Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Rák
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Új hozzászólás Aktív témák
-
Orionk
senior tag
Ha a Horde-val küldök levelet, akkor a 'ő' karaktert ezzel helyettesíti: 'ő'
Erre mi lehet a megoldás?
A Mozilla Firefox karakterkódolását már állítgattam, de nem jött össze.
köszi
-
Arhquis
aktív tag
válasz
bakkerqwer #11296 üzenetére
Augusztus vége/szeptember eleje.
-
sss
őstag
válasz
bakkerqwer #11296 üzenetére
Sztem csak simán felveszed a tárgyat köv. félévben.
-
bakkerqwer
újonc
Hali! Tegyük fel kérek 3/3-mas logikából dékáni méltányossági kérelmet egy 4. lehetőséghez, tegyük fel meg is adják, akkor szerintetek (esetleges tapasztalatok alapján, vagy ha hallottatok valamit), mikor kerülne sor a vizsgára? Valamikor jövő héten, esetleg nyáron, esetleg augusztus végén/szeptember elején? Előre is kösz!
-
_Petya_
őstag
"Talán két év alatt elévül az abszolutórium, utána újra kell szakdolgozni és mehetsz államvizsgázni"
Nem. Az abszolutórium és a szakdolgozat/diplomamunka soha nem évül el. Abszolutórium után 7 éven belül bármikor jelentkezhetsz záróvizsgára, ezt követően külön kérvényezni kell a záróvizsgát.
Lásd a TVSZ-ben. Jó lenne ha nem terjesztenétek marhaságokat úgy, hogy nem néztek utána.
Petya
-
-
-
Gergello
addikt
A szakdolgozat ugye nem "évül el"?
Úgy értem, ha a következő 2 félévben megcsinálom a szakdolgozatot, majd 2012. őszire nem iratkozok be, csak a tavaszira és utána államvizsga. Ez így ok? -
-
dosailord
tag
De Te tudod (megérdeklődni) hogy a haverodnak milyen tárgyai voltak.
Nem tudnád megkérdezni hogy tényleg csak az volt-e nem volt mellette valami SZV vagy speckoll vagy valami jelentéktelen amit esetleg nem említett (mert ugye ezekből is van előre irányzott kötelező kreditmennyiség és nem-e így maradt aktív)? Fontos lenne. 8 félév alatt valahogy nem tudnék végezni, lesznek még nehéz tárgyaim a 8. félévben.
Köszi előre is ha meg tudod érdeklődni. Persze én is utánajárok majd, de jó lenne valami gyakorlati referencia és nem az elméletbeli szabályok sokasága és igazodjak ki rajtuk.
-
azbest
félisten
válasz
Nhorbee #11278 üzenetére
Ha nem állítják át a vizsgaidőszak után, akkor majd a to-nak/etr referensnek írsz egy e-mailt, hogy törölje a teljesítést. Ha nem állítják át, akkor majd következő tárgyfelvételnél nem tudod felvenni újra amíg nem törlik.
Régebben gyakori probléma volt ez, de utána átálltak arra, hogy vagy az előadó írja be a gyakot is vagy csak a sikeres vizsga / viszgaidőszak után viszik fel a végleges eredményt, ami összhangban van az előadás teljesítésével.
-
PazsitZ
addikt
válasz
Nhorbee #11278 üzenetére
Maximum akkor fordulhatna elő ilyen ha lenne olyan tárgy, ahol külön teljesíthető a gyak és a kollokvium.
De tudtommal nálunk infósoknál nincs ilyen, csak egy félévben teljesített gyakorlat és vizsga jelenti, hogy teljesítetted a tárgyat.(#11275) A szerzetes: Azért hoznék ellenpéldát, mert én pl. anno kibuktam nappaliról, mert felelőtlen és lusta voltam.
Most újrakezdtem, munka mellett, levelezőn és nem mondom, hogy mindig minden tárgyam megvan elsőre, de azért haladok. Bár még most is lusta vagyok, csak kicsit komolyabban veszem a dolgot.
-
dosailord
tag
Sziasztok!
Nem tudjátok véletlenül, hol lehet megnézni, vagy mi alapján adnak abszolutóriumot? Még 3 félévet szeretnék ezen kívül, de az utolsóban már csak egy Szakdolgozat 2-m lenne (ha minden jól megy), de ha ez már nem tartozik bele az összes tárgyba és lezárnak, annak nem örülnék. Szóval kell még bennhagynom egy vagy több tárgyat a Szakdolgozat 2-n kívül, hogy aktiváljanak utolsó félévre?
Köszi a választ előre is.
-
Nhorbee
aktív tag
Sziasztok!
Ha egy sikertelen tantárgy gyakorlatához az van bírva, hogy : Ai:I , akkor mi a teendő? Mert, ha jól gondolom, ez esetben nem fogja engedni azt etr a köv. évben a felvételt. -
szivar1
csendes tag
Nem tudja valaki, hogy a költségcsökkentésnél a szociális helyzetet vagy a tanulmányi eredményeket veszik figyelembe? (vagy mindkettőt?)
-
Gergello
addikt
válasz
A szerzetes #11275 üzenetére
nem hiányzik ide ez a trollkodás
-
A szerzetes
csendes tag
Ami nem megy, minek erőltetni?
-
francba123
csendes tag
Köszi szépen a hozzászólásokat! Kezdek megvilágosodni!
-
PazsitZ
addikt
válasz
francba123 #11271 üzenetére
természetesen kapsz diákot, csak ezen egy boríték lesz nem nap szimbólum.
Könyvtámogatást, helyi bérletet nem kapsz, sem ösztöndíjat, esti úszás nem tudom milyen alapon megy, de lehet az is csak nappalisoknak van.Utazásra pedig a lakhely-iskola közötti cél-végállomás közvetlen útvonalon van kedvezményed csak.
-
francba123
csendes tag
Na, ez egész jól hangzik (mármint ez, hogy így tömbösítenek)! Amikről hallottam, h újra kell csinálni (nem 100%):
-assembly (nekem a 6 kredites SZAR van meg, az nem elég...)
-elektronika (van most valami laborgyak is)
-irányítástechnika, 5 kredites megvan (Pletl-féle), elvileg kötelező lett a Jelek és Rendszerek című kurzus is...-Rendszerfejlesztésből a nagy, 9 kredites teljesítve van
Tapasztalataitok alapján mi az, ami még problémás?
Olvastam valami olyat, h nem lehet pl. diák máv-jegyet venni... ez igaz? Adnak diákigazolványt? pl. esti úszásra meg ilyenekre lehet menni?
Bocsi a primitív kérdések miatt, de ez az egész most ilyan derült égből villámcsapásként zúdult a nyakamba elég hirtelen...
-
dekac
tag
válasz
francba123 #11268 üzenetére
Engem tavaly vettek fel állami mérnök inf levelezőre
jó magas volt a ponthatár -
PazsitZ
addikt
válasz
francba123 #11268 üzenetére
Levelezős órák átlagosan 2 hetente, pénteken egész nap és szombaton fél-egész nap vannak tömbösítve úgymond.
A vizsgaidőszak természetesen ugyanakkor van, nem egy esetben a nappalisokkal együtt írjuk. Legfeljebb néha ha szerencsénk van előfordul, hogy hétvégére is hirdetnek vizsgát.
Nagyjából mindenben ugyanaz a követelmény, max. az fordul elő, hogy pl. 1-2 bizonyítást nem kérdeznek, mert nem jut rá idő órán, ilyesmi, de ezt is tanára válogatja.
Tehát van azért eset, amikor humánusabban állnak a tanárok a dolgokhoz levelezősök esetén, de tanulni ugyanúgy kell. -
francba123
csendes tag
Köszi szépen a hozzászólásokat!
Kicsit megpróbáltam utánajárni a dolgoknak... 2010-ben csak levelezős Mérnök Infót meg Gazdinfót hirdettek meg, természetesen fizetősön... Elvileg minden évben változik, hogy mit hirdetnek meg... Ha lehet, szeretnék nappalis maradni... Ez alapján sajna nem fog menni, bár idén változhat megint...
Levelezősről tudtok esetleg valami infókat? Elsősorban a mérnök infó érdekelne... Amennyire tudom levelezősön nagyjából minden tömbösítve meg hétvégén van...
Szerk.: pl. levelezősök vizsgái ugyanakkor vannak, mint a többieknek? Ugyanazt adják le/kérik vissza?
-
dekac
tag
válasz
Szögecs #11264 üzenetére
nem foglalkoznak vele, voltam bent anno a dékán asszonynál "hát igen, van de nem szoktuk megadni..."
Az indok:
Vizsgaidőszakon túli vizsgázásra vonatkozó Dékáni méltányossági kérelmét a TTIK Dékánja nem támogatja. A határozatot írásban kapja meg. 3-adszori kurzusfelvétel és sikertelen teljesítése esetén az elutasító határozat következménye a hallgatói jogviszony elvesztése. Új jogviszonyt csak felvételi eljárással szerezhet, melyre a jelentkezés határideje 2010. febr. 15.a hivatalos levélben sem kaptam elfogadható magyarázatot, hogy miért utasították el, indokként a tanulmányi szabályzat ezzel foglalkozó részére hivatkoztak, ami kimondja, hogy van ilyen lehetőség
nesze semmi, fogd meg jól
már 2010. 02. 12-én a kezemben volt a hivatalos, címre küldött értesítés (azaz már előtte 2 nappal elutasították), csak 1 a fura, a TO nem tudom mióta dolgozik szombaton is....
Itt a hivatalos teendők dokumentációja egy ilyen kérelem során, ami a moduloban látszik(szombati nap!).
Állapotváltás TTIK TO Mucsi László Dr. 2010. 02. 13. 07:59 TO véleményezés 0
Állapotváltás TTIK Dékáni Hivatal Mucsi László Dr. 2010. 02. 13. 08:18 Döntésre vár 0
Iroda váltás TTIK Dékáni Hivatal Mucsi László Dr. 2010. 02. 13. 08:18 Döntésre vár 0
Mentés TTIK Dékáni Hivatal Mucsi László Dr. 2010. 02. 13. 08:18 Döntésre vár 0
Állapotváltás TTIK TO Mucsi László Dr. 2010. 02. 13. 08:40 Elutasítva 0
Iroda váltás TTIK TO Mucsi László Dr. 2010. 02. 13. 08:40 Elutasítva 0
Megtekintés TTIK TO xy 2011. 06. 29. 21:39 Elutasítva 0
Megtekintés TTIK TO xy 2011. 06. 29. 21:40 Elutasítva 0
Megtekintés TTIK TO xy2011. 06. 29. 21:41 Elutasítva 0ez tetszik a legjobban: "TO véleményezés"
tuti, hogy nem kérték ki a TO véleményét, mert abban a félévben pl minden felvett tárgyam meglett, 4-es, 5-ösökkel, csak a kalk volt hátra...ennyit a méltányosságról -
viny
tag
válasz
francba123 #11259 üzenetére
1.: igen, a dékánit kikérheted. A TO-n elmondják mi ennek a módja. Ha nem elsős vagy, jó eséllyel megkaphatod.
2.: Lehet arra a szakra is felvételizni, ahol OFF-oltak, persze csak költségesre, dehát ezt tudjuk amúgy is. Hely költségesen szokott lenni (annak "örülnek" mondhatni, hiszen hozod a pénzt...). Ellenben a biztos az, ha beadod mindhárom szakra (az a pár ezer Ft ilyenkor már nem számít)
3.: Nem kell újracsinálnod a teljesített tárgyaidat. Beszámíttathatod őket az új kóddal futóakra. Ha fevettek: modulo-->kreditátvitel, legkésőbb aug. végéig. A TO-n ezt is el fogják mondani. Ha töröltek az új tematikából régi, teljesített tárgyaidat, akkor azokat számíttads át spec.koll-oknak, azokból legalább kevesebb lesz.
4.: A bibi csak azzal lehet, hogy azóta új tárgyakat hoztak be a tematikába, így sanszos hogy azokat viszont majd meg kell csinálnod. (de azért egy kreditátvitelt majd próbálj meg kérni ezekre is, pl.: én annó' csináltam egy Siemenst --> bepróbáltam RF1-nek)
5.: Az annó 7k-s Sz.A.R.-t szétkapták egy 4 és egy 3k-sra. Ha azt a 7k-st +csináltad, átszámítják mind a 4, és mind a 3k-sra, no para! -
PazsitZ
addikt
válasz
Dékáni kérelmet meg lehet próbálni, azt viszont nem tudom milyen az aránya, mennyire adják meg vagy sem.
Az, hogy mire lehet jelentkezni úgy tudom egyszerűen az adott év függvénye, meghirdetik-e költségtérítésesre vagy sem. Ha meghirdetik, akkor ugye csak a megfelelő pontszám kérdése a dolog.
A régi érettségiből a jegynek megfelelő jegy maximum %-os értékével fogadják el az érettségit, ami ezután konvertálódik ponttá. (úgy tudom nem változott azóta)
Tárgyak megfeleltetése keményebb dió, de ha 70%-a a tananyagnak megegyezik elfogadják.
Architektúra esetén egy időben egyben volt a SZAR és az assembly, ezek most külön lettek szedve. Korábban dimat1-2 és linalg. volt. most ez a 3 egybe lett gyúrva dimat1-2-3 tárgyakba.
A legutóbbi példáról tudok nyilatkozni, hogy azt elfogadják. De szerintem az architektúra és assembly tárgyakat is ugyanúgy. -
LestatVenom
csendes tag
válasz
Szerintem írj a TO-nak levelet, ők elmondanak mindent és tuti nem lesz 10 különféle válasz.
-
francba123
csendes tag
Sziasztok!
Sajnos úgy néz ki, hogy elbuktam egy 3/3-mas tárgyat... Szerintetek milyen lehetőségem lenne még? Kérelem dékáni vizsgára? TTIK-n ez hogyan működik?
Valamint akkor a jövő szempontjából: Pótfelvételi lenne egy lehetőség... Ha jól tudom akkor csak fizetősre lehet jelentkezni... PTI,Gazd.inf. és Mérnök Inf-re szokott maradni hely? Mérnök infóról tettek lapátra, ilyen esetben ugyanerre lehet pótfelvételizni? Vagy választani kell a másik kettő közül?
2008 előtt felvett vagyok. A tanterv folyamatos átvariálása miatt, gyakorlatilag egy csomó tárgyat újra kellene csinálni... Van ezekről valami lista? Mit hogyan fogadnak el? Architektúráról hallottam, hogy gáz van vele, talán operációs rendszerek is... Tudna esetleg valaki erről is infót adni?
Előre is köszi a segítséget!
-
lilith991
újonc
Sziasztok!
22 kredittel gazdinfon mennyi az esélye, hogy átpakolnak költségtérítésesre?
Köszi! -
Szögecs
csendes tag
Valakinek van tapasztalata arról, hogy Szabó Tamás komolyan veszi-e a minimum ponthatárt vizsgákon, vagy csak amolyan iránymutató? Kösz!
-
lilith991
újonc
Sziasztok!
Aki ért az operációkutatáshoz, tudna esetleg skype-on vagy msn-en segíteni? Lenne néhány kérdésem, holnap vizsgázok, és nem tudom elérni a gyakvezéremet:S köszi!
msn. anu666@windowslive.com -
ktommy91
addikt
Sziaszok!
Első éves pti-s vagyok és elképzelhető hogy csak 27 kreditem lesz ebben az évben. Milyenek az esélyeim arra hogy maradjak államin?
-
Gergello
addikt
Gazdinfón a gazdasági tárgyak között
(Gazdasági/társadalmi és humán tárgyak; Teljesítendő: min. 39k)
van valamilyen szórótárgy?
elképzelhető, hogy pti-ről átigazolok oda.
-
kisspepe
tag
Sziasztok!
Levelezős hallgató vagyok. Valaki el tudná nekem küldeni esetleg hogy nappalisoknak Logika és inf. alk.-ból milyen vizsgafeladatsorok voltak?
Ha csak a tételsorrendet leírja valaki, már az is jó. Hátha tudok belőle következtetni, nekünk milyen tételt adhat az utolsó két vizsgán.
Előre is köszönöm.
-
Aldon
újonc
Sziasztok!
El tudja küldeni nekem valaki a kidolgozott logika kiskérdéseket? Hétfőn vizsgázok, most tudok elkezdeni tanulni... viszont addig a kidolgozás sem fog sikerülni.
Előre is köszi,
PT -
m.magus
csendes tag
En is ugy tudom, h nem kell. Nekunk Engi E. mondta, mikor leadtam a szakdolgozatot, h nem kell kesziteni. De azert biztonsag kedveert azert kell csinalni egy kis osszefoglalot, h mirol is akarsz majd beszelni, mert az embernek abban a 10percben nem biztos, h annyi minden eszebe jut
-
ivjoe
tag
Valaki találkozott már a humánmenedzsment nevű tárggyal és van összeszedett anyaga hozzá? Vagy próbáljak meg boldogulni a coospace-en lévő doksikkal?
Vizsgáról tudja valaki hogy néz ki? -
dekac
tag
Valaki penge multiból?
Segítségre lenne szükségem.
További részletek PM-ben -
viny
tag
Sziasztok!
Valaki tudna egy jó kis vizsgasegédletet HWSWből? Életet mentene, de komolyan!
...nagyon nem akar a fejembe menni ez a @&%*... -
Pho3bus
tag
válasz
A szerzetes #11230 üzenetére
Köszi Szépen
-
Lexie991
újonc
Sziasztok! Gazdinfon vagyok elsős, de csak 29 kreditem lett az évben. Ezzel mennyi esélye van, hogy áttesznek költségtérítésre? Őszintén szólva az első féléves kurzusfelvételt nagyon elszúrtam, tapasztalat révén:S Elvileg a legrosszabb 15% kerül át, de nem tudom biztosan. Valaki tudna segíteni? Előre is köszi!
-
Szőri
csendes tag
válasz
A szerzetes #11230 üzenetére
Ebben a félévben pti-n egyik bizottságnál sem kell prezentációt csinálni, csak belekérdeznek a szakdolgozatba (tudomásom szerint). Az infókat én is köszi
-
A szerzetes
csendes tag
válasz
Pho3bus #11229 üzenetére
Hali!
Tehát bemégy a kiírt idő előtt két órával. A felkészülési teremben igazolod, hogy te vagy te és a lezárt borítékban ott vár a két tételed. Kidolgozod őket a lapokra. Aztán mikor visszajött a közvetlen előtted vizsgázó, akkor lapjaidat, tételed, pendrájvot, igazolványt fogod és a vizsgázó terem elé vonulsz. Ott majd kiszólnak.
Leadod a tételed, és az igazolványod, pendrájv a laptopba, vetítést elkezded. Az lemegy. Akkor feltesznek pár kérdést és kezdődhet a másik tétel. Nekem hagyták elkezdeni az elsőt, de már a negyedénél belekérdeztek. Mikor válaszoltam, akkor mehettem tovább. Aztán mikor kezdték unni a tételem első részét szóltak h jöhet a második fele, elmondtam, kérdeztek, jöhetett a 2. tétel. Az ugyan így ment. Közben rajzoltam, írtam a táblára. Próbálj dinamikusan. bevezetőt már mondhatod, amikor törlöd a táblát. Aztán mikor nem volt több kérdés, megköszönték és lehetett menni, mindent vittél magaddal amit hoztál.
Amikor bevittem a könyveim, akkor Engi Erzsébet úgy mondta, hogy nekünk már kötelező a prezentáció. Szóval szerintem anélkül meg se hallgatják.
A tanszék oldalán a záróvizsga szabályok között leírják, hogy hogy kell összeállítani a bemutatót. Röviden: csak a saját munkádra, eredményekre kíváncsiak.
Rem. minden kérdésre válaszoltam! -
Pho3bus
tag
Üdv!
Lenne pár kérdésem azokhoz, akik már túlestek ezen az egészen (záróvizsgán). Valaki leírná a menetét az egésznek? Értem itt ezalatt, hogy nem tudom elképzelni, mármint azt, hogy bemegyek x időre, hol kapom a tételt (bizottságtól vagy a felkészülő teremben)? Másik kérdésem, hogy ha letelt a 2 óra, akkor átmegyek gondolom a bizottság elé, és ott...?
Köszönök, mondom a mondandóm, vagy előtte kérdeznek? Meg az utolsó kérdésem, védett már valaki szakdogát prezentáció nélkül? Mit érdemes kiemelni? Hogy érdemes összeállítani az "előadást"? Kicsit sok kérdés, épp emiatt előre is nagyon hálás vagyok minden válaszadónak. Szép Napot!
Pho3bus
-
idzsi
csendes tag
Sziasztok!
Alkfejl-ből keresek valami anyagot vizsgára, akinek van elküldené nekem idzsinek@gmail.com-ra? előre is nagyon szépen köszönöm! -
Frenky89
addikt
Hogyan, de legfőképpen mikor kapom meg a diplomámat (ha sikerül és) amennyiben nem tudok és/vagy nem kívánok részt venni a hivatalos átadón?
Másrészről érdekes, mert 07.08-án van az átadó "ünnepség" és 07.07-ig kell beadni a (MSc) felvételihez a papírokat.
-
zeus90
aktív tag
válasz
mivaaaaan #11219 üzenetére
3 feladat volt. Nincs idő korlát, volt aki több mint 1 órát küzdött vele és még nem adta be, amikor eljöttem.
Első feladatban, adott ország iparának specializálódásának a mértékét kell kiszámolni. Le van írva, hogyan lehet kiszámítani. A lap másik oldalán meg egy táblázat, ott megkeresed azt az adatot ami kell a képlethez.
Második feladatban lesz egy nagy táblázat(BHÉ meg ilyesmik), 2 oszlopát kell kitölteni. Egyik le lesz írva, hogy hogyan kell kiszámolni szintén, a másikra meg rá lehet jönni. Már pontosan nem emlékszem, de az is csak valami egyszerű osztás volt.
Harmadik feladatban szintén táblázat, hát hogy itt meg volt-e adva a számolás vagy sem arra már nem emlékszem de szintén csak egyszerű osztás.Egy tanács, ha esetleg nem jössz rá mit mivel kell osztani, érdemes megnézni, nincs-e a táblázat alján az összegzés résznél kiszámolva, ami neked kell fentebb és abból vissza tudod keresni, hogy az hogyan jött ki.
-
zeus90
aktív tag
Legjobb az volt, hogy amikor én vizsgáztam, volt ott egy gtk-s srác, aki mint valami horror történetet mesélte a csoporttársainak, hogy ő már másodjára jött és örüljenek ha túljutnak a számolásokon
Akkor azért kicsit beszartam én is, hogy milyen számolások lesznek itt, de azután csak nevettem azokon akik elmentek vizsga közben is, hogy majd legközelebb, mert nem tudják a számításokat
-
-
mivaaaaan
újonc
Sziasztok,
Ipargazdaságtan vizsgáról van valakinek valamilyen infója? Egyáltalán írásbeli vagy szóbeli vizsga van, ill. előadásokon volt-e valamilyen számolgatós rész. Jegyzete van valakinek?
köszi
-
phantom88
tag
Sziasztok!
Ma olyat hallottam egy imserősömtől, hogy a 11. félévtől nem jár bérlet, jegyzettám és ösztöndíj. Ebből mi igaz? Mert arról én nem tehetek, hogy a BSc 7 félév az MSc meg 4!
-
dekac
tag
válasz
LestatVenom #11210 üzenetére
még semmi, majd ahogy közeledik a 20.i beadási határidő
csak jó lenne tudnom, hogy most megvan-e a vizsga vagy sem, ami már 1,5 hete "javul".
lehet megkreslek az ügyben;-)
-
dekac
tag
válasz
A szerzetes #11206 üzenetére
más:
multiból is vagy olyan penge, mint javaból? -
gianni89
csendes tag
Olyan kérdésem lenne, hogy mit kell (ha kell egyáltalán) intézni szegény végzős hallgatónak, aki meg akarja kapni az ösztöndíjából fent maradó szeptemberi adagot? Ha tudtok valamit osszátok meg kérlek.
-
snow.man
tag
Látom, mindenki záróvizsga lázban ég.
Állítólag nincs semmilyen koncepció a tételek kiosztására. A zv előtti nap mindenkinek névre szóló borítékba helyezik el a tételeit. Aki tudja, hol őrzik ezeket, feltétlen jelentkezzen.
Azonban megfigyelések vanak. Feltűnően sokan kapnak tételt a szakdolgozat v. diplomamunka témájukhoz kapcsolódóan (vagy akár a témavezetőjük tárgyából). Szinte csak olyan tételeket kapnak a hallgatók, amihez a bizottság valamely tagja ért. Teljesítéseket, jegyeket nem néznek.
Kalappal mindenkinek! -
idzsi
csendes tag
ALGA2-höz keresnék valami kidolgozott segédletet a vizsgához. Előre is köszönöm!
-
LestatVenom
csendes tag
válasz
A szerzetes #11201 üzenetére
Úgy is kapunk még pár választ, héten elég nagy a zv pörgés.
Új hozzászólás Aktív témák
- HyperX Cloud Alpha Wireless + HyperX Cloud Alpha 2 Olvasd el
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest