- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tonnara di Scopello
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
Új hozzászólás Aktív témák
-
corinne
tag
Én Engi Erzsébettől ilyen választ kaptam:
"Az On szakjan a zarovizsga elso 10 perceben lesz a vedes. Szamitogepes
bemutatoval ne keszuljon, mert mindket pti BSc szakos zarovizsga bizottsag
ugy dontott, hogy szoban vedjenek a hallgatok. Ugy keszuljon, hogy tudjon
beszelni a dolgozatarol (feladatkiiras, hogyan valositotta meg, onallo
munkavegzes, eredmeny, tehat legyen egy logikus felepitese a
mondandojanak)es a feltett kerdesekre valaszolni." -
corinne
tag
válasz
Gergello
üzenetére
Szerintem (nyilván csak saját tapasztalat alapján beszélhetek) elég a dia + amit esetleg pluszban elmondanak előadáson.
Szerintem FZ jól magyaráz, szóval meg lehet érteni könyv nélkül is.
Én spec. kinyomtattam a diákat, arra jegyzeteltem, ha valami olyat mondott, amit érdemes volt leírni. Tételeket sem dolgoztam ki, ebből a "kiegészített" ea anyagból tanultam vizsgára is. -
corinne
tag
válasz
Octachoron
üzenetére
szabivan oldalán lehet látni a tavalyi elsőévesek logika statját.
Úgyhogy aki elsősként szeretné felvenni a logikát, szerintem vessen rá egy pillantást. -
corinne
tag
Digitális képfeldolgozás
- Németh J.
- Németh G.
- Molnár Cs.
- Hantos N.
- Varga L.Ki kit ajánl?
-
corinne
tag
Tavaly asszem egyik sem volt kötelező...
Gyakvezek:
- assembly: talán Erdőhely Balázs, róla mintha eddig jókat hallottam volna, javítsatok ki, ha tévedek.
- alkfejl: én Muhi Kornélnál voltam, teljesen rendben volt. Antal Gábor is biztos jó lesz, bár ő most tart először
- fonya: Mészáros Ági
- alga2: passz
- logika: Iván Szabolcs -
corinne
tag
Tök jó ez a teljes terjedelmű, korrekt tájékoztatás az első heti laborgyakokkal kapcsolatban...
-
corinne
tag
ASV drágakövek ingyé' vihető, akinek kell, szóljon.

-
corinne
tag
válasz
Maverick89
üzenetére
Ment pm.
-
corinne
tag
Veszélyes anyagok környezetünkben vagy Környezeti katalízis kurzusokról valaki valamit?
-
corinne
tag
Amit DoL írt, az logikusnak tűnik. Vsz csak 31-től lehet a nem egy bizonyos félévre ajánlott tárgyakat felvenni.
-
corinne
tag
válasz
Maverick89
üzenetére
Első héten kinyírom a csoport egyik felét, másodikon meg a maradékot.

Amúgy komolyra fordítva a szót, nem áll szándékomban szemétkedni, és szívesen fogadok bármilyen építő jellegű kritikát.
Bővebbet még én sem tudok mondani, ez még nekem is új szituáció. -
corinne
tag
A Telekommunkációs alapismeretek nevezetű kurzusról van már valakinek valamilyen tapasztalata?
-
corinne
tag
válasz
unbekannt
üzenetére
Gazdinf Bánhelyi mindenképp, nála sima ügy. Na meg úgy általában az egész tárgy sima ügy. Röhej 4 kreditért. Amúgy sz@rt se tanultok, és az sincs számonkérve, nálunk "tudásfelmérő" volt két éve, aminek előtte órán megcsináltuk a feladatait. Esszé volt még, meg két zh gyakon.
-
corinne
tag
Tavalyhoz képest is sokat változott az egész tárgy, pedig akkor már Nagy A. tartotta. Nálunk pl. még nem voltak kiskérdések vizsgán, Makay-féle tételekből volt csak kérdezve, stb. Azóta ahogy elnéztem új diasor készült, számonkérés is megváltozott, Makay idejében úgy tudom még elővizsga is volt, úgyhogy tényleg nehezült valamennyit az egész, bár az idei helyzetre nincs reális rálátásom.
-
corinne
tag
Fonyából felkerülnek a jegyek etr-be a vizsgadolgozat megtekintése időpontja előtt, vagy előbb megvárja, hogy ki reklamál és csak utána?
Ja, és akik tegnap voltak, hova lehet holnap 9-re menni?Nem figyeltem rendesen én hülye, úgy izgultam

-
-
corinne
tag
Nathan első törvénye: A szoftver gáz: kitölti a rendelkezésére álló teret.
ennek mintájára megfogalmazható a következő:
A tanulás gáz: kitölti a rendelkezésre álló időt.
avagy:
Ha Isten vagy, tegyed, könyörgök, hogy kevesebb tárgy legyen, s több idő.
(hogy miket hoz ki belőlem a fonya, sorry
) -
corinne
tag
válasz
Pho3bus
üzenetére
Szvsz. jobban jársz, hogy nem ő tartja

szerk: Am. én is 4-es lettem, egyszer olvastam el a nemtomhányezer oldal anyagot, amit felpakolt, mellesleges tök feleslegesen, mert sokszor köze nem volt ahhoz, amit kérdezett, úgyhogy hasraütsz, józanész, és rizsarizsrizsa
Más: Ha fonyából egy tétel címe az, hogy "Véges automata fogalma, nemdeterminisztikus és determinisztikus automaták ekvivalenciája.", akkor itt még illik belevenni a teljes automatát is, vagy szigorúan csak arról kell írni, ami szerepel a tétel címében?
-
-
corinne
tag
Megkérdeztem Máté Eörst, hogy idén is ugyanazok-e a tételek assemblyből, mint tavaly, idézem a választ:
"Nem! nyilvávaló, hogy sok átfedés lesz, de nem lesz azonos. Idén nem
szándékozom kihirdetni a tételsort."Tehát SzAr fíling, tanulj meg mindent.
-
corinne
tag
Az egyik kurzusfórumra kattintva:
ETR-hibalap:
Az objektumhivatkozás nincs beállítva semmilyen objektumpéldányra.szeretünk etr
-
corinne
tag
Akkor nekem nagy a kitartásom és az önfegyelmem, kösz a bókokat

Amúgy kicsit tényleg unott, mondjuk meg is lehet érteni bizonyos szinten...Tegnap szabivan is beült az ea-ra, és szinte látszott az előadón, hogy nagyobb lelkesedéssel mondja, mert egyvalaki legalább biztosan érti, hogy miről beszél

-
corinne
tag
Erre az elővizsgára amúgy mennyire ajánlott elmenni? Csak mert keddig bőven van más dolgom, nem igazán tudok rá készülni :/
-
corinne
tag
válasz
sanzi89
üzenetére
Javaslom Fritsi Dani gyakorlatjegyzetét. Ahogy nézem, konkrétan ez a feladat le is van benne rajzolva (49. oldal), a [honlapján] megtaláljátok. De ha még úgy sem érthető, leírom ide is

-
corinne
tag
válasz
Gergello
üzenetére
Hát meg adsz hozzá egy Turing-gépet, ami ezt ismeri fel

Ezt konkrétan olvas egy a-t, hátrateker, olvas egy b-t, előreteker, ésatöbbi, ha egyszerre fogy el, akkor van a bódottág.
mod: nyílván ha elolvas egy a-t, akkor háromszögecskét, szebb nevén kezdőszimbólumot ír a helyébe, a b-k helyére meg B-t.
-
corinne
tag
válasz
Frenky89
üzenetére
Nemtom, szerintem a vizsga detto ugyanolyan votl, mint a midterm, csak valóban annyi különbséggel, hogy nem szorgalmi időszakban kellett bevágni 60 tételt, hanem vizsgaidőszakban 80-at (aminek nagy részét illet tudni, ha tanultál midtermre).
Hm, én is így tudtam, de ez a 20 pont egy feladatért, amire ha szerencséd van, beugrik valami, ha nem akkor szívtál hozzáállás gyanús volt. De ha tényleg így van, akkor meg csak gratulálni tudok nekik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- VGA kibeszélő offtopik
- Formula-1
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen autót vegyek?
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- Gyári DELL, HP, LENOVO,Asus,Fujitsu laptop töltők, 27% ÁFA
- Lian Li Strimer Wireless RGB Kábel PACK! 24Pin + CPU + VGA + Kontroller
- ÚJ RCB R10S ELEKTROMOS ROLLER kb 50% áron, dobozban, 3 hó gar.:
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Szép állapotban Lenovo ThinkPad T14s Gen 4 i5-1335u/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia 2027
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest