 SSD/14" FHD touch Magyar bill. laptop eladó
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga 4th i5-8265U/8GB/256GB NVME SSD/FHD Touch UltraBook garanciás
- Superconsole X2PRO retro játékkonzol 70000 játékkal + android box egyben
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- Gamer / irodai szék noblechairs ICON TX
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest