Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
zeus90
aktív tag
Halihó!
Mest int kötprogban segítséget vállal valaki? Péntek éjfélig.
-
zeus90
aktív tag
válasz
Dr.Ádám #12153 üzenetére
A dimat 2 az elég könnyű, szerintem könnyebb mint a dimat1, már ha még maradt Czédli prof.
Ha minél kevesebb matekot szeretnél tanulni, akkor GI. Nincsen csak kalk, dimat1, sztocha, alk stat, döntési rendszerek, ha jól emlékszem. Egyik se vészes ezek közül a kalk viszi a legnehezebb címet. Helyette magolhatsz közgé tárgyakat, bár ezek szerintem annyira nem vészesek, a számvitel kivételével.Logika van még és számtud. Hát ja, ezektől nem lehet menekülni
Nem az a tipikus matek, ha rááll az agyad akkor sínen vagy ha nem...
-
zeus90
aktív tag
válasz
LestatVenom #12132 üzenetére
Értem, köszi.
Azt hittem ezt a suli fizeti mindenkinek ugyan annyit, aki részt vesz valamilyen kooperatív képzésben és kíváncsi lettem volna kb az mennyi lehet. -
zeus90
aktív tag
Sziasztok,
Valaki véletlen nem tudja, hogy a kooperatív képzéseknél a kooperatív ösztöndíj mekkora összeget takar?
-
zeus90
aktív tag
válasz
mivaaaaan #11219 üzenetére
3 feladat volt. Nincs idő korlát, volt aki több mint 1 órát küzdött vele és még nem adta be, amikor eljöttem.
Első feladatban, adott ország iparának specializálódásának a mértékét kell kiszámolni. Le van írva, hogyan lehet kiszámítani. A lap másik oldalán meg egy táblázat, ott megkeresed azt az adatot ami kell a képlethez.
Második feladatban lesz egy nagy táblázat(BHÉ meg ilyesmik), 2 oszlopát kell kitölteni. Egyik le lesz írva, hogy hogyan kell kiszámolni szintén, a másikra meg rá lehet jönni. Már pontosan nem emlékszem, de az is csak valami egyszerű osztás volt.
Harmadik feladatban szintén táblázat, hát hogy itt meg volt-e adva a számolás vagy sem arra már nem emlékszem de szintén csak egyszerű osztás.Egy tanács, ha esetleg nem jössz rá mit mivel kell osztani, érdemes megnézni, nincs-e a táblázat alján az összegzés résznél kiszámolva, ami neked kell fentebb és abból vissza tudod keresni, hogy az hogyan jött ki.
-
zeus90
aktív tag
Legjobb az volt, hogy amikor én vizsgáztam, volt ott egy gtk-s srác, aki mint valami horror történetet mesélte a csoporttársainak, hogy ő már másodjára jött és örüljenek ha túljutnak a számolásokon
Akkor azért kicsit beszartam én is, hogy milyen számolások lesznek itt, de azután csak nevettem azokon akik elmentek vizsga közben is, hogy majd legközelebb, mert nem tudják a számításokat
-
-
zeus90
aktív tag
Sziasztok!
Alkfejl elő vizsgára / vizsgára van valakinek valami anyaga? Esetleg tavalyi vizsgakérdések? Keresgettem de nem találtam sehol.
-
zeus90
aktív tag
Hiába reklamálsz amúgy. Majd vissza fogod kapni, ha alaptalan.
Nekem is ez volt tavaly. 2.-ra vettem fel valamit, előtte egyszer se voltam vizsgázni, akkor voltam reklamálni, semmit nem ért, majd kaptam egy levelet később 1-2 hónap múlva, hogy sry rossz összeget számláztak ki és visszautalják a többlet pénzt. -
zeus90
aktív tag
válasz
A szerzetes #10816 üzenetére
Én simán elhiszem, hogy van ilyen kretén a tavalyi szar vizsga után. Amúgy meg, fölösleges volt belinkelni, ebbe a szuper facebookos csoportba az oldalt, gondolom ott volt valami elmebeteg, akinek ez nem tetszett.
-
zeus90
aktív tag
Sziasztok!
Op. rendszerek könyvet érdemes megvenni vagy elég belőle a jegyzet? Esetleg nincs meg valakinek digitális formában?
-
zeus90
aktív tag
Jól van, örülök, hogy ezek rémhírek akkor. Hála az égnek mondjuk nekem már nincs kalkulus!
-
zeus90
aktív tag
Hello!
"Szoftverminőség-biztosítási rendszerek a szoftverfejlesztésben" - Csinálta már ezt valaki itt? Vagy esetleg van valakinek infója erről a tárgyról? Mennyire nehéz stb stb
-
zeus90
aktív tag
Logika gyak helyek bővítve esetleg ha érint itt valakit és még nem látta volna!
-
-
zeus90
aktív tag
ööö. webtervezésnek nem hálózatok, adatb és prog1 az előfeltétele? Így elég nehéz lehet 2. félévben felvenni
Más:
Az SZTE Hallgatói Juttatási Szabályzat 2. sz. melléklete szerint a 3. kurzusfelvétel díja (kreditdíj) kreditenként 800 Ft.
A most kezdődő kurzusfelvételi időszakban a törvény rendelkezéseinek és a szabályzatnak megfelelően a kurzusismétlési díjat a kurzusfelvétel lezárása után az érintett hallgatóknak a Hallgatói Szolgáltató Iroda ki fogja vetni. A kurzusismétlési díj befizetése a következő félévi vizsgára jelentkezés feltételei közé tartozik.Olvastátok etr-ben vagy ez eddig is így volt?
-
zeus90
aktív tag
Nem tudom kik tartanak, de:
Opkut - Bánhelyi B, ő sztem tuti tart mondjuk most is
Sztocha - Szűcs G.
prog 1- Én Apró Lászlónál voltam, szerintem jó volt. Nem tudom idén tart-e.@BCs29 : Multimédiád van? Nekem az 4. féléves volt és ott van egy midterm az előadás időpontjában.
-
zeus90
aktív tag
válasz
Adamka1999 #9809 üzenetére
Ezek a feladatsorok nincsenek már meg?
-
zeus90
aktív tag
Sziasztok!
Valakinek meg a Termelésmenedzsment képletgyűjtemény? Mert ahogyan néztem le lettek szedve (?) az anyagok coospaceről és azt az egyet pont nem töltöttem le. Köszi!
-
zeus90
aktív tag
Valaki nem tudja, hogy a gazd. infós esszének tényleg 15 oldalasnak kell lennie?!
-
zeus90
aktív tag
Gazd. infóból mennyire szokott az előadás zh változni az előző évihez képest?
-
zeus90
aktív tag
Sziasztok!
Akinek kész van a graf köt progja, vagy esetleg a vége fele jár keressen meg privibe!
Kösz!
-
zeus90
aktív tag
Sziasztok!
Bánhelyis gazd infó zh-ról valakinek van valami infója? Olyan lesz, mint amik órán voltak? Esetleg egy tavalyi zh nincs valakinek?
-
-
zeus90
aktív tag
Sziasztok!
Valaki tudja, h működik a kondi és színházbérlet? Hök honlapján nem találtam infót (meglepő) és sose akartam ezelőtt felvenni.
pl. a kondi bérlet hova szól? Kell ezekért valamennyit fizetni?
-
zeus90
aktív tag
Bánhelyis hétfő 14:00-15:00 Gazd. Infó. gyakot cserélnék szerdaira szintén nála. Fontos lenne ütközés miatt. Sajna nem sikerült 20:03-kor felvennie ennek a hülye etr-nek a szerdait így csak hétfőre jutott hely, ahol másik órám van.
-
zeus90
aktív tag
Azt hittem, 5 percig bírni fogja legalább, de sajna tévedtem
-
zeus90
aktív tag
Valamelyik fogadóirodában nem lehet fogadni, hogy meddig bírja az etr holnap?
-
zeus90
aktív tag
Hát a 2 évvel ezelőttihez képest ez már magas ponthatár. Akkor amikor engem felvettek 178 volt a ponthatár meg 184. (vagy ekürül, nem volt 200 egyik sem). NEm azt mondom, hogy ez magas félre ne értsetek
Vicc. Nekem semmi emelt szintűvel vagy bármi extrával volt 375. Nem értem, miért nem teszik kötelezővé az emelt matek vagy info érettségit info szakokra. kb fele ennyi bukás lenne szerintem.
-
zeus90
aktív tag
Hát én nem hiszem, hogy lehet töröltetni. Gondolom az óráért fizetsz amiért megtartják és attól, h törlöd még ki kell fizetni. Bár nem tudom. De ha lehetne csak így törölgetni, akkor mi értelme van ennek a korlátozásnak?
-
zeus90
aktív tag
Szia!
Szerintem nem azt jelenti. Meg van adva a tantervedben, hogy annak a 210 kreditnek miből kell kijönnie. X kredit kötelezők, Y kredit kötelezően válaszható tárgyak és Z kredit szabadon választható. Ezen felül vehetsz még fel térítés mentesen +10% kreditet. Azaz esetedben 21-et. Ami lehet még 21 kredit SZV vagy Kötelezően választható. (Kötelező is lehetne de hát abból mindent meg kell csinálnod és pont annyi van amennyi kredit kell belőlük
)
Tehát megcsinálhatsz Z+21 SZV-t térítésmentesen.
Én így értelmezem ezt az egészet, nem tudom valaki megtud-e erősíteni itt ebben, de kérdezd meg hök fórumon ott csak tudják. -
zeus90
aktív tag
Nem fogom sose megérteni, miért jó, hogy éjféltől van tárgyfelvétel. Holnap reggel még van egy vizsgám, mindjárt bealszok de reggelre meg tuti nem lenne hely
Ezt is átrakhatnák 8-ra igazán -
zeus90
aktív tag
Hali!
Akinek megvan a tavalyi (8) vizsga kérdéssor Köszi-ből, az küldje el nekem légyszíves, akár priviben akár e-mailben. Köszi!
-
zeus90
aktív tag
ok, kössz
Mondjuk nekem mikro írásbeli volt, szóval nem ugyan az, esetleg nincs valakinek tételsor vagy valami?
Ja és prog alap vizsgán milyen kérdések szoktak lenni? Oké, tudom, hogy lesz egy program az előadásról, meg elméleti kérdések, csak arra lennék kíváncsi, hogy ezek az elméleti kérdések milyenek.
-
zeus90
aktív tag
Hali!
Valaki tud valami infót mondani makro vizsgáról? Kurzusforum nagyon pang, remélem valaki volt már innen.
Köszi!
-
zeus90
aktív tag
válasz
szkatus #4758 üzenetére
Kurzusforumon nem írt semmit? Sajnos én csak azt tudom, hogy hol van Rozgonyi-Borus szobája a Ságváriba (tavaly oda kellett mennem Inf. története tárgyam miatt).
Irínyi 1 épületébe ha felmész a másodikra ott van egy ajtó jobbra (ami nem a termek fele visz) ott át lehet menni a Ságváriba, persze ha nyitva van, és ha átmentél ott balra egyből ott a szobája, ennyit tudok neked segíteni sajnos csak. -
zeus90
aktív tag
válasz
bendegúz90 #4752 üzenetére
Még nem voltam, de a teremkereső eredménye:
Férőhely: 25
Maximális férőhely: 25
A terem kódja: FI-103-3
A terem helye: Fizikai épület
A terem helyének kódja: FI
A terem helyének címe: 6720 Szeged, Dóm tér 9. -
zeus90
aktív tag
válasz
PazsitZ #4737 üzenetére
Szia!
Eu alapismeretek elég egyszerű, tényleg nagyon alap dolgokat kell tudni, az egészet tanultad már középsuliba szerintem. Év végén elő vizsga van belőle, 2-3 kérdés lesz a kb 6 tételből álló tételsorból. Ha nem felel meg esetleg a jegy mehetsz belőle javítani.
Szervezeti viselkedés se volt túl nehéz. Bár nekem tavaly volt belőle gyakorlat is nem tudom most van-e, lehet mondjuk gazd. infósoknak ugyan úgy van gyakorlat. Ez se volt túl nehéz, bár semmit nem nagyon tudok belőle, egy előadáson voltam meg egy gyakorlaton. Nem is nagyon tudtam volna bejárni, mert éppen kalkulus gyakorlattal ütközött. Elő vizsga volt belőle egymás szájába ültek az emberek a tele terembe és folyamatos információ áradat volt, így 4esre megírtam
A harmadik tantárgyat én passzolom, azt ebben a félévben vettem fel, de nem hiszem, hogy az is sokkal nehezebb lenne mint az előző kettő, de majd kiderül ma.
-
zeus90
aktív tag
válasz
bendegúz90 #4692 üzenetére
Hát harapni azt nem harap
Én nála voltam tavaly, nem tudom más gyak vezéreknél, hogy ment de vele legtöbbször kb 2 feladatot csináltunk, az egyik az óra eleji zh megoldása a másik meg az új anyagból 1 feladat és ezzel mire elmagyarázta meg leírogatta eltelt az idő. Nekem nem jött be, mondjuk sikerült a kalkulosom elsőre.
-
zeus90
aktív tag
Kajakozni mehet olyan is aki életébe soha nem ült kajakban?
-
zeus90
aktív tag
én továbbra se látom az alk statot
-
zeus90
aktív tag
Nem sietik el, azon se lepődnék meg ha csak holnapra lenne meghírdetve az összes matekos
Egyelőre én csak dimat1-et láttam
-
zeus90
aktív tag
-
zeus90
aktív tag
Sziasztok!
Tavaly nem sikerült a prog alapom. Igazság az, hogy nem is nagyon foglalkoztam vele de most mindent meg szeretnék tenni érte, hogy sikerüljön ezért keresek Szegeden szeptembertől egy tanárt/diákot aki vállalna különórákat C-ből. Ha valaki ismer ilyen tanárt esetleg diákot vagy pont Te vállalnál akkor légyszíves dobj meg egy mailel és megbeszéljük a részleteket (szd4v1d(Kukac)gmail.com) . Annyi még, hogy ha diák, akkor tényleg olyan legyen aki érti is a dolgát, mert nekem is pl sikerült a kalkulus de mégse tudnék megtanítani senkit integrálni
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Bosch GMS 120
- https://www.mac-audio.de/en/car-audio/subwoofer//mac-mobil-street-sub-108a
- BOMBA ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 640 G9 Laptop! / i5-1235U 16GB 256GB 14"col garancia/
- Akciós áron eladó HP Elitebook 850 G7 / I7 10610U/16 GB/512 SSD/15"/FHD/IPS/MX 250
- Szuper áron eladó új ACER SWIFT EDGE 16 /R7-7735U/16GB/512SSD/ 4K OLED
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest